Εχω πολυ δρομο μπροστα μου απο οτι καταλαβαινω . . . .θα ξεκινησω με επισκεψεις . παιδια 100% σιγουρος με αποδειξεις ακομα και εξωτερικο . .μονο τοτε θα παω .....!!!!!...
τοτε το πιθανοτερο ειναι να μη την κανεις ποτε, γιατι 100% σιγουρος δε μπορεις να εισαι ποτε οταν μιλαμε για χειρουργειο.
ακομα κ στα χερια του καλυτερου γιατρου του κοσμου να εισαι, παλι μπορει να συμβει ενα λαθος, γιατι ειναι κ αυτος ανθρωπος, η ακομα κ το σωμα σου μπορει να μην ανταποκριθει οπως θα επρεπε...μερικες φορες το σωμα δημιουργει πλεοναζον ιστο η οστο κατα τη διαρκεια της επουλωσης, παρολο που ο γιατρος μπορει να τελειωσε την επεμβαση αφηνωντας τα ολα τελεια.
πρεπει να ενημερωθεις οσο καλυτερα γινεται σχετικα με την επεμβαση αυτη. οσο καλυτερα εισαι ενημερωμενος τοσο πιο σωστες αποφασεις θα παρεις.
Ο προεδρος της Ελληνικης Εταιρειας Πλαστικης Χειρουργικης ΑΜ θεωρω οτι ειναι παρα πολυ καλος στη δουλεια του.
Εχω δει ενα βιβλιαρακι που ειχε φτιαξει με εικονες απο πολλες επεμβασεις του.Είναι στρατιωτικός ιατρός.
το κακο με τα βιβλιαρακια ειναι οτι δειχνουν μονο το αισθητικο αποτελεσμα κ δε ξερεις τι δουλεια εχει γινει απο μεσα.
τι να την κανεις μια ωραια μυτη αν μετα δεν αναπνεει σωστα η αν ξεραινεται η αν αν "τρεχει" μετα μια ζωη?
πολλοι φοβουνται την αποτυχια στο αισθητικο κομματι κ εστιαζουν εκει κ δε λογαριαζουν την αποτυχια στο λειτουργικο. μια αισθητικη υπολειματικη ατελεια με μια revision φτιαχνεται. μια λειτουργικη ομως βλαβη δεν αποκαθισταται ποτε!
γι'αυτο ειναι πολυ δυσκολο να αξιολογησεις τη δουλεια ενος γιατρου στη ρινοπλαστικη.
επιτυχιες κ αποτυχιες εχουν ολοι στο ιστορικο τους κ οποιος βγει κ πει "εγω δεν εχω καμμια αποτυχια" μαλλον ψευδεται.
βεβαια, αλλο να εχει καποιος 5-10 αποτυχιες στην καριερα του του κ αλλο να εχει 200!

εκει λες "ωχ αμαν, σφαγεας!.."
Αχ Πανο δε μπορεις να φανταστεις ποσο πολυ θελω κι εγω να κανω μια ρινοπλαστικη..
Δεν ειναι δα και καμια μελιτζανα η μυτουλα μου αλλα με χαλαει αρκετα..
Εχω σκεφτει απειρα σεναρια ακομα και την συνεργασια ωριλα κ πλαστικου.
Επισης εχω δει σε μια φιλη μου δουλεια του ΒΠ του Μυτιληνιού η οποία
είναι ψιλοάθλια(της έχει κουτσουρεψει αρκετά τη ράχη..)
η φιλη σου εχει εκφρασει παραπονο για τη μυτη της? εχει πει οτι δεν ειναι ευχαριστημενη με το αποτελεμσα? η εσυ τη βλεπεις κ δε σου αρεσει με τα δικα σου κριτιρια?
διοτι σε πολλες των περιπτωσεων ο ενδιαφερομενος ζηταει μια συγκεκριμενη μορφη μυτης γιατι αρεσει σε αυτον, πχ "γαλλικη"...κ ενω αυτος καμαρωνει, οι αλλοι τον βλεπουν κ λενε αμαν σα τσουληθρα ειναι.