Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.221 μηνύματα.
10-11-25
02:27
Ναι το ειχα στο Νοκια 3650 (2003). Το χω μεσα αλλα ειχε φουσκωσει η μπαταρια και την πεταξα.Θυμάται κανείς το παιχνίδι bounce στα κινητά nokia ~ το 2001;
View attachment 154479View attachment 154480
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.961 μηνύματα.
10-11-25
02:38
ήξερε κανείς πώς παιζόταν ο ναρκαλιευτής στα windows xp παλιά, ή στην τύχη και εσείς τα πατούσατε και πέφτατε σε βόμβες;
ghоul
Νεοφερμένο μέλος
Ο ghоul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 35 μηνύματα.
10-11-25
03:54
Πρώτη κονσόλα ps1 όταν ήμουν εφτά χρονών με (αντιγραμμένο) το crash bandicoot warped. Το είχα λιώσει.
Αλλα games στην συλλογή ήταν tekken 2 & 3, pac-man world, όπου είχε μέσα και το κλασσικό πακμαν, έπαιζα με τον συγχωρεμένο πατέρα μου για να θυμηθεί τα νιάτα του στα ουφαδικα, Championship Motocross 2001, Colin McRae Rally
(αυτά τα δύο επιλογές του πατέρα μου), spyro 2, T'ai Fu: Wrath of the Tiger (ίσως είμαι ο μοναδικός που ξέρει αυτό το game σε ολόκληρη την Ελλάδα), Spiderman 2000, Oddworld: Abe's Exoddus, νομίζω αυτά
Τρίτη Δημοτικού Gameboy Advance SP, το πρώτο με φωτισμό στην οθόνη, με δώρο παιχνίδι το lotr the two towers. Pokemon firered, Yu-Gi-Oh! Worldwide Edition: Stairway to the Destined Duel,Yu-Gi-Oh! Dungeon Dice Monsters, αυτά ήταν τα αγαπημένα, είχα και αλλά βέβαια
Μετά nintendo ds και στο λύκειο ps2 slim σε προσφορά με αρκετά παιχνίδια δώρο, τότε τελείωνε η εποχή του, είχε βγει το ps3, τα παιχνίδια που έρχονταν μαζί με την κονσόλα ήταν το Duel Masters (yugioh από τα lidl), ultimate spiderman και ένα Αστερίξ και Οβελίξ. Είχα καεί με τα wwe, τα είχα όλα, ήμουν φανατικός της επαγγελματικής πάλης, δεν έχανα επεισόδιο Raw στην nova
Δυστυχώς όταν έφυγα Ρόδο η μάνα μου πέταξε τα games του ps2, η κονσόλα είχε χαλάσει, δεν τα λυπήθηκε, ps1,ds και advance την γλίτωσαν γιατί δεν τα έπαιζα και ήταν καλα κρυμμένα σε κάποια ντουλάπα.
Φιγούρες ρομπότ είχα αρκετές, μου έχουν μείνει στην μνήμη κάτι τρανσφορμερς που μεταμορφωνόταν σε ζώα, ήταν Χριστούγεννα, εγώ είχα διαλέξει το πακέτο με τους κακους της ιστορίας (πάντα μου άρεσαν οι villains). Μου πήρε χρόνια να καταλάβω πως το αριστερά ήταν τζιτζίκι και όχι μύγα. Εννοείται δεν τα έχω, η μάνα μου ειναι αδίστακτη
Αλλα games στην συλλογή ήταν tekken 2 & 3, pac-man world, όπου είχε μέσα και το κλασσικό πακμαν, έπαιζα με τον συγχωρεμένο πατέρα μου για να θυμηθεί τα νιάτα του στα ουφαδικα, Championship Motocross 2001, Colin McRae Rally
(αυτά τα δύο επιλογές του πατέρα μου), spyro 2, T'ai Fu: Wrath of the Tiger (ίσως είμαι ο μοναδικός που ξέρει αυτό το game σε ολόκληρη την Ελλάδα), Spiderman 2000, Oddworld: Abe's Exoddus, νομίζω αυτά
Τρίτη Δημοτικού Gameboy Advance SP, το πρώτο με φωτισμό στην οθόνη, με δώρο παιχνίδι το lotr the two towers. Pokemon firered, Yu-Gi-Oh! Worldwide Edition: Stairway to the Destined Duel,Yu-Gi-Oh! Dungeon Dice Monsters, αυτά ήταν τα αγαπημένα, είχα και αλλά βέβαια
Μετά nintendo ds και στο λύκειο ps2 slim σε προσφορά με αρκετά παιχνίδια δώρο, τότε τελείωνε η εποχή του, είχε βγει το ps3, τα παιχνίδια που έρχονταν μαζί με την κονσόλα ήταν το Duel Masters (yugioh από τα lidl), ultimate spiderman και ένα Αστερίξ και Οβελίξ. Είχα καεί με τα wwe, τα είχα όλα, ήμουν φανατικός της επαγγελματικής πάλης, δεν έχανα επεισόδιο Raw στην nova
Δυστυχώς όταν έφυγα Ρόδο η μάνα μου πέταξε τα games του ps2, η κονσόλα είχε χαλάσει, δεν τα λυπήθηκε, ps1,ds και advance την γλίτωσαν γιατί δεν τα έπαιζα και ήταν καλα κρυμμένα σε κάποια ντουλάπα.
Φιγούρες ρομπότ είχα αρκετές, μου έχουν μείνει στην μνήμη κάτι τρανσφορμερς που μεταμορφωνόταν σε ζώα, ήταν Χριστούγεννα, εγώ είχα διαλέξει το πακέτο με τους κακους της ιστορίας (πάντα μου άρεσαν οι villains). Μου πήρε χρόνια να καταλάβω πως το αριστερά ήταν τζιτζίκι και όχι μύγα. Εννοείται δεν τα έχω, η μάνα μου ειναι αδίστακτη
Unicex
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Unicex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 990 μηνύματα.
10-11-25
08:58
Τα πρώτα 2 παιχνίδια μου ever ήταν Super Mario και Castlevania στο Gameboy.
Those were the times my friends.
Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.221 μηνύματα.
10-11-25
13:49
Ναι, δεν πρέπει να τις βρεις οπως σε άλλους ναρκαλιευτες. Επρεπε να τις αποφυγεις, πχ αν ανοιγες ενα και ελεγε 4, ειχε 4 τριγυρω του και επρεπε να προσέξεις.ήξερε κανείς πώς παιζόταν ο ναρκαλιευτής στα windows xp παλιά, ή στην τύχη και εσείς τα πατούσατε και πέφτατε σε βόμβες;
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.544 μηνύματα.
10-11-25
13:53
Κανόνας της ζωής μου: σε ναρκαλιευτή και pac man ήμουν καταδικασμένος ποτέ να μην πάω μπροστά. Απέτυχα ως kid.

Valder
Επιφανές μέλος
10-11-25
14:01
Α οχι εγω πάκμαν και Μπουμπλε Μπουμπλε (Bubble Bubble, έτσι το λεγα ως παιδι) το χα σκισει.Κανόνας της ζωής μου: σε ναρκαλιευτή και pac man ήμουν καταδικασμένος ποτέ να μην πάω μπροστά. Απέτυχα ως kid.![]()
Ειχε ενα σουβλατζικο στη γειτονια και με ειχε παρκάρει ο πατερας μου εκει και ειχε πακμαν απο κεινα τα μεγαλα τα μαυρα μηχανηματα που παίρνανε πενηνταρικα δραχμές. Και παει ο σουβλατζής μια μέρα και του κάνει θέλω 3 χιλιαρικα γιατι έπαιζε το παιδί.
Ειχα παίξει 60 πακμαν (τα οποία φυσικα κατέληξαν πάλι στην τσέπη του). Το χα εξελίξει το σπορ.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.544 μηνύματα.
10-11-25
14:12
Εγώ είχα ξεσκίσει super mario.
Ήμουν ικανός να το ξεκινάω και μέσα στη μέρα, χωρίς διάλειμμα να το τερματίσω. Ξανά και ξανά, κάθε πλάνο απ' έξω.
Μετά πήρα PSone κι έπαιζα tomb raider. Καλά εκεί δεν το τερμάτιζα σε μια μέρα, αλλά ήταν μεγάλο κόλλημα και το ζούσα πολύ προερχόμενος από 2D games.
Ήμουν ικανός να το ξεκινάω και μέσα στη μέρα, χωρίς διάλειμμα να το τερματίσω. Ξανά και ξανά, κάθε πλάνο απ' έξω.

Μετά πήρα PSone κι έπαιζα tomb raider. Καλά εκεί δεν το τερμάτιζα σε μια μέρα, αλλά ήταν μεγάλο κόλλημα και το ζούσα πολύ προερχόμενος από 2D games.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Sosstoss
- Unicex
- ghоul
- rafaela11
- Libertus
- Scandal
- charmander
- chester20080
- Kate1914
- fourkaki
- vas 78
- AggelikiGr