παιδιά, έχει κάνει κανένας
επανορθωτική στον Μ...ντ...λο?? αν ναι, σας παρακαλώ στείλτε μου ένα προσωπικό μήνυμα!!!!....όπως έχω γράψει και στο παρελθόν, δυστυχώς ψάχνω έναν γιατρό για επανορθωτική, και σήμερα που τον επισκέφθηκα, μου έκανε πολύ καλή εντύπωση!...για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα, πήγα μόνο και μόνο να πάρω μία άποψη, καθώς η μύτη μου είναι κατεστραμμένη....αλλά, ο άνθρωπος ασχολήθηκε μαζί μου μία ώρα ακριβώς και απάντησε όλες τις ερωτήσεις μου αναλυτικά...στην αρχή μου είπε ότι δεν μπορούσε να μου δείξει φώτο, γτ και καλά οι ασθενείς του δεν του είχαν δώσει το οκ για να τις δείχνει, αλλά επέμεινα λέγοντας του ότι έχω τραβήξει πολλά, και ότι δεν αμφισβητώ τις ικανότητές του, και σε αυτήν την φάση που βρίσκομαι θέλω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να δω την δουλειά του, και τελικά μου έδειξε.....ήταν πολύ καλές....αλλά επειδή δεν "πέφτω" εύκολα, θα με βοηθούσε αφάνταστα η προσωπική εμπειρία κάποιου από εσάς.....

επίσης ήθελα να πω ότι προχθές πήγα και στον Παυλ...δ...λη, και όντως είναι όπως τον περιγράψατε οι περισσότεροι!....ΑΛΑΖΟΝΑΣ με τα όλα του!!....με χίλια ζόρια έμεινα δέκα λεπτά στο γραφείο του, δεν μπορούσε λέει να μου φτιάξει την μύτη στο pc γτ θέλει δύο ώρες, και οι φώτο που είδα για επανορθωτική, στις γυναίκες ήταν πιο ωραίο το αποτέλεσμα απ ότι στους άντρες....για κάποιον λόγο, στους άντρες ήταν λίγο χοντροκομμένες οι μύτες, αλλά όχι τελείως ξένες στο πρόσωπό τους (η άποψη μου είναι καθαρά υποκειμενική, σε άλλους μπορεί να άρεσαν, δεν ξέρω).....βέβαια, έχει σημασία και το μέγεθος του προβλήματος του καθενός.....τεσπα, δεν τον αντιπάθησα όπως περίμενα, αλλά παρόλο που φαίνεται να έχει εμπειρία στις επανορθωτικές, με χάλασε το γεγονός ότι δεν απαντούσε στις ερωτήσεις μου....βέβαια η ατάκα η κορυφαία ήταν "αν πας σε άλλον, θα επιστρέψεις σε μένα για την τέταρτη!!!!" ...αυτό μου το πε με το καλησπέρα
το πρόβλημα μου είναι ότι οι τρεις που έχω πάει μέχρι τώρα, μου έχουν πει τρία διαφορετικά πράγματα....η Κυπ...αιου μίλησε για μοσχεύματα από τα πλευρά, αλλά έχω διαβάσει αρκετά αρνητικά για αυτό, ο Παυλ...λης ήταν
σίγουρος ότι θα φτάσουν οι χόνδροι απ τα αυτιά (μου το έχουν αποκλείσει όλοι οι υπόλοιποι αυτό + κάποιοι γιατροί απ την Αμερική που έχω μιλήσει) και ο Μάντ....λος μου είπε για μόσχευμα απ τον κρόταφο (για την ράγχη) καθώς ο πολύ "καλός" Λ....ρας μου έχει φάει την μισή, συν απ τα αυτιά για όλα τα υπόλοιπα

......είπε πως λέγεται DIC μέθοδος, κάπως έτσι, πρώτη φορά το άκουσα (αν ξέρετε κάτι και γι αυτό, ενημερώστε με σας παρακαλώ).....οουυυυφφφφ...πολύ μπέρδεμα!!!!!

Σας ζάλισα το ξέρω, αλλά οποιαδήποτε βοήθεια θα μου ήταν
πολύτιμη!!!Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!