Γεία σας, γεία σας! Τι κάνετε? Λοιπόν ήρθε νομίζω η στιγμή να πω και την δική μου εμπειρία καθώς σήμερα κλείνω 15μέρες από το χειρουργείο. Είχα και μια μικρή επιπλοκή που θα ήθελα να την γράψω έτσι ώστε αμα σημβεί σε κάποιόν να μην πανικοβληθεί όπως εγώ.Αν δείτε λαθάκια συγχωρέστε με αλλά δεν φοράω γυλιά έχω αστιγματισμό και δεν βλέπω καλά στον υπολογιστή.
Λοιπόν χειρουργήθηκα 4/11 από τον κ. ... όπως είχα ξανά πει στο παρελθόν. Το χειρουργείο ήταν στις 11 μπήκα στις 13:30 επείδη καθυστέρησε η εγχείριση της προηγούμενης κοπέλας. Περίμενα 2,5ώρες στο προθάλαμο χειρουργείο, δεν με πείραξε καθόλου ερχόταν συχνά ο αναισθησιολόγος (ο οποίος είναι εγενικάτατος και πολύ καλός κύριος) ε, λίγο και το άγχος πέρασε η ώρα. Μπήκα, με ναρκώσανε κτλ, η εγχείριση μου κράτησε κάτι λιγότερο από 3 ώρες, όταν ξύπνησα ήμουν μια χαρά, με άνέβασαν κατευθείαν πάνω, θυμάμαι μιλούσα και γέλουσα στους δικούς ανθρώπους. Είχα λίγη μαυρίλα στην εσωτερική γωνία των ματιών μου που την επόμενη μέρα έγινε κοκκινο και μετά σχεδόν εξαφανίστηκε, δεν είχα πρηξίματα, δεν είχα πόνους. Το πρώτο βράδυ μόνο δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθόλου. Έκανα βέβαια να φάω 3μέρες (ούτε αυτό με πείραξε τις περισσότερες φορές τρωω ελάχιστα). Πέρασαν οι 3 μέρες πήγα να μου βγάλουν τα ταμπόν
που δεν πονάνε καθόλου
με καθόρισαν
αυτό όμως πονάει λίγο, ακόμα το φοβάμαι αλλά γιατί είμαι φοβιτσίαρα!!! Μέχρι να πάω σπίτι μου η μύτη μου είχε βουλώσει εντελώς (όπως είχα τα ταμπόν ένα πράμα) πάω και την επόμενη, πάλι μέχρι να πάω σπίτι μου το ίδιο, ξάνα την επόμενη το ίδιο (παρεπιπτόντως είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είπε να πάω να με δει και όταν πήγα η βοηθός του μου έλεγε δεν είναι τίποτα απλά είναι το οίδημα μεγάλο και γι αυτο βουλώνει κατευθείαν) πήγα λοιπόν και την επόμενη με καθάρισε η βοηθός του, αλλά φταίω κι εγω γιατί δεν περίμενα τον γιατρό να τελειώσει από το χειρουργείο έφευγα κατευθείαν. Για να μην τα πολυλογώ το ξαναέπαθα και την επόμενη περίμενα τον γιατρό η επιπλοκούλα μου ήταν η εξής : έμπαινε αίμα στο διάφραγμα και έφραζε με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αναπνέω. Μου έκανε αναρρόφηση (πήρε το αίμα από το διάφραγμα) ανέπνευσα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πήγα σπίτι μου αλλά μετά από 4ώρες ξανά το ίδιο. Είχα απογοητευτεί τελείως, ήμουν χάλια ψυχολογικά γιατί το μυαλό μου πήγαινε στο χειρότερο. Την επόμενη μου έβαλε ξανα ταμπόν ο γιατρός

και 'ημουν ακόμα χείροτερα ψυχολογικά.... Το Σάββατο έβγαλα τα ταμπόν και το γύψάκι και ευτυχώς όλα είναι μια χαρά!!!
Τώρα όσον αφορά την επιπλοκή μου είναι καθαρά οργανικό και όχι οτι φταίει ο γιατρος!
Όσο για τον γιατρό επειδή είδα μια συζύτηση που είχατε, είναι πραγματικά ο καλύτερος και δεν εχει ανάγκη από διαφήμιση! Χειρουργεί κάθε μέρα και Σάββατα, 2 και 3 χειρουργεία την ημέρα, και επειδή εγώ πήγαινα κάθε μέρα δεν φαντάζεστε το τι κόσμο έχει. Περιστατικά που ήραθαν από Κύπρο, περιστατικά από αποτυχημένες ρινοπλαστικές άνθρωποι που είχαν χειρουργηθεί 4 και 5 φόρες από άλλους. Δεν υπάρχει άλλος πιστεύω με μεγαλύτερη εμπειρία και το λέω απλά γιατί κάθε μέρα ήμουν εκεί και μιλούσα με όλους.
Τώρα για το αποτέλεσμα της μύτης μου: Τις 3 πρώτες μέρες μου άρεσε πααααρα πολύ είναι λίγο γαλλική και μου πάει τρομερά αλλά όσο περνούν οι μέρες το ακρορίνιο (που έγω αυτό ήθελα να διορθώσω) μου θυμίζει λίγο την παλία μου μύτη. Σίγουρα όμως είναι πάρα πολύ πρησμένη ακόμα. Εγώ θέλω απλά να ρωτήσω κάτι, επείδη μάρέσει πάρα πολύ έτσι όπως είναι σηκωμένη υπάρχει περίπτωση μόλις ξεπρηστεί να πέσει? δηλ να μην είναι τόσο σηκωμένη? και το ακρορίνιο όταν ξεπρίζεται μένει σχεδόν το μισό από αυτό που βλέπω τώρα??? Ηράχη είναι σίγουρα οι διπλάσια ακόμα, και το ακρορίνιο είναι ίδιο με αυτό που είχα... Έμένα το ακρορίνιο με καίει να έχει φτιάξει. Ηταν σαν βολβός...
οχι μωρε με τον μα@@κα !
στις φωτογραφιες αν με δεις πριν και μετα οταν εβγαλα τον ναρθηκακι θα πεις οτι εκανε πολυ καλη δουλεια!
ελα ομως που με τον καιρο αντι να γινετε καλυτερη η μυτη παιρνει το παλιο της σχημα!
δεν ξερω γιατι γινετε αυτο ή θα εκανε μα@@@ια ή δεν θα εβγαλε τις κογχες!
ηθελα να ηξερα 5 ωρες χειρουργειο που με ειχε τι εκανε!!!
Γίνεται αυτό???? η μύτη να ξαναγίνει όπως πρίν???? Τι είναι οι κόγχες και τι μπορεί να κάνουν? Εμενα μου τη λέπτυνε. Ουτε εγώ βλέπω διαφορά αλλά σίγουρα είναι πολύ νωρις, εξάλλου απο τη στιγμη που μου τη λέπτυνε πάει να πεί οτι μου την έκοψε σε εκείνα τα σημεία άρα δεν είναι λίγο παράλογο να επιστρέψει στο παλίο της σχήμα? ααααα giorgalis με άγχωσες τώρα....

Αλλά απ΄ότι έχω καταλάβει όοοολοι αυτό έχουμε πάθει, όλοι μετά την αφαίρεση του νάρθηκα η μύτη μας θυμίζει την παλία.