B~I~O~N~I~C
Νεοφερμένο μέλος

Παιδια ασχετο αλλα καπου διαβασα οτι ο Λυ..ς τωρα σπουδαζει κοινωνιολογια μαζι με την γυναικα του (για την οποια εχω ακουσει εξισου καλα λογια απο ασθενεις της). Εχει βελτιστοποιησει βλεπετε τις χειρουργικες του τεχνικες, τα ξερει ολα πλεον κ αναζητα διεξοδο σε αλλες επιστημημες! LMAO![]()

όσον αφορά το "για την οποια εχω ακουσει εξισουν καλα λογια απο ασθενεις της" είναι ειρωνικό ή όχι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ramblade
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
B~I~O~N~I~C
Νεοφερμένο μέλος

thanks!
blondie
Νεοφερμένο μέλος

Να σε ενημερώσω ότι έτσι ακριβώς είναι ΟΛΟΙ οι πλαστικοίτην ίδια συμπεριφορά έχουν ΟΛΟΙ. γι'αυτό αγαπητή μου θα σε συμβούλευα να έβλεπες έναν ΩΡΛ που δεν έχει ιδιότητα πλαστικού και αυτός θα σου πει τι πρόβλημα έχεις.
Έχω ήδη επισκεφτεί ΩΡΛ και ξέρω το πρόβλημά μου. Απλά μαζί με το λειτουργικό πρόβλημα σκέφτηκα να φτιάξω και το αισθητικό. Ο Σκ. είναι χειρουργός ΩΡΛ με εξειδίκευση στη ρινοπλαστική οπότε θεώρησα σωστό να τον επισκεφθώ. Αλλά........................

st33
Νεοφερμένο μέλος

Αγορι μου πριν αρχισεις κ γραφεις δεν μπαινεις στο κοπο να διαβασεις τα προηγουμενα μηνυματα, 'η εστω να μπεις στο προφιλ μου να δεις τι εχω γραψει στο παρελθον; Για να γελαω με αυτα που μας λες καποιος λογος θα υπαρχει...
το να γελας λεγωντας οτι μου χει φαει τη μυτη ειναι τραγικο...που ειναι το αστειο? αυτο δειχνει κακια και κομπλεξ...τη βρισκεις με το προβλημα του αλλου?μηπως σε κανει να νιωθεις καλυτερα...εισαι τραγικος....οπως λεει και η τζουλια..τραγικος
διαβασα αυτα που περασες και βλεπω οτι εχεις περασει πολλα αυτο ομως σε κανει ακομη πιο τραγικο διοτι τα χεις περασει και ξερεις πως ειναι...αν ηθελες να κανεις καλο θα μπορουσες να γραψεις κατι αλλο...να στειλεις ενα pm η να προσπαθησεις να αποτρεψεις τον αλλο απο μια 2η αποτυχημενη επεμβαση και οχι να γελας...κριμα...διοτι βλεπω οτι υπαρχουν ατομα που την βρισκουν με τον πονο των αλλων παρολο που ειναι και αυτοι παθοντες...τραγικοΑγορι μου πριν αρχισεις κ γραφεις δεν μπαινεις στο κοπο να διαβασεις τα προηγουμενα μηνυματα, 'η εστω να μπεις στο προφιλ μου να δεις τι εχω γραψει στο παρελθον; Για να γελαω με αυτα που μας λες καποιος λογος θα υπαρχει...
οντως αυτο ειναι αληθεια τους αντρες τους εχει γραμενους...λεει μαλακιουλες τσατιζεται αν τον ρωτησεις πως θα ειναι και σε διωχνει με τον τροπο του...πως να πας σαυτον??!σου ειπα απο τοτε που εβγαινε στα καναλια επειδη χειρουργησε την ατζελα δημητριου το εχει παρει πολυ επανω του!
αν ησουνα καμια κοπελα και του εκανες τα γλυκα ματια δεν θα σου ελεγε ετσι!θα σε ακουγε και θα σου θα σου εδειχνε στο κομπιουτερ (αν και για μενα το καμπιουτερ ειναι ψεμα δεν μπορει να σχηματισει την μυτη που θα σου κανει!) εγω πχ δεν ηθελα να μου δειξει στο κομπιουτερ!
μου ελεγε θα τα φτιαξουμε ολα αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω δει τα καλυτερα αποτελεσματα!
σε κατι ξανθιες "τουμπανατες" που ερχοντουσαν στο ιατρειο στο νοσοκομειο οταν πηγενα τους μιλαγε με το σεις και με το σας!μαλλον πρεπει να τους κανει και ............καλυτερη δουλεια στην μυτη!
πχ στην σοβαροτητα ο ΣΚ. με ενα αλλον που ειχα παει πριν απο αυτον στον Π.Κ στο ψυχικο ειναι η μερα με την νυχτα!σε ολους τους ανδρες ετσι κανει ο ΣΚ αλλα ειναι μεγαλο ονομα και δεν του απαντας!!!
B~I~O~N~I~C
Νεοφερμένο μέλος

Έχω ήδη επισκεφτεί ΩΡΛ και ξέρω το πρόβλημά μου. Απλά μαζί με το λειτουργικό πρόβλημα σκέφτηκα να φτιάξω και το αισθητικό.
σε διαβεβαιώ και οι ΩΡΛ κάνουν μια χαρά δουλειά στο αισθητικό κομμάτι. και εγώ έτσι έλεγα όπως εσύ αλλά την πάτησα...
ramblade
Νεοφερμένο μέλος

[..]το να γελας λεγωντας οτι μου χει φαει τη μυτη ειναι τραγικο...που ειναι το αστειο? αυτο δειχνει κακια και κομπλεξ...τη βρισκεις με το προβλημα του αλλου?μηπως σε κανει να νιωθεις καλυτερα...εισαι τραγικος....οπως λεει και η τζουλια..τραγικος
Γελαω γιατι
1. Ησουν 26 χρονων κ πηγες στον χειροτερο των χειροτερων για ρινοπλαστικη.
2. Σου'χει φαει τη μυτη (ειμαι σιγουρος απ'το γεγονος κ μονο που πηγες σε αυτον) αλλα σου αρεσει.
3. Παρολο το παθημα σου, κι ενω εχεις γινει 32 χρονων κ ζεις στην εποχη του ιντερνετ και της πηροφορησης, εξακολουθεις να επισκεπτεσαι τους μαιντανους της τηλεορασης για δευτερη ρινοπλαστικη μαλιστα. 250 πλαστικους εχει η Ελλαδα, οι μισοι τουλαχιστον ειναι στην Αθηνα κ συ πηγες στις τηλεπερσονες. Ποσο μαλλον δε που εχει βουηξει ο τοπος απο τις σκατοδουλειες τους, για πολλες εκ των οποιων εχει γινει εκτεταμενη αναφορα σ'αυτο το thread.

Το ίδιο λάθος έκανες και εσύ πριν χρόνια,(ήσουν πιο μικρός βέβαια)αλλά αυτό δεν έχει και τόση σημασία.Ησουν 26 χρονων κ πηγες στον χειροτερο των χειροτερων για ρινοπλαστικη
Ο φουστ.... είχε ''όνομα''(τουλάχιστον πριν μια δεκαετία) πιο ηχηρό απο τους άλλους,ασχετα αν είναι κομπογιαννίτης.Έφτιαξε την μύτη της Παναγοπούλου και κάποιων άλλων γνωστών και έγινε διάσημος.
Δεν σημαίνει όμως,οτι επειδή έκανε κάποιες καλές μύτες οτι ειναι και καλός η έμπειρος γιατρός σε αυτό!Μην κρίνετε εναν γιατρό απο 5,10 μύτες και σίγουρα μην τον κρίνετε απο δουλειά που έκανε σε celebrity διότι εκεί θα δώσουν πολύ περισσότερη προσοχή απο ότι σε εναν άγνωστο,διότι αν ο/η celebrity βγει στην tv με μια μαπα χάλια,αυτός έχει καταστραφει εντελώς.Ο άγνωστος όμως,όπως αυτή η κοπέλα που της έφαγε το μάτι και την τύφλωσε,δεν πρόκειται να βρει το δίκιο του, και αν δεν τον επαιρνε μέχρι τον Άρειο Πάγο δεν θα γινόταν τίποτα.
Επίσης, πρέπει να γνωρίζουμε, οτι δεν κάνουν όλοι για μύτες οι γιατροί και δεν σημαίνει οτι αν κάποιος έφτιαξε μια κοιλιά ως το πατωμα,οτι είναι και καλός στην μύτη!Μπορεί να φτιάχνει τέλεια κοιλιά και στήθος και στο πρόσωπο να είναι μια σκέτη καταστροφή.Είναι εντελώς διαφορετικό.
P.S. St 33 ''Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού εστί''
st33
Νεοφερμένο μέλος

jenny αυτο το εχουμε παθει ολοι!
δεν θα πεσω στην ψευδαισθηση που θελουν να περασει ο καθε γιατρος σαν τον ΣΚ που πηγα ,που μου λεει σου εκανα ωραια μυτη!αν ειναι ωραια την βλεπω στο προφιλ που με χαλαει ακομα
αυτο φοβαμαι και γω με τον σκου__ παω για ανφας και μπορει να μου χαλασει και προφιλ που μου αρεσει...διοτι θα βαλει χονδρους και μαλλον θα μου την κανει καμπουρωτη οπως πριν..τον ρωτουσα αν θα αλαξει το προφιλ αλλα ελεγε τα δικα του...μου δειχνε φωτο επανενχειρησης με στραβα ρουθουνια(ακρορινιο το λενε?)του λεγα να μου δειξει και προφιλ πριν και μετα και δε μου δειχνε..αν ειναι να φτιαξω ανφας και να μου χαλασει προφιλ ντεν τελει...ντεν θα παρει...τον ψιλοφοβαμαι κιολας με την αλζονικη συμπεριφορα που χει...μου βγαζει κακια και ενας ανθρωπος που σε βλεπει με μισο ματι δεν ειναι και ο καλυτερος να σε ενχειρησει...τον μαν..λο τον ξερει κανεις??
st33
Νεοφερμένο μέλος

pasxalitsa
Νεοφερμένο μέλος

lilly84
Νεοφερμένο μέλος

pasxalitsa
Νεοφερμένο μέλος

B~I~O~N~I~C
Νεοφερμένο μέλος

καλησπερα παιδια,μου κανει εντυπωση που κανεις δεν αναφερθηκε στον πλαστικο που πηγα εγω.
και που το ξέρεις ότι κανείς δεν αναφέρθηκε?

Subject to change
e-steki.gr Founder

B~I~O~N~I~C
Νεοφερμένο μέλος

st33
Νεοφερμένο μέλος

να σε ρωτησω κατι? σε αφησε να του ζητησεις τι θελεις??μιλησατε για το πως θα ειναι?? σου βαλε χονδρους??μόλις χτες χειρουργήθηκα από τον ΣΚ. πήρα την απόφαση πολύ γρήγορα και δεν είχα προλάβει να διαβάσω όλα αυτά που λέτε εδώ. θα πήγαινα πολύ πιο διαβασμένος. έχω κάνει ήδη 2 πλαστικές στη μύτη και ούτε το αισθητικό ούτε το λειτουργικό με κάλύπταν. ο ΣΚ είναι ακριβώς όπως το λέτε, δεν λέει πολλά, είναι λιγάκι του στυλ "είμαι ο καλύτερος" και αποφεύγει να συζητήσει μαζί σου το αποτέλεσμα. αρκείται σε ένα τυπικό "όλα θα γίνουν". ωστόσο δεν είχα άλλη επιλογή στην ελλάδα για revision πλαστικής. έσκασα 5.000 και ακόμα δε ξέρω για το αποτέλεσμα αν θα είναι αυτό που θέλω. πάντως η μύτη είναι αρκετά σηκωμένη, όπως είχα ζητήσει. θα σας ενημερώνω με τον καιρό...
softkings
Νεοφερμένο μέλος

st33
Νεοφερμένο μέλος

μπορει να ειναι σηκωμενη στην αρχη αλλα να ξερεις οτι πεφτει αρκετα μετα...ιδιως το αρχικο πρηξιμο την κανει να φαινεται γαλλικη...το τελικο αποτελεσμα θα φανει μετα απο 1 1,5 χρονο...μπορει και παραπανω....ο σκου... απ οσο ξερω δεν κανει γαλλικες μυτες ...ιδιως σε αντρες...μόλις χτες χειρουργήθηκα από τον ΣΚ. πήρα την απόφαση πολύ γρήγορα και δεν είχα προλάβει να διαβάσω όλα αυτά που λέτε εδώ. θα πήγαινα πολύ πιο διαβασμένος. έχω κάνει ήδη 2 πλαστικές στη μύτη και ούτε το αισθητικό ούτε το λειτουργικό με κάλύπταν. ο ΣΚ είναι ακριβώς όπως το λέτε, δεν λέει πολλά, είναι λιγάκι του στυλ "είμαι ο καλύτερος" και αποφεύγει να συζητήσει μαζί σου το αποτέλεσμα. αρκείται σε ένα τυπικό "όλα θα γίνουν". ωστόσο δεν είχα άλλη επιλογή στην ελλάδα για revision πλαστικής. έσκασα 5.000 και ακόμα δε ξέρω για το αποτέλεσμα αν θα είναι αυτό που θέλω. πάντως η μύτη είναι αρκετά σηκωμένη, όπως είχα ζητήσει. θα σας ενημερώνω με τον καιρό...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 468 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- fids
- brokebad
- zina15
- tttrap
- Irma
- Stopsaksimo
- AggK.
- Natsuko
- charmander
- Libertus
- Scandal
- touvlo
- Guessing
- iew
- louminis
- ck_chrysiis
- makaron
- ohright
- ludiaki2017
- iris80
- Fey
- lyrist
- loulou11
- nakos85
- parlapipas25
- giannissk
- MINALALAKI
- Fraoulita
- Nioniaki
- Advocatus diaboli
- Tsin tsan
- synthnightingale
- ForHope
- Loylaki1
- Helpme
- Joji
- thenutritionist
- Froufroulaa
- userguest
- Mellamonat
- avalanche
- mpakam
- oklou
- DANAIA
- stilia
- zafh28
- eden_wead
- Dr. Gl. Luminous
- kostoppoulos
- Zoi K.
- P.Dam.
- Reader
- Kate1914
- Jack of Spades
- Stef3451
- kite s pap
- chrisvran
- Nosey123
- Kalbliss
- musician
- AggelikiGr
- ntam
- Ross25
- C1HR
- fourkaki
- Hased Babis
- ougka pougka
- Natassina
- Slash100
- Katsour
- Basilisk
- NAV
- Εριφύλη
- Koritsaki1
- Alexia12
- Κλημεντίνη
- Eirini M
- yohthema
- candy
- Nik.gs
- giannhs2001
- Loulaki
- mixaelaaa
- Elen19
- jimjima
- evkar
- Renap
- marww
- neraida24
- johnsala
- kalhkardia
- lebanon
- MAry89990000
- Luludaki
- Mannos
- tgk
- kss
- Lala_
- Stav22
- Maria23667
- melmel
- angelsam
- Χιονία
- flower24
- Ritsaki12
- Linas
- ARIS.3
- Eleana123
- kon827
- Ariana2018
- Sosstoss
- aira
- Ginger
- taketrance
- Stamatis123
- opalakia
- Lizaki12
- Kat.V.
- Fraoulitsa-4
- Aria08
- Βασιλης1234
- Iska
- Naiad99
- Despoina95
- phleidhs
- globglogabgalab
- camil
- Ριουλα
- Athens2002
- Fernando_A
- bedtimestories
- 3vanorra
- Wonderkid
- rafaela11
- chester20080
- cris cris
- Marita432
- ANNA_N1
- ana.roi
- fmarulezkd
- vapa1995
- Jaye
- Emelia l
- darkhappysong
- john29
- flower8056
- RΕV
- Αngel
- New member
- exotic xo
- Ivii
- Alexander82R
- ilovekpop
- JOY PAPAS
- Donna
- Abiogenesis
- 007i
- ariel12
- antoniss91
- Doris12
- rhynoplasty7
- chrisi09
- candy*candy
- Geofboi
- ΧΑ2024
- Marmar1702
- xrisopsarooo
- Catcara
- Δανάη Κ
- elgri
- 21Pm21
- tslef8
- νάνος
- MalenaZ
- kleoniki05
- criscris
- spring day
- Meow
- KostasPan
- aqua11
- Esperos1
- angrybird
- ohr
- User2350
- denksero
- Nandia
- Mpoumpis
- ΑthanasiaN
- air_fish
- Μαίρη Μαίρη
- natasa!!!!!!!!!!!!!!
- aria456
- Tasospp
- Alfie29
- John cena
- User_00
- Circe
- jj!
- Unboxholics
- Gigahis
- Olegia87
- Nickuk
- Citylights
- Δροσουλίτης
- Agrino_
- oups
- Μgt
- Princebegging
- bruh_234
- Sofi99
- Felis
- snowy
- Kriss
- ]ifrit[
- Neda_M
- Desp24
- manu
- Gatos7
- Mit
- geotsou82
- Giann779
- Dorad
- Viedo
- Maria Vicko
- Lina22
- MarinaPapanicol
- Πα.Κ
- Funky
- Sotirisz
- Phantom_1
- Lina1987
- ΜαρίαΠ
- Marouli98
- Appolon
- Chysh
- mona
- Lila21
- Athanasia1998
- travelingirl
- Αναστασία197
- Eleni_
- Eleni95
- maeror
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- CiNeFiL
- Konnap
- Ele12345
- Biscoto
- Panos_02
- mai_tai
- zaitsef
- Ellie
- Thanasis7
- Nan.kar
- takis5
- lione
- irakou
- orchidaceae
- me lene
- πεταλουδα001
- Αρκτούρος
- ελενη.αθαν
- Charis29
- αλεχχ
- kopii
- irouli
- Kostandino
- Kostas Haritopoulos
- Ina@
- Kate_Vas
- Blackbird 28
- fani3
- Dimitris10
- Bellas21
- ΧΙΟΝΑΤΗ
- Constantinos94
- Μανος39
- antipicasso
- baizer
- midori
- Σασαμον
- tsiobieman
- ASTA
- Thundergirl
- EleniDemon
- barkos
- calliope
- agge
- lithx97
- Ανδρομέδα32
- Luke.
- Elafi
- KostasFrape
- malenaaa
- teomcdalis
- Kia
- PavlosZarot
- Dorapr
- aimilios13
- Ameli
- μαρια33
- eleni2000
- Gioula.
- orchidea
- Angie13
- lllore
- Cortes
- το κοριτσι του μαη
- LeoDel
- MaryJaneH
- Mhtrogoal
- nigiiordanidu@gmail.
- Papios
- Pinkpink
- Elenixi
- nucomer
- aye
- markrit
- Merlan
- epan
- katiaν
- giannakos92
- fretoe
- Λολερ
- Nikolas77
- Mimi2020
- Evi35
- Anna Sam
- eric
- Rometw2
- Vivians
- kalina
- Aman
- Ryuzaki
- hirasawayui
- jorge19
- Johnny.T
- ntinoss
- Natalia 19
- Faih9
- Marieann
- londept
- Keanureeves7
- di&di
- den antexw allh apotyxia
- Evi13
- lnesb
- Rene2004
- Soraya
- Sonia-son
- Mpoumpou
- Chr|st|n@
- vgour
- uni77
- element skate
- don_vito
- mallllias
- Sad
- Serotonin
- Jocaste
- American Economist
- gwgw_5
- Anepanaliptos
- mporkos
- Sorou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.