Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
plakaki
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

bambola19
Νεοφερμένο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

. Εγω δεν πολυακολουθησα βασικα τις συμβουλες του γιατρου και αλκολ ηπια και στον ηλιο εκτεθηκα αλα δεν επαθα κατι. αλλα νταξει την καθαρισα και ξεβουλωσε
Και εγώ ακριβώς το ίδιο έκανα, και ας μου έλεγε πως έχουν βουλώσει οι αρτηρίες.
Ο_ο
mariatz83
Νεοφερμένο μέλος

απλα καταθεσα την δικη μου προσφατη εμπειρια μονο για να βοηθησω οσους εχουν προβλημα.γιατι και εγω μπορω να καταλαβω τη πως νοιωθει καποιος που εχει αισθητικο προβλημα και θελει το καλητερο αποτελεσμα.απλα να βοηθησω ηθελα με την ιστορια μου.εδω ο καθενας καταθετει την ιστορια του με πολλα ονοματα γιατρων απο οτι διαβαζω αυτο δεν σημαινει οτι ολοι ειναι βαλτη...!καλο ειναι να ακουμε τους συνανθρωπους μας με αναλογες εμπειριες και οτι δεν μας ενδιαφερει απλα το προσπερναμε..!δεν ειναι σωστο να αμφισβιτουμε τις εμπειριες των αλλων.αλλιως να μην κανουμε καθολου σηζητησεις εδωΣαν βαλτη μου κανεισ εσυ αλλα τι να πω μπορει. εγω εκανα στον κολ.παν. ξερει κανεισ τιποτα για αυτον?
plakaki
Νεοφερμένο μέλος

HappyDays
Νεοφερμένο μέλος

Εμπειρία από διορθωτική ρινοπλαστική δεν έχω. Η εμπειρία μου είναι από κανονική ρινοπλαστική με διόρθωση διαφράγματος. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την εξέλιξη. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι ξέρω ότι ο πλαστικός χειρουργός που μου την έκανε, κάνει και διορθωτικές. Ρίξε μια ματιά στη συγκεκριμένη σελίδα του site του: https://www.ρινοπλαστικη.com/el/CNT/διορθωτικηρινοπλαστικη.aspx που μπορεί να πάρεις κάποια ιδέα ή να βοηθηθείς. Λυπάμαι για την εξέλιξη της επέμβασής σου. Ελπίζω να βρεις μια λύση.Την έκανα στον α. σκ στο κολωνάκι .Ήταν δυσκολη περίπτωση η μύτη μου και περίμενα να γίνουν κάποια λάθη απλά δεν περίμενα να γίνουν τόσα πολλάΕίμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη δεν έχω διάθεση να βγώ να κάνω τίποτα,να φανταστείς δεν φοράω τους φακούς μου για να μην βλέπω τη μύτη μ! Άν κάποιος γνωρίζει καλούς γιατρούς στην επανορθωτική ρινοπλαστική μπορεί να μου στείλει τα ονόματα παρακαλώ να είναι αληθινές εμπειρίες και όχι spams
bambola19
Νεοφερμένο μέλος

CapricornV
Νεοφερμένο μέλος

bambola19
Νεοφερμένο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Ριτάκι, μπορείς να βάλεις φωτογραφία? Γιατί κι εγώ στον ίδιο την έκανα και είμαι ευχαριστημένη, ξέρω κι άλλους ασθενείς και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια. Τι σου λέει ο γιατρός?

Αν είναι κάποιος μπορεί να μου στείλει το κινητό του σε pm ; Πραγματικά θα με βοηθούσε πολύ να βγούμε και να μου λυσει κάποιες απορείες που έχω ...
(που εδώ μέσα δεν μου έχουν λυθει )
Είμαι στην φάση που δεν το έχω ακόμα αποφασίσει και αν υπάρχει κάποιος που να έχει κανει σχετικά πρόσφατα θα με βοηθούσε πολύ
bambola19
Νεοφερμένο μέλος

Wishmaster_88
Νεοφερμένο μέλος

oχ εγω αυριο εχω ραντεβου μαζι του μετα απο ενα μηνα και φοβαμαι οτι αν μου τα βγαλει θα πεθανω στον πονο ! με αγχωσες τωρα !![]()
Η αληθεια ειναι οτι και εγω πρεπει να παω σε λιγες μερες αλλα δεν ξερω τι θα μου κανει.. Νομιζα οτι απλα θελει να με δει.. τωρα εσεις λετε για ραματα κ εχω ψιλοφρικαρει!!!!!
bambola19
Νεοφερμένο μέλος

malakouardo
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ μετά το χειρουργείο το είχα ξεφτιλίσει και πήγαινα κάθε μέρα στο γιατρό (μετά τον μήνα πιό αραιά), και κάθε 3 μέρες μου έβγαζε και λίγα ράμματα. Αν περίμενα και πήγαινα αργότερα μαλλον θα μου τα έβγαζε όλα μαζί. Πολλά φεύγουν μόνα τους και είχα κόψει και ένα που με ενοχλούσε μόνη μου.
Ριτάκι, μπορείς να βάλεις φωτογραφία? Γιατί κι εγώ στον ίδιο την έκανα και είμαι ευχαριστημένη, ξέρω κι άλλους ασθενείς και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια. Τι σου λέει ο γιατρός?
ικανοποιημενοι απ το σκουρα?παμε καλα?τοσα ατομα εχουν γραψει οτι τους εχει σακατεψει...προσθεσε και μενα στους μεγαλους σακατεμενους,η βλαβη η οποια μου προκαλεσε δεν διορθωνεται...
Subject to change
e-steki.gr Founder

Wow, πρέπει να ήμουν τυχερή then. Ή να χάλασε αργότερα. Μα τι στο καλό συμβαίνει με τους πλαστικούς και ακόμα και οι καλοί μετά από κάποια χρόνια χαλάνε και αρχίζουν και σακατεύουν κόσμο;ικανοποιημενοι απ το σκουρα?παμε καλα?τοσα ατομα εχουν γραψει οτι τους εχει σακατεψει...προσθεσε και μενα στους μεγαλους σακατεμενους,η βλαβη η οποια μου προκαλεσε δεν διορθωνεται...

τι βλάβη σου προκάλεσαι που δεν διορθωνεται?????παρεπιμπτόντως πήγα πριν από λίγες μέρες στο γιατρό και μου λέει ότι όλα ειναι μια χαρά έλεος!!!!!δεν με πειράζει που έχει κάνει λάθος αλλά θέλω να το παραδεχτεί και να μου το διορθώσει και χρήματα θα δώσω δεν έχω πρόβλημα .Φοβάμαι να πάω σε άλλο γιατρό να με εγχειρίσει γιατί δεν θα ξέρει τι έχει κάνει μέσα στη μύτη μου απλά έχω κουραστεί με όλη αυτήν την ιστορίαικανοποιημενοι απ το σκουρα?παμε καλα?τοσα ατομα εχουν γραψει οτι τους εχει σακατεψει...προσθεσε και μενα στους μεγαλους σακατεμενους,η βλαβη η οποια μου προκαλεσε δεν διορθωνεται...
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Πόσος καιρός έχει περάσει σε σένα? Μήπως είναι πρήξιμο αυτό που δεν σ'αρεσει? Αν δεν περάσει ένας χρόνος τουλάχιστον, δεν θα φανεί το τελικό αποτέλεσμα και κανένας γιατρός δεν θα σε χειρουργήσει τόσο νωρίς έτσι κι αλλιώς.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 468 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Irma
- fids
- Stopsaksimo
- zina15
- AggK.
- tttrap
- brokebad
- Natsuko
- charmander
- Libertus
- Scandal
- touvlo
- Guessing
- iew
- louminis
- ck_chrysiis
- makaron
- ohright
- ludiaki2017
- iris80
- Fey
- lyrist
- loulou11
- nakos85
- parlapipas25
- giannissk
- MINALALAKI
- Fraoulita
- Nioniaki
- Advocatus diaboli
- Tsin tsan
- synthnightingale
- ForHope
- Loylaki1
- Helpme
- Joji
- thenutritionist
- Froufroulaa
- userguest
- Mellamonat
- avalanche
- mpakam
- oklou
- DANAIA
- stilia
- zafh28
- eden_wead
- Dr. Gl. Luminous
- kostoppoulos
- Zoi K.
- P.Dam.
- Reader
- Kate1914
- Jack of Spades
- Stef3451
- kite s pap
- chrisvran
- Nosey123
- Kalbliss
- musician
- AggelikiGr
- ntam
- Ross25
- C1HR
- fourkaki
- Hased Babis
- ougka pougka
- Natassina
- Slash100
- Katsour
- Basilisk
- NAV
- Εριφύλη
- Koritsaki1
- Alexia12
- Κλημεντίνη
- Eirini M
- yohthema
- candy
- Nik.gs
- giannhs2001
- Loulaki
- mixaelaaa
- Elen19
- jimjima
- evkar
- Renap
- marww
- neraida24
- johnsala
- kalhkardia
- lebanon
- MAry89990000
- Luludaki
- Mannos
- tgk
- kss
- Lala_
- Stav22
- Maria23667
- melmel
- angelsam
- Χιονία
- flower24
- Ritsaki12
- Linas
- ARIS.3
- Eleana123
- kon827
- Ariana2018
- Sosstoss
- aira
- Ginger
- taketrance
- Stamatis123
- opalakia
- Lizaki12
- Kat.V.
- Fraoulitsa-4
- Aria08
- Βασιλης1234
- Iska
- Naiad99
- Despoina95
- phleidhs
- globglogabgalab
- camil
- Ριουλα
- Athens2002
- Fernando_A
- bedtimestories
- 3vanorra
- Wonderkid
- rafaela11
- chester20080
- cris cris
- Marita432
- ANNA_N1
- ana.roi
- fmarulezkd
- vapa1995
- Jaye
- Emelia l
- darkhappysong
- john29
- flower8056
- RΕV
- Αngel
- New member
- exotic xo
- Ivii
- Alexander82R
- ilovekpop
- JOY PAPAS
- Donna
- Abiogenesis
- 007i
- ariel12
- antoniss91
- Doris12
- rhynoplasty7
- chrisi09
- candy*candy
- Geofboi
- ΧΑ2024
- Marmar1702
- xrisopsarooo
- Catcara
- Δανάη Κ
- elgri
- 21Pm21
- tslef8
- νάνος
- MalenaZ
- kleoniki05
- criscris
- spring day
- Meow
- KostasPan
- aqua11
- Esperos1
- angrybird
- ohr
- User2350
- denksero
- Nandia
- Mpoumpis
- ΑthanasiaN
- air_fish
- Μαίρη Μαίρη
- natasa!!!!!!!!!!!!!!
- aria456
- Tasospp
- Alfie29
- John cena
- User_00
- Circe
- jj!
- Unboxholics
- Gigahis
- Olegia87
- Nickuk
- Citylights
- Δροσουλίτης
- Agrino_
- oups
- Μgt
- Princebegging
- bruh_234
- Sofi99
- Felis
- snowy
- Kriss
- ]ifrit[
- Neda_M
- Desp24
- manu
- Gatos7
- Mit
- geotsou82
- Giann779
- Dorad
- Viedo
- Maria Vicko
- Lina22
- MarinaPapanicol
- Πα.Κ
- Funky
- Sotirisz
- Phantom_1
- Lina1987
- ΜαρίαΠ
- Marouli98
- Appolon
- Chysh
- mona
- Lila21
- Athanasia1998
- travelingirl
- Αναστασία197
- Eleni_
- Eleni95
- maeror
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- CiNeFiL
- Konnap
- Ele12345
- Biscoto
- Panos_02
- mai_tai
- zaitsef
- Ellie
- Thanasis7
- Nan.kar
- takis5
- lione
- irakou
- orchidaceae
- me lene
- πεταλουδα001
- Αρκτούρος
- ελενη.αθαν
- Charis29
- αλεχχ
- kopii
- irouli
- Kostandino
- Kostas Haritopoulos
- Ina@
- Kate_Vas
- Blackbird 28
- fani3
- Dimitris10
- Bellas21
- ΧΙΟΝΑΤΗ
- Constantinos94
- Μανος39
- antipicasso
- baizer
- midori
- Σασαμον
- tsiobieman
- ASTA
- Thundergirl
- EleniDemon
- barkos
- calliope
- agge
- lithx97
- Ανδρομέδα32
- Luke.
- Elafi
- KostasFrape
- malenaaa
- teomcdalis
- Kia
- PavlosZarot
- Dorapr
- aimilios13
- Ameli
- μαρια33
- eleni2000
- Gioula.
- orchidea
- Angie13
- lllore
- Cortes
- το κοριτσι του μαη
- LeoDel
- MaryJaneH
- Mhtrogoal
- nigiiordanidu@gmail.
- Papios
- Pinkpink
- Elenixi
- nucomer
- aye
- markrit
- Merlan
- epan
- katiaν
- giannakos92
- fretoe
- Λολερ
- Nikolas77
- Mimi2020
- Evi35
- Anna Sam
- eric
- Rometw2
- Vivians
- kalina
- Aman
- Ryuzaki
- hirasawayui
- jorge19
- Johnny.T
- ntinoss
- Natalia 19
- Faih9
- Marieann
- londept
- Keanureeves7
- di&di
- den antexw allh apotyxia
- Evi13
- lnesb
- Rene2004
- Soraya
- Sonia-son
- Mpoumpou
- Chr|st|n@
- vgour
- uni77
- element skate
- don_vito
- mallllias
- Sad
- Serotonin
- Jocaste
- American Economist
- gwgw_5
- Anepanaliptos
- mporkos
- Sorou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.