εγω απο την ωρα που βγηκαν τα ταμπον ειχα οσφρηση κανονικα ...φευγοντας απο το ιατρειο μου εβαλαν μια γαζα στα ρουθουνια μη σταξει τιποτα... κ μυριζα το αρωμα της γαζας!! χαχαχαα..κ ελεγα "ααα...τι ωραια που μυριζουν οι γαζες...δεν ηξερα οτι οι γαζες εχουν αρωμα!!"
τα ταμπον ομως εγω τα ειχα 4 μερες, οποτε δε ξερω πως θα ηταν η οασφρηση μου τη δευτερη μερα, αν ειχα ελευθερα ρουθουνια...το οτι ανεκτησες οφρηση τη δευτερη μερα, ειναι πολυ θετικο..εχω διαβασει για ασθενεις που ανεκτησαν την οσφρηση τους πολυ αργα κ χρειαστηκαν πολλες μερες...
τα αυτια τη ημερα της εγχειρησης?..α καλα..ειχα θεμα..τις τρελλανα τις νοσοκομες.. (εχω δηλωσει οτι ειμαι και φοβιτριαρα!!

) νομιζα οτι ειχε παει αιμα στα αυτια κ το ακουγα να κανει γκλου-γκλου...!!! οι νοσοκομες μου ελεγαν οτι δεν παει αιμα στα αυτια (!!!) κ οτι αυτο που εχω λεγεται ..εκβοες νομιζω? καπως ετσι..ειναι ενα τυπικο μετεγχειρητικο συμπτωμα που υποχωρει μονο του. εγω μονο την πρωτη μερα το ειχα. μην ανησυχεις, θα στρωσουν τα αυτια σου....γενικα να εχεις in mind οτι..εγχχμμμ...εχεις φαει γερο τρακο στο κεφαλι.... μη περιμενεις να εισαι περδικι τοσο συντομα... ΥΠΟΜΟΝΗ!!