Λοιπόν, εγώ βρίσκομαι στη δέκατη μέρα και έχει αρχίσει να με γαργαλάει υπερβολικά. Πρέπει να αντέξω μέχρι την Παρασκευή που θα βγει ο νάρθηκας αλλά μέχρι τότε δεν ξέρω τι να κάνω, έχει καταντήσει βασανιστήριο να σε τρώει και να μην μπορείς να ξυστείς. Εχει κανείς καμιά ιδέα, τι να κάνω?
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω μετά από πόσο καιρό:
- μυρίσατε?
- χαμογελάσατε?
- νιώσατε τη μύτη δική σας?
- ακουμπήσατε τη μυτη στο πλάι κατα τη διάρκεια του ύπνου χωρίς πόνο?
@BlackDahlia
Καλά, κατάλαβα...είσαι σε κλειστή και ψιλοοπισθοδρομική κοινωνία οπότε ακόμα και αυτοί που το έχουν κάνει το κρύβουν.
Να ξέρεις ότι απαγορεύεται η ζέστη για ένα μήνα (και θερμές πηγες, πχ πιστολάκι, φούρνος, κλπ) και η έκθεση στον ήλιο. Τα γυαλιά για δύο μήνες. Οποτε δεν θα μπορείς να πολύκυκλοφορείς μέρα γενικα, πέρα από τα μπάνια. Κι εγώ έκανα βλακεία και το αργησα, πιό καλά είναι γύρω στο Πάσχα (εχεις και άδεια οπότε κλείνεσαι σπίτι και το συνδυάζεις ωραία).
Μην το φοβάσαι, ενημερώσου από πριν για ολα και δέξου οτι θα πρεπει να υποστεις την χ ταλαιπωρία. Μπρος τα κάλλη τι είναι ο πονος όμως, χαλάλι.
Εμένα τα χειρότερα ήταν: οι πρώτες 4 μέρες με τα ταμπον (νομίζω είχα και συμπτώματα στερητικού συνδρόμου στη ντόπα την αναισθησίας), η αφαίρεση των ταμπόν, ο ύπνος και ο καθαρισμός με το ρουφηχτροσκουπάκι (κράταει λιγότερο από λεπτο και μετά νιώθεις ΠΟΛΥ καλύτερα ομως. Κάποιους δεν τους ενοχλεί και τόσο). Πόνο μάλλον δεν θα νιώσεις καθόλου...πολύ πρήξιμο στην αρχή, δεν θα κρατας τα μάτια σου ανοιχτα. Αυτά...τα άλλα είναι εύκολα.
Α, οι περισσότεροι γιατροί κρατάνε τα ταμπον 1-2 μέρες και το νάρθηκα 7, ο Σκούρας παραπάνω. Οσο κι αν δεν μ'άρεσει η παραπάνω ταλαιπωρία, νιώθω ότι έχει λόγο ύπαρξης για καλύτερο αποτέλεσμα.
Μόλις βγαλω τα ράμματα και το νάρθηκα θα σου πω και για αυτο.