amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

09-02-25

16:08
Επειδή το είπες και το ξανα είπες αυτό, το σχόλιο που έκανα για την πηγάδα είναι για τους φιλικά προσκείμενους σε ναζιστικές ιδεολογίες που θα χαίρονταν με την είδηση. Γιατι θίχτηκες δεν ξέρω, κάπως σε ερέθισε κάποια χορδή σου ακούμπησε.Ασε που είναι σα να λες ολους οσους δε γουσταρουν τους γυφτους -και ειμαστε πολλοί που εχουμε δεινοπαθησει απο δαυτους- οτι ειμαστε ναζί.
Δεν είχα κανέναν σκοπό να προκαλέσω τίποτα. Σε ενα θρέντ (αλλά και διάχυτα) που υπάρχει φοβερός οχετός έναντι των Ρομά μπήκα και έγραψα μια είδηση που την θεωρώ σημαντική για ένα εκατομμύριο λόγους. Και έσπευσαν απο κάτω για ξέπλυμα ή να βάλουν άλλη αντι-είδηση.
Πιστεύω ναι πως ορισμένοι χάρηκαν και φαίνεται απο όλη την στάση τους σε διάφορα θέματα. Δεν ξέρω κανέναν προσωπικά αλλά αυτό που βγάζει κανείς είναι εμφανές.Αυτη την άποψη έχουμε για τους συνομιλητές μας; Οτι χαιρονται για φόνους;
Δεν έχω να κερδίσω απολύτως τίποτα βάζοντας φωτιές, ομως εγώ οπως και πολλοί άλλοι κάνουμε τεράστια υπομονή σε όλα τα θρέντς και ξάφνου έγραψα μια είδηση και έτρεξες να μου πεις πως είμαι ο σπόρος του κακού και κάποιο evil mastermind.
Στις φλόγες καθόμαστε ήδη, δεν είχα ανάγκη να ανάψω νέες.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.529 μηνύματα.

09-02-25

16:10
Δεν είπαμε «αφού έκλεψε καλά να πάθει», είπαμε ότι έκλεψε, τελεία, γιατί εσείς δεν θα το λέγατε, όπως κάνετε πάντα. Πλάτες στους γύφτους. Άμεση απέλαση όλων των λάθρο και εύρεση λύσης όσον αφορά στους γύφτους γιατί θα καταρρεύσουν όλα σε λίγο.όλοι οι γνωστοί εδώ μέσα είναι well, very sad, moving on
View attachment 144931
για του λογου το αληθες το ακριβως επομενο post απο το δικο σου ξεκινησε με "σε άλλα νέα..."
εδώ συγκρίνουν τα λεφτά με τις ανθρώπινες ζωές και λένε αφού έκλεψε καλά να πάθει και τέτοια ανθρώπινα χριστιανικά με πολλή αγάπη
ψάχνεις να βρεις λογική;
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.205 μηνύματα.

09-02-25

16:10
902.gr φίλεκρατος και μπατσοι κανουν τα στραβα ματια στους γυφτους, τους αφηνουν ανεξελεγκτους και πολλες φορες συνεργαζονται κιολας. Εσυ δεν εχεις καμια επαφη με τη πραγματικοτητα φιλε. Ασε να ξερω καλυτερα. 2025 σε ευρωπαικο κρατος και υπαρχουν πολιτες 1ης και 2ης ταχυτητας(εσυ και εγω ειμαστε 2ης)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τα χαιδεμενα τους ειναι οι γυφτοι.
Womp womp.όλοι οι γνωστοί εδώ μέσα είναι well, very sad, moving on
View attachment 144931
για του λογου το αληθες το ακριβως επομενο post απο το δικο σου ξεκινησε με "σε άλλα νέα..."
Εδώ συγκρίνουν τα λεφτά με τις ανθρώπινες ζωές και λένε "αφού έκλεψε καλά να πάθει"
και τέτοια ανθρώπινα χριστιανικά με πολλή αγάπη
ψάχνεις να βρεις λογική ή συμπόνια;
Από καταυλισμό απ' έξω έχεις περάσει;
Τους έπιασες κουβέντα για τις longitudional μελέτες και για το ότι είναι θύματα στη πραγματικότητα και όχι θύτες;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

09-02-25

16:11
Το ύφος σου σε αυτο το ποστ, ειναι πολύ πιο ήρεμο και το ποστ σου αυτο ειναι πολύ πιο ήπιο.Επειδή το είπες και το ξανα είπες αυτό το σχόλιο για την πηγάδα είναι για τους φιλικά προσκείμενους σε ναζιστικές ιδεολογίες που θα χαίρονταν με την είδηση. Γιατι θίχτηκες δεν ξέρω, κάπως σε ερέθισε κάποια χορδή σου ακούμπησε.
Δεν είχα κανέναν σκοπό να προκαλέσω τίποτα. Σε ενα θρέντ (αλλά και διάχυτα) που υπάρχει φοβερός οχετός έναντι των Ρομά μπήκα και έγραψα μια είδηση που την θεωρώ σημαντική για ένα εκατομμύριο λόγους. Και έσπευσαν απο κάτω για ξέπλυμα ή να βάλουν άλλη αντι-είδηση.
Πιστεύω ναι πως ορισμένοι χάρηκαν και φαίνεται απο όλη την στάση τους σε διάφορα θέματα. Δεν ξέρω κανέναν προσωπικά αλλά αυτό που βγάζει κανείς είναι εμφανές.
Δεν έχω να κερδίσω απολύτως τίποτα βάζοντας φωτιές, ομως εγώ οπως και πολλοί άλλοι κάνουμε τεράστια υπομονή σε όλα τα θρέντς και ξάφνου έγραψα μια είδηση και έτρεξες να μου πεις πως είμαι ο σπόρος του κακού και κάποιο evil mastermind.
Στις φλόγες καθόμαστε ήδη, δεν είχα ανάγκη να ανάψω νέες.
Πράγμα που μου λεει πάρα πολλά.
Κατάλαβες ότι κατάλαβα. Και μου αρκει. Σε παρακαλώ, μη το συνεχίσουμε, μεγάλα παιδιά είμαστε.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

09-02-25

16:11
δεν ειμαι κκε μαγκα. Αστο γαμησε το. πανε στο ischool λεω εγω902.gr φίλε
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.

09-02-25

16:19
Τραγικό να μην αναφέρουν κάποιοι το ότι οι γύφτοι έκλεψαν τον δράστη του φονικού.
Απλά τραγικό.
Σύμφωνα με αναφορές, ο 60χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι τα θύματα τον εξαπάτησαν σε αγοραπωλησία μηχανημάτων και ενώ έπρεπε να του δώσουν 32.000 ευρώ, του έδωσαν μόλις 2.000.
Αν ήταν εδώ ο bro ο Ετεροκανονικός από το twitter θα έγραφε κανένα "κάτι θα έκαναν"

Το πιο λογικό είναι αυτό που είπες. Κάπου κουράζει πια η βία από τη μια πλευρά (λαθρομετανάστες, γύφτοι) και είναι πολύ λεπτή η κλωστή για να λασκαρει κάποιου η βίδα και να το πάει στο άλλο άκρο όπως με τον μακελαρη στην Νέα Ζηλανδία ή αυτόν τώρα. Ειδικά όταν δεν βρίσκεις το δίκιο σου με τίποτα κόντρα σε αυτούς μιας που ας είμαστε ειλικρινείς όλοι ξέρουμε πως όταν έχεις να κάνεις με τις λατρεμένες μειονότητες η αστυνομία κάπως γίνεται δυσλειτουργική και κωλύεται (ένα παραπάνω στη περίπτωση των γύφτων). Θα έχουμε πολλά τέτοια περιστατικά στο μέλλον γιατί η παθητική πλειοψηφία που υφίσταται ησύχως την βία κάπου λυγίζει και κάνει το μπαμ (έστω και μεμονωμένα).
Οι λατρεμένοι τους Ρομά όμως τους μη Ρομά τους χαρακτηρίζουν "μπαλαμούς" και δεν το παίρνουν με καλό μάτι όταν ο γαμπρός ή η νύφη είναι τέτοιος. Αυτό όμως δικαιολογείται, δεν είναι φυσικό ένστικτο το δικό μας. Δεν είναι πως νοιάζονται για τις μειονότητες ή τις αγαπάνε. Απλά μισούνε τη δική τους. Εκεί ξεκινάει και τελειώνει, ο ανθρωπισμός τους είναι απλά η τέλεια κάλυψη.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

09-02-25

16:21
οχι ρε οι μπατσοι κανουν τελεια τη δουλεια τους. Ουτε σπρωχνουν τα ντρογκια τους . Καλα δεν λεω? @Panzerkampfwagenη αστυνομία κάπως γίνεται δυσλειτουργική και κωλύεται (ένα παραπάνω στη περίπτωση των γύφτων).
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.529 μηνύματα.

09-02-25

16:24
Προφανώς και ισχύουν όλα όσα λες για αυτούς, απλά το θέμα είναι ότι πρέπει να βρεθεί ουσιαστική λύση στο θέμα των γύφτων. Οκ, οι λάθρο θα απελαθούν (αν ποτέ επικρατήσει η κοινή λογική), αλλά με τους γύφτους δεν γίνεται αυτό. Θεωρώ ότι η πιο ανθρώπινη λύση και συμφέρουσα για όλους θα ήταν να μείνουν σε απομονωμένα μέρη (στιλ ακατοίκητα νησιά), μακριά από ανθρώπους που σέβονται τους νόμους. Ειδάλλως και η από εδώ πλευρά θα αυξήσει τη βία της και θα υπάρξει πραγματικός κίνδυνος να γενικευτούν ταραχές, που δεν ξες που μπορεί να οδηγήσουν.Οι λατρεμένοι τους Ρομά όμως τους μη Ρομά τους χαρακτηρίζουν "μπαλαμούς" και δεν το παίρνουν με καλό μάτι όταν ο γαμπρός ή η νύφη είναι τέτοιος. Αυτό όμως δικαιολογείται, δεν είναι φυσικό ένστικτο το δικό μας. Δεν είναι πως νοιάζονται για τις μειονότητες ή τις αγαπάνε. Απλά μισούνε τη δική τους. Εκεί ξεκινάει και τελειώνει, ο ανθρωπισμός τους είναι απλά η τέλεια κάλυψη.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.205 μηνύματα.

09-02-25

16:24
Δε λέω ότι οι μπάτσοι είναι όλα καλά όλα ανθηρά όμως για εμένα δεν είναι εξίσου βαρύ πρόβλημα όπως το θέτεις εσύ.οχι ρε οι μπατσοι κανουν τελεια τη δουλεια τους. Ουτε σπρωχνουν τα ντρογκια τους . Καλα δεν λεω? @Panzerkampfwagen
Θεωρώ ότι πιο εγκληματίες -και χειρότεροι, και πιο οργανωμένοι- είναι οι Ρομά και οι λοιπές εγκληματικές μειονότητες.
Το ότι ο μέσος Ειδικός Φρουρός που βγαίνει με τη μηχανή για μια υπηρεσία βρίσκει τρόπους να αρπάζει κανα 50ρικο από εδώ και από εκεί σίγουρα δεν είναι επικροτέο αλλά δεν είναι εξίσου βλαπτικό.
Αυτό είναι το πόιντ μου.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.

09-02-25

16:48
Με τους γύφτους όντως δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Πραγματική χώρα προέλευσής τους είναι η Ινδία αλλά δεν πρόκειται προφανώς να δεχτεί πίσω πληθυσμούς που έφυγαν μια χιλιετία πριν από εκεί.Προφανώς και ισχύουν όλα όσα λες για αυτούς, απλά το θέμα είναι ότι πρέπει να βρεθεί ουσιαστική λύση στο θέμα των γύφτων. Οκ, οι λάθρο θα απελαθούν (αν ποτέ επικρατήσει η κοινή λογική), αλλά με τους γύφτους δεν γίνεται αυτό. Θεωρώ ότι η πιο ανθρώπινη λύση και συμφέρουσα για όλους θα ήταν να μείνουν σε απομονωμένα μέρη (στιλ ακατοίκητα νησιά), μακριά από ανθρώπους που σέβονται τους νόμους. Ειδάλλως και η από εδώ πλευρά θα αυξήσει τη βία της και θα υπάρξει πραγματικός κίνδυνος να γενικευτούν ταραχές, που δεν ξες που μπορεί να οδηγήσουν.
Θα έπρεπε να τους τεθεί το δίλημμα ή να κρατήσουν τις κοινότητες τους αλλά απομονωμένα από τον γενικό πληθυσμό όπως λες εσύ είτε θα διαλυθούν και θα αφομοιωθούν στην κοινωνία. Δηλαδή τέλος στις περιοχές γκέτο. Θα διασκορπιστούν από το κράτος σε όλη τη χώρα διάσπαρτα μεμονωμένοι ώστε να μην μπορούν να ιδρύσουν κοινότητες και να περιθωριοποιηθούν μόνοι τους και έτσι θα αναγκαστούν να γίνουν ένα με τον πληθυσμό και να αποβάλλουν τις προβληματικές αντικοινωνικές συμπεριφορές τους. Δεν είναι απαραίτητο να τους στείλεις σε ακατοίκητο νησί, υπάρχουν και τόσα εγκαταλελειμμένα χωριά στην ηπειρωτική Ελλάδα... Μπορούν να ζήσουν εκεί, μακριά από τους μπαλαμούς.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

09-02-25

16:58
Womp womp.
Από καταυλισμό απ' έξω έχεις περάσει;
Προφανώς και όχι. Μην ρωτάς τα αυτονόητα.
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

10-02-25

14:59
Ε τώρα είσαι υπερβολική κι εσύ, έχεις δει κανέναν να λέει "να πεθάνουν οι τάδε";πολλοί θα χαρούν με την είδηση
Επειδή δηλαδή κάποιος μπορεί να μην συμπαθεί μια ομάδα ανθρώπων με τα Χ χαρακτηριστικά, επειδή κάποιος μπορεί να πιστεύει ότι το σύνολο θα ήταν καλύτερο χωρίς αυτήν την ομάδα, επειδή κάποιος βρίσκει πολύ εύκολα αιτιολογίες για τη βία προς αυτήν την ομάδα, επειδή κάποιος δεν θέλει να έχει καμία συναναστροφή με αυτήν την ομάδα, επειδή μπορεί να χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς που υποτιμούν ή μηδενίζουν την ανθρώπινη φύση αυτής της ομάδας, κι επειδή μπορεί κάποιος μέσα σε όλα να υποστηρίζει την οπλοκατοχή, την αυτοδικία και την επαναφορά της θανατικής ποινής, πάει να πει ότι θα χαρεί που πέθανε κάποιος απ' την εν λόγω κοινωνική ομάδα;
Τι λογικά άλματα είναι αυτά τώρα κι εσύ.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

11-02-25

15:40
Κοινωνικη ομαδα που επικροτει και υποστηριζει βιασμους ανηλικων κοριτσιων , τοτε ναι αξιζει κρεμαλα φιλαρακι. Και ξυδακι αμα δεν σου αρεσει αυτη η αποψη. Ειτε εισαι ασχετος απο γυφτους ειτε τρολλαρεις. Ναι αυτοι που βιαζουν κοριτσακια και τα εξαναγκαζουν σε γαμους να ψοφησουν αργα.Ε τώρα είσαι υπερβολική κι εσύ, έχεις δει κανέναν να λέει "να πεθάνουν οι τάδε";
Επειδή δηλαδή κάποιος μπορεί να μην συμπαθεί μια ομάδα ανθρώπων με τα Χ χαρακτηριστικά, επειδή κάποιος μπορεί να πιστεύει ότι το σύνολο θα ήταν καλύτερο χωρίς αυτήν την ομάδα, επειδή κάποιος βρίσκει πολύ εύκολα αιτιολογίες για τη βία προς αυτήν την ομάδα, επειδή κάποιος δεν θέλει να έχει καμία συναναστροφή με αυτήν την ομάδα, επειδή μπορεί να χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς που υποτιμούν ή μηδενίζουν την ανθρώπινη φύση αυτής της ομάδας, κι επειδή μπορεί κάποιος μέσα σε όλα να υποστηρίζει την οπλοκατοχή, την αυτοδικία και την επαναφορά της θανατικής ποινής, πάει να πει ότι θα χαρεί που πέθανε κάποιος απ' την εν λόγω κοινωνική ομάδα;
Να το πω αλλη μια φορα ή το καταλαβες? Βεβαια αμα ηταν η μανα σου ή η αδερφη σου να βιαζεται απο το θειο σου , δεν νομιζω να τον υποστηριζες. Αλλα βεβαια στα παπαρια μας τι γινεται με τους γυφτους , δεν μας αφορα. Μονο να το παιξουμε ανθρωπιστες(του κωλου).
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

12-02-25

16:28
Το ξέπλυμα του Γύφτου στον ορισμό ρομα ,ακόμα και οι τσιγγάνοι θα γελούσαν με όλα αυτά .
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος

12-02-25

17:42
Συμφωνώ απόλυτα.Το ξέπλυμα του Γύφτου στον ορισμό ρομα ,ακόμα και οι τσιγγάνοι θα γελούσαν με όλα αυτά .
ilias90
Περιβόητο μέλος

12-02-25

18:18
Φαντάσου τώρα να κάνει κάποιος τίποτα περίεργα λογικά άλματα ότι, σαν αριστερός ανθρωπιστής, δεν έχεις καμία αλληλεπίδραση με γύφτους (όπως οι περισσότεροι) και μιλάς εκ του ασφαλούς ή ότι η υποστήριξή σας προς αυτούς είναι μόνο και μόνο για να εκνευρίζετε τους «ρατσιστές» και τα «φασισταριά» και να κάνετε virtue signaling για το πόσο καλοί άνθρωποι είστε (το τελευταίο δεν πιάνει πια, αν έχεις καταλάβει, η κοινωνία σας φτύνει κάθε μέρα για αυτά που λέτε).Ε τώρα είσαι υπερβολική κι εσύ, έχεις δει κανέναν να λέει "να πεθάνουν οι τάδε";
Για φαντάσου κάτι πράγματα, ε;
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

12-02-25

18:26
Κι αν σου πούμε πως έχουμε επαφή με Ρομά θα πείς πως πετύχαμε στο 1% που είναι «κομπλέ».δεν έχεις καμία αλληλεπίδραση με γύφτους (όπως οι περισσότεροι)
Το ίδιο και με τους μετανάστες.
Άσε, ξέρω.
Meanwhile αν ζείς στην Αθήνα (αλλά και σε κάθε πρωτεύουσα) η επαφή είναι καθημερινή με τεράστια πολιτισμική γκάμα ξέρω γω, απο το delivery που θα ρθει σπίτι μέχρι ιδιόκτητα μαγαζιά και δεν συμμαζεύεται. Αλλά οχι οι Ρομά και οι μετανάστες είναι σε κάτι γιάφκες που αν τύχει να βρεθούμε θα μας σέρνουν 4.
παράνοια
ilias90
Περιβόητο μέλος

12-02-25

18:32
Καλύτερα παράνοια παρά παπατζηλίκια.παράνοια
Από Αθήνα δεν ξέρω, αλλά εδώ οι γύφτοι είναι κυρίως Δενδροπόταμο και Φοίνικα και ελάχιστοι διασκορπισμένοι σπιτόγυφτοι. Κι αν θες να το δεις ταξικά, οι περισσότεροι αριστεροπροοδευτικοί και φιλελεύθεροι είναι από μεσαία τάξη και πάνω οικονομικά. Ακροδεξιοί και κομμουνιστές είμαστε μεγαλωμένοι συνήθως σε πιο λαϊκά στρώματα.
Και ναι, προφανώς δεν είναι απόλυτα τα παραπάνω αλλά ισχύουν σαν γενικός κανόνας.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

12-02-25

18:53
μια σημειωση εδω, αυτό πάντως ενισχύει εκείνα που έγραφα πολλάκις για κατανομή εγκληματικότητας και neighborhood clusters.Από Αθήνα δεν ξέρω, αλλά εδώ οι γύφτοι είναι κυρίως Δενδροπόταμο και Φοίνικα και ελάχιστοι διασκορπισμένοι σπιτόγυφτοι.
το να μιλάμε τοπικά για παρανομίες και εγκληματικότητα εντός γκέτο σε μεμονωμένες περιοχές δεν σημαίνει πως συνολικά κινδυνεύουμε από Ρομά σε όλη τη Θεσσαλονίκη ας πούμε. Άλλο αυτό και άλλο να έχουμε συμμορίες Ρομά που στοχεύουν σημεία σε όλη την πόλη γενικευμένα. Ξέρω ψιλά γράμματα για εσάς, αλλά το αναφέρω για έναν τρίτο που θα τα διαβάσει.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος

12-02-25

19:19
Ναι καλέ ψιλά γράμματα... γάμους από τα 13, σεξουαλικές κακοποιήσεις μεταξύ συγγενών, ωραία πράγματα.μια σημειωση εδω, αυτό πάντως ενισχύει εκείνα που έγραφα πολλάκις για κατανομή εγκληματικότητας και neighborhood clusters.
το να μιλάμε τοπικά για παρανομίες και εγκληματικότητα εντός γκέτο σε μεμονωμένες περιοχές δεν σημαίνει πως συνολικά κινδυνεύουμε από Ρομά σε όλη τη Θεσσαλονίκη ας πούμε. Άλλο αυτό και άλλο να έχουμε συμμορίες Ρομά που στοχεύουν σημεία σε όλη την πόλη γενικευμένα. Ξέρω ψιλά γράμματα για εσάς, αλλά το αναφέρω για έναν τρίτο που θα τα διαβάσει.
Γιατί εσένα ποιός σου είπε ότι αυτά είναι επικροτέα;Κι αν σου πούμε πως έχουμε επαφή με Ρομά θα πείς πως πετύχαμε στο 1% που είναι «κομπλέ».
Το ίδιο και με τους μετανάστες.
Άσε, ξέρω.
Meanwhile αν ζείς στην Αθήνα (αλλά και σε κάθε πρωτεύουσα) η επαφή είναι καθημερινή με τεράστια πολιτισμική γκάμα ξέρω γω, απο το delivery που θα ρθει σπίτι μέχρι ιδιόκτητα μαγαζιά και δεν συμμαζεύεται. Αλλά οχι οι Ρομά και οι μετανάστες είναι σε κάτι γιάφκες που αν τύχει να βρεθούμε θα μας σέρνουν 4.
παράνοια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- ck_chrysiis
- AggelikiGr
- American Economist
- fmarulezkd
- Paragontas7000
- taketrance
- charmander
- giannhs2001
- Joji
- Kate1914
- Scandal
- chester20080
- Memetchi
- A350
- GeorgePap2003
- Wonderkid
- Δροσουλίτης
- Dr. Gl. Luminous
- tsiobieman
- Vasiliis
- back2967
- anni.sfk
- synthnightingale
- ChristosM89
- giorgos5002
- plot
- J.Cameron
- touvlo
- Arxiepiskopos_Roma
- Maximum
- Libertus
- Jack of Spades
- Reader
- Andante
- Hased Babis
- Lights
- Sosstoss
- Αντικειμενικός
- Fernando_A
- hirasawayui
- bibliofagos
- Debugging_Demon
- kost28
- Hecticism
- Jim175
- rafaela11
- millennial
- Εριφύλη
- ghоul
- Helen06
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- fourkaki
- phleidhs
- camil
- Alessandra Eliza
- Μήτσος10
- physicscrazy
- Antonia Alexandra
- grtt
- eukleidhs1821
- kalhkardia
- jj!
- Anastasia_01
- Esperos1
- Ilma
- ΘανάσοςG4
- User2350
- Dreamer_SW
- Meow
- Appolon
- harry akritas
- korlef
- Αναστασία197
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.