Καλησπερα παιδια..ειμαι καινουριος στην παρεα,αν και παρακολουθω στενα τη συγκεκριμενη θεματολογια..τωρα και δεκα χρονια τριβελιζε στο μυαλο μου αυτη η σκεψη..να φτιαξω τη μυτη..λιγο το οικονομικο,λιγο τα ταμπου(μενω επαρχια,κρητη),δε μπορουσα να προχωρησω,ωσπου το μαρτιο,μετα απο ενα ποδοσφαιρικο ατυχημα,και καταγμα στη μυτη,αποφασισα να σκηνοθετησω την αναγκαιοτητα της πλαστικης...να προσθεσω οτι η μυτη δεν ειναι τραγικη,απλα εχει αυτη την ηλιθια καμπουριτσα στη ραχη της μυτης,κι εχει και μια μικρη αποκκλιση προς τα αριστερα ο αξονας..με την αναπνοη,οχι τοσο...αρχισα λοιπον να κινω τις διαδικασιες πηγαινοντας σ 'εναν πλαστικο(ιδιωτη),ο οποιος βλεποντας τις ακτινογραφιες, μου ειπε οτι πριν το 6μηνο δε μπορω να κανω την επεμβαση,μεχρις ωτου να δεσουν τα κοκαλα..η επεμβαση μου ειπε οτι θα στοιχισει 3400,κομπλε,οι παντες πληρωμενοι!ο γιατρος η αληθεια ειναι μου απεπνεε εμπιστοσυνη!ο συγκεκριμενος,οταν τον ρωτησα,μου ειπε οτι θα την εκανε ανοιχτη την επεμβαση,επειδη λεει ειχε αρκετη δουλεια(η μυτη)..μονο αυτο δε μου πολυαρεσε!..με ρωτησε επισης αν ειχα ιδιωτικη ασφαλεια,με την οποια,θα αλλαζαμε ημερομηνιες,να προβαλλουμε το ατυχημα μετα την ασφαλεια,για να παρω τα λεφτα πισω!...εκανα λοιπον την ασφαλεια,και περιμενα,εχοντας ομως πει εξ αρχης στον ασφαλιστη τι ηθελα να κανω...η αληθεια ειναι οτι ψιλοφοβομουν την κομπινα, οτι δεν θα επιανε,και θα ετρωγα τα λεφτα στον κ...ο!...περιμενοντας λοιπον τον καιρο να περασει,μια γνωστη μου προτεινε,εναν ωρλ(επιμελητης Α)σε δημοσιο νοσοκομειο,ο οποιος εγχειρησε και την κορη της,οχι ομως στη μυτη..μου μιλησε με τα καλυτερα λογια,οπως κι ενας καρδιολογος απο το ιδιο νοσοκομειο!υποψιν οτι κανεις απο τους δυο,δεν εχει συμφερον!..κλεινοντας λοιπον ραντεβου,κι αφου μιλησαμε για ολα,μου εκλεισε χειρουργειο για τις 20 ιανουαριου..μου ειπε οτι θα μου την κανει κλειστη,και οτι δε χρειαζεται κατι παραπανω..τον ρωτησα επισης και για αμοιβη,και αφου δυσκολευτηκε λιγο,κι αφου μου ειπε οτι "επειδη προκειται και για αισθητικης φυσεως,να υπολογιζω γυρω στα 500-600,γι αυτον και τον αναισθησιολογο!"μου μιλησε με λεπτομερειες για την επεμβαση,και για το πριν,και για το μετα...ειναι επισης απο τους γιατρους που σου εμπνεουν εμπιστοσυνη!...και εδω λοιπον ειναι που θα ηθελα και τη δικη σας γνωμη!..τελικα ποιος ειναι ιδανικος για μυτη?ενας ωρλ,που χειρουργει μονο μυτες,η ενας πλαστικος?ιδιωτικος που πληρωνεις,η σιγουρια του δημοσιου?επισης θα ηθελα να μου πει καποιος που εχει εμπειρια απο κλειστη,και ανοιχτη ρινοπλαστικη...τι ειναι καλυτερο?ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν σας κουρασα!...