nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Νικολα κατευα μαντρακι μια μερα και πηγενε στον Βεργωτη (η καπος ετσι γραφετε) και στον Νικολαου και δες τι εχουν. Καλητερα ομως ειναι να πας χειμωνα γιατι ριχνουν της τιμες. Το Casio ου ανεφερα το πειρα απο τον Βεργωτη 100? και μου απεδηξε οτι αξιζει τα λευτα του και οτι δεν μου το προτινε τυχεα ο ανθρωπος.
Ωστοσο μπορεις να βρεις καλα ρολογια που αντεχουν και με 50 η και λιγοτερα. Πηγενε σε κανα μαγαζι και ρωτα τους τι εχουν και ολο και κατι θα βρεις.
Ναι, σκέφτομαι να κάνω μια έρευνα αγοράς αρχικά να δω που κυμαίνονται οι τιμές. Εφόσον εσύ πήρες με 100? κάτι τέτοιο θα πάρω.
Νομίζω είναι καλύτερα με μπρεσελέ παρά δερμάτινο λουράκι. Και με δείκτες φυσικά (τα ψηφιακά δεν λένε)...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Την τίμησα χθες!!!!

Και δεν μιλάμε για φτηνοκατασκευή, stainless steel με αντοχή 10 ατμόσφαιρές (100 μέτρα, βάθος) και 2 χρόνια εγγύηση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Μήπως ξέρεις πόσο κρατάνε οι εκπτώσεις ή εάν η έκπτωση αυτή ήταν για το συγκεκριμένο μαγαζί μόνο?
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αυτό δεν το ήξερα Γιάννη!
Μήπως ξέρεις πόσο κρατάνε οι εκπτώσεις ή εάν η έκπτωση αυτή ήταν για το συγκεκριμένο μαγαζί μόνο?
Το είδα σε 2 μαγαζιά ότι έχει έκπτωση η adidas και λογικά μέχρι τέλος του μήνα θα ισχύει.
Το κακό είναι ότι και τα 2 μαγαζία ήταν στο mall οπότε δεν ξέρω αν έξω απο το mall ισχύει η έκπτωση το πιό πιθανόν είναι πάντων ότι ναι,
Αν σε ενδιαφέρει πάντως να σου στείλω με pm το ποιό ήταν το μαγαζί
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως αν βρείς Γιάννη καμία φώτο του ρολογιού σου (ή μπορείς να βγάλεις εσύ) στείλε την μου ή ανέβασε την εδώ για να πάρω καμια ιδέα!

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Μήπως τελικά να ξαναβάλω την περιοχή γιατί όπως βγέπω όλοι το έχετε δεδομένο ότι μένω Αθήνα...!
Πάντως αν βρείς Γιάννη καμία φώτο του ρολογιού σου (ή μπορείς να βγάλεις εσύ) στείλε την μου ή ανέβασε την εδώ για να πάρω καμια ιδέα!![]()
Αυτό είναι αλλα χωρίς τους μικρούς χρονογράφους μέσα και με λίγο πιο διαφορετικό μπρασελε.
Δεν περίμενα βρε ότι είσαι Αθήνα απλά εκεί είδα την έκπτωση και δεν ξέρω αν ισχύει παντού
Συνημμένα
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Μάλλον κάτι τέτοιο θα πάρω και εγώ.

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Ωραία επιλογή Γιάννη!
Μάλλον κάτι τέτοιο θα πάρω και εγώ.![]()

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Νικολα εχει και ρολογια που εχουν και δεικτες και ειναι και ψηφιακα συνχρονος, τετιο ειναι το Casio μου, και ειναι απιστευτα ωραιος συνδιασμος και βλεπεις και οτι σε βολευει απο τα δυο
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Ωραιο ρολογακι Γιαννη
Νικολα εχει και ρολογια που εχουν και δεικτες και ειναι και ψηφιακα συνχρονος, τετιο ειναι το Casio μου, και ειναι απιστευτα ωραιος συνδιασμος και βλεπεις και οτι σε βολευει απο τα δυο
Θενξ κρόνε

Και εγώ casio είχα για πολλά χρόνια, φοβερή κατασκευή!
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Για ειδικές περιπτώσεις έχω ενα John Player Special, κατασκευασμένο και αγορασμένο στην Ελβετία.

lilith
Δραστήριο μέλος

Αυτό όμως που μου αρέσει πάρα πολύ και είναι το πιο αγαπημένο μου, είναι :
"Roberto Cavalli "
Aυτό το ρολόι, το λατρεύω...

nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

nikita13
Διάσημο μέλος

Και εγώ έχω ένα τέτοιο και είναι το αγαπήμενο μου..Η αλήθεια είναι, πως έχω αρκετά...![]()
Αυτό όμως που μου αρέσει πάρα πολύ και είναι το πιο αγαπημένο μου, είναι :
"Roberto Cavalli "
Aυτό το ρολόι, το λατρεύω...![]()

Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

https://img227.imageshack.us/my.php?image=0062212yh3.jpg
Είναι το μοναδικό που έχω, το έχω εδώ και 6 χρόνια περίπου και το λατρεύω.
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Syrup
Νεοφερμένο μέλος

...στυλάτα, παντός καιρού, ανάλαφρα και δεν θα τα έλεγα ακριβά..
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.