Noisette
Περιβόητο μέλος

ενα ρολοι σου ταιριαζει εσενα τοτε
tendence
τσεκαρε τα....εχω παρει εγω και εχω σωθει
Αντέχουν;Αντέχουν; Πες μου λίγες περισσότερες πληροφορίες...

Ωραίο αυτό το tendence...
Ψάχνοντας τα tendence...έπεσε το μάτι μου σε αυτό https://www.bablis.gr/eShop/tabid/57...efault.aspx?SortField=ProductName,ProductName
Αυτό ήταν το μωβ που αναφέρθηκα παραπάνω!

Tendence θα πάρω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER
Νεοφερμένο μέλος

αντεχουν τα παντα, γιατι ειναι συμπαγης κατασκευη και απο πολυ ανθεκτικα υλικα.
το δικο μου το εχω 1 χρονο και δεν εχει περασει πολυ καλες στιγμες, αλλα ειναι σαν καινουργιο!!!
δεν θα το μετανιωσεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

DRIFTER
Νεοφερμένο μέλος

skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

Μελιώ
Δραστήριο μέλος

Ωραίο θέμα, με πολλές απόψεις που λίγες όμως είναι τεκμηριωμένες.
Ε, μααα πια !

Δείχνει , ότι δείχνει δειχνει τι τώρα ... ψέμματα να σου πω ? Κι εγώ το πρώτο που κοιτώ είναι το παπούτσι , καθότι χαμηλοβλεπούσα οπότε πάντα κοιτάω καταγής τα σκαρπινάκια σαςΗ δικιά μου είναι ότι για τον άντρα μετράει το ρολόι του και το παπούτσι του πολύ, δείχνει στοιχεία για αυτόν.
Μετά κάνω την γνωστή ερώτηση : συγνώμη τι ώρα έχετε ?

Έτσι βλέπω και το ρολογάκι του μεσιέ .
Όχι παίζουμε .

Αν αυτά τα δυο είναι οκ , τότε στο τσακίρ κέφι μπορεί να τον κοιτάξω και στα μάτια ....
Δεν χρειάζεται κατ' ανάγκη να είναι ακριβό. Μπορείς και με 300 ευρώ να έχεις ένα αξιοπρεπέστατο κομμάτι
Μισός μισθός δηλαδή , ή λίγο λιγότερα από ένα ταμείο ανεργίας …. ντάξει μωρέ ποιο δντ και κουραφέξαλα ?

που να το γουστάρεις κιόλας και να αφήνεις στο συρτάρι για πολύ καιρό ρολόγια 10πλάσιας και βάλε αξίας. Αυτά, ΑΝ φοράς ρολόι.
10πλάσιας ?

και βάλε ?

μα καλά σε ποιο φόρουμ γράφω ? στου ροκφέλερης –τελεια- κομ ???

Τα αυτόματα (τα κουρδιστά αλλιώς), είναι τα καλύτερα από ποιότητα αλλά και τα Quartz δεν έχουν τίποτα κακό.
π.χ. η bulgari δίνει ανεκτή απώλεια χρονομέτρησης 10 λεπτά ανά μήνα.
Πως το λες έτσι απότομα αυτό βρε πιδιʼ μ ?

10 λεπτά ????
Βαγγελίστρα μʼ .
Σκοτοδίνη μου ʽ ρθε .

Τραγικό από τη στιγμή που η Omega δίνει 2 λεπτά.
Τραγικό ?
Μόνο Τραγικό ?
Δυο λεξοτανίλ θέλω τώρα για να ηρεμήσω τέτοια ταραχή που πήρα η γυναίκα .

Κι εμένα κι εμένα αυτές οι μάρκες με αρέσουν .....Μερικές μάρκες που μου αρέσουν από τις γνωστές
Omega, Panerai, Breitling, Rolex, Cartier (1), Tag heuer (λίγα), Tendence (o νέος έρωτας)

Ohmega(lh h xarh sou ) , AfoiPaneraI , Brebretolink, Folex , Catourie , Tendes , Saiko ( μόνιμος έρωτας )

Λοιπόν πέρα από την πλάκα

που φαντάζομαι ο καλός μας και καλόγουστος μπον βιβέρ δεν θα την παρεξηγήσει
μιας και είμαι γνωστό καλοπροαίρετο ζιζάνιο ....

... κι εμένα μʼ αρέσουν τα ρολόγια .
Πολύ .
Πάρα πολύ .
Έχω πολλά , μα τρια είναι τα πιο αγαπημένα μου .
Το πρώτο το φορώ κάθε πρωί που πηγαίνω στη δουλειά , οι δείκτες του είναι σε σχήμα μούντζας .
Πολύ πρακτικό , μου θυμίζει κάθε φορά που το κοιτάζω τι θα πάρω για σύνταξη .

Το δεύτερο το φορώ όταν βγαίνω ραντεβού , εκτός του ότι έχει καθρέφτη κι έτσι τσεκάρω και το κραγιον μου
γράφει με μεγάλα γράμματα :
<< σε βλέπω , πάλι θα τα φας τα μούτρα σου
- ε, και ? ο έρωτας είναι ζάλη , πες το μου πάλι … >>
Και το τρίτο , το φορώ όλες τις υπόλοιπες ώρες , έχει όλα τα χρώματα της ίριδας
φέγγει ακόμα και στο σκοτάδι .... γράφει επάνω στους δείκτες του : " να μην ξεχάσω να ζήσω "

DRIFTER
Νεοφερμένο μέλος

~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

και εγω επισης..δεν σπανε κιολας..τιποτα δεν παθαινουν..Εγώ φοράω συνέχεια ρολόι και επιλέγω συνήθως τα ηλεκτρονικά!
και κρατανε αιωνια με μια μπαταρια..
Mr strange
Δραστήριο μέλος

Υ.Γ. ψαχνω πολυ καιρο και τπτ..!!

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

παιδια επειδη δε βρηκα αλλο θεμα με ρολογια θα ρωτησω εδω... μηπως ξερετε πως λεγονται αυτα τα καινουρια ρολογια που εχουν βγει προσφατα??βγαινουν σε πολλα χρωματα,ειναι μικρα,δεν εχουν κουμπωμα και ειναι unisex..!! ελπιζω να καταλαβετε..!!![]()
Υ.Γ. ψαχνω πολυ καιρο και τπτ..!!![]()
τα επιτραπέζια λες ;
π.σ. δόκτωρ ;

Mr strange
Δραστήριο μέλος

aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

παιδια επειδη δε βρηκα αλλο θεμα με ρολογια θα ρωτησω εδω... μηπως ξερετε πως λεγονται αυτα τα καινουρια ρολογια που εχουν βγει προσφατα??βγαινουν σε πολλα χρωματα,ειναι μικρα,δεν εχουν κουμπωμα και ειναι unisex..!! ελπιζω να καταλαβετε..!!![]()
Λοιπον τα εχουν κυκλοφορησει πολλες εταιρειες!!! αν δεν σε ενδιαφερει να ειναι φιρματο εχει και στο ebay παρα παρα πολυ φθηνα!!

https://shop.ebay.com/i.html?_nkw=silicone+watches+&_cqr=true&_nkwusc=selicone+watches&_rdc=1
Aλλιως σε μαγαζι με ρολογια που φερνει και πιο μοντερνα (οχι μονο κλασσικα) πιστευω θα τα βρεις!

Mr strange
Δραστήριο μέλος

aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι ναι αυτα τα ρολογια ειναι..!!τι ειναι το shop ebay??ειναι μαγαζι?υπαρχει και εκτοσ ιντερνετ?
οχι..δεν ειναι μαγαζι..ειναι site που ''πωλειτες διαφημιζουν'' τα προιοντα τους κ εσυ μπορεις να τα αγορασεις!βεβαια προυποθεση ειναι ειτε να εχεις πιστωτικη καρτα ειτε cash card!

Εχω σκοπο να κανω σε μερικες μερες παραγγελια! αν δεν μπορεις μονος σου σου παραγγελνω εγω!

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ έχω ένα τέτοιο (σύντομα θα γίνουν δυο

aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

Mr strange
Δραστήριο μέλος

aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

@aporw δεν εχουμε πιστωτικη καρτα...αν εμενες θεσσαλονικη θα μπορουσες να το παραγγειλεις εσυ και να σε πληρωσω εγω αλλα τωρα που εισαι αθηνα...![]()
ααα!!

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

βέβαια δεν με ξέρεις και κανονικά δεν θα έπρεπε να με εμπιστευτείς αλλά
λιγη τρελα θελει η ζωη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.