ναι ισχύει...αλλά ο κόσμος είναι κακός και είναι πάντα με την κακή κουβέντα! δεν ξέρω πώς να το κάνω να μη με νοιάζει τόσο...σε ποια βδομάδα είσαι εσύ αλήθεια? από πότε άρχισες να βγαίνεις έξω και να ναι "όλα καλά"? α και κάτι άλλο, το πες μόνη σου στους κοντινούς σου ότι θα κάνεις πλαστική ή το κατάλαβαν και στο είπαν μόνοι τους? (τους φίλους εννοώ, όχι οικογένεια..)
ο κοσμος παντα ηταν κακος κ παντα θα ειναι κακος. ο καθενας κανει τις επιλογες του κ αποφασιζει αν θα υποταχθει σε αυτο που επιβαλλουν τα ταμπου η αν θα τα αποτιναξει κ θα κανει αυτο που θελει. δεν ειναι ευκολες αποφασεις αυτες ...εν μερει σε καταλαβαινω. εμενα μου πηρε 10 χρονια να νιωσω ετοιμη να το κανω. 10 χρονια τριγυρναγε στο μυαλο μου η επιθυμια. σε εμενα βεβαια το φρενο δεν ηταν το ταμπου. εγω φοβομουν πολυ το χειρουργειο, δεν ειχα ξανακανει ποτε κ φοβομουν ΠΟΛΥ το ενδεχομενο αποτυχιας. τον καθενα δλδ κατι τον φρεναρει. οταν θα εισαι ετοιμη, θα το καταλαβεις.
εγω ειμαι στην 7η βδομαδα, χθες ειχα follow up με τον γιατρο, με εξετασε ολα καλα ειναι ευτυχως! ανησυχουσα μηπως κατι δεν ειχε επουλωθει σωστα η μηπως εγω την ειχα τραυματισει καπου πλενοντας την, καθαριζοντας τη, αλλα κ απο μικροχτυπηματακια, που δε γινεται δυστυχως να τα αποφυγεις! μια μερα πχ καθως επλενα το προσωπο μου, περνωντας το χερι μου κατω απο τη μυτη για να ξεβγαλω το σαπουνι, πιαστηκε το δαχτυλο μου μεσα στο ρουθουνι κ παρεσυρα κ κουνησα ολο το ακρορινιο!! ακου δω!

..δε πονεσα βεβαια, αλλα τετοια μικροατυχηματακια δε τα γλιτωνεις.
οσο να ναι, ησυχασα που ο γιατρος ειπε οτι ολα ειναι καλα, εχει πλεον καθαρισει κ μεσα, δε βγαζει αλλα πηγματα. απο το δεξι ρουθουνι η αναπνοη ειναι τελεια πλεον, η δεξια πλευρα εχει ξεπρηστει εντελως. αριστερα εχω ακομα καποια οιδηματα, αλλα μερα με τη μερα βλεπω σημαντικη βελτιωση. επομενο ραντεβου, σε 3 μηνες.
"ολα καλα" θα ελεγα οτι ακομα δεν ειναι, γιατι εγω φοβαμαι πολυ μη την χτυπησω. αυτο με μπλοκαρει απο το να πηγαινω σε μερη με πολυ κινηση η κοσμο. φοβαμαι πολυ μηπως με σπρωξει καποιος η μηπως με χτυπησει. εγω ομως δεν ειμαι αντιπροσωπευτικο παραδειγμα. νομιζω οτι εναμισι μηνα μετα οι πιο πολλοι εχουν επανελθει φυσιολογικα στη ζωη τους. εγω ζοριζομαι κ δεν κινουμαι ακομα ανετα, γιατι εχω φοβιες
στους κοντινους μου (δηλαδη η οικογενεια, λιγοι φιλοι κ το αγορι μου) το ανακοινωσα την ιδια μερα που το αποφασισα. τους ηρθε λιγο αποτομο στην αρχη, αρχισανε τα κλασσικα "εισαι πολυ ομορφη, δε το χρειαζεσαι" κτλ, αλλα υπηρχε κ θεμα αναπνοης οποτε το "χωνεψαν" γρηγορα κ με στηριξαν ολοι πολυ. εκτος αυτου του κυκλου δε το ειπα σε κανεναν αλλον. α, κ στη δουλεια το ειπα, γιατι επρεπε να παρω αδεια.
γενικα κανεις δε σχολιασε τιποτα αρνητικο. τις "κατινες" κ τους "κατινους", τους κραταω μακρυα μου, οποτε δεν εχουν το θαρρος ισως να μου πουν face to face σχολια. πολλοι εχουν δει μια αλλαγη που αλλοτε νομιζουν οτι οφειλεται σε μακιγιαζ, αλλοτε στα μαλλια κτλ...αλλα ειλικρινα, κανεις απο αυτους που δεν ηξεραν για την επεμβαση δε μου ειπε βλεποντας με "εφτιαξες τη μυτη σου??!"....δηλαδη αυτο το "εκανες πλαστικη?!" που φοβασαι, εγω δε το εχω ακουσει so far..

νομιζω οτι πρεπει να ειναι πολυ γαιδαρος κ πολυ αγενης καποιος για να ερθει στα μουτρα σου να σου κανει τετοια ερωτηση η να κανει τετοιο σχολιο. ειμαι βεβαιη οτι θα υπαρχουν ατομα που το εχουν καταλαβει για εμενα, αλλα απο διακριτικοτητα δε το σχολιαζουν. περισυ ειδα κ εγω μια γνωστη μου, που εκανε. καταλαβα αμεσως την αλλαγη πανω της, επειδη εγω παρατηρουσα παντα τις μυτες -η αδερφη μου πχ που δεν εχει το "κολλημα" με το ζητημα, δε το προσεξε καν- ... ηξερα οτι αυτη ειχε γαμψη μυτη..κ μια μερα την ειδα με ευθεια μυτη!

...αλλα δεν της ειπα ποτε τιποτα. γενικα αν δεν εχεις το θαρρος με καποιον, αυτα δε τα λες. ειναι προσωπικα ζητηματα κ δε χωνεσαι. πρεπει να εισαι πολυ αξεστος για να μιλας ετσι στους αλλους.