O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Και γιατί είναι θετικό αυτό, μπορείς να μας εξηγήσεις;Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Ειμαι υπερ του οτι σκοτωναν Ευραιους και μονο αυτο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ισως ειναι καπος ρατσιστικο αλλα αυτοι ειναι η απαντισει μου (και η οπτικη γωνια μου) :Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax:Και γιατί είναι θετικό αυτό, μπορείς να μας εξηγήσεις;
Για δειτε τι κανουν οι Ευραιοι στους Παλαιστινιους... γενικα ομως δεν ειναι κακια ρατσα;Δεν προκαλουν προβληματα και προσπαθουν να κανουν κακο στους αλλους εστω και για τοσο δα κερδος; Βεβεα εχω και πρωσοπικο βιομα με καπιους ευραιους, δεν παει να πει οτι ολοι η ευραιοι ειναι τετιοι αλλα εγω δεν γνωρισα ουτε εναν "καλο" ευραιο οποτε το βλεπω ετσι. Ισως ειναι λαθος μου, ισως ειναι ρατσισμος, ισως ειναι ο τροπος που μεγαλοσα ισως ειναι κατι αλλο αλλα εγω ετσι το βλεπω και πιστευω πως αμα ο Χιτλερ τοτε ειχε εξαφανισει ολους τους Ευραιους θα ητανε μεν απανθροπο αλλα θα εσωζε της επομενες γενια απο καπια προβληματα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ειπα εγω "ποναει χερι, κοψει χερι" ; Αλλα οπως και να το κανουμε αυτοι η ανθρωοποι δεν βαζουν μυαλο... Αφου τραβιξαν οτι τραβιξαν με τον Χιτλερ δεν το εβαλν κατω... Τωρα με τον πολεμο ακομα εκει... Ενας ευραιος που ξερω πιγε να κανει μια μλκ στον παπου μου, λαδωσε πολους δικαστες αλλα τελικα δεν του βρηκε και τωρα κανει το ιδιο πραγμα σε εναν αλλον κ.α. Και απο πανω καπακι λενε και συνεχια οτι ειναι "Ο εκλεκτος λαος του Θεου" Δεν ξερεις ποσο μου την δινουν αυτοι οι ανθρωποι... Και δεν βαζουν και μυαλο...
O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Ένα βάραθρο όπου οι αρχαίοι Σπαρτιάτες έριχναν τα καχεκτικά νεογέννητα για να μη μεγαλώσουν και χαλάσουν τη ράτσα...Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:O Θεσμος του Καιαδα πιος ητανε;
Subject to change
e-steki.gr Founder

ΥΓ: Εμένα πάντως η καλύτερη μου φίλη είναι εβραία κι είναι η πιο γλυκιά κοπέλα και η πιο αυθόρμητη που έχω γνωρίσει ποτέ μου.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Και οι Ελληνες καυχινται (και ολοι οι λαοι) αλλα δεν κανουν και ολα τα αλλα που κανουν οι ευραιοι... Οσο για την φιλη της, οκ, παω πασω. Και ευτιχος που υπαρχουν και καλοι Ευραιοι
Subject to change
e-steki.gr Founder

Θέλω να δω αν θα έχεις τις ίδιες απόψεις αν το παιδί σου βγει ανάπηρο (δεν στο ευχομαι βέβαια) ή αν ερωτευτείς εβραία...Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Αυτος ο θεσμος ητανε μεν παρατραβιγμενος αλλα ειδατε ποσο καλα κρατιθεικαν οι Σπαρτιατες, ποσο καλη ητανε και τι καταφεραν; Αν δεν εκαναν κατι τετια πως θα τα καταφερναν; Βεβαια αλλες εποχες τοτε...
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Ευχαριστώ.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Και στο κατω αν αυτο εινια φασισμος και εθνικησμος (ενταξει ο φασισμος, ο Εθνικισμος απο που προεκιψε; ) τοτε εγω ειμαι και το παραδεχομαι, εσενα ομως τι σε πειραζει; Σου εκανα τπτ εσενα για να σε νιαζει;
Subject to change
e-steki.gr Founder

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Φαντάζομαι ότι επειδή αυτός (όπως κι εγώ) τώρα διαπίστωσε ότι ο καθένας μπορεί να εκφράζει τις ρατσιστικές του απόψεις ανενόχλητος, ενώ να θεωρείται μέγα σφάλμα κατά το postάρισμα η ειρωνία.Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Αν μπαίνεις σε ένα φόρουμ που δεν σε ενδιαφέρει αν ανα πάσα στιγμή δεν έχεις πλέον δυνατότητα να μπεις τότε γιατι μπαίνεις?
Μπορεί οι βρισιές και ο τρόπος του ]ifrit[ να ήταν λάθος αλλά η ουσία είναι σωστή.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.