American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.872 μηνύματα.

24-10-24

11:52
Έχουν βγει εκτός Ορίων πάλι, η αστυνομία κλασικά δεν κάνει τίποτα.
newpost.gr
Μεμονωμένο περιστατικό και αυτό.

Ανήλικοι Ρομά δημιούργησαν φθορές σε Γυμνάσιο στο Περιστέρι - Συνελήφθησαν για φθορές και ναρκωτικά
Τρεις Ρομά ηλικίας 14, 16 και 18 ετών αποπειράθηκαν λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας να εισβάλουν στο 12ο Γυμνάσιο Περιστερίου
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
![]()
Ρομά διέλυσαν το Κέντρο Υγείας στα Σπάτα και επιτέθηκαν σε γιατρό, φύλακα και αστυνομικούς
Οι δράστες έσπασαν την πόρτα του ιατρείου των επειγόντων και χτύπησαν 32χρονο γιατρό και υπάλληλο security - Δείτε φωτογραφίεςwww.protothema.gr
η θέση των ρομά στην Ελληνική κοινωνία ... έχουν αμόκ τα παιδιά![]()
Μεμονωμένο περιστατικό και αυτό.

nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.593 μηνύματα.

24-10-24

11:57
Ναι. Σημασία έχει ότι τα επιδόματα δίνονται κανονικά για να γενοβολούν κουνέλια...ουπς, ρομάκια.
Να δεις που στο τέλος θα μας πουν και μαλάκες...

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.913 μηνύματα.

24-10-24

13:42
Αμάν με τα <<αριστερά>> ρε Φώτη. Θ΄αρχίσω να παίρνω σοβαρά τον όρο <<αριστερά>> όταν μου τοποθετήσεις το κόμα BSW σε θεση αριστεροδεξιάΠάμε να δούμε τα ποσοστά των αριστερών κομμάτων σήμερα που μιλάμε.
• ΣΥΡΙΖΑ: 8%
• Πλεύση Ελευθερίας: 4%
• Νέα Αριστερά: 2%
• Μέρα 25: 1%
Βλέπουμε λοιπόν ότι τα αριστερά κόμματα τείνουν να αφανιστούν από τον χάρτη, αρα κάνουν laundry service στους Ρομα (με την ανοχή της Κυβέρνησης προφανώς) μπας και γλυτώσουν τον αφανισμό στις επόμενες εκλογές. Όλοι μας είμαστε ανθρωπιστές από τον καναπέ και το πληκτρολόγιο του καναπέ μας, χωρίς να έχουμε περάσει ούτε μια φορά από ghetto Ρομα.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.593 μηνύματα.

24-10-24

14:18
Αμάν με τα <<αριστερά>> ρε Φώτη. Θ΄αρχίσω να παίρνω σοβαρά τον όρο <<αριστερά>> όταν μου τοποθετήσεις το κόμα BSW σε θεση αριστεροδεξιά
τι εννοούμε ως "αριστερά" στην Ελλάδα; την δεδηλωμένη αριστερά;

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.075 μηνύματα.

24-10-24

14:22
Περιεργο δεν μου ήρθαν ποτέ οι ειδοποιήσεις εδω.Εν προκειμένω, δεν εννοούσα αυτό. Και το ξέρει ο Τσέστερ. Σε ενήλικες απευθύνθηκα. Δεν ήξερα ότι πρέπει να γράψω "ράβδος", αντί ράβδος. Κατάλαβε, πολύ καλά, ότι άλλο εννοούσα...
Απλά θέλει να πάει τη συζήτηση σε άλλα μονοπάτια. Δηλαδή, όπου τον βολεύει...
Ας λέμε τα πράγματα με το όνομά τους...
Δόξα τω θεω, η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια σε λεξιλογιο και γραμματική και ο καθένας μπορεί να πει ξεκάθαρα εύκολα τι εννοεί. Η επιλογή των γραπτων σου δείχνει ξεκάθαρα τι ήθελες να πεις και αν συνυπολογισεις ολο τον οχετο στη συνέχεια των υπολοίπων ομοϊδεατων σου που λέγανε "ξυλο ξύλο ξύλο, όπλα, τίζερ κλπ", τότε ήταν εύλογη η ερώτηση μου και δυστυχώς όντως εννοούσα ακριβώς όσα έγραψα στην ερώτηση, δεν κατάλαβα κάτι άλλο. Μιλούσες ξεκάθαρα για κανονικό ξύλο αυτων των μαθητών Ρομά, για σωματική βία εναντίον τους προς συμμόρφωση και πάνω σε αυτό σε ρώτησα.
Σίγουρα είναι δύσκολη η περίπτωση και θέλει ειδική μεταχείριση.Πολύ δύσκολο όλο αυτό που περιγράφει η πουπι, μιλάμε για καθηγητές παιδαγωγικών ή ανωτέρων σχολών με παιδαγωγική επάρκεια, όχι επάρκεια να αντιμετωπίζουν κακοποιούς.
Αν φτάσανε και οι παιδαγωγοί να φοβούνται για την σωματική τους ακεραιότητα εντός και εκτός σχολείου, προκειμένου να διαχειρίζονται την μαθητική τους τάξη, είναι πολύ άσχημα τα πράγματα.
Ωστόσο η συγκεκριμένη εκπαιδευτικος δεν εφαρμοσε καμία παιδαγωγική μέθοδο και συμπεριφερθηκε αντιεπαγγελματικα. Καλά όλα τα υπόλοιπα αλλά έχουμε να κάνουμε για περιστατικό εν ώρα εργασίας σε εργασιακό περιβάλλον που διεπεται από κάποιους κανόνες, δεν μπορεί ο κάθε εκπαιδευτικος να κάνει ο,τι του ρθει στο κεφάλι χωρίς συνέπειες και να λέμε και μπράβο από πάνω εκ των υστέρων. Φέρθηκε όπως ένας οποιοσδήποτε απλός πολίτης σε κανονικό περιβάλλον, οχι ως παιδαγωγός εν ώρα υπηρεσίας στη δουλειά του. Αυτό γιατι το αφήνεις ασχολίαστο;
Στο περιστατικό δεν υπήρξε κανένα εγκλημα ούτε εγκληματική συμπεριφορά ούτε όπλα ξέρω γω ούτε απειλήθηκε η ίδια η εκπαιδευτικός. Ηταν ξεκάθαρο φαινόμενο bullying, υπάγεται στην κατηγορία κλασικού bullying από συμμαθητή σε συμμαθητή και φασαριοζικη συμπεριφορά στην ταξη και ανυπακοη ατιθασου μαθητη. Υπάρχουν πολλά σεμινάρια και εκπαιδευτικες προσεγγίσεις για διαχείριση και εξομάλυνση τέτοιων περιστατικών bullying σε σχολικά περιβάλλοντα. Ολα αυτα είναι μέρος της δουλειάς των εκπαιδευτικών, αμα ρωτήσεις φοιτητές σήμερα στις σχολές παιδαγωγικων, όλα αυτά είναι στην ύλη μαθημάτων τα διδασκονται κανονικά και εκπαιδεύονται συγκεκριμένα για το πώς να διαχειρίζονται φαινόμενα bullying στο σχολείο, ασχέτως αν ο μαθητής είναι Ρομά-Έλληνας ή Έλληνας-Έλληνας ή αλλοδαπός.
nPb
Επιφανές μέλος

24-10-24

14:31
Πολύ δύσκολο όλο αυτό που περιγράφει η πουπι, μιλάμε για καθηγητές παιδαγωγικών ή ανωτέρων σχολών με παιδαγωγική επάρκεια, όχι επάρκεια να αντιμετωπίζουν κακοποιούς.
Αν φτάσανε και οι παιδαγωγοί να φοβούνται για την σωματική τους ακεραιότητα εντός και εκτός σχολείου, προκειμένου να διαχειρίζονται την μαθητική τους τάξη, είναι πολύ άσχημα τα πράγματα.
Noμίζω ότι ισχύει το τελευταίο που λες ειδικά σε ΕΠΑΛ υποβαθμισμένων περιοχών όπου ζουν μη-ενσωματωμένοι μετανάστες, ρομά, κτλ. Οι εκπαιδευτικοί φοβούνται για τη ζωή τους. Όχι απλά για το μάθημα που δεν γίνεται, γιατί αυτό έχει χαθεί εδώ και δεκαετίες. Πάει το βεσπικό σύννεφο με το κομμενάκι απλωμένο πάνω λες και πάει στο σκυλάδικο και το σιδερικό (μακέρι, σουγιάς) μέσα στην τσάντα, για μάθημα. Η Αστυνομία απλά κάνει ότι δεν άκουσε γιατί στην Ελλάδα λέει το σύνταγμα ότι ποινή είναι μόνο ότι ορίζει ο νόμος. Ακόμη και αν συμβεί ή είναι εκκολαπτόμενο έγκλημα, ο νόμος ορίζει ως έγκλημα μόνο αυτό που ο νομοθέτης σκέφτηκε με βάση την συγκεκριμένη νομική σκοπιμότητα (αυτών που εγκρίνουν το νόμο).
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

24-10-24

15:29
Κάτι θα ξέρουν κι αυτές...Περιεργο δεν μου ήρθαν ποτέ οι ειδοποιήσεις εδω.
Οπότε, τα συμπεράσματά σου τα έβγαλες "Ένοχη και ένοχοι"...Ετελείωσε.-Δόξα τω θεω, η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια σε λεξιλογιο και γραμματική και ο καθένας μπορεί να πει ξεκάθαρα εύκολα τι εννοεί. Η επιλογή των γραπτων σου δείχνει ξεκάθαρα τι ήθελες να πεις και αν συνυπολογισεις ολο τον οχετο στη συνέχεια των υπολοίπων ομοϊδεατων σου που λέγανε "ξυλο ξύλο ξύλο, όπλα, τίζερ κλπ", τότε ήταν εύλογη η ερώτηση μου και δυστυχώς όντως εννοούσα ακριβώς όσα έγραψα στην ερώτηση, δεν κατάλαβα κάτι άλλο. Μιλούσες ξεκάθαρα για κανονικό ξύλο αυτων των μαθητών Ρομά, για σωματική βία εναντίον τους προς συμμόρφωση και πάνω σε αυτό σε ρώτησα.
Τι άλλο μένει να πω ;
Αααα αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι..."έχεις ακόμα παρά πολύ δρόμο". Απέχεις, πάρα πολύ, από το να κατανοείς το συνομιλητή σου. Αν δεν μπορείς να το κάνεις, στα τόσο απλά, δύο τινά : Ή είσαι πολύ χαζός ή "το παίζεις" ως τέτοιος, για τους δικούς σου λόγους (εν προκειμένω, "τρώγεσαι" κι αναμοχλεύεις τα ίδια και τα ίδια ξανά και ξανά...)...
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.075 μηνύματα.

24-10-24

15:33
Δες λίγο πάλι τι έγραψες.Κάτι θα ξέρουν κι αυτές...
Οπότε, τα συμπεράσματά σου τα έβγαλες "Ένοχη και ένοχοι"...Ετελείωσε.-
Τι άλλο μένει να πω ;
Αααα αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι..."έχεις ακόμα παρά πολύ δρόμο". Απέχεις, πάρα πολύ, από το να κατανοείς το συνομιλητή σου. Αν δεν μπορείς να το κάνεις, στα τόσο απλά, δύο τινά : Ή είσαι πολύ χαζός ή "το παίζεις" ως τέτοιος, για τους δικούς σου λόγους (εν προκειμένω, "τρώγεσαι" κι αναμοχλεύεις τα ίδια και τα ίδια ξανά και ξανά...)...
Αν εννοουσες κάτι άλλο καλώς, εγώ σχολιασα αυτό που έγραψες, με τον τρόπο που το έγραψες.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

24-10-24

15:42
Κοίταξε...όλα αυτά ήταν μέρος ενός μηνύματος που αφορούσε το περιστατικό με τον 16χρονο και την Πουπουλίνα...Δεν μπορείς να τα αποκόψεις, με το στανιό, για έτσι το θες. Αν τα έβλεπες με τον τρόπο ακριβώς που τα έγραψα και ως μέρος ενός συνολικού μηνύματος, όλα καλά. Μα εσύ τί κάνεις ; "Τσιμπάς" λέξεις που για σένα αποτελούν...ηδονή, και αρχίζεις το γνωστό τροπάρι, όπως παραπάνω...Δες λίγο πάλι τι έγραψες.
View attachment 140536
Αν εννοουσες κάτι άλλο καλώς, εγώ σχολιασα αυτό που έγραψες, με τον τρόπο που το έγραψες.
Σε τέτοια "παιχνιδάκια" δεν μπαίνω, (σ)το έχω ξαναπεί. Νομίζω ότι απευθύνομαι σε ενήλικες που δεν χρειάζεται να κάνω νιανιά "την τροφή" και να τους την δίνω στο στόμα...
Και σταματώ εδώ. Δε θέλω να σου αλλάξω άποψη. Αλλά είναι κρίμα, πραγματικά, μεγάλος άνθρωπος να μην καταλαβαίνεις ούτε τα προφανή...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.224 μηνύματα.

24-10-24

16:08
Εντάξει ρε Μπάμπη, δεν είμαστε κι όλοι οι ακροδεξιοί ναζί φασίστες, υπερ του ξύλου.Περιεργο δεν μου ήρθαν ποτέ οι ειδοποιήσεις εδω.
Δόξα τω θεω, η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια σε λεξιλογιο και γραμματική και ο καθένας μπορεί να πει ξεκάθαρα εύκολα τι εννοεί. Η επιλογή των γραπτων σου δείχνει ξεκάθαρα τι ήθελες να πεις και αν συνυπολογισεις ολο τον οχετο στη συνέχεια των υπολοίπων ομοϊδεατων σου που λέγανε "ξυλο ξύλο ξύλο, όπλα, τίζερ κλπ", τότε ήταν εύλογη η ερώτηση μου και δυστυχώς όντως εννοούσα ακριβώς όσα έγραψα στην ερώτηση, δεν κατάλαβα κάτι άλλο. Μιλούσες ξεκάθαρα για κανονικό ξύλο αυτων των μαθητών Ρομά, για σωματική βία εναντίον τους προς συμμόρφωση και πάνω σε αυτό σε ρώτησα.
Αλλά εδω που τα λέμε, και κανονικό ξύλο να εννούσε, τι κακό θα υπήρχε με αυτό; Σε παραβάτες θα πέσει, όχι σε αθώους.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

24-10-24

16:38
Όχι ξύλο ή άλλου είδους βία. Απλά εφαρμογή των νόμων.

24-10-24

17:01
Η διαφορά είναι πως οι ακροδεξιοί του φορουμ δεν θα προτείνουν ξύλο για έναν έλληνα μαθητή ούτε θα δημιουργήσουν ολόκληρο thread με τίτλο : ''οι νεαροί Έλληνες και η θέση τους στην κοινωνία και σχολείο''.Εντάξει ρε Μπάμπη, δεν είμαστε κι όλοι οι ακροδεξιοί ναζί φασίστες, υπερ του ξύλου.
Αλλά εδω που τα λέμε, και κανονικό ξύλο να εννούσε, τι κακό θα υπήρχε με αυτό; Σε παραβάτες θα πέσει, όχι σε αθώους.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.224 μηνύματα.

24-10-24

17:14
Κακώς. Θα έπρεπε. Ξέρεις πόσα κωλόπαιδα, εννοώ νεαροί έλληνες θέλουν ξύλο, για να μην παρεκτρέπονται από τα πρέποντα; Όπου παρεκτροπή από τα πρέποντα είναι να είναι κανείς διεθνιστής, woke, και απολογητής παραβατών ρομά. Πολύ σωστή παρατήρηση περί της παράλειψης της επιδιόρθωσης του έθνους μας πρώτα. Νομίζω αυτό σου το post είναι από τα πιο χρήσιμα για την ελληνική ακροδεξιά, από το οποίο θα έπρεπε να διδαχθούμε.Η διαφορά είναι πως οι ακροδεξιοί του φορουμ δεν θα προτείνουν ξύλο για έναν έλληνα μαθητή ούτε θα δημιουργήσουν ολόκληρο thread με τίτλο : ''οι νεαροί Έλληνες και η θέση τους στην κοινωνία και σχολείο''.
ΥΓ: Η παρούσα ανάρτηση είναι σαρκαστική.

24-10-24

17:17
1940, is that you ?Κακώς. Θα έπρεπε. Ξέρεις πόσα κωλόπαιδα, εννοώ νεαροί έλληνες θέλουν ξύλο, για να μην παρεκτρέπονται από τα πρέποντα; Όπου παρεκτροπή από τα πρέποντα είναι να είναι κανείς διεθνιστής, woke, και απολογητής παραβατών ρομά. Πολύ σωστή παρατήρηση περί της παράλειψης της επιδιόρθωσης του έθνους μας πρώτα. Νομίζω αυτό σου το post είναι από τα πιο χρήσιμα για την ελληνική ακροδεξιά, από το οποίο θα έπρεπε να διδαχθούμε.
Όλοι οι κομμουνισται στα ξερονήσια.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

24-10-24

17:21
Μπα, θα έπαιρνε πολύ χρόνο, καύσιμα, πλοία.1940, is that you ?
Όλοι οι κομμουνισται στα ξερονήσια.

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.559 μηνύματα.

24-10-24

17:36
Περιεργο δεν μου ήρθαν ποτέ οι ειδοποιήσεις εδω.
Δόξα τω θεω, η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια σε λεξιλογιο και γραμματική και ο καθένας μπορεί να πει ξεκάθαρα εύκολα τι εννοεί. Η επιλογή των γραπτων σου δείχνει ξεκάθαρα τι ήθελες να πεις και αν συνυπολογισεις ολο τον οχετο στη συνέχεια των υπολοίπων ομοϊδεατων σου που λέγανε "ξυλο ξύλο ξύλο, όπλα, τίζερ κλπ",
Πάντως να πεις για την Χριστίνα (ειδικά για την Χριστίνα) ότι θα μιλούσε έτσι κυριολεκτικά για παιδί είναι τελείως άκυρο.
Όχι. Αυτό που λέμε είναι αυστηρότερη αντιμετώπιση των παιδιών, από όπου και αν είναι. Δεν μιλάω για ξύλο, βέβαια, αλλά για αυστηρότητα. Είδαμε με τις "ανθρωπιστικές" παιδαγωγικές μεθόδους τι τσογλάνια έχουν βγει.Η διαφορά είναι πως οι ακροδεξιοί του φορουμ δεν θα προτείνουν ξύλο για έναν έλληνα μαθητή ούτε θα δημιουργήσουν ολόκληρο thread με τίτλο : ''οι νεαροί Έλληνες και η θέση τους στην κοινωνία και σχολείο''.
chester20080
Επιφανές μέλος

24-10-24

17:40
αν δεν τα εννοουσε να προσεχε λιγο καλυτερα τι εγραφεΠάντως να πεις για την Χριστίνα (ειδικά για την Χριστίνα) ότι θα μιλούσε έτσι κυριολεκτικά για παιδί είναι τελείως άκυρο.
το ευχομαι να μην τα εννοουσε

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.128 μηνύματα.

24-10-24

17:41
Τα ίδια έλεγα κάποτε και εγώ για τους Ρομα, ότι τους έχουμε στην μπούκα, μέχρι που τους έφαγα στη μάπα για τα καλά και όχι απλα για εκπαίδευση αλλά για την ίδια τους την υγεία
μιλάμε άλλη φάση όμως, θράσος, αγένεια εκμετάλλευση στο φουλ
υπάρχουν και άνθρωποι πραγματικά με καλή ψυχή που είναι ρομα, αλλά δεν είναι η πλειοψηφία. Δυστυχώς είναι αλλου για αλλού
αλλα τι περιμένεις τώρα από έναν λαό που οι γυναίκες στα 18 τους έχουν 3 παιδιά ξέρω ‘γώ; Εμένα με βλέπουν σαν γεροντοκόρη πχ
Αχ μετακινείστε το ρε παιδιά λάθος το έγραψα εδώ ΣΟΡΡΥ ΣΟΡΡΥ ΕΙΜΑΙ ΑΥΠΝΗ

μιλάμε άλλη φάση όμως, θράσος, αγένεια εκμετάλλευση στο φουλ
υπάρχουν και άνθρωποι πραγματικά με καλή ψυχή που είναι ρομα, αλλά δεν είναι η πλειοψηφία. Δυστυχώς είναι αλλου για αλλού
αλλα τι περιμένεις τώρα από έναν λαό που οι γυναίκες στα 18 τους έχουν 3 παιδιά ξέρω ‘γώ; Εμένα με βλέπουν σαν γεροντοκόρη πχ

Αχ μετακινείστε το ρε παιδιά λάθος το έγραψα εδώ ΣΟΡΡΥ ΣΟΡΡΥ ΕΙΜΑΙ ΑΥΠΝΗ

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

24-10-24

17:45
Mιας και ξεκλειδωσε παλι το θεμα,να προλαβω να γραψω τα εξης:
Αυριο εχουμε παλι συλλογο μετα την γιορτη για την 28 οκτωβριου.Ειχαμε και την προηγουμενη παρασκευη.
Ο λογος;
Χωρις καμια υπερβολη απλα θα περιγραψω τα γεγονοτα τα οποια ειναι περα για περα αληθινα.
Την προηγουμενη Παρασκευη μαθαμε οτι:
Μια συναδελφος μια μερα πριν,την τελευταια ωρα,εκανε μαθημα στο ιδιο τμημα που και εγω σας περιεγραψα την φαση με τον 16χρονο ρομα.Αλλα δεν αφορα τον ιδιο..αλλα δυο αλλους απο το ιδιο τμημα.
Καθοντουσαν στα τελευταια θρανια.
Η καθηγητρια εδειχνε κατι στον διαδραστικο πινακα και εγραφε κιολλας
Καποια στιγμη αντιλαμβανεται καποιους μαθητες να της κανουν νοηματα.Δεν το καταλαβε.
Οταν βγηκε εξω,,την επιασαν και της ειπαν οτι!
Τα 2 ΠΡΩΤΑΚΙΑ ρομα(δεν εχουν μεινει αυτα ) ,ο ενας την ειχε βγαλει εξω και την επαιζε...ο αλλος την ετριβε απο πανω.
Το αυτο εχει ξανασυμβει αλλες 2 φορες..δηλαδη αυτη ηταν η 3η!
Κια μας το επιβεβαιωσε και αλλο παιδι που ειχε δει τις αλλες 2 φορες.
Οταν καλεσαμε γονεις..το ενα παιδι που την ετριβε,χωρις να την βγαλει το αρνιοτανε...η μανα δε...ελεγε οτι το παιδι της δεν κανει τετοια...οι αλλοι γονεις αυτουνου που την ειχε βγαλει κανονικοτατα και την επαιζε..καν δεν ηρθαν...σε καποια φαση μπρεσαμε και επικοινωνησαμε μαζι τους...και μας ειπαν οτι ναι..οκ δικιο εχουμε ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΥΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;
Δεν θα κατσω να σχολιασω καν αριστεριστικες μαλακιες.
Παραθετω τα γεγονοτα ακριβως οπως εγιναν....και μετα γραψτε τις μαλακιες που γραφετε κατι για κατατρεγμενα παιδα,κακομοιρα κλπ.
Οποιος δεν συναναστρεφεται μαζι τους..στη γωνιτσα του και κιχ με δικαιολογιες για γελια.
Τελεία και παυλα και τα συμπερασματα δικα σας.
Αυριο εχουμε παλι συλλογο μετα την γιορτη για την 28 οκτωβριου.Ειχαμε και την προηγουμενη παρασκευη.
Ο λογος;
Χωρις καμια υπερβολη απλα θα περιγραψω τα γεγονοτα τα οποια ειναι περα για περα αληθινα.
Την προηγουμενη Παρασκευη μαθαμε οτι:
Μια συναδελφος μια μερα πριν,την τελευταια ωρα,εκανε μαθημα στο ιδιο τμημα που και εγω σας περιεγραψα την φαση με τον 16χρονο ρομα.Αλλα δεν αφορα τον ιδιο..αλλα δυο αλλους απο το ιδιο τμημα.
Καθοντουσαν στα τελευταια θρανια.
Η καθηγητρια εδειχνε κατι στον διαδραστικο πινακα και εγραφε κιολλας
Καποια στιγμη αντιλαμβανεται καποιους μαθητες να της κανουν νοηματα.Δεν το καταλαβε.
Οταν βγηκε εξω,,την επιασαν και της ειπαν οτι!
Τα 2 ΠΡΩΤΑΚΙΑ ρομα(δεν εχουν μεινει αυτα ) ,ο ενας την ειχε βγαλει εξω και την επαιζε...ο αλλος την ετριβε απο πανω.
Το αυτο εχει ξανασυμβει αλλες 2 φορες..δηλαδη αυτη ηταν η 3η!
Κια μας το επιβεβαιωσε και αλλο παιδι που ειχε δει τις αλλες 2 φορες.
Οταν καλεσαμε γονεις..το ενα παιδι που την ετριβε,χωρις να την βγαλει το αρνιοτανε...η μανα δε...ελεγε οτι το παιδι της δεν κανει τετοια...οι αλλοι γονεις αυτουνου που την ειχε βγαλει κανονικοτατα και την επαιζε..καν δεν ηρθαν...σε καποια φαση μπρεσαμε και επικοινωνησαμε μαζι τους...και μας ειπαν οτι ναι..οκ δικιο εχουμε ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΥΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;
Δεν θα κατσω να σχολιασω καν αριστεριστικες μαλακιες.
Παραθετω τα γεγονοτα ακριβως οπως εγιναν....και μετα γραψτε τις μαλακιες που γραφετε κατι για κατατρεγμενα παιδα,κακομοιρα κλπ.
Οποιος δεν συναναστρεφεται μαζι τους..στη γωνιτσα του και κιχ με δικαιολογιες για γελια.
Τελεία και παυλα και τα συμπερασματα δικα σας.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

24-10-24

17:57
Εσύ να προσέχεις πώς μεταφράζεις αυτό που διαβάζεις. Αντί να λες την τελευταία πρώτη, θα σου πρότεινα να εστιάσεις σ' αυτό...αν δεν τα εννοουσε να προσεχε λιγο καλυτερα τι εγραφε
το ευχομαι να μην τα εννοουσε![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- johnsala
- ck_chrysiis
- AggelikiGr
- American Economist
- fmarulezkd
- Paragontas7000
- taketrance
- charmander
- giannhs2001
- Joji
- Kate1914
- Scandal
- chester20080
- Memetchi
- A350
- GeorgePap2003
- Δροσουλίτης
- Dr. Gl. Luminous
- tsiobieman
- Vasiliis
- back2967
- anni.sfk
- synthnightingale
- ChristosM89
- giorgos5002
- plot
- J.Cameron
- touvlo
- Arxiepiskopos_Roma
- Maximum
- Libertus
- Jack of Spades
- Reader
- Andante
- Hased Babis
- Lights
- Sosstoss
- Αντικειμενικός
- Fernando_A
- hirasawayui
- bibliofagos
- Debugging_Demon
- kost28
- Hecticism
- Jim175
- rafaela11
- millennial
- Εριφύλη
- ghоul
- Helen06
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- fourkaki
- phleidhs
- camil
- Alessandra Eliza
- Μήτσος10
- physicscrazy
- Antonia Alexandra
- grtt
- eukleidhs1821
- kalhkardia
- jj!
- Anastasia_01
- Esperos1
- Ilma
- ΘανάσοςG4
- User2350
- Dreamer_SW
- Meow
- Appolon
- harry akritas
- korlef
- Αναστασία197
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.