Για τους νεοφερμενους, εγω εγχειριστηκα πριν 3 χρονια στο νοσοκ. Γεννηματας.. λειτουργικο προβλημα ειχα οχι εμφανισιακο, απλα με την ευκαιρια κ εγω ηθελα να μου ισιωσει και να μου λεπτυνει λιγακι τη μυτη... σε μενα η λεπτυνση πετυχε μια χαρουλα σουπερ αλλα.. μου εφαγε αρκετα τη ραχη της μυτης χωρις λογο κ αιτια.. μπορει για να πετυχει ενα 'γαλλικο' αποτελεσμα, δε ξερω... το κακο ηταν οτι απο τοτε πεταγε στη ραχη της μυτης μου ενα μικρο κοκκαλακι/καρουμπαλακι και φαινοταν πολυυυ και ανφας και στο πλαι, καλα και στις φωτογραφιες παρα πολυ... οι αλλοι δεν το προσεχαν τοσο αλλα εμενα η μυτη μου μου φαινοταν καπως σαν χτυπημενη η σπασμενη ξερω γω...

ημουν κ εγω στη φαση μια μ'αρεσε πολυ (αν εξαιρεσουμε το χαζοκοκκαλο) και μια μου φαινοταν ασχημη...
Τον τελευταιο καιρο, λογω του οτι κοντευει ο γαμος μου και θελω να ειμαι οσο πιο ωραια γινεται, αρχισα να σκεφτομαι να κανω ενεσιμα (μποτοξ) στη μυτη και να γεμισω τη ραχη καλυπτοντας και το κοκκαλακι που φαινοταν.. (και το επιανα κιολας αυτο ηταν το πιο ανατριχιαστικο..) πηγα λοιπον σε εναν αλλον πλαστικο και μου εβαλε υαλουρονικο με ενεσουλες στη μυτη.. το αποτελεσμα υπεροχο αλλα εχουν περασει απλα μερικες μερες και δεν ενθουσιαζομαι τοσο ακομα(μη το ματιασω κιολας) ασε που δυστυχως δεν ειναι μονιμο το αποτελεσμα, κραταει ομως πανω απο χρονο.. παντως ειναι μια διαδικασια 10 λεπτων σχεδον ανωδυνη δλδ απλα μουδιαζεις λιγο και μετα πριζεσαι 1-2 μερες απο τις ενεσεις.. (λιγο πριξιμο ε μη φανταστειτε..) μετα φευγει κ αυτο το λιγο πριξιμο κ ολα καλα..
Mairoy μου γεια σου! Απο την ολη περιγραφη σου καταλαβα οτι η εμπειρια σου (και στο νοσοκομ. και μετεγχειρητικα) μοιαζει παααρα πολυ με τη δικη μου... αληθεια τι εγινε εβγαλες τον γυψο??? Ειδες τη νεα μυτουλα??? (εγω την 1η μερα που την ειδα ειχα τρομαξει ηθελα να πεθανω

ηταν χαλια λογω πριξιματος και μου φαινομουν παραμορφωμενη..! )
Violet_V γεια σουυ! Σχετικα με το παρακάτω που εγραψες:
<<Με βάση όλα αυτά αναρωτιέμαι τι γίνεται τελικά με τους γιατρούς. Φταίει ότι δεν είναι καλός ο γιατρός ή κάτι έχει ο οργανισμός μας και κάποιες ρινοπλαστικές δεν πετυχαίνουν? Τι γνώσεις πρέπει να έχει ένα γιατρός για να κάνει μια σωστή ρινοπλαστική?>> επειδη ειχα και εγω την ιδια ακριβως απορια, ετυχε να το συζητησω κατα καιρους με ατομα που ειχαν εγχειριστει και με μια φιλη που ειναι βοηθος πλαστικου στα χειρουργεια και ξερει τι γινεται ακριβως, αυτα που αποκομισα λοιπον ειναι οτι απο την αρχη που ξεκιναει να μας σκαλιζει ο γιατρος στο χειρουγειο.. αρχιζουμε να πριζομαστε (αν κανει καποιος +διαφραγμα που γινεται πριν την πλαστικη...τοτε πολυ περισσοτερο!!!) και ουσιαστικα μετα ο γιατρος δουλευει στα 'τυφλα'... δηλαδη δεν μπορει να δει επακριβως το αποτελεσμα αυτου που κανει, κινειται περισσοτερο με βαση την εμπειρια του θα'λεγα.. οποτε μπορει να μας φαει η να μας αφησει λιιιιιιγο παραπανω απ'οσο πρεπει, να του ξεφυγει καποιος χονδρος που απο το πριξιμο να μην τον δει καν (εμενα ετσι μου ειπε η κοπελα σχετικα με το καρουμπαλακι που εχω-δηλαδη οτι δεν θα το καταλαβε καν ο γιατρος την ωρα εκεινη) κλπ... ακουγεται ασχημο αυτο αλλα ετσι ειναι.. εδω σας λεω εγω με 4 ενεσουλες στη ραχη της μυτης και αμεσως πριστηκα λιγο... φανταστειτε ποσο πριζομαστε την ωρα του χειρουργειου... τελος παντων! Violet_V το σκεφτεσαι για 2η πλαστικη?
Κοριτσια αν θελετε να βαλω καμια φωτο πριν-μετα ξερω γω πειτε μου... βαλτε και εσεις αν θελετε.. καμια φορα τα παρα-ψειριζουμε τα πραγματα χωρις να υπαρχει λογος και μας πιανει πανικος..