ισως να μη την εχει, αλλα να μη θελει να επεκταθει παραπανω για να μη σε τρομαξει. ισως σκεφτεται πως ο ασθενης θα φρικαρει αν ακουσει οτι θα κοψει αυτια, πλευρα, χερια κ ποδια κ προτιμαει να μην μπαινει σε λεπτομεριες.
ισως παλι κ να ειναι οντως σιγουρος οτι φτανει, μιας κ μιλαμε για χιλιοστα. αλλωστε δε προκειται να χρειαστει κ κανα μετρο χονδρος. τι να πω, εικασιες κανουμε, δε ξερουμε τι εχει κ κατα νου κ ποια ειναι η τεχνικη του
μην είσαι σίγουρη ότι δεν θα χρειαστεί κανά μέτρο χόνδρος!!

...καλά, ότι κάνουμε εικασίες είναι δεδομένο, εγώ δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είμαι απ τα άτομα που τρομάζει εύκολα....αλλά πες μου εσύ εάν ήσουν στην θέση μου, με ποια κριτήρια θα επέλεγες γιατρό για τρίτη επανορθωτική??...επιθυμώντας φυσικά το αυτονόητο, να είναι η τελευταία (και σαφώς με μειωμένες προσδοκίες)!! και δεδομένου ότι αυτή η ΣΙΓΟΥΡΙΑ που όλοι μοστράρουν και έχουν (κάποιοι δικαιολογημένα και κάποιοι όχι) και αρχικά πορεύθηκα βάση αυτής, κατέληξε να είναι καταστροφική για μένα....
γιατι να τις αναφερει? τι θα αλλαξει για εσενα? το οτι εχεις διαβασει περιστατικα μυτων που ειχαν καποιες παρενεργιες, δε σε καθιστα ικανη να αποφασισεις το ειδος του μοσχευματος που ταιριαζει για την περιπτωση σου.
αντε κ σου λεει οτι θα βαλει απο το πλευρο γιατι ετσι πρεπει. τι θα πεις εσυ? "ααα οχι δε θελω πλευρο γιατι ο ταδε ασθενης στην ταδε χωρα παραπονεθηκε καπου σε ενα site οτι η μυτη του δε κουνιεται!" ...??
σαφώς και δεν είμαι γιατρός, και όπως λες δεν είμαι ικανή να αποφασίσω και ούτε πρόκειται να πω σε έναν γιατρό τι τεχνική θα ακολουθήσει, αυτό είναι αυτονόητο...ο καθένας έχει την τεχνική του και ακολουθεί αυτήν....αλλά και πάλι επιστρέφω στην ερώτηση που έκανα παραπάνω....με τι κριτήρια επιλέγεις?? πας σε έναν γιατρό και λες, αααα οκ, φαίνεται σίγουρος, έχει καλή φήμη στις επανορθωτικές, οπτ όλα οκ!..??? στην δικιά μου τουλάχιστον την περίπτωση δεν νομίζω ότι είναι η σωστή οδός....και όχι, δεν θα του πω ότι δεν θέλω τα μοσχεύματα απ τα πλευρά γτ δεν πάω για να του υποδείξω τι να κάνει....αλλά έχοντας μιλήσει με ασθενείς μπορώ εν μέρει να έχω μία εικόνα, όσο vague και αν είναι αυτή, ώστε να του πω τις ανησυχίες μου....οι οποίες μπορεί να είναι λανθασμένες και τελείως άκυρες, ή μπορεί να έχουν κάποια βάση.....η έρευνα που έχω κάνει και κάνω, δεν είναι για να υποδείξω τι τεχνική θα ακολουθήσει ο χ γιατρός, είναι για να μπορέσω να έχω κάποια υποτυπώδη κριτήρια και "γνώσεις", και σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες, να κάνω την καλύτερη δυνατή επιλογή γτ ΔΕΝ έχω άλλη ευκαιρία.....
κινδυνους δε παιζει να σου πει κανενας γιατρος που θα επισκεφτεις. ετσι κ κατσουν κ σου πουνε ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ να παει στραβα κ τι εχουν δει τα ματια τους κ τι εχουν ακουσει τ'αυτια τους, θα μιλανε καμμια βδομαδα κ στο τελος εσυ θα φυγεις τρεχοντας-κ με το δικιο σου.
κοίτα, οποιοδήποτε χειρουργείο, όσο μικρό και αν είναι αυτό, έχει κινδύνους....αυτό είναι δεδομένο...τώρα το αν κάποιος θέλει να τους ακούσει ή όχι, και αν θα φύγει τρέχοντας ή όχι, έχει σχέση με τον χαρακτήρα του και πάνω απ' όλα με την φάση που βρίσκεται....σαφώς κανείς γιατρός δεν θα κάτσει να σου αναλύσει ΟΛΟΥΣ τους κινδύνους ενός χειρουργείου, γτ όπως λες θα μιλάει για βδομάδες αλλά και γτ δεν θέλει να διώξει τους υποψήφιους πελάτες του.....εγώ εστιάζω περισσότερο στα αρνητικά, ή τους κινδύνους που έχουν τα διαφορετικά μοσχεύματα που μου έχουν προτείνει....γτ όπως είπαμε ο καθένας έχει διαφορετική τεχνική και άντε να βγάλεις άκρη....και πάλι επιστρέφουμε στα κριτήρια επιλογής λοιπόν....για μένα λοιπόν, την δεδομένη στιγμή, είναι ένας βασικός τρόπος επιλογής (μαζί με άλλους) γιατρού....
εγω μαζι σου ειμαι. κανε ερωτησεις κ απαιτησε απαντησεις. με την προυποθεση βεβαια οτι οι ερωτοαπαντησεις θα εχουν ουσια για εσενα. το να σου πουν οι γιατροι ενας-ενας απο που θα παρουν χονδρο, δε νομιζω οτι ειναι κριτιριο που θα σε βοηθησει στο να καταληξεις σε ποιον θα χειρουργηθεις. αντιθετως σε μπερδευει. αν δε, κατσουν κ σου πουν τα συν κ τα πλην, τοτε ειναι που δε θα μπορεις να παρεις αποφαση με τιποτα. γιατι εστω κ ΕΝΑ πλην να ακουσεις, δε θα προχωρησεις.
ειναι πολυ δυσκολη η θεση σου ρε γμτ. εισαι 2 φορες καμμενη, εινα τρομερα δυσκολο να παρεις αποφασεις κ να εμπιστευτεις τωρα.