τελικα, παιδια, ειναι πολυ δυσκολο το θεμα της ρινοπλαστικης...αν κ θεωρητικα πηγα στον καλυτερο, το αποτελεσμα δεν ηταν το επιθυμητο...πολλες ατελειες στη μυτη κ λανθασμενη ανακατανομη(με αποτελεσμα την ανισορροπια) του δερματος διπλα στο ματι...

τουλαχιστον, απο φωτογραφιες που του στειλα, παραδεχτηκε την αναγκαιοτητα 2ης επεμβασης για τη διορθωση των "ατελειων", αν κ δεν ειμαι κ τοσο σιγουρος αν ειναι εφικτο με τοσο χονδρο που αφαιρεσε απο τη ραχη...ανηκω, οπως μου παν "στο 5% των περιπτωσεων που δεν επιτυγχανουν πληρως..."...φαινεται ημουν, οπως κ παλι μου παν "απο τους τυχερους"!!τι κριμα...!!!αντε να δουμε που θα παει αυτη η βαλιτσα...ελπιζω, τουλαχιστον, να μην μου τα γυρισει κ να φροντισει οντως να μου κανει ο,τι δεν εκανε την 1η φορα...ας μη με κανει να χασω εντελως την οποια καλη γνωμη ειχα γι αυτον...δεν τον κατηγορω, γιατι αντιλαμβανομαι, οτι κ οι γιατροι δεν ειναι θεοι, ωστοσο θα μπορουσαν ορισμενες φορες να ναι πιο προσεκτικοι κ να κανουν τη δουλεια τους με περισσοτερη σοβαροτητα!!δεν ειναι το παν το χρημα...!!