Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2007 στις 13:47 Ο Guest 990498: #1 02-04-07 13:47 Έχεις τις ρυθμίσεις για Free wap browsing με opera και tim plus non stop για symbian συσκευές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 14:17 Ο Mitsos The Great: #2 07-04-07 14:17 Ώχ, με συγχωρείς. Τώρα είδα το post σου. Περισσότερες πληροφορίες θα δεις στο myPhone[Εκεί έχω ανοίξει οδηγό]. Αν θες link ακριβείας στείλε μου ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Απριλίου 2007 στις 14:26 Ο Guest 990498: #3 11-04-07 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Mitsos The Great: Ώχ, με συγχωρείς. Τώρα είδα το post σου. Περισσότερες πληροφορίες θα δεις στο myPhone[Εκεί έχω ανοίξει οδηγό]. Αν θες link ακριβείας στείλε μου ΡΜ Click για ανάπτυξη... Κάνε ενα copy - paste τις ρυθμίσεις για symbian v9 αν θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Απριλίου 2007 στις 13:19 Ο Guest 990498: #4 29-04-07 13:19 Η ερώτηση μου απαντήθηκε από το Μήτσο στο νέο θέμα που άνοιξε. Αν θέλετε οι mods μπορείτε να κλειδώσετε αυτό το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχεις τις ρυθμίσεις για Free wap browsing με opera και tim plus non stop για symbian συσκευές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 14:17 Ο Mitsos The Great: #2 07-04-07 14:17 Ώχ, με συγχωρείς. Τώρα είδα το post σου. Περισσότερες πληροφορίες θα δεις στο myPhone[Εκεί έχω ανοίξει οδηγό]. Αν θες link ακριβείας στείλε μου ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Απριλίου 2007 στις 14:26 Ο Guest 990498: #3 11-04-07 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Mitsos The Great: Ώχ, με συγχωρείς. Τώρα είδα το post σου. Περισσότερες πληροφορίες θα δεις στο myPhone[Εκεί έχω ανοίξει οδηγό]. Αν θες link ακριβείας στείλε μου ΡΜ Click για ανάπτυξη... Κάνε ενα copy - paste τις ρυθμίσεις για symbian v9 αν θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Απριλίου 2007 στις 13:19 Ο Guest 990498: #4 29-04-07 13:19 Η ερώτηση μου απαντήθηκε από το Μήτσο στο νέο θέμα που άνοιξε. Αν θέλετε οι mods μπορείτε να κλειδώσετε αυτό το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ώχ, με συγχωρείς. Τώρα είδα το post σου. Περισσότερες πληροφορίες θα δεις στο myPhone[Εκεί έχω ανοίξει οδηγό]. Αν θες link ακριβείας στείλε μου ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Απριλίου 2007 στις 14:26 Ο Guest 990498: #3 11-04-07 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Mitsos The Great: Ώχ, με συγχωρείς. Τώρα είδα το post σου. Περισσότερες πληροφορίες θα δεις στο myPhone[Εκεί έχω ανοίξει οδηγό]. Αν θες link ακριβείας στείλε μου ΡΜ Click για ανάπτυξη... Κάνε ενα copy - paste τις ρυθμίσεις για symbian v9 αν θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Απριλίου 2007 στις 13:19 Ο Guest 990498: #4 29-04-07 13:19 Η ερώτηση μου απαντήθηκε από το Μήτσο στο νέο θέμα που άνοιξε. Αν θέλετε οι mods μπορείτε να κλειδώσετε αυτό το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Mitsos The Great: Ώχ, με συγχωρείς. Τώρα είδα το post σου. Περισσότερες πληροφορίες θα δεις στο myPhone[Εκεί έχω ανοίξει οδηγό]. Αν θες link ακριβείας στείλε μου ΡΜ Click για ανάπτυξη... Κάνε ενα copy - paste τις ρυθμίσεις για symbian v9 αν θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Απριλίου 2007 στις 13:19 Ο Guest 990498: #4 29-04-07 13:19 Η ερώτηση μου απαντήθηκε από το Μήτσο στο νέο θέμα που άνοιξε. Αν θέλετε οι mods μπορείτε να κλειδώσετε αυτό το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η ερώτηση μου απαντήθηκε από το Μήτσο στο νέο θέμα που άνοιξε. Αν θέλετε οι mods μπορείτε να κλειδώσετε αυτό το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.