06-12-08

20:57
ποιες ειναι οι ιδανικοτερες ρυθμισεις σε εναν φορητο υπολογιστη ωστε να εξοικονομειτε ενεργεια?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα.

06-12-08

21:06
οθόνη (ανάλογα με τη μέγιστη φωτενότητα) περίπου στο 50%, επιδόσεις: battery life (ανάλογα το λειτουργικό) και δεν χρησιμοποιείς cd και ηχεία
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

06-12-08

21:17
φωτεινοτητα το εχω στα 100
βασικα αν μπορειτε θελω ναμ πειτε οταν παω
πινακας ελεγχου-φορητος υπολογιστης-επιλογες παροχης ενεργειας εκει τι πρεπει να βαλω γτ τα εχω βαλει ολα στο ''ποτε''

βασικα αν μπορειτε θελω ναμ πειτε οταν παω
πινακας ελεγχου-φορητος υπολογιστης-επιλογες παροχης ενεργειας εκει τι πρεπει να βαλω γτ τα εχω βαλει ολα στο ''ποτε''
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα.

07-12-08

14:08
να βγαινει η προστασια οθονης ωστε να μενει ανοιχτη λιγοτερη ωρα..οταν δεν κανεις κατι να το βαζεις σε αναμονη ή αδρανοποιηση κτλ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...