Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.553 μηνύματα.

15-05-25

14:34
Κοινωνικος καρκινος. Οπου βλεπεις γυφτο,αλλαζεις πεζοδρομιο.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.749 μηνύματα.

15-05-25

14:42
θα πω μια ιστορία τέρμα αστεία με ενα παιδάκι ρομά
Μην αρχίσετε τα ρατσιστικά και δε ξέρω κι εγώ τι, εγώ αστείο το βρήκα
Είχα βγεί με εναν φίλο εξω για φαγητο σε μια ταβέρνα στα Εξάρχεια και πήγα τουαλέτα. Στην επιστοφή βλέπω το πιάτο μου άδειο και τον φίλο μου παγωμένο να μου λεει «σόρι ρε συ αλλά πέρασε και σου πήρε το μπιφτέκι σου»
κλάμα
Μην αρχίσετε τα ρατσιστικά και δε ξέρω κι εγώ τι, εγώ αστείο το βρήκα
Είχα βγεί με εναν φίλο εξω για φαγητο σε μια ταβέρνα στα Εξάρχεια και πήγα τουαλέτα. Στην επιστοφή βλέπω το πιάτο μου άδειο και τον φίλο μου παγωμένο να μου λεει «σόρι ρε συ αλλά πέρασε και σου πήρε το μπιφτέκι σου»

κλάμα
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.816 μηνύματα.

15-05-25

14:45
Και μετά σου πέρασε ξυστά απο το κεφάλι μια μολότοφ;ταβέρνα στα Εξάρχεια

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.749 μηνύματα.

15-05-25

14:46
γαμάνε τα ΕξάρχειαΚαι μετά σου πέρασε ξυστά απο το κεφάλι μια μολότοφ;![]()

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.553 μηνύματα.

15-05-25

14:51
Εμενα αναπτηρα μου πηρε ενα γυφτακι σε ενα καφε και εφαγε σφαλιαρα. Αμα μ επαιρνε φαγητο, δεν ξερω τι παιζει να εκαναγαμάνε τα Εξάρχεια![]()

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Θα με βλεπατε στον ευαγγελατο μαλλον χαχαχαχα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Περισσοτερες ζημιες και θορυβο κανουν οι μπατσοι παντως . Ειδικα συνορα με αμπελοκηπους , γαμανε τα εξαρχειαΚαι μετά σου πέρασε ξυστά απο το κεφάλι μια μολότοφ;![]()

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.402 μηνύματα.

15-05-25

15:04
Να σημειώσω ότι ο παππουλης πήγε νοσοκομείο γιατί του γάμησαν τα πλευρά...Μπουκαραν σε σπίτι γείτονα στο χωριό και ξυλοκόπησαν εναν παππούλη. Πήραν σύνταξη, κοσμήματα της μακαρίτισσας της γυναίκας του και άλλα διάφορα.
Καμία θέση στην ελληνική κοινωνία αν δεν φύγουν από το τσαντίρι και την νοοτροπία του να βάζουν το βρωμοχερο τους στον μόχθο του άλλου. Και μη με πει κανείς ρατσιστή...είναι μια δυσάρεστη πραγματικότητα. Η συντριπτική πλειοψηφία των ρομά έτσι ζει. Στα μέρη που ζουν ρομά, φοβάσαι να αφήσεις το σπίτι σου μόνο του. Κάθε φορά ακόμα και οι γονείς μου όταν επιστρέφουν σπίτι από δουλειά, φοβούνται για το τι θα αντικρίσουν. Όσοι ζείτε σε περιοχές που μένουν και ρομα καταλαβαίνετε πολύ καλά τι εννοώ.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.158 μηνύματα.

15-05-25

15:06
Μια συνηθισμένη μέρα.
www.newsbeast.gr

Ρομά κλέβουν μέταλλα από τις ράγες των τρένων εν ώρα δρομολογίων – Δείτε το βίντεο
Άτομα ξηλώνουν καλώδια και μεταλλικά εξαρτήματα από τις ράγες, ακόμη και την ώρα που διέρχεται τρένο

15-05-25

15:08
Ανέκαθεν.γαμάνε τα Εξάρχεια![]()
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.742 μηνύματα.

15-05-25

15:31
Μπουκαραν σε σπίτι γείτονα στο χωριό και ξυλοκόπησαν εναν παππούλη. Πήραν σύνταξη, κοσμήματα της μακαρίτισσας της γυναίκας του και άλλα διάφορα.
Καμία θέση στην ελληνική κοινωνία αν δεν φύγουν από το τσαντίρι και την νοοτροπία του να βάζουν το βρωμοχερο τους στον μόχθο του άλλου. Και μη με πει κανείς ρατσιστή...είναι μια δυσάρεστη πραγματικότητα. Η συντριπτική πλειοψηφία των ρομά έτσι ζει. Στα μέρη που ζουν ρομά, φοβάσαι να αφήσεις το σπίτι σου μόνο του. Κάθε φορά ακόμα και οι γονείς μου όταν επιστρέφουν σπίτι από δουλειά, φοβούνται για το τι θα αντικρίσουν. Όσοι ζείτε σε περιοχές που μένουν και ρομα καταλαβαίνετε πολύ καλά τι εννοώ.
Ε καλά μη γίνεσαι ρατσιστής, ελαιοχρωματιστής, τραγουδιστής. Οι άνθρωποι αυτοί εμάς θεωρούν απροσάρμοστους. Έχεις ακούσει ποτέ Ρομά να σου πει τη γνώμη του για ένα μπαλαμό;

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.705 μηνύματα.

16-05-25

10:58
Γιατί, έχεις δει εσύ ποτέ μπαλαμό να νοιάζεται για τη γνώμη των γύφτων;Οι άνθρωποι αυτοί εμάς θεωρούν απροσάρμοστους. Έχεις ακούσει ποτέ Ρομά να σου πει τη γνώμη του για ένα μπαλαμό;![]()

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.158 μηνύματα.

16-05-25

11:35
Με διαφορά η χειρότερη φάρα στην Ευρώπη.
www.newsbreak.gr

Ρομά έσπασαν στο ξύλο ζευγάρι ηλικιωμένων για να τούς κλέψουν φορτηγάκι - Το όχημα εντοπίστηκε διαλυμένο
Ζευγάρι ηλικιωμένων έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από δύο Ρομά, οι οποίοι τούς επιτέθηκαν μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο στο Μαρκόπουλο Αττικής, και τούς

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.246 μηνύματα.

16-05-25

13:20
Ρομα ο λογιστης.Γελαω..![]()
Απάτη εκατομμυρίων σε βάρος χιλιάδων Ρομά – Λογιστής εισέπραττε παράνομα επιδόματα και συντάξεις
Απάτη σε βάρος Ρομά: Λογιστής εισέπραττε παράνομα επιδόματα και συντάξεις............................................www.dikastiko.gr
![]()
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.742 μηνύματα.

16-05-25

13:36
Τι εννοεί Ρομά λογιστής;
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς γίνεται να είναι κάποιος νομότυπος, να έχει αξιοσέβαστα προσόντα για το ΑΣΕΠ σε μια θέση, να απορρίπτεται λόγω τυπικής (και όχι ουσιαστικής ερμηνείας του «νόμου» έκτρωμα) και ο λογιστής του άρθρου να μπορεί να εισπράττει επιδόματα από τον κρατικό προϋπολογισμό; Θέλω να πω η νομοτυπία και η αυστηρότητα του νόμου πώς ακριβώς ισχύει;

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.246 μηνύματα.

16-05-25

14:13
Ο λογιστης ειναι ρομα..δικος τους..για αυτο πηγαιναν ολοι οι ρομα σε αυτον..τι δεν καταλαβαινεις? Δεν απαγορευεται να σπουδασουν κ να γινουν λογιστες οι ρομα.Τι εννοεί Ρομά λογιστής;Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς γίνεται να είναι κάποιος νομότυπος, να έχει αξιοσέβαστα προσόντα για το ΑΣΕΠ σε μια θέση, να απορρίπτεται λόγω τυπικής (και όχι ουσιαστικής ερμηνείας του «νόμου» έκτρωμα) και ο λογιστής του άρθρου να μπορεί να εισπράττει επιδόματα από τον κρατικό προϋπολογισμό; Θέλω να πω η νομοτυπία και η αυστηρότητα του νόμου πώς ακριβώς ισχύει;
.Κ την παρανομια την κανει ο καθενας..ρομα κ μη..ανετα θα μπορουσε να ειναι κ ενας Μη ρομα..αν και οι λογιστες συνηθως ειναι επαγγελματιες..αλλα τεσπα..αλλα το φοβερο εδω ειναι οτι τους εκλεψε ο δικος τους...τι δεν καταλαβαινεις?
American Economist
Επιφανές μέλος

20-05-25

23:38

Καλαμάτα: 21χρονος Ρομά ο δράστης των πυροβολισμών στο κέντρο της πόλης
Ένας 21χρονος Ρομά, συνοδηγός σε δίκυκλο ήταν αυτός που έριξε τους πυροβολισμούς στην οδό Υπαπαντής στην πόλη της Καλαμάτας.

American Economist
Επιφανές μέλος

21-05-25

07:25

15χρονος Ρομά διέπραξε πάνω από 100 ληστείες
Ούτε για μία, ούτε για δύο, αλλά για 11 υποθέσεις κατηγορείται 15χρονος ρομά. Συγκεκριμένα κατηγορείται για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες κλοπές, κλοπές από κοινού, κλοπές ιδιαιτέρως μεγάλης α…

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.705 μηνύματα.

21-05-25

07:50
Από μικρά στην οικογενειακή επιχείρηση![]()
15χρονος Ρομά διέπραξε πάνω από 100 ληστείες
Ούτε για μία, ούτε για δύο, αλλά για 11 υποθέσεις κατηγορείται 15χρονος ρομά. Συγκεκριμένα κατηγορείται για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες κλοπές, κλοπές από κοινού, κλοπές ιδιαιτέρως μεγάλης α…tempo24.news

Αν και 15 για γύφτο είναι ήδη άντρας.
nPb
Επιφανές μέλος

21-05-25

10:22
Από μικρά στην οικογενειακή επιχείρηση
Αν και 15 για γύφτο είναι ήδη άντρας.
Πατέρας είναι

nPb
Επιφανές μέλος

21-05-25

20:55
Αυτά είναι τα μέλη της σπείρας που έκλεβαν ηλικιωμένες γυναίκες στον Ωρωπό - Δείτε φωτογραφίες
Eίχαν proficiency. Μη γινόμαστε ρατσιστές.
Το κλέψιμο σαν λέξη είναι ρατσιστική. Δεν έκλεβαν, απλά έκαναν εκτίμηση της αξίας γι' αυτό έκλεβαν. Έκαναν εμπεριστατωμένη επιστημονική μελέτη του αντικειμένου που έκλεβαν.
Eίχαν proficiency. Μη γινόμαστε ρατσιστές.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- A350
- AggelikiGr
- Wonderkid
- johnsala
- Paragontas7000
- taketrance
- Memetchi
- Scandal
- American Economist
- giorgos5002
- fmarulezkd
- giannhs2001
- Mariela.gk
- globglogabgalab
- nearos
- chester20080
- touvlo
- charmander
- Dr. Gl. Luminous
- GeorgePap2003
- fourkaki
- Kate1914
- ck_chrysiis
- Joji
- Δροσουλίτης
- tsiobieman
- Vasiliis
- back2967
- anni.sfk
- synthnightingale
- ChristosM89
- plot
- J.Cameron
- Arxiepiskopos_Roma
- Maximum
- Libertus
- Jack of Spades
- Reader
- Andante
- Hased Babis
- Lights
- Sosstoss
- Αντικειμενικός
- Fernando_A
- hirasawayui
- bibliofagos
- Debugging_Demon
- kost28
- Hecticism
- Jim175
- rafaela11
- millennial
- Εριφύλη
- ghоul
- Helen06
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- phleidhs
- camil
- Alessandra Eliza
- Μήτσος10
- physicscrazy
- Antonia Alexandra
- grtt
- eukleidhs1821
- kalhkardia
- jj!
- Anastasia_01
- Esperos1
- Ilma
- ΘανάσοςG4
- User2350
- Dreamer_SW
- Meow
- Appolon
- harry akritas
- korlef
- Αναστασία197
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.