sungold καλα τα λες αλλα τι θα πρεπει δλδ να κανουμε να παμε 3-4 ραντεβου πρωτα δλδ?και τι θα γινει στο δευτερο η στο τριτο ραντεβου ποια η διαφορα με πρωτο???πιστευω ειναι πως θα το χειριστει ο καθενας μας οχι πως θα το χειριστει ο γιατρος
καταρχάς αν έχεις ήδη κάνει μια και πας για επαναληπτική, αυτό και μόνο θα έπρεπε να σε κάνει πιο επιφυλακτικό, και να αναρωτηθείς γιατί αυτό που ήθελες δεν πέτυχε την πρώτη φορά. Πίστεψε με αν το ψάξεις λιγο, ρωτήσεις, διαβάσεις κτλ θα έχεις πράγματα να ρωτήσεις τον γιατρό και από τις απαντήσεις του να κρίνεις. Και το θεωρώ πολύ δύσκολο να έχεις τον χρόνο για αυτό από ένα μόνο ραντεβού. Έτσι για να πάρεις μια ιδέα απλά: https://www.realself.com/question/what-should-ask-doctor-during-rhinoplasty-consultation
βέβαια καμιά σχέση δεν έχει η δική μας μπανανία με την Αμερική, όπου εκεί βρίσκεις τα πάντα σε θέματα πληροφόρησης και αξιόλογησης των γιατρών...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitrisggg
Νεοφερμένο μέλος

τεσπα
αν καποιος γνωριζει για επαναληπτικη και εχει εμπειρια ας στειλει οχι γνωμες αλλα να το εχει βιωσει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OlgaXa
Νεοφερμένο μέλος

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε παραπέμπω εδώ : https://www.e-steki.gr/showthread.php?p=4013508
Kostandino
Νεοφερμένο μέλος

Όταν έκανα την επέμβαση σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας (Ευαγγελισμός) μου είχαν πει οι χειρούργοι ότι πιθανόν η μύτη μου να ξαναγίνει προβληματική, λόγω μελλοντικής ανάπτυξης των χόνδρων. Τότε ήμουν 22 ετών..
Η δεύτερη επέμβαση, έγινε το 2007 στο 'Υγεία'. Χμμ, ο χειρούργος μου είπε ότι εμφάνισα μεγάλη αιμορραγία και δυσκολεύτηκε πολύ...
Δεν έμεινα ευχαριστημένος από το ουσιαστικό και αισθητικό αποτέλεσμα...
Το περίεργο είναι ότι τα τελευταία 2-3 χρόνια, όλο και δυσκολεύομαι πιο πολύ να αναπνεύσω, και η μύτη μου έχει αρχίσει να παίρνει κλίση προς την αριστερή πλευρά του προσώπου... Χρειάζεται να κάνω πάλι χειρουργείο, 'ανοικτή ρινοπλαστική'. 'Ετσι μου είπε κάποιος ΩΡΛ στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων. Στο νοσοκομείο 'Χατζηκώστα' Ιωαννίνων, ο ΩΡΛ μου είπε ότι δεν μπορεί να χειρουργηθεί, επειδή η μύτη μου 'είναι στενή και θα γίνει χειρότερα'..
Μένω Κέρκυρα, και τα Ιωάννινα δεν είναι μακριά για να επισκέπτομαι ειδικούς.. Αλλά τώρα πια, ποιός μπορεί να μου πει τα πράγματα όπως έχουν? Είναι ρίσκο..

snoopy_87
Νεοφερμένο μέλος

Σ ευχαριστω πολυ! Θα κανω λιγη υπομονη ακομα, δεν εχω και αλλες επιλογες. Σε οτι αφορα τα φυλλα σιλικονης παρακολουθησα μερικα βιντεακια στο youtube με θεμα splint removal after rhinoplasty και απ οτι καταλαβα ειναι σαν εσωτερικοι ναρθηκες, αλλα ειναι μεγαλα κομματια,οποιος το δει θα καταλαβει.... με αγχωνει λιγο κι αυτο, αλλα περιμενω να γινει για να τελειωσουν ολα!!!Καλή σου μέρα niksof! Καλή ανάρρωση, καλά αποτελέσματα και υπομονή! Κι εγώ ένιωθα ότι πέρασαν αιώνες τις πρώτες μέρες με τις μελανιές και το πρήξιμο που είχα σε όλο το πρόσωπο, αλλά η μεγάλη ταλαιπωρία κράτησε μόνο 3-4 μέρες. Τα φυλλα σιλικόνης που αναφέρεις κι εγώ πρώτη φορά τα ακούω, όμως μη σε ανησυχεί αυτό, κάθε γιατρός έχει την τεχνική του, μάλλον στα έβαλε για να κρατάνε το σχήμα του ρουθουνιού εσωτερικά και να περνάει λίγος αέρας πιο εύκολα.![]()

Kostandino
Νεοφερμένο μέλος

Και εγώ είχα ταλαιπωρηθεί (2 επεμβάσεις έχω κάνει, και έχω καταλάβει ότι χρειάζομαι και ΠΑΛΙ επέμβαση, και μάλιστα ανοικτή ρινοπλαστική+διάφραγμα)
Μην κάνεις πολλές γκριμάτσες ούτε να χρησιμοποιείς τους μύες του στόματος, μάγουλα κτλ τις πρώτες ημέρες..
Πρέπει, ο ιστός την μύτης σου, ως σύνολο, να σταθεροποιηθεί και να δέσει!!
Περίμενε λοιπόν 1 εβδομάδα ακόμα!!
Είναι σημαντικό αυτό...
και κάτι επιπλέον: όταν πλένεις το πρόσωπο σου στο προσεχές μέλλον, ΜΗΝ τραβάς προς τα κάτω τις σταγόνες νερού (όπως κάνουν συνήθως οι αθλητές που δροσίζονται στο ποδόσφαιρο κτλ). Κάτι τέτοιο θα ε΄χει επίπτωση στην διαμόρφωση του τελικού σχήματος την μύτης σου (που γίνεται κατά 80+% στους πρώτους 6 μήνες)
Κώστας Κέρκυρα

Kostandino
Νεοφερμένο μέλος

και άκου με προσοχή:
Πρόσεχε την στάση ύπνου σου.
Επίσης, όχι πολλές facial expressions..
Οι ιστοί είναι πολύ μαλακοί και ευμετάβλητοι..
Ακόμα και όταν.. φιληθείς με τον φίλο σου, να προσέχεις!!!!!
Επιπλέον, τώρα που πλησιάζει καλοκαίρι, πως θα προστατεύεις τα μάτια σου από το φώς?
Με γυαλιά ηλίου??
ΟΧΙ!! χρησιμοποίησε καπελάκι.. πρόσεχε, όχι γυαλιά για 6 ΜΗΝΕΣ!!!
Αλλιώς, θα διαπιστώσεις τις επιπτώσεις..
=====================================
Εγώ τι να πώ...
Δύο επεμβάσεις ήδη, και ΔΕΝ υπάρχει το ουσιώδες αποτέλεσμα!!!
Μισή αναπνοή, και λοξή μύτη {δηλαδή, από μπροστά, θα δεις ότι η μύτη έχει κλίση προς το αριστερό μου μάγουλο..
Δεν ξέρω τι γίνεται, και εάν υπάρχει άξιος χειρούργος να εμπιστευτώ..
Πάντως, επειδή εργάζομαι στο δημόσιο, ίσως ρωτήσω σε δημόσιο νοσοκομείο, και όχι ιδιωτική κλινική..

Dimitris_SM
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υ.Γ. Συλλογος Περηφανων Μυτων Ελλαδος
ovelix360
Νεοφερμένο μέλος

Για το μούδιασμα στο άνω χείλος τι σου έχει πει ο γιατρός? Θα φύγει σύντομα? Αν θυμάμαι καλά το έχω διαβάσει και σε παλιότερα πόστ άλλων μελών. Επίσης, επειδή διάβασα οτι κάποιος μέλος είχε πρόβλημα αρχικά με την όσφρηση (το να μυρίζει πράγματα), η δική σου πως είναι μετά την αφαίρεση των ταμπόν?

Σ'ευχαριστω πολυ ovelix360! Για το μουδιασμα μου ειπε οτι φευγει και αυτο σιγα σιγα με τις μερες και οντως να πω την αληθεια ειναι καθε μερα και καλυτερα αλλα καταλαβαινω οτι θελει λιγο ακομα για να επανελθει 100%. Σκεψου οτι τις πρωτες μερες μετα το χειρουργειο δεν μπορουσα να ανοιξω το στομα για να φαω. Τωρα για την οσφρηση, εμενα μου εβγαλε τα ταμπον την επομενη μερα και τοτε ακομα δεν ειχα οσφρηση καθολου. (Καπνιζαν οι φιλοι του αδερφου μου στο σαλονι κι εγω δεν μυριζα τιποτα!!!) Την πεμπτη μερα ομως που μου εβγαλε και τα φυλλα σιλικονης και μου καθαρισε τη μυτη η οσφρηση μου επανηλθε πληρως!!!Ταχεία ανάρρωση niksof.
Για το μούδιασμα στο άνω χείλος τι σου έχει πει ο γιατρός? Θα φύγει σύντομα? Αν θυμάμαι καλά το έχω διαβάσει και σε παλιότερα πόστ άλλων μελών. Επίσης, επειδή διάβασα οτι κάποιος μέλος είχε πρόβλημα αρχικά με την όσφρηση (το να μυρίζει πράγματα), η δική σου πως είναι μετά την αφαίρεση των ταμπόν?

Σκεφτειτε αυτο το σεναριο : Αποκτατε την καινουργια σας καλαισθητη μυτουλα και μετα απο καποιον καιρο βρισκετε τον καταλληλο συντροφο και παντρευεστε.Μετα απο καποιον καιρο κανετε και ενα παιδακι.Φανταστειτε τωρα το παιδακι αυτο να παρει λιγο απο την παλια σας μυτουλα και να σας ρωτησει ''εγω γιατι δεν εχω την ιδια ωραια μυτουλα με σενα μπαμπα/μαμα??''.Εσεις τοτε θα του απαντησετε..''μην ανυσηχεις...θα την πετσοκοψουμε και την δικια σου σε λιγο καιρο''
Υ.Γ. Συλλογος Περηφανων Μυτων Ελλαδος
Η μαμά μου είχε τέλεια μύτη, ο μπαμπάς μου ποντιακή. Μια ζωή αναρωτιόμουν γιατί να μην έχω την μύτη της μαμάς μου και πήρα την ολόιδια μύτη του μπαμπά.

Χρόνια πολλά. Χριστός Ανέστη.
Να ευχηθώ καλή ανάρρωση καταρχήν στην niksof.
Και θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία ή έχει ακούσει κακά ή καλά λόγια για κάποιον στρατιωτικό γιατρό στην Αθήνα. Αν θέλετε στείλτε μου θα βοηθήσετε πολύ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 470 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- fids
- Scandal
- Kate333er
- kostaraspn
- Renap
- charmander
- brokebad
- Natsuko
- zina15
- tttrap
- Irma
- Stopsaksimo
- AggK.
- Libertus
- touvlo
- Guessing
- iew
- louminis
- ck_chrysiis
- makaron
- ohright
- ludiaki2017
- iris80
- Fey
- lyrist
- loulou11
- nakos85
- parlapipas25
- giannissk
- MINALALAKI
- Fraoulita
- Nioniaki
- Advocatus diaboli
- Tsin tsan
- synthnightingale
- ForHope
- Loylaki1
- Helpme
- Joji
- thenutritionist
- Froufroulaa
- userguest
- Mellamonat
- avalanche
- mpakam
- oklou
- DANAIA
- stilia
- zafh28
- eden_wead
- Dr. Gl. Luminous
- kostoppoulos
- Zoi K.
- P.Dam.
- Reader
- Kate1914
- Jack of Spades
- Stef3451
- kite s pap
- chrisvran
- Nosey123
- Kalbliss
- musician
- AggelikiGr
- ntam
- Ross25
- C1HR
- fourkaki
- Hased Babis
- ougka pougka
- Natassina
- Slash100
- Katsour
- Basilisk
- NAV
- Εριφύλη
- Koritsaki1
- Alexia12
- Κλημεντίνη
- Eirini M
- yohthema
- candy
- Nik.gs
- giannhs2001
- Loulaki
- mixaelaaa
- Elen19
- jimjima
- evkar
- marww
- neraida24
- johnsala
- kalhkardia
- lebanon
- MAry89990000
- Luludaki
- Mannos
- tgk
- kss
- Lala_
- Stav22
- Maria23667
- melmel
- angelsam
- Χιονία
- flower24
- Ritsaki12
- Linas
- ARIS.3
- Eleana123
- kon827
- Ariana2018
- Sosstoss
- aira
- Ginger
- taketrance
- Stamatis123
- opalakia
- Lizaki12
- Kat.V.
- Fraoulitsa-4
- Aria08
- Βασιλης1234
- Iska
- Naiad99
- Despoina95
- phleidhs
- globglogabgalab
- camil
- Ριουλα
- Athens2002
- Fernando_A
- bedtimestories
- 3vanorra
- Wonderkid
- rafaela11
- chester20080
- cris cris
- Marita432
- ANNA_N1
- ana.roi
- fmarulezkd
- vapa1995
- Jaye
- Emelia l
- darkhappysong
- john29
- flower8056
- RΕV
- Αngel
- New member
- exotic xo
- Ivii
- Alexander82R
- ilovekpop
- JOY PAPAS
- Donna
- Abiogenesis
- 007i
- ariel12
- antoniss91
- Doris12
- rhynoplasty7
- chrisi09
- candy*candy
- Geofboi
- ΧΑ2024
- Marmar1702
- xrisopsarooo
- Catcara
- Δανάη Κ
- elgri
- 21Pm21
- tslef8
- νάνος
- MalenaZ
- kleoniki05
- criscris
- spring day
- Meow
- KostasPan
- aqua11
- Esperos1
- angrybird
- ohr
- User2350
- denksero
- Nandia
- Mpoumpis
- ΑthanasiaN
- air_fish
- Μαίρη Μαίρη
- natasa!!!!!!!!!!!!!!
- aria456
- Tasospp
- Alfie29
- John cena
- User_00
- Circe
- jj!
- Unboxholics
- Gigahis
- Olegia87
- Nickuk
- Citylights
- Δροσουλίτης
- Agrino_
- oups
- Μgt
- Princebegging
- bruh_234
- Sofi99
- Felis
- snowy
- Kriss
- ]ifrit[
- Neda_M
- Desp24
- manu
- Gatos7
- Mit
- geotsou82
- Giann779
- Dorad
- Viedo
- Maria Vicko
- Lina22
- MarinaPapanicol
- Πα.Κ
- Funky
- Sotirisz
- Phantom_1
- Lina1987
- ΜαρίαΠ
- Marouli98
- Appolon
- Chysh
- mona
- Lila21
- Athanasia1998
- travelingirl
- Αναστασία197
- Eleni_
- Eleni95
- maeror
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- CiNeFiL
- Konnap
- Ele12345
- Biscoto
- Panos_02
- mai_tai
- zaitsef
- Ellie
- Thanasis7
- Nan.kar
- takis5
- lione
- irakou
- orchidaceae
- me lene
- πεταλουδα001
- Αρκτούρος
- ελενη.αθαν
- Charis29
- αλεχχ
- kopii
- irouli
- Kostandino
- Kostas Haritopoulos
- Ina@
- Kate_Vas
- Blackbird 28
- fani3
- Dimitris10
- Bellas21
- ΧΙΟΝΑΤΗ
- Constantinos94
- Μανος39
- antipicasso
- baizer
- midori
- Σασαμον
- tsiobieman
- ASTA
- Thundergirl
- EleniDemon
- barkos
- calliope
- agge
- lithx97
- Ανδρομέδα32
- Luke.
- Elafi
- KostasFrape
- malenaaa
- teomcdalis
- Kia
- PavlosZarot
- Dorapr
- aimilios13
- Ameli
- μαρια33
- eleni2000
- Gioula.
- orchidea
- Angie13
- lllore
- Cortes
- το κοριτσι του μαη
- LeoDel
- MaryJaneH
- Mhtrogoal
- nigiiordanidu@gmail.
- Papios
- Pinkpink
- Elenixi
- nucomer
- aye
- markrit
- Merlan
- epan
- katiaν
- giannakos92
- fretoe
- Λολερ
- Nikolas77
- Mimi2020
- Evi35
- Anna Sam
- eric
- Rometw2
- Vivians
- kalina
- Aman
- Ryuzaki
- hirasawayui
- jorge19
- Johnny.T
- ntinoss
- Natalia 19
- Faih9
- Marieann
- londept
- Keanureeves7
- di&di
- den antexw allh apotyxia
- Evi13
- lnesb
- Rene2004
- Soraya
- Sonia-son
- Mpoumpou
- Chr|st|n@
- vgour
- uni77
- element skate
- don_vito
- mallllias
- Sad
- Serotonin
- Jocaste
- American Economist
- gwgw_5
- Anepanaliptos
- mporkos
- Sorou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.