ForHope
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ASTA
Νεοφερμένο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Φίλη μου χειρουργήθηκε για διάφραγμα και διόρθωση του σχήματος της μύτης σε πλαστικό χειρουργό άγνωστο στο ευρύ κοινό και όλα πήγαν τέλεια έξι χρόνια τώρα.
Περαστικό με περαστικό διαφέρει το να μην πάει ένα περαστικό δε σημαίνει απαραίτητα πως ο ιατρός είναι ανίκανος ή φταίει. Από την άλλη πολλοί μεγαλοκαθηγητάδες δεν έχουν χρόνο στην διάθεση τους και δε μπορούν να ασχοληθούν τόσο πολύ εξαιτίας του φόρτου εγασΊΑς οπότε μερικές φορές είναι καλύτεροι οι ιατρόί που δεν είναι και τόσο διάσημοι.
ASTA
Νεοφερμένο μέλος

Η μυτη μου ειναι μικροτερη(πραγμα που δεν ζητησα), το ακρορινιο δεν εχει ευθειαστει πληρως και η μυτη μου ειναι αρκετα ανασηκωμενη! Ο γιατρος μου λεει οτι θα πεσει και θα παρει την τελικη της μορφή σε 6-9 μηνες. Αλλά αμφιβαλλω εαν θα πεσει... Επειδη τα χαρακτηριστικα του προσωπου μου ειναι μεγάλα αυτην η μυτη δεν μου παει καθόλου!!! Και ειδικα στο προφιλ φαινεται να προεξεχει το ακρορινιο σηκωμενο! Και επισησ τις τελαυταιες μερες νιωθω μια περιεργη μυρωδια-γευση, να κατεβαινει απο την μυτη μου στο στομα. Μιλησα με τον γιατρο και μου ειπε οτι ειναι ιωση και να κανω πλυσεις και να παρω κι ενα σπρει! Ενας φιλος μου γενικος χειρουργος μου ειπε οτι μαλλον κατι τρεχει με τους παραρρινιους κόλπους! Δεν ξερω τι να κανω!!! Να κινηθω νομικά εναντιον του??? ή δεν προκειται να βγαλω άκρη? Η μυτη μου θα πέσει? Εχω αρχισει απο τωρα να σκεφτομαι την πιθανοτητα 2ης εγχειρισης. 'Η εαν τελικα ειναι μονο αισθητικο το πρόβλημα να παω σε πλαστικο και ισως με την νεα μέθοδο με τα ενεσιμα να φτιάξει???

Nagia.l.k
Νεοφερμένο μέλος

Αποφάσισα και εγώ μετά από πολλές αναβολές,γιατί κυρίως φοβάμαι νοσοκομεία-χειρουργία, είναι η πρώτη φορά που θα υποβληθώ σε κάτι τέτοιο!
Εχω σοβαρό διάφραγμα όμως και το κοκκάλο έχει στραβώσει και κλείνει το ένα ρουθούνι!'Εχω επισκεφτεί ήδη 3..πρόσφατα πήγα σε έναν στο κολωνάκι,αλλά μου ζήτησε αρκετά λεφτά και έχω διαβάσει αρκετά αρνητικά από εδώ.
Θα επισκεφθώ πρωτα τον κ.Β.Μιχαλόπουλο,μου τον πρότειναν κάποιοι γιατροί...Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου στειλει προσωπικό μνμ αν είχε κάποιος εμπειρία με τον γιατρό....@@@
An_nie
Νεοφερμένο μέλος

Σημειωμα συντονιστη:Απαντησεις ΜΟΝΟ σε πμ.
ForHope
Νεοφερμένο μέλος

Σημειωμα συντονιστη:Απαντησεις ΜΟΝΟ πμ.

Είχα αρκετά προβλήματα στη λειτουργία της μύτης αλλά το αισθητικό αποτέλεσμα με φόβιζε πιο πολύ. Τελικά πιστεύω πως είναι τέτοια η επέμβαση που πρέπει να γίνει από ΩΡΛ με εξειδίκευση στη ρινοπλαστική. Ψάξτε για γιατρούς που είναι πιστοποιημένοι από κάποιον διεθνή οργανισμό στο αντικείμενο αυτό, μπορείτε να ελέγξετε την πιστοποίησή τους στο site του εκάστοτε φορέα. Ρωτήστε πόσες επεμβάσεις αναλαμβάνει ο γιατρός σε μια ημέρα; Πόση ώρα θα μπορεί να αφιερώσει στην περίπτωσή σας αν χρειαστεί; Προσπαθήστε να καταλάβετε τι ανάγκες έχει η δική σας περίπτωση και δείτε αν τις αντιλαμβάνεται ο γιατρός σας. Ζητήστε να δείτε πολλές φωτογραφίες της δουλειάς του (με έκπληξη διαπίστωσα ότι πολλοί είχαν μόνο 1-2 φωτογραφίες περιπτώσεων ρινοπλαστικής, άλλοι είχαν photoshop φωτογραφίες και όχι αληθινό πριν & μετά, και ένας είχε αρκετές φωτογραφίες της δουλειάς του συν κάποιες που δεν ήταν δικές του!). Επίσης, ρωτήστε τι γίνεται αν πάει κάτι στραβά... Πρέπει να καταλάβετε αν έχει την πρόθεση και την ικανότητα να αναλάβει -και φυσικά με τι κόστος- τυχόν επανόρθωση.
Το χειρουργείο κράτησε σχεδόν 3 ώρες με ολική νάρκωση, ακολούθησε παγοθεραπεία (από την πρώτη στιγμή και για πολλές ώρες τα 2 πρώτα 24ωρα είχα συνεχώς πάγο στη μύτη και στα μάτια), το πρώτο 24ωρο ανέπνεα κανονικά από τη μύτη μέσω ειδικών σωληνίσκων που τοποθέτησε ο γιατρός. Την επομένη του χειρουργείου οι σωληνίσκοι και οι γάζες αφαιρέθηκαν από τα ρουθούνια (ιδιαίτερα δυσάρεστη αίσθηση αλλά ευτυχώς πολύ σύντομη!) και πήγα σπίτι μόνο με το ναρθηκάκι στη μύτη. Το συνολικό πρήξιμο και μελάνιασμα που ακολούθησε ήταν πολύ λιγότερο από αυτό που περίμενα και πραγματικά πιστεύω ότι είναι θέμα γιατρού (καθώς μελανιάζω υπερβολικά εύκολα). Στις 8 ημέρες ξεκίνησα να βγαίνω από στο σπίτι. Το ναρθηκάκι βγήκε στις 10 ημέρες. Οι μελανιές έφυγαν εντελώς στις 15 ημέρες. Πόνο δεν ένιωσα κατά την επέμβαση, ούτε ακόμα νιώθω εκτός αν φυσικά χτυπήσω ή πιέσω τη μύτη. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη με το προφίλ, και περιμένω να δω βελτίωση στο an face καθώς διακρίνω πως η μύτη δεν είναι τελείως ευθεία, ελπίζω όμως πως είναι θέμα πρηξίματος (ο γιατρός είπε πως το an face θα φανεί τελευταίο όταν υποχωρήσει τελείως το πρήξιμο). Επίσης να αναφέρω ότι όταν βγήκα από το νοσοκομείο το ένα ρουθούνι ήταν διπλάσιο από το άλλο, τρόμαξα με τη διαφορά. Ο γιατρός με διαβεβαίωσε πως το πρήξιμο σε αυτή την επέμβαση δεν είναι συμμετρικό και όντως αποδείχθηκε πως ήταν και αυτό θέμα πρηξίματος, τα ρουθούνια είναι τώρα εντελώς συμμετρικά. Επίσης η ουλή δεν φαίνεται καθόλου.
Τρεις μήνες μετά την επέμβαση έχω να πω πως είμαι πολύ χαρούμενη και ευχαριστημένη με την απόφαση και την επιλογή μου.
Rannia
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωμα συντονιστή: Απαντήσεις που αφορούν σε κριτική γιατρών, μόνο σε πμ.
ForHope
Νεοφερμένο μέλος

perceive
Νεοφερμένο μέλος

Επισης εχω διαβασει και σε αλλα φορουμ αλλα πουθενα δεν εχω δει καποιο αρνητικο ή εστω ενα παράπονο για τον Λουλ...
Λιγο περίεργο δεν είναι?
Σημειωμα συντονιστη: Απαντησεις ΜΟΝΟ σε πμ.
ΚΩΝΙΛΥ
Νεοφερμένο μέλος

Η δική μου ρινοπλαστική προέκυψε με αφορμή ένα χειρουργείο για ρινικούς πολυποδες και διάφραγμα. Είχα δυσκολία στην αναπνοή ,είχα χάσει τις αισθήσεις γεύσης και όσφρησης κι έτσι άρχισα να ψάχνομαι . Έπειτα από σειρά εξετάσεων επισκέφθηκα 3 διαφορετικούς ωτορινολαρυγγολόγους (από σύσταση) για να συζητήσω το πρόβλημα και την επίλυσή του . Η πρόταση και των τριών ήταν το χειρουργείο για το διάφραγμα και τους πολύποδες άρα ήταν μονόδρομος για μένα . Το θέμα ήταν να επιλέξω με ποιον από τους τρεις θα προχωρούσα στην επέμβαση . Το οικονομικό κομμάτι ήταν πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα . Ηθελα να διαλέξω τον πιο ανθρώπινο , επαγγελματία και ειλικρινή γιατρό. Με κέρδισε ο "σούπερ Άνθρωπος και Γιατρός" [...]Η εμπιστοσύνη που μου ενέπνευσε σαν γιατρός ήταν η αφορμή να σκεφτώ και την ρινοπλαστική για μια μικρή διόρθωση στο κοκαλάκι της μύτης μου το οποίο είχε μια μικρή κλίση .
Όλη η διαδικασία ήταν τελείως ανώδυνη και πολύ επιτυχημένη. Δεν ένιωσα πόνο καμία στιγμή , μόνο δυσφορία στις αρχές η οποία με το πέρασμα του χρόνου υποχωρούσε σταδιακά . Παρέμεινα στο νοσοκομείο μόνο για ένα βράδυ και την επόμενη μέρα επέστρεψα στο σπίτι. Το μόνο που είχα ήταν πρήξιμο στο πρόσωπο το οποίο ήθελε το χρόνο του για να εξαλειφθεί τελείως και λίγη ατονία με ζάλη .Το χειρουργείο αυτό επειδή αφορά κεφάλι , αναπνοή , όσφρηση θέλει υπομονή , ψυχραιμία και απόλυτη συνεργασία με τον γιατρό για την καλύτερη και συντομότερη ανάρρωση του ασθενή . Βέβαια κάθε οργανισμός επανέρχεται με τους δικούς του ρυθμούς κι εκεί παίζει σημαντικό ρόλο ο γιατρός . Ο γιατρός μου ήταν σε όλη τη διάρκεια της ανάρρωσης δίπλα μου με οδηγίες, επανεξέταση και υποστήριξη. Προσωπική μου άποψη είναι ότι το χειρουργείο της ρινοπλαστικής είναι φιλικό στον ασθενή αν και μόνο αν επιλέξει τον "σωστό γιατρό"!

dimmpek
Νεοφερμένο μέλος

Μέσα στο Μάρτη έχω προγραμματίσει να κάνω ρινοπλαστική και έχω αρκετό άγχος. Ο γιατρός που επέλεξα είναι ο κύριος Ευθύμιος Χριστόπουλος (δεν είχα κάποια σύσταση, απλά φωτογραφίες από τη σελίδα του και την εμπιστοσύνη που μου ενέπνευσε καθώς τον συνάντησα). Επειδή όσο περνάνε οι μέρες και πλησιάζει η επέμβαση, κατακλύζομαι από άγχος, θα σας παρακαλούσα να μου πείτε 1) γνώμες και 2) αν κάποιος έχει περαιτέρω πληροφορίες για τον κ. Χριστόπουλο και εν τέλει αν τον συνιστά η όχι.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας! Κάθε γνώμη, καλοδεχούμενη!!!

Σημείωμα συντονιστή:Απαντήσεις ΜΟΝΟ σε προσωπικό μήνυμα.
ForHope
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 468 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- brokebad
- zina15
- tttrap
- Irma
- fids
- Stopsaksimo
- AggK.
- Natsuko
- charmander
- Libertus
- Scandal
- touvlo
- Guessing
- iew
- louminis
- ck_chrysiis
- makaron
- ohright
- ludiaki2017
- iris80
- Fey
- lyrist
- loulou11
- nakos85
- parlapipas25
- giannissk
- MINALALAKI
- Fraoulita
- Nioniaki
- Advocatus diaboli
- Tsin tsan
- synthnightingale
- ForHope
- Loylaki1
- Helpme
- Joji
- thenutritionist
- Froufroulaa
- userguest
- Mellamonat
- avalanche
- mpakam
- oklou
- DANAIA
- stilia
- zafh28
- eden_wead
- Dr. Gl. Luminous
- kostoppoulos
- Zoi K.
- P.Dam.
- Reader
- Kate1914
- Jack of Spades
- Stef3451
- kite s pap
- chrisvran
- Nosey123
- Kalbliss
- musician
- AggelikiGr
- ntam
- Ross25
- C1HR
- fourkaki
- Hased Babis
- ougka pougka
- Natassina
- Slash100
- Katsour
- Basilisk
- NAV
- Εριφύλη
- Koritsaki1
- Alexia12
- Κλημεντίνη
- Eirini M
- yohthema
- candy
- Nik.gs
- giannhs2001
- Loulaki
- mixaelaaa
- Elen19
- jimjima
- evkar
- Renap
- marww
- neraida24
- johnsala
- kalhkardia
- lebanon
- MAry89990000
- Luludaki
- Mannos
- tgk
- kss
- Lala_
- Stav22
- Maria23667
- melmel
- angelsam
- Χιονία
- flower24
- Ritsaki12
- Linas
- ARIS.3
- Eleana123
- kon827
- Ariana2018
- Sosstoss
- aira
- Ginger
- taketrance
- Stamatis123
- opalakia
- Lizaki12
- Kat.V.
- Fraoulitsa-4
- Aria08
- Βασιλης1234
- Iska
- Naiad99
- Despoina95
- phleidhs
- globglogabgalab
- camil
- Ριουλα
- Athens2002
- Fernando_A
- bedtimestories
- 3vanorra
- Wonderkid
- rafaela11
- chester20080
- cris cris
- Marita432
- ANNA_N1
- ana.roi
- fmarulezkd
- vapa1995
- Jaye
- Emelia l
- darkhappysong
- john29
- flower8056
- RΕV
- Αngel
- New member
- exotic xo
- Ivii
- Alexander82R
- ilovekpop
- JOY PAPAS
- Donna
- Abiogenesis
- 007i
- ariel12
- antoniss91
- Doris12
- rhynoplasty7
- chrisi09
- candy*candy
- Geofboi
- ΧΑ2024
- Marmar1702
- xrisopsarooo
- Catcara
- Δανάη Κ
- elgri
- 21Pm21
- tslef8
- νάνος
- MalenaZ
- kleoniki05
- criscris
- spring day
- Meow
- KostasPan
- aqua11
- Esperos1
- angrybird
- ohr
- User2350
- denksero
- Nandia
- Mpoumpis
- ΑthanasiaN
- air_fish
- Μαίρη Μαίρη
- natasa!!!!!!!!!!!!!!
- aria456
- Tasospp
- Alfie29
- John cena
- User_00
- Circe
- jj!
- Unboxholics
- Gigahis
- Olegia87
- Nickuk
- Citylights
- Δροσουλίτης
- Agrino_
- oups
- Μgt
- Princebegging
- bruh_234
- Sofi99
- Felis
- snowy
- Kriss
- ]ifrit[
- Neda_M
- Desp24
- manu
- Gatos7
- Mit
- geotsou82
- Giann779
- Dorad
- Viedo
- Maria Vicko
- Lina22
- MarinaPapanicol
- Πα.Κ
- Funky
- Sotirisz
- Phantom_1
- Lina1987
- ΜαρίαΠ
- Marouli98
- Appolon
- Chysh
- mona
- Lila21
- Athanasia1998
- travelingirl
- Αναστασία197
- Eleni_
- Eleni95
- maeror
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- CiNeFiL
- Konnap
- Ele12345
- Biscoto
- Panos_02
- mai_tai
- zaitsef
- Ellie
- Thanasis7
- Nan.kar
- takis5
- lione
- irakou
- orchidaceae
- me lene
- πεταλουδα001
- Αρκτούρος
- ελενη.αθαν
- Charis29
- αλεχχ
- kopii
- irouli
- Kostandino
- Kostas Haritopoulos
- Ina@
- Kate_Vas
- Blackbird 28
- fani3
- Dimitris10
- Bellas21
- ΧΙΟΝΑΤΗ
- Constantinos94
- Μανος39
- antipicasso
- baizer
- midori
- Σασαμον
- tsiobieman
- ASTA
- Thundergirl
- EleniDemon
- barkos
- calliope
- agge
- lithx97
- Ανδρομέδα32
- Luke.
- Elafi
- KostasFrape
- malenaaa
- teomcdalis
- Kia
- PavlosZarot
- Dorapr
- aimilios13
- Ameli
- μαρια33
- eleni2000
- Gioula.
- orchidea
- Angie13
- lllore
- Cortes
- το κοριτσι του μαη
- LeoDel
- MaryJaneH
- Mhtrogoal
- nigiiordanidu@gmail.
- Papios
- Pinkpink
- Elenixi
- nucomer
- aye
- markrit
- Merlan
- epan
- katiaν
- giannakos92
- fretoe
- Λολερ
- Nikolas77
- Mimi2020
- Evi35
- Anna Sam
- eric
- Rometw2
- Vivians
- kalina
- Aman
- Ryuzaki
- hirasawayui
- jorge19
- Johnny.T
- ntinoss
- Natalia 19
- Faih9
- Marieann
- londept
- Keanureeves7
- di&di
- den antexw allh apotyxia
- Evi13
- lnesb
- Rene2004
- Soraya
- Sonia-son
- Mpoumpou
- Chr|st|n@
- vgour
- uni77
- element skate
- don_vito
- mallllias
- Sad
- Serotonin
- Jocaste
- American Economist
- gwgw_5
- Anepanaliptos
- mporkos
- Sorou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.