Καλή σου ημέρα!¨Κι εγώ στον Π.Κ. στην Γλυφάδα σκέφτομαι να κάνω την επέμβαση, έχω δυστυχώς εντελώς στραβό διάφραγμα,από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου δεν έχω αναπνεύει ποτέ καλά.. Το σκέφτομαι πολλά χρόνια να κάνω την εγχείριση, αλλά φοβάμαι αρκετά.. ¨Εχω πάει στον Σκ. ο οποίος δεν μου έκανε καθόλου θετική εντύπωση, βαριόταν να μιλήσει, στην Κυπ.στον Πειραιά, η οποία μου φάνηκε συμπαθέστατη αλλά βιαζόταν να πάει στον επόμενο & στον Π.Κ. ο οποίος ήταν ο μαναδικός που αφιέρωσε τόσο χρόνο για να μου εξηγήσει ο,τι ήθελα. Έχει κάνει και μία γνωστή μου στον ίδιο επέμβαση, ο προηγούμενος της είχε καταστρέψει την μύτη εσωτερικά & αυτή μου τον σύστησε με τα καλύτερα λόγια, είχε μείνει απόλυτα ευχαριστημένη. Θα κάνω βέβαια και πλαστική,γιατί το χρειάζεται η μύτη μου!Αυτά που διάβασα από σένα με έκαναν να πάρω νομίζω την τελική απόφασή μου και να την κάνω μετά το Πάσχα, ας ελπίζουμε πως θα πάνε όλα καλά!Συμφωνώ πως είναι ένας άνθρωπος συμπαθέστατος, χωρίς να το παίζει μεγαλογιατρός, το ιατρείο του είναι απλό, χωρίς χλιδή, και πρόθυμος πάνω από όλα να απαντήσει σε όλες τις απορίες του καθενός, νομίζω πως αυτό μετράει πάνω από όλα!