Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jonas.one
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gina
Νεοφερμένο μέλος

Bleeding rose
Νεοφερμένο μέλος

Θα σας πρότεινα προεγχειρητικά να ζητήστε από τον χειρουργό προσομοίωση του επιδιωκόμενου αποτελέσματος. Αν αρνηθεί να το κάνει…τα συμπεράσματα δικά σας. Αν δεχτεί να κάνει προσομοίωση αφιερώστε όσο χρόνο χρειάζεστε για να την μελετήσετε και να την συζητήσετε με τον χειρουργό, πάντα σε σύγκριση με τις τουλάχιστον έξι υποχρεωτικές φωτογραφικές λήψεις. Αν βιάζεται και δεν σας δίνει τον χρόνο που χρειάζεστε … τα συμπεράσματα δικά σας. Για τον σχεδιασμό ρινοπλαστικής, αλλά και την εξέταση των χαρακτηριστικών του προσώπου μετά από ρινοπλαστική η διεθνής επικρατούσα επιστημονική άποψη έχει ορίσει μετρήσεις καθώς και τα κανονικά (normal) τους μεγέθη με βάση την φυλή. Για παράδειγμα στην καυκάσια φυλή (όπου ανήκουμε) η μετωπορινική γωνία (γωνία που ορίζεται από την ευθεία του μετώπου και την ευθεία της ράχης της μύτης σε πλαϊνή όψη του προσώπου) κανονικά κυμαίνεται μεταξύ 115 και 130 μοιρών ενώ στην ασιατική φυλή η ίδια γωνία είναι 140 μοίρες. Αντίστοιχα, υπάρχουν μετρήσεις και αναλογίες για όλα τα χαρακτηριστικά της μύτης (ρινοχειλική γωνία, προβολή μύτης, μήκος μύτης κτλ.). Στην περίπτωση όπου ο χειρουργός σας προτείνει μια μύτη με μετωπορινική γωνία 170 μοιρών, ή αν καταλήξετε με μια μύτη με μετωπορινική γωνία 170 μοιρών τα συμπεράσματα δικά σας… Αν μάλιστα ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχουν ανθρωπομετρικά χαρακτηριστικά και όλα είναι θέματα υποκειμενικής θεώρησης και προσωπικού γούστου αποκλειστικά του χειρουργού …τότε δεν θα είναι έκπληξη αν εκτός από ένα ακανόνιστο αποτέλεσμα, έχετε επιπλέον να αντιμετωπίσετε την δυσκολία να αναπνεύσετε ή/και την δυσκολία να στηρίξετε τα γυαλιά σας στο καλλιτέχνημα που σας έφτιαξε!
Επειδη φαίνεται να το έχεις ψάξει αρκετά κ επειδή έχω πει κ εγώ ότι ενδιαφέρομαι για επαναληπτικη μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ τον χειρουργό που στην διόρθωσε ?
elenaki
Νεοφερμένο μέλος

Είμαι νέα στο forum και θα ήθελα τη γνώμη σας για ρινοπλαστικη. γιατρούς, τιμές , αποτελέσματα κλπ. έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια για τον κ... έχει κάποιος προσωπική εμπειρία να με διαφωτισει;
American Economist
Επιφανές μέλος

Παιδια εχει ακουσει καποιος για τον ΩΡΛ πλαστικο τ.κ. στα γενν. Θεσσαλονικης; δεν διαβασα καθολου γι αυτον, αν ειναι κανεις απο θεσσαλονικη η αν εχει εμπειρια σαυτον αν μου πει παρακαλω. Εχω κλεισει σαυτον αλλα εχω πολυ αγχος εγω απο αθηνα ειμαι και δε μπορω να ακουσω η μαθω πολλα πολλα.
Κλείνεις ραντεβού σε γιατρό χωρίς να τον ξέρεις;Δεν είναι καλή ιδέα νομίζω.
Παιδια εχει ακουσει καποιος για τον ΩΡΛ πλαστικο τ.κ. στα γενν. Θεσσαλονικης; δεν διαβασα καθολου γι αυτον, αν ειναι κανεις απο θεσσαλονικη η αν εχει εμπειρια σαυτον αν μου πει παρακαλω. Εχω κλεισει σαυτον αλλα εχω πολυ αγχος εγω απο αθηνα ειμαι και δε μπορω να ακουσω η μαθω πολλα πολλα.
Βασικά επειδή είδα ότι είναι παλιό μήνυμα.Τι έγινε ήταν καλός η όχι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stauros14
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANGELINA.88
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση συντονιστή: Οι απαντήσεις μόνο μέσω πμ.
giannakos92
Νεοφερμένο μέλος

Παιδια καλησπερα τι γνωμη εχετε για τν Π.Κολ στην Γλυφαδα? εχει καποιος απο εσας εμπειρια απο το συγκεκριμενο γιατρο? Η να εχει χειρουργηθει ο ιδιος ειτε απο καποιο γνωστο σας?
Καλησπέρα, και καλή δύναμη στην αναζήτηση σου. Είμαι και εγώ σε παρόμοια φάση με την δική σου. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι οι γιατροί στην Κωνσταντινούπολη εχουν πολύ υψηλό επίπεδο. Οπότε αν μπορείς σκέψου το ενδεχόμενο να την κάνεις εκεί..

1. Πόσες ρινοπλαστικές έχετε κάνει; Αυτή η ερώτηση δεν θα σας πει και πολλά εκτός αν έχει κάνει τόσο λίγες που δεν αξίζει να γίνετε πειραματόζωο. Το σημαντικότερο είναι η παρακάτω.
2. Πόσες ήτανε επιτυχημένες; Είναι ερώτηση για να κρίνετε την απάντηση αλλά και να δείτε αντιδράσεις. Φυσικά παίζει ρόλο και πως ορίζει κανείς την επιτυχία ή αποτυχία. Οπότε μπορείτε να ρωτήσετε συμπληρωματικά και..
3. Ποιο είναι το ποσοστό των ευχαριστημένων πελατών σας;
4. Ποια είναι η πολιτική σας σε περίπτωση που χρειαστεί επανεπέμβαση;
5. Πόσο είναι το ποσοστό των πελατών σας που χρειάστηκε επανεπέμβαση;
6. Ποιες είναι οι πιθανές επιπλοκές και παραμορφώσεις που μπορούν να συμβούν; Μπορεί η επέμβαση να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία μου; Πότε μπορεί να γίνει επανεπέμβαση, αν χρειαστεί; Κανονικά οφείλουν να τα αναφέρουν χωρίς να ρωτήσετε.

Επειδή με ρωτάτε να σας συστήσω κάποιο γιατρό θα ήθελα να πω τα εξής. Την πρώτη επέμβαση την έκανα σε πολυδιαφημισμένο γιατρό στην Ελλάδα καθαρά για αισθητικούς λόγους, καθώς η αναπνοή μου ήταν τέλεια μέχρι τότε. Και λέω μέχρι τότε, διότι η πρώτη επέμβαση απέτυχε σε όλα τα επίπεδα και επιπλέον μου δημιούργησε προβλήματα στην αναπνοή. Ευτυχώς, την διορθωτική επέμβαση την έκανα στο εξωτερικό.
Στο εξωτερικο, που; Σε ποιον; Ενδιαφερομαι κ γω για εξωτερικο..

Στο εξωτερικο, που; Σε ποιον; Ενδιαφερομαι κ γω για εξωτερικο..
Σου προτείνω να ψάξεις για Κωνσταντινούπολη! Έχει πολύ καλους γιατρούς με πολύ καλά αποτελέσματα. Ψάξε στο instagram έχουν και τηλ μέσω whatsapp
Jimmys-96
Νεοφερμένο μέλος

Καλησπερα, ενδιαφερομαι και εγω για ρινοπλαστικη.θελω να ρωτησω αν καποιος εχει κανει την επεμβαση με ιδιωτικη ασφαλεια.εχω ακουσει πως οι γιατροι μπορουν να πουν πως κανουν και ρινικο διαφραγμα,ετσι ωστε η ασφαλιστικη να καλυψη ενα τμημα, αν οχι ολο το ποσο.εχει κανεις καποια τετοια εμπειρια??
Μονό κάποιοι γιατροι στην Ελλάδα το κάνουν αυτό. Να θυμάσε πως πρέπει να δεις την δουλειά πολλών γιατρών και να διαβάσεις κριτικές από άλλους πριν καταλήξεις σε γιατρό, ψάξε για γιατρούς από το instagram όσο περίεργο και να φαίνεται εκεί θα δεις την δουλειά του. Αν δεις γιατρο που δεν δημοσιεύει την δουλειά του και δεν έχει κρητικές πάει να πει ότι κρύβεται.δυστηχως στην Ελλάδα ο μέσος όρος πλαστικης χειρουργικής, ειναι κάτω του μέσου όρου..καλη επιτυχία

Παιδιά για τον Κ.Μακρυπ έχετε κάποια εμπειρία;
Ψάξε κρητικές και αξιολογήσεις για αυτόν τον γιατρό. Αν απόφασησεις να τον επισκευτεις, ρώτα τον πόσες ρινοπλαστικης έχει κάνει, πόσο συχνά κάνει ρινοπλαστικη, αν έχει παρακολουθήσει σεμιαναρια στο εξωτερικο και ποτε, και τελευταίο και κύριο πες του να σου δείξει την δουλειά του, και ρώτα που έχει εξειδικευση. Μόνο έτσι θα είσαι σίγουρος για τον γιατρό που έχεις απέναντι σου. Μην ψάχνεις γνώμες για καπιον άλλον. Να είσαι αυστηρός μαζί του γιατί πρόκειται και το πρόσωπο σου τα λεφτά σου την εμφάνιση σου και την ψυχική και σωματική σου υγεία. Καλή δύναμη
john i
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 468 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- brokebad
- zina15
- tttrap
- Irma
- fids
- Stopsaksimo
- AggK.
- Natsuko
- charmander
- Libertus
- Scandal
- touvlo
- Guessing
- iew
- louminis
- ck_chrysiis
- makaron
- ohright
- ludiaki2017
- iris80
- Fey
- lyrist
- loulou11
- nakos85
- parlapipas25
- giannissk
- MINALALAKI
- Fraoulita
- Nioniaki
- Advocatus diaboli
- Tsin tsan
- synthnightingale
- ForHope
- Loylaki1
- Helpme
- Joji
- thenutritionist
- Froufroulaa
- userguest
- Mellamonat
- avalanche
- mpakam
- oklou
- DANAIA
- stilia
- zafh28
- eden_wead
- Dr. Gl. Luminous
- kostoppoulos
- Zoi K.
- P.Dam.
- Reader
- Kate1914
- Jack of Spades
- Stef3451
- kite s pap
- chrisvran
- Nosey123
- Kalbliss
- musician
- AggelikiGr
- ntam
- Ross25
- C1HR
- fourkaki
- Hased Babis
- ougka pougka
- Natassina
- Slash100
- Katsour
- Basilisk
- NAV
- Εριφύλη
- Koritsaki1
- Alexia12
- Κλημεντίνη
- Eirini M
- yohthema
- candy
- Nik.gs
- giannhs2001
- Loulaki
- mixaelaaa
- Elen19
- jimjima
- evkar
- Renap
- marww
- neraida24
- johnsala
- kalhkardia
- lebanon
- MAry89990000
- Luludaki
- Mannos
- tgk
- kss
- Lala_
- Stav22
- Maria23667
- melmel
- angelsam
- Χιονία
- flower24
- Ritsaki12
- Linas
- ARIS.3
- Eleana123
- kon827
- Ariana2018
- Sosstoss
- aira
- Ginger
- taketrance
- Stamatis123
- opalakia
- Lizaki12
- Kat.V.
- Fraoulitsa-4
- Aria08
- Βασιλης1234
- Iska
- Naiad99
- Despoina95
- phleidhs
- globglogabgalab
- camil
- Ριουλα
- Athens2002
- Fernando_A
- bedtimestories
- 3vanorra
- Wonderkid
- rafaela11
- chester20080
- cris cris
- Marita432
- ANNA_N1
- ana.roi
- fmarulezkd
- vapa1995
- Jaye
- Emelia l
- darkhappysong
- john29
- flower8056
- RΕV
- Αngel
- New member
- exotic xo
- Ivii
- Alexander82R
- ilovekpop
- JOY PAPAS
- Donna
- Abiogenesis
- 007i
- ariel12
- antoniss91
- Doris12
- rhynoplasty7
- chrisi09
- candy*candy
- Geofboi
- ΧΑ2024
- Marmar1702
- xrisopsarooo
- Catcara
- Δανάη Κ
- elgri
- 21Pm21
- tslef8
- νάνος
- MalenaZ
- kleoniki05
- criscris
- spring day
- Meow
- KostasPan
- aqua11
- Esperos1
- angrybird
- ohr
- User2350
- denksero
- Nandia
- Mpoumpis
- ΑthanasiaN
- air_fish
- Μαίρη Μαίρη
- natasa!!!!!!!!!!!!!!
- aria456
- Tasospp
- Alfie29
- John cena
- User_00
- Circe
- jj!
- Unboxholics
- Gigahis
- Olegia87
- Nickuk
- Citylights
- Δροσουλίτης
- Agrino_
- oups
- Μgt
- Princebegging
- bruh_234
- Sofi99
- Felis
- snowy
- Kriss
- ]ifrit[
- Neda_M
- Desp24
- manu
- Gatos7
- Mit
- geotsou82
- Giann779
- Dorad
- Viedo
- Maria Vicko
- Lina22
- MarinaPapanicol
- Πα.Κ
- Funky
- Sotirisz
- Phantom_1
- Lina1987
- ΜαρίαΠ
- Marouli98
- Appolon
- Chysh
- mona
- Lila21
- Athanasia1998
- travelingirl
- Αναστασία197
- Eleni_
- Eleni95
- maeror
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- CiNeFiL
- Konnap
- Ele12345
- Biscoto
- Panos_02
- mai_tai
- zaitsef
- Ellie
- Thanasis7
- Nan.kar
- takis5
- lione
- irakou
- orchidaceae
- me lene
- πεταλουδα001
- Αρκτούρος
- ελενη.αθαν
- Charis29
- αλεχχ
- kopii
- irouli
- Kostandino
- Kostas Haritopoulos
- Ina@
- Kate_Vas
- Blackbird 28
- fani3
- Dimitris10
- Bellas21
- ΧΙΟΝΑΤΗ
- Constantinos94
- Μανος39
- antipicasso
- baizer
- midori
- Σασαμον
- tsiobieman
- ASTA
- Thundergirl
- EleniDemon
- barkos
- calliope
- agge
- lithx97
- Ανδρομέδα32
- Luke.
- Elafi
- KostasFrape
- malenaaa
- teomcdalis
- Kia
- PavlosZarot
- Dorapr
- aimilios13
- Ameli
- μαρια33
- eleni2000
- Gioula.
- orchidea
- Angie13
- lllore
- Cortes
- το κοριτσι του μαη
- LeoDel
- MaryJaneH
- Mhtrogoal
- nigiiordanidu@gmail.
- Papios
- Pinkpink
- Elenixi
- nucomer
- aye
- markrit
- Merlan
- epan
- katiaν
- giannakos92
- fretoe
- Λολερ
- Nikolas77
- Mimi2020
- Evi35
- Anna Sam
- eric
- Rometw2
- Vivians
- kalina
- Aman
- Ryuzaki
- hirasawayui
- jorge19
- Johnny.T
- ntinoss
- Natalia 19
- Faih9
- Marieann
- londept
- Keanureeves7
- di&di
- den antexw allh apotyxia
- Evi13
- lnesb
- Rene2004
- Soraya
- Sonia-son
- Mpoumpou
- Chr|st|n@
- vgour
- uni77
- element skate
- don_vito
- mallllias
- Sad
- Serotonin
- Jocaste
- American Economist
- gwgw_5
- Anepanaliptos
- mporkos
- Sorou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.