viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

βασικα μου το πηρε ενας φιλος μου με την αδερφη του για δωρο και ετυχε να ειναι το ιδιο ακριβως σουοτς που ειχα κι εγω για 5 χρονια αλλα χαλασε περισυ και δεν το βρηκα ξανα το ιδιο. τωρα το εχω ομως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Το μωράκι μουhttps://www.gadgetlife.gr/SpecificProduct.asp?CID=175&PID=&ItemID=3167
Εχετε ξανακουσει για δυαδικο ρολοϊ!!!Πραγματικα τα σπαει αυτο το κομματι!!!Πολυ πουλ-μουρ!!!

Πολύ καλό και μαθαίνεις εύκολα να το διαβάζεις. Ωστόσο χάνει κάθε εβδομάδα περίπου 1 λεπτό! Επικοινώνησα με την εταιρία αλλά δεν απάντησε

Nana
Δραστήριο μέλος

Επίσης, φαντάζομαι το ρολόι, με δερμά και μεγάλο καντράν (στρογγυλό ή ορθογώνιο) γύρω στα 250 ευρώ. Υπάρχει κάποια μάρκα, με αρκετά μοντέλα τέτοιου είδους;

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

https://www.jckindia.com/UserFiles/Image/watch_view_4242.jpg
το λάτρεψα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχω ένα με ενσωματωμένη κάμερα 0,3 mp που βγάζει ανάλυση 352χ258 σε avi format, μνήμη εσωτερική 2 γιγα και μικρόφωνο, που συνδέεται μέσω usb στο pc για μεταφορά των καταγεγραμένων βίντεο!!!!

Όταν όμως δεν....καταγράφω, φοράω ένα απλό tag kirium και συγκεκριμένα το f1...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ψηνομαι να τσιμπισω αυτο! Εχω ενα Seiko 5 παλιο, το ειχε ο πατερας μου στον στρατο, το οπιο το προσεχω παραπολυ και δεν θελω να το φωραω μην παθει τιποτα, αλλα γενικα λατρευω τα seiko, και μολις το ειδα και με μαυρο καντραν, ξετρελαθικα...!
Τι λετε;
Guest 990498
Επισκέπτης

Σόρρυ, αλλά όλα τα 5 είναι για μεγαλύτερες ηλικίες.

_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Που το βρήκες το πρώτο με τα μπλιμπλίκια και τις κάμερες; Τι φίρμα είναι;
Η καταγωγή του χάνεται στα βάθη της άπω ανατολής, επίσημος αντιπρόσωπος είναι νομίζω ο.... Μάκης! (ο γνωστός)
Σου στέλνω πμ...

ή το Luludia

kalypso
Περιβόητο μέλος

Σιστεράκι έχουμε τηλεπάθεια- αυτό έχω και το έψαχνα πριν αλλά δεν ήξερα πώς το λένε!
I love it, είναι το μοναδικό κόσμημα που φοράω καθημερινά

kalypso
Περιβόητο μέλος

Αχ είναι πολύ elegant και λιτό!Μπράβο σιστεράκι!!!
![]()
Ναι αλλά μάντεψε από πού το πήρα!!

thnx, μουτς!

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ναι, δεν ειναι και ιδιετερα νεανικο... Ειναι ομως ενα ρολοΐ-ποθος για εμενα. Ασε που δεν ειμαι και ιδιετερα συνχρονος στα γουστα μου, και για τα ρολογια Και δεν μιλαω και για καθημερινο ρολοΐ, για καθημερινο εχω το Casio μουΚρόνε, δε μου αρέσει για ένα νέο παιδί σαν εσένα.
Σόρρυ, αλλά όλα τα 5 είναι για μεγαλύτερες ηλικίες.
Εμένα μ' αρέσει. Έχει κάτι το ρετρό και θα το έχεις για χρόνια... έτσι δεν είναι;
Οτι θα κρατισει ειμαι σιγουρος! Του πατερα μου ειναι κατασκευη του 1978... 30 χρονια και δουλευει ακομα αριστα...
Guest 990498
Επισκέπτης

Αν το θες τόσο πολύ χτύπα το, 100 ευρώ δεν είναι πολλά άλλωστε!

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Με έπιασε από τον ώμο.
"Γιέ μου (παύση), πρόσεξα πως δεν έχεις ρολόι..."
"Όντως, από τότε που έχασα το τελευταίο, δεν ξαναπήρα."
"Έλα μαζί μου τότε."
Ξεκινήσαμε, περνώντας μέσα από δρόμους και δρομάκια, στενά και σοκκάκια.
Μου μιλούσε για τα μαγαζιά που στόλιζαν την τάδε γωνία πριν γίνει αυτή η πολυκατοικία, για καφενεία με τραπεζάκια στο δρόμο, για παλιές ψαροταβέρνες που έστηναν ψησταριές και τσίκνιζαν φρέσκιες γόπες πάνω σε μια υποψία πεζοδρομίου.
Γενικά, μου μιλούσε για μια άλλη πόλη.
Καταφέραμε όμως να βρούμε το μοναδικό μαγαζί που δεν έχει αλλάξει από τα 60'ς:
Ένα ρολογάδικο.
Ένα μικρό και στενό μαγαζάκι, με την μυρωδιά της σκόνης και της κλεισούρας, με την πραμάτεια να τικτακίζει σε ολόκληρο το φάσμα του ήχου, όπως στοιβαγμένη ασφυκτικά γύρω από εναν διάδρομο, παχύ όσο το στενότερο ορεινό μονοπάτι των Άνδεων. Ο μαγαζάτορας, με γυαλί ηλίου μέσα στο ημίφως, μας χαιρέτισε αδιάφορα (...λες αυτός να ήταν ο τυφλός ωρολογοποιός του ομώνυμου βιβλίου;

"Διάλεξε όποιο θες!"
Περιεργάστηκα λίγο γύρω μου. Δεν ήθελα να τον πολυχρεώσω. Πήρα το πρώτο ρολόι που δε μου φάνηκε τραγικά κακόγουστο: ήταν ένα στρογγυλό "Kasio", με πλαστικό λουράκι, εφηβικό σε όλα του.

"Δέκα" ακούστηκε ολοκάθαρα από το βάθος ο ιδιοκτήτης. Φαίνεται, η εξάσκηση τον είχε βοηθήσει να ανακαλύψει την μόνη ηχητική συχνότητα που δεν καλυπτόταν από κάποιο ταχύσυρτο τικ-τακ.

Ο πατέρας μου τον πλήρωσε χαμογελαστός, και βγήκαμε στον καθαρό αέρα καθώς το απόγευμα τελειώνε, εκείνος χαρούμενος για το δώρο που θεωρούσε πολύ χρήσιμο για μένα, εγώ σκεπτικός... Μας λήστεψε ο τύπος.

Έχω το Κάζιο από τότε πάντα μαζί μου. Δεν έχει σταματήσει (και να σταματήσει, τουλάχιστον δύο φορές τη μέρα θα λέει την σωστή ώρα, νο προμπ) και ούτε έχει χάσει δευτερόλεπτο (μόνο τις ώρες διορθώνω

Δωρεάν μαζί το υπερπολύτιμο βιβλίο: "Party Lines in Ten Languages".
Κανονικά δεν θα το έδινα, μα
θα πουλήσω το ρολόι, και θα πάρω κομπολόι.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.