Πήγα το απόγευμα για ενημέρωση στον Παυ. Στο κομμάτι που αφορά την συμπεριφορά του, θα συμφωνήσω ότι σου αφήνει λίγα περιθώρια, είναι ''χειμαρρος''. Εμένα όμως αυτό δεν με χαλασε γιατι οσα ειπε ταυτιζονταν με την δικη μου γνωμη. Εγω θελω ενα συνηθες αποτελεσμα, χωρις υπερβολες και μου αρεσει η αισθηση του μετρου,οχι κραυγαλεα πραγματα.Σε αυτα τα πλαισια κινηθηκε και με καθυσηχασε αυτο.Περισσοτερο ακροατης υπηρξα παρα ομιλητης. Κατι η πληθωρικη προσωπικοτητα του, κατι το οτι χειρουργει μυτες 30+ χρονια, με πηρε μονοτερμα...
Θα διαφωνησω καθετα με οσα διαβασα απο αλλους για βρωμικο ιατρειο που μυριζει, ο χωρος αστραφτε απο καθαριοτητα. Προσεγμενη αιθουσα αναμονης, χλιδατη θα την ελεγα( βεβαια μονο σε εναν ακομη εχω παει για να συγκρινω ) και ιδιαιτερα ευγενης και φιλοξενος ο κυριος στην υποδοχη.
Ειδα στην εισοδο και μια κοπελα γυρω στα 20, μολις ειχε βγαλει το ναρθηκα κι ειχε ελαφρες (προς το κιτρινο χρωμα) μελανιες στα μαγουλα, κουκλιτσα την εκανε.
Αυτο που με προβληματισε ειναι πως μου ειπε οτι θα μου κανει και διαφραγμα. Εγω νομιζα πως δεν ειχα τετοιο θεμα και πως ανεπνεα σωστα αλλα μου ειπε πως μετα την επεμβαση θα καταλαβω τι σημαινει να εχεις καλη αναπνοη...Μπορει να συμβαινει αυτο και να μην το ξερω;
Anyway, το θεμα ειναι πως σταματαει για καλοκαιρι, απο Σεπτεμβρη μου ειπε. Η επισκεψη,οπως μου ειπε η mallorca, 50 ευρω, και μου εβγαλε και φωτογραφια,(δεν το ζητησα),την περασε στο pc και μου εδειξε πως θα ειναι μετα. Α, και το βιβλιο του δωρο με το που μπαινεις.
Καλη εντυπωση αποκομισα,το θεμα ειναι οτι δεν χειρουργει τωρα,σταματαει για καλοκαιρι...Θελει σκεψη το θεμα.