Ρολόγια χειρός

Λέω να πάρω ένα καινούργιο ρολόι αυτά τα Χριστούγεννα, γτ αυτό που έχω χαλάει συνέχεια :P

Πώς σας φαίνεται αυτό?
C6483.jpg
Γνώμη για τα oozoo γενικότερα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

W2101BVES-1.jpg

Σε έξι μέρες κλείνει τα 6 χρόνια το γλυκούλι μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία κοιτάζω αυτά.
SUOC700_sa000_nvs.jpg

GP140_sa000_nvs.jpg

SUOZ197_sa000_nvs.jpg

SUSW404_sa000_nvs.jpg

CEA0CEBFCEBBCF8DCF84CEB9CEBCCEB1_bulova_-1.png

imgthingoutjpgsizeltid88094215-1.jpg

DOLCE_GABBANA_505c6c5714269_200x200-1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Εγω θελω ενα ρολοι λεπτεπιλεπτο και φινο ολο πλατινα :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Swatch-Watch-SVCK4044AG_02.jpg

Παλιοτερα φορουσα αυτο,αλλα χαλασε ο μηχανισμος επειδη μπηκε νερο μεσα.:P
Τον τελευταιο καιρο θελω αυτο.Ξερω ειναι μεγαλιστικο,αλλα μου εχει κολλησει...
9WhQo.jpg

Εγώ θα ήθελα να αγοράσω ένα ρολόι σαν και αυτό, άσχετα που δεν πολύ φοράω ρολόγια το συγκεκριμένο μου αρέσει.
large__CE_91168WG-9EF.jpg

Χαχα όλα τα ρολόγια μου είναι των 10 ευρώ (και συνήθως των 10 ωρών :P ) αλλά προτιμώ να αγοράζω πολλά και όμορφα παρά ένα και πανάκριβο. Τώρα έχω ένα κρεμ από τα μεγάλα αλλά το πήρα το καλοκαίρι και όπου να ναι πάει για απόσυρση :P

Eγώ δεν φοράω συνήθως ρολόγια,αλλά έχω αυτό
_57JPG-1.jpg

Σχεδόν όλοι όσοι το βλέπουν το θεωρούν μεγαλίστικο, αλλά εγώ το αγαπώ :inlove:

tumblr_nf8o506Hdf1sdr5fro1_500.jpg

Εγώ έχω το καλύτερο(το ροζ κιόλας)...δώρο από pretty collant, όχι ότι και ότι :P
indexphplanggrresizetruet3ph2Fgallery2Fr-1.jpg

Έχω και τα δύο!:P
Είχαμε αγοράσει pretty bra δύο φορές για τη γιαγιάκα μου, και εγώ κράτησα τα ρολογάκια! :D

large.jpg

large.jpg

large.jpg

large.jpg

large.jpg

Δεν με αρέσει καθόλου να φοράω ρολόι. Αν και αυτά που έβαλε η από πάνω είναι πολύ όμορφα δεν ξέρω γώ στο χέρι μου δεν μπορώ να φορέσω. :P

Δεν με αρέσει καθόλου να φοράω ρολόι. Αν και αυτά που έβαλε η από πάνω είναι πολύ όμορφα δεν ξέρω γώ στο χέρι μου δεν μπορώ να φορέσω. :P

Δεν έχω φορέσει ΠΟΤΈ στη ζωή μου ρολόι, ποτέ όμως. Θα ήθελα πολύ να αγοράσω ένα αλλά ξέρω πως θα το διαλύσω από την πρώτη μέρα ή θα με ενοχλεί και δεν θα το φορέσω καθόλου. Πάντως υπάρχουν ρολόγια που είναι μικρά αριστουργήματα.:inlove:

αυτό είναι ο καημός μου,
Seiko Automatic Sports Dive Watch skz

δεν είναι ότι είναι ακριβό, αλλά όποτε το πλησίαζα, όλο και για κάποιο λόγο ξεμάκραινε :(
ελπίζω κάποια στιγμή να τα καταφέρω (πριν κλείσει η εταιρεία :P)

spd_20120304205721_b-1.jpg

Δεν έχω φορέσει ΠΟΤΈ στη ζωή μου ρολόι, ποτέ όμως. Θα ήθελα πολύ να αγοράσω ένα αλλά ξέρω πως θα το διαλύσω από την πρώτη μέρα ή θα με ενοχλεί και δεν θα το φορέσω καθόλου. Πάντως υπάρχουν ρολόγια που είναι μικρά αριστουργήματα.:inlove:
Εμένα με ενοχλεί πάντως. Ενώ έχω θέμα και κοιτάω από συνήθεια πολύ συχνά την ώρα (στο κινητό πάντα) ρολόι δεν μπορώ να φορέσω. Δεν έχω ιδέα γιατί.

Κάποτε το ρολόι του χεριού είχε σα σκοπό να βλέπουμε την ώρα. Τώρα (και) τη δουλειά αυτή την κάνει το κινητό. Πιο παλιά το ρολόι ήταν πανάκριβο και αποτελούσε δώρο όταν κάποιος τελείωνε το (εξατάξιο) γυμνάσιο. Τώρα υπάρχουν ψηφιακά ρολόγια ακριβείας πολύ φτηνά, αλλά κανένας δεν τα αγοράζει. Ο μόνος ρόλος που απέμεινε στο ρολόι του χεριού είναι αυτός του κοσμήματος για τις γυναίκες και της φιγούρας (αν είναι γνήσιο και όχι μαϊμού ROLEX) για κάποιους άντρες. Φαίνεται ότι ανήκω στο παρελθόν, καθώς θέλω πάντα να έχω την ώρα στο χέρι μου, έτσι πάντα φοράω ένα απλό ψηφιακό CASIO των 15€ με πλαστικό λουράκι.

images

E καλά το να λες πως το ρολόι είναι περιττό γιατί την ίδια δουλειά κάνει και το κινητό είναι σαν να λες πως και οι φωτογραφικές μηχανές είναι περιττές γιατί την ίδια δουλειά κάνει και το κινητό. Δεν πάει έτσι.

Λατρευω τα ρολογια και αν καποια μερα ξεχασω να το φορεσω νιωθω οτι κατι μου λειπει. Προτιμω τα αναλογικα και αυτα με καδενα ή δερματινο λουρακι (εχω μια αδυναμια στο λευκο). Πριν αρκετα χρονια ημουν λατρης των swatch και ειχα αρκετα, αλλα πλεον πιστευω οτι δεν αξιζουν τα λεφτα τους για την ποιοτητα τους, ειδικα αυτα που ειναι πλαστικα (το ρολοι οχι το λουρακι). Οσα μου ηταν πλαστικα ειτε εσπασαν στο σημειο που μπαινει το λουρακι/καδενα, ειτε εφυγε το χρωμα απο επανω, ειτε εσπασε κομματι πλαστικου που κραταει το μεταλλικο καπακι της μπαταριας στην θεση του. Το αγαπημενο μου ειναι ενα λευκο αυτοματο vulcain first lady για το οποιο ξοδεψα μια περιουσια (ευτυχως που δεν φορολογουνται τα ρολογια :hehe:). Εχω επισης αρκετα fossil δερματινα τυπου cuff σε διαφορα χρωματα, ενα seiko με καδενα το οποιο παραλιγο να μου χαλασουν οταν πηγα να αλλαξω μπαταρια, και διαφορα αλλα των 10-20 ευρω τα οποια εχουν αποδειχτει πιο γερα απο καποια swatch. Ηλεκτρονικα ρολογια δεν εχω. Τα θεωρω πολυ ακομψα και ασχημα. Την ωρα παντως την βλεπω μονο απο ρολοι. Απο κινητο σχεδον ποτε γιατι δεν με βολευει καθολου (ισως επειδη το εχω σε pocket case και συνεχεια μεσα στην τσαντα μου).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back