Γεια σας παιδια ....δεν εχει πολλη κινηση τελευταια το τοπικ ε?

Εχουν περασει 8 μηνες απο την πλαστικη..περιττο να σας πω οτι η μυτη μου δεν εχει ουσιαστικη διαφορα με πριν...και το χειροτερο ειναι οτι εξακολουθω να ακουω παρομοια σχολια με την Προ-πλαστικης εποχη

Δεν θελω να σας χαντακωσω ,αλλα οπως διαπιστωνω, αυτα τα περι αναμονης τουλαχιστον 1 χρονου μεχρι να διαμορφωθει πληρως η εμφανιση της μυτης,θεωρω οτι εχουν καθαρα ψυχολογικους σκοπους(που μακαρι να μην ηταν ετσι).Η δικια μου ειναι εδω και μηνες η ιδια,για να μη σας πω οτι χειροτερευει.
Την ιδια πατατα που εβλεπα πριν βλεπω και τωρα,απλα με μια μικρη βελτιωση.Στις φωτογραφιες δε, ειναι ΙΔΙΑ με πριν.Ευελπιστουσα μετα απο αυτη τη διαδικασια να μπορω,εκτος ολων των υπολοιπων, να κοιταζω το φακο face-to-face ,να γελαω και να ΜΗΝ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΑΡ***ΔΙ καρφωμενο στη μαπα(

),αλλα δυστυχως ματαιες ελπιδες....
Το δε κινητο καρουμπαλακι ειναι ακομα στη θεση του και οσο περναει ο καιρος φαινεται και περισσοτερο.
Ολη αυτη η λογικη του πειραζω-οσο-το-δυνατον-λιγοτερο-το-αρχικο-σχημα, που παρατηρω πως πολλοι ακολουθουν, μαλλον δεν ειναι και τοσο επιτυχημενη....τουλαχιστον σε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ υπερμεγέθεις μυτες που χρηζουν δραστικοτερων αλλαγων.
Θελω οπωσδηποτε να την ξανακανω την επεμβαση,μονο που δυστυχως ντρεπομαι να το δηλωσω...ξερω οτι οι γονεις μου θα ειναι εντελως καθετοι (ουσα 19 ετων ακομα)...εννοειται βεβαια με τα δικα μου λεφτα.Αλλα φοβαμαι πως η επομενη επεμβαση θα αργησει πολυυυ να γινει εκ των πραγματων,θελω να ειμαι πληρως ανεξαρτητη και να μην το μαθει κανενας.Ουτε οι δικοι μου...
Εν ολιγοις....ειμαι παααααρα πολυ απογοητευμενη με το αποτελεσμα..ολος ο ενθουσιασμος που ειχα στην αρχη τους πρωτους 2 μηνες γυρισε μπουμερανκ δυχτυχως