Λια ακριβως αυτο λεω και εγω....οταν ειπα σε καποια ατομα οτι οταν με το καλο φτιαξω το στραβο διαφραγμα μου θα πειραξω λιγακι και τη μυτη μου, επαθαν σοκ...και μην το κανεις, και ειναι τελεια, και θα σε πετσοκοψουν, και θα το μετανιωσεις...γενικα τους εκανε μεγαλη εντυπωση κ προσπαθουσαν να με αποτρεψουν απ'το να το κανω, ελα ομως που εμενα με ξενερωνε κατι στη μυτη μου! τι με νοιαζει εμενα αν αρεσει σ αυτους, αφου εμενα κατι με χαλαγε! οταν με εβγαζαν φωτογραφιες, ηταν ολα ωραια στο προσωπο μου εκτος απτη μυτη (κατα τη γνωμη μου τουλαχιστον) η οποια ηταν αρκετα στραβη κ φαινοταν χτυπημενη ρε παιδι μου, το κοκαλο ειχε σχημα "S" ασχετα αν αυτο δεν το πολυπροσεχαν οι αλλοι, εμενα με ενοχλουσε! το πρωτο πραγμα που ξεκαθαρισα στη μανα μου οταν της ειπα τι θελω να γινει στην εγχειρηση, ηταν οτι δε θελω να ακουσω κανενα σχολιο και καμιιιιια γνωμη σχετικα με την αποφαση μου, κ κουμαντο να κανει στη δικη της μυτη κ οχι στη δικη μου!

επισης της ειπα οτι μπορει σ αυτην να αρεσει κ να της φαινεται οκ (γτ κανενας δεν ξερει κ δν προσεχει τη μυτη σου, οσο εσυ ο ιδιος!) αλλα εμενα με χαλαει κατι κ θα το φτιαξω! αμα πια

Φανη μου, μια συμβουλη απο μενα, την 1η μερα που θα πας να σου βγαλουν το ναρθηκακι μην σοκαριστεις!!!! η μυτη σου μπορει να ειναι παραμορφωμενη και θα ειναι σιγουρα πολυ πρισμενη ακομα, θα σου φανει αλλιωτικη! μην φρικαρεις, ασε να περασουν λιγες μερες για να αρχισεις να αποκτας γνωμη για το αν στην εκανε καλη η οχι (που πιστευω πραγματικα πως ολα θα ειναι οκ κ θα σου αρεσει πιο πολυ απο πριν!) εγω τις πρωτες 4-5 μερες αφοτου εβγαλα τον ναρθηκα κυκλοφορουσα μ ενα μικρο....hansaplast στη μυτη (!) γιατι ηταν πρισμενη στην ακρη κ πεταγε, κ φοβομουν μην μου πει κανεις "πωωω κοιτα τι σου κανανε" κ τετοια σπαστικα...δεν αντεχα να πεσω κ αλλο ψυχολογικα, ειχα παθει ηδη ενα σοκ οσο να ναι!
ειναι κ αναλογα τον οργανισμο, παραδειγμα μια κοπελα εδω στο φορουμ η ελεναδι μετα τους 2 μηνες μπορουσε επιτελους να την πιασει κ να μην την ποναει τοσο (κατι τετοιο ειχα διαβασει αν δεν κανω λαθος) ενω εγω απτις πρωτες μερες αρχισα να την πιανω και να την κουναω. ειναι καθαρα θεμα οργανισμου, μπορει εσενα απτην 1η μερα να ειναι μια χαρα, η και να ειναι πολυυυ παραμορφωμενη...να ξερεις παντως μερα με τη μερα θα σουλουπωνεται, η διαφορα θα ειναι εμφανης!