Ρωσο-ουκρανικός πόλεμος 2022-2025

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.070 μηνύματα.
Η Ρωσσία ήταν ανέκαθεν πολυφυλετική χώρα, δεν γίνεται να κάνει αλλιώς, έχει το έδαφος μιας αυτοκρατορίας. Εθνικισμός μπορεί να επιβληθεί μόνο σε έθνος/κράτος, με πολύ μικρότερη εδαφική έκταση ώστε να υπάρχει ομοιογένεια. Έπειτα, είσαι ισοπεδωτικός όταν εξισώνεις καταστάσεις (και σε άλλα το κάνεις και στο λέω φιλικά), όταν αυτές δεν είναι ίδιες. Ναι, δεν υπάρχει έμφαση στο έθνος στη Ρωσσία, αλλά στη Δύση το έθνος πολεμάται, ενώ πολεμάται λυσσαλέα και η λευκή φυλή.
Η Ρωσσία για να σωθεί θα πρέπει να διαμελιστεί εδαφικά. Να χάσει κάτι ισλαμοπεριοχές στον Καύκασο όπως η Τσετσενία και το Νταγκεστάν και στα βάθη της Ασίας κατι άλλους. Ή έστω να επεκταθεί στην Σιβηρία με εξάπλωση των λευκών. Είναι τραγικό το ότι χώρες που και μαζί να τις ενώσεις δεν θα φτάσουν ούτε το 10% της έκτασης της Ρωσσίας (όπως το Πακιστάν και το Μπανγκλαντές) έχουν διπλάσιο πληθυσμό σχεδόν από την Ρωσσία. Είναι τραγικό για μια τέτοια χώρα. Και το ότι δεν πολεμάται η λευκή φυλή στην Ρωσσία δεν με λέει κάτι από την στιγμή που και πάλι εξ αφανίζεται. Φαντάσου να την πολεμούσαν κιόλας.
Επιπλέον, η Ρωσσία έχει στα εδάφη της πάρα πολλούς Μουσουλμάνους, που ανέκαθεν ζούσαν σε αυτά. Δεν είναι Δύση να φέρνει ό,τι λάθρο υπάρχει και να μας αποκαλεί «ρατσιστές» που είμαστε ενάντια σε αυτές τις πολιτικές. Το μεγαλύτερο λάθος στην ισοπέδωση σου δε είναι ότι η Δύση αυτοαποδομείται και έχει κηρύξει «ιερό πόλεμο» κατά του Χριστιανισμού και κάθε πατροπαράδοτης αξίας, ούσα η πραγματική ενσάρκωση της Πόρνης της Βαβυλώνας της Αποκάλυψης. Η ρητορική του Πούτιν είναι τουλάχιστον ενάντια σε όλη αυτή την παράνοια που συμβαίνει.
Και είδαμε πόσο καλά πήγε αυτό με τους "ενταγμένους" μουσουλμάνους της Ρωσσίας στους πολέμους της Τσετσενίας και για χρόνια αργότερα (τα πρόλαβα και εγώ ως παιδάκι στην τηλεόραση) με τις μαύρες χήρες που έπεφταν και ανατινάζονταν (τα προεόρτια για το τι θα συνέβαινε και στην Δύση λίγα χρόνια μετά). Τώρα έγιναν κώλος και βρακί με τον Καντίροφ όμως όλα αυτά είναι λυκοσυμμαχίες, στα δύσκολα θα αναζωπυρωθούν πολλές παλιές έχθρες (και στην Δύση εννοείται). Αυτό για τις πατροπαράδοτες αξίες το καταλαβαίνω για αυτό και δεν με κάνει εντύπωση που οι συντηρητικοί πατριώτες στηρίζετε Ρωσσία και Πούτιν. Όμως πρέπει και εσύ να καταλάβεις πως για πολλούς λόγους οι εθνικιστές (και ακόμα χειρότερα οι Εθνικοσοσιαλιστές) δεν μπορούν με τίποτα να στηρίζουν Πούτιν. Δεν έχει κάτι κοινό με εμάς σχεδόν σε τίποτε πέρα του ότι απλά για την ώρα είναι ενάντια στην woke agenda.

Όσον αφορά δε στη λατρεμένη σου Ουκρανία, τον μεγαλύτερο χρήσιμο ηλίθιο της σύγχρονης ιστορίας, ακόμα και αυτός ο εθνικισμός που ενυπάρχει σε αυτή θα εξαλειφθεί (έστω και αργά), όταν τελειώσει ο πόλεμος. Η Ουκρανία διάλεξε δρόμο, αυτόν της Δύσης και, όπως πολύ καλά ξέρουμε, είναι ο πιο σύντομος highway to hell που διαθέτουμε σαν ανθρωπότητα.
Εδώ δεν μπορώ να διαφωνήσω για αυτό και ελπίζω μεταπολεμικά να γίνει εθνικιστική εξέγερση στην Ουκρανία από το Αζοφ και τους λοιπούς. Ο εθνικισμός στην Ουκρανία συνήθως εκτός αντιρωσσικός ήταν και αντιδυτικός (αυτά υποστήριζε και ο Right Sector και το Svoboda). Άσχετα αν δυστυχώς στο Euromaiden (Revolution of Dignity, lol) δυστυχώς στην προσπάθεια τους να απαλλαγούν από τους φιλορώσσους έγιναν αιχμή του δόρατος των δυτικών συμφερόντων που μεταπολεμικά θα τους ξερριζώσουν γιατί δεν θα ταιριάζουν στο δυτικό φιλελεύθερο αφήγημα. Όμως για την ώρα πέραν των άλλων επείγει να αποκατασταθούν εδαφικά. Δεν θα οδηγήσει πουθενά ο ακρωτηριασμός τους και είναι και τρομερά άδικος.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.070 μηνύματα.
Αν δοθεί το πράσινο φως για χτυπήματα εντός ρωσσικού εδάφους θα πυροδοτηθεί και άλλο η ατμόσφαιρα. Η Δύση είναι φανερό πως παίζει με την υπομονή της Ρωσσίας και εκμεταλλεύεται το ότι προς ώρας και εκείνη αποφεύγει να κλιμακώσει την κατάσταση.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.552 μηνύματα.
Αν δοθεί το πράσινο φως για χτυπήματα εντός ρωσσικού εδάφους θα πυροδοτηθεί και άλλο η ατμόσφαιρα. Η Δύση είναι φανερό πως παίζει με την υπομονή της Ρωσσίας και εκμεταλλεύεται το ότι προς ώρας και εκείνη αποφεύγει να κλιμακώσει την κατάσταση.

Ξεκιναω να βλεπω απο τώρα βίντεο για το πως να φτιάχνω όπλα απο χαλκό και πέτρες γιατι ετσι θα παει ο ΔΠΠ

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Vladimir Putin Protest GIF by GIPHY News

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.552 μηνύματα.
Ακριβώς.. Κάτω τα χέρια απο την ουκρανία. οχι βάσεις του ΝΑΤΟ εκεί. Ειχαν κανει συμφωνία οι ρώσοι με τους ουκρανούς να μη μπουν στο ΝΑΤΟ.
Ετσι εξασφαλίζουνε την ελευθερία και τη δημοκρατία οι δικοί σου ζουστ, φέρνουν ξεννο στρατό να καταπατάει τα εδάφη της χώρας τους.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.954 μηνύματα.
Παρατηρώ διαφωνία σήμερα στα κελιά. Τι σας είχαν σήμερα για φαγητό και αγριέψατε;

nearos

Επιφανές μέλος

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.954 μηνύματα.
Ακριβώς.. Κάτω τα χέρια απο την ουκρανία. οχι βάσεις του ΝΑΤΟ εκεί. Ειχαν κανει συμφωνία οι ρώσοι με τους ουκρανούς να μη μπουν στο ΝΑΤΟ.
Ετσι εξασφαλίζουνε την ελευθερία και τη δημοκρατία οι δικοί σου ζουστ, φέρνουν ξεννο στρατό να καταπατάει τα εδάφη της χώρας τους.
εσύ νεαρέ, ρώτησες τη βιολόγο σου για την ανάμειξη των φυλών, αν συνεπάγεται βελτίωση των απογόνων γονιδιακά;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΣΤΕΓΝΟ ΣΑ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙ ΤΩΡΑ
βάλε λίγη σάλτσα. Δεν είχαν; Ή λίγη σαλάτα;

nearos

Επιφανές μέλος

εσύ νεαρέ, ρώτησες τη βιολόγο σου για την ανάμειξη των φυλών, αν συνεπάγεται βελτίωση των απογόνων γονιδιακά;

Δε πρόλαβα να ρωτήσω τη βιολόγο του φροντιστηρίου, ομως ρώτησα τον βιολόγο του σχολείου και μεε κοίταξε περίεργα και μου κανει απλά "δε ξερω;"

Το θεμα δεν ειναι η ανάμειξη των φυλών ομως, το θεμα ειναι η διατήρηση αξιών και εθίμων

υποτίθεται οτι βαλανε σάλτσα μουστάρδας και μελιού που είναι οντως τέλεια τις αλλες φορές αλλα για καποιον λογο ητανε μουσκίδι οι πατάτες και το κρέας στεγνό. αηδια..

touvlo

Διάσημο μέλος

Δε πρόλαβα να ρωτήσω τη βιολόγο του φροντιστηρίου, ομως ρώτησα τον βιολόγο του σχολείου και μεε κοίταξε περίεργα και μου κανει απλά "δε ξερω;"
αν πάντως έχεις χρόνο, έστω μετά τις εξετασεις, ψάξτο. Σου είπα, αυτό μου το είπε για πρώτη φορά κτηνίατρος, όταν ήμουν έγκυος. Και μου έφερε παράδειγμα το ότι διασταυρώνουν ζώα από μακρινές περιοχές, για να βγει γερή ράτσα.
Αλλά το συζητησαμε αργότερα με το γιο μου και μου το εξήγησε. Οι <δυνατές> φυλές είναι οι μυγάδες. Το θέμα είναι, πως οι φυλετικές έρευνες στους ανθρώπους δεν επιτρέπονται ηθικά. Επομένως τα συμπεράσματα τα βγάζουμε θεωρητικά απ τους νόμους του Μέντελ και στατιστικά. Αλλά και πάλι δεν επιτρέπεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα σε διεθνή συνέδρια.

Θα μπορούσες 'ομως να το δεις ανάποδα: Δηλ γιατί δεν τεκνοποιούν συγγενείς; Γιατί όσο πιο <κοντά> γονιδιακά βρίσκονται, τόσο αυξάνεται η πιθανότητα, να διασταυρωθούν υπολοιπόμενα γονίδια με αρρώστιες της οικογένειας και να βγει άρρωστο το παιδί. Ζω σε περιοχή με πολλούς άραβες, οι οποίοι θέλουν να παντρεύονται τα ξαδέρφια. Γίνεται προπαγάνδα, για να αποφευχθεί, αλλά βάλτα με τους άραβες τώρα και την παράδοση. Συμβαίνει λοιπόν, όχι πολύ συχνά, αλλά συχνότερα από άλλους. Έχουμε υπερ/τριπλάσιο ποσοστό παιδιών με σωματικές και πνευματικές αναπηρίες στην ευρυτερη περιοχή. Μεγάλο πρόβλημα! Έτσι θα μπούσες να το ψάξεις, γιατί έτσι το επιτρέπουν να ψαχτεί, για το καλό τους

υποτίθεται οτι βαλανε σάλτσα μουστάρδας και μελιού που είναι οντως τέλεια τις αλλες φορές αλλα για καποιον λογο ητανε μουσκίδι οι πατάτες και το κρέας στεγνό. αηδια..
μην ήταν χθεσινό; Οι χθεσινές πατάτες γίνονται μουσκίδι συνηθως.

Τελευταία επεξεργασία:

nearos

Επιφανές μέλος

Θα μπορούσες 'ομως να το δεις ανάποδα: Δηλ γιατί δεν τεκνοποιούν συγγενείς; Γιατί όσο πιο <κοντά> γονιδιακά βρίσκονται, τόσο αυξάνεται η πιθανότητα, να διασταυρωθούν υπολοιπόμενα γονίδια με αρρώστιες της οικογένειας και να βγει άρρωστο το παιδί. Ζω σε περιοχή με πολλούς άραβες, οι οποίοι θέλουν να παντρεύονται τα ξαδέρφια. Γίνεται προπαγάνδα, για να αποφευχθεί, αλλά βάλτα με τους άραβες τώρα και την παράδοση. Συμβαίνει λοιπόν, όχι πολύ συχνά, αλλά συχνότερα από άλλους. Έχουμε υπερ/τριπλάσιο ποσοστό παιδιών με σωματικές και πνευματικές αναπηρίες στην ευρυτερη περιοχή. Μεγάλο πρόβλημα! Έτσι θα μπούσες να το ψάξεις, γιατί έτσι το επιτρέπουν να ψαχτεί, για το καλό τους
Συγκρίνεις την αιμομιξία με την τεκνοποίηση ατόμων της ίδιας φυλής;;;; :hmm: :hmm: :hmm:

giannhs2001

Επιφανές μέλος

@ilias90 έκανα timestamp αυτήν την ομιλία που αξίζει, λίγα δευτερόλεπτα είναι. Να στηρίζουμε αυτούς; Κρίμα σε Ευρωπαίους εθνικιστές που πήγαν να πεθάνουν για την Ρωσσία.

touvlo

Διάσημο μέλος

Συγκρίνεις την αιμομιξία με την τεκνοποίηση ατόμων της ίδιας φυλής;;;; :hmm: :hmm: :hmm:
γιατί η αιμομυξία είναι <<κακή>>; Στο ίδιο σκεπτικό ερχόμαστε. Επειδή υπάρχουν γονίδια.....(βαριέμαι να σου γραφω τα ίδια). Όσο πιο μακρινοί συγγενείς είναι οι γονείς, τόσο η πιθανότητα για κάποια <αρρώστια> μικραίνει. Και οι ανθρωποι διαφορετικής φυλής είναι οι πιο μακρινοί.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.573 μηνύματα.
αν πάντως έχεις χρόνο, έστω μετά τις εξετασεις, ψάξτο. Σου είπα, αυτό μου το είπε για πρώτη φορά κτηνίατρος, όταν ήμουν έγκυος. Και μου έφερε παράδειγμα το ότι διασταυρώνουν ζώα από μακρινές περιοχές, για να βγει γερή ράτσα.
Αλλά το συζητησαμε αργότερα με το γιο μου και μου το εξήγησε. Οι <δυνατές> φυλές είναι οι μυγάδες. Το θέμα είναι, πως οι φυλετικές έρευνες στους ανθρώπους δεν επιτρέπονται ηθικά. Επομένως τα συμπεράσματα τα βγάζουμε θεωρητικά απ τους νόμους του Μέντελ και στατιστικά. Αλλά και πάλι δεν επιτρέπεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα σε διεθνή συνέδρια.
Η προπαγάνδα της Νέας Τάξης σε πλήρη λειτουργία. Όχι μόνο προωθούμε την πολυπολιτισμικότητα με κάθε τρόπο, αλλά συγχέουμε το να κάνουν οικογένεια άτομα από την ίδια ράτσα με την αιμομιξία και λέμε ότι οι μιγάδες είναι καλύτερες φυλές. Εφόσον συνεχιστεί η ολική παράνοια της δύσης, στο -ακόμα πιο- δυστοπικό μέλλον που έρχεται, θα αποκαλούνται ρατσιστές και φασίστες όσοι θα θέλουν να κάνουν οικογένεια με ομοεθνείς ή άτομα της φυλής τους (εφόσον βέβαια είναι λευκοί, μαύροι και μουσουλμάνοι δεν αγγίζονται από το σύστημα.)

@ilias90 έκανα timestamp αυτήν την ομιλία που αξίζει, λίγα δευτερόλεπτα είναι. Να στηρίζουμε αυτούς; Κρίμα σε Ευρωπαίους εθνικιστές που πήγαν να πεθάνουν για την Ρωσσία.

Εγώ ούτε εθνικιστής ούτε εθνοσιοσιαλιστής είμαι. Εγώ είμαι Χριστιανός, πάνω και πέρα από όλα. Και αυτή τη στιγμή, ό,τι πιο αντιχριστιανικό υπάρχει είναι η Δύση. Τελεία.

touvlo

Διάσημο μέλος

προπαγάνδα της Νέας Τάξης σε πλήρη λειτουργία. Όχι μόνο προωθούμε την πολυπολιτισμικότητα με κάθε τρόπο, αλλά συγχέουμε το να κάνουν οικογένεια άτομα από την ίδια ράτσα με την αιμομιξία και λέμε ότι οι μιγάδες είναι καλύτερες φυλές. Εφόσον συνεχιστεί η ολική παράνοια της δύσης, στο -ακόμα πιο- δυστοπικό μέλλον που έρχεται, θα αποκαλούνται ρατσιστές και φασίστες όσοι θα θέλουν να κάνουν οικογένεια με ομοεθνείς ή άτομα της φυλής τους (εφόσον βέβαια είναι λευκοί, μαύροι και μουσουλμάνοι δεν αγγίζονται από το σύστημα.)
εγώ δε λέω τίποτα εκ του πονηρού, ούτε αποσκοπώ σε προπαγάνδα. Τι με νοιάζει στο κάτω κάτω, με ποια θα κάνεις εσύ ή ο άλλος παιδιά; Διάβασε τα ποστ μου και θα καταλάβεις. Δεν είναι η επιστήμη τσιράκι των κομμάτων. Όποιος κομματικοποιεί τις επιστημονικές γνώσεις, διαπράττει επιστημονικό έγκλημα. Το συμπέρασμα που γράφω δεν μπορεί ακόμα να αποδειχτεί επιστημονικά και εξήγησα τους λόγους. Μα διάβασε σε παρακαλώ. Πέρα απ τις πολιτικές αηδίες, σε ενδιαφέρει να μάθεις κάτι;
Είστε μικρά παιδιάκια ακόμη, μα να ξέρετε δυο πράματα και αυτά και μόνο θα είναι το κέρδος απ αυτή τη σελίδα:
1. Γιατί; Πάντα πρέπει να το ρωτάτε με καθαρό μυαλό!
2. Η αναζήτηση της γνώσης δεν προσφέρει μόνο μια ζωή εύκολη, αλλά και όμορφη

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.573 μηνύματα.
εγώ δε λέω τίποτα εκ του πονηρού, ούτε αποσκοπώ σε προπαγάνδα. Τι με νοιάζει στο κάτω κάτω, με ποια θα κάνεις εσύ ή ο άλλος παιδιά; Διάβασε τα ποστ μου και θα καταλάβεις.
Τα διαβάζω. Ποτέ δεν κρίνω κάποιον από 1-2 δημοσιεύσεις του. Επειδή τα διαβάζω, βλέπω ότι σχεδόν τα πάντα που γράφεις ταυτίζονται με όσα προωθεί η Δύση. Νομίζω είσαι και Γερμανία, οπότε είναι λογικό, από όσο γνωρίζω είναι μια από τις πιο σκληρές χώρες στην προπαγάνδα η συγκεκριμένη, εξαιτίας του ΒΠΠ.
Δεν είναι η επιστήμη τσιράκι των κομμάτων. Όποιος κομματικοποιεί τις επιστημονικές γνώσεις, διαπράττει επιστημονικό έγκλημα.
Με παροτρύνεις να διαβάζω και να σκέπτομαι καθαρά ενώ εσύ φαίνεται να μην έχεις αντιληφθεί ότι η επιστήμη ανέκαθεν χειραγωγείτο από την καθεστηκυία τάξη της εκάστοτε εποχής.
2. Η αναζήτηση της γνώσης δεν προσφέρει μόνο μια ζωή εύκολη, αλλά και όμορφη
Συμφωνώ, αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνεις (μάλλον) είναι ότι τη γνώση δεν θα τη βρεις εκεί που νομίζεις, αλλά σε αιρετικά και στα αντισυστημικά μονοπάτια. Η γνώση ποτέ δεν παρήχετο δωρεάν, ούτε τώρα παρέχεται δωρεάν (λόγω ίντερνετ.) Και αυτό το τελευταίο είναι μεγάλος μύθος της σύγχρονης εποχής, αλλά για άλλη κουβέντα.

touvlo

Διάσημο μέλος

, βλέπω ότι σχεδόν τα πάντα που γράφεις ταυτίζονται με όσα προωθεί η Δύση.
δε διαφωνώ, πως πολλοί συμφωνούν μαζί μου. Αν λοιπόν η δύση συμφωνεί μαζί μου, τότε την τιμά!
Νομίζω είσαι και Γερμανία, οπότε είναι λογικό, από όσο γνωρίζω είναι μια από τις πιο σκληρές χώρες στην προπαγάνδα η συγκεκριμένη, εξαιτίας του ΒΠΠ.
σωστό
Με παροτρύνεις να διαβάζω και να σκέπτομαι καθαρά ενώ εσύ φαίνεται να μην έχεις αντιληφθεί ότι η επιστήμη ανέκαθεν χειραγωγείτο από την καθεστηκυία τάξη της εκάστοτε εποχής.
αυτό φίλε μου ...παίζεται. Εν μέρει ναι. Δηλαδή πχ αυτό που σου γράφω για τις φυλετικές αναμείξεις, δεν επιτρέπει η <τάξη> που λες, να το ερευνήσει. Αντίθετα τα χρόνια του ναζισμού, ο Μεντελε και η παρέα του έκαναν διάφορες φυλετικές έρευνες που τις εξαφάνισαν και καλά τις έκαναν τότε.
Επίσης επειδή η χρηματοδότηση γίνεται από ιδιωτικά κέντρα, μπορείς να πεις πως ελέγχονται. Αλλά: Δεν μπορεί ποτέ να σου δώσει λάθος αποτέλεσμα, αν έχεις σωστή μεθοδολογία. Σε μας, στην κακή δύση, μπορεί το αποτέλεσμα να μη δωθεί στη δημοσιότητα, αν δεν συμφερει. Δεν μπορεί όμως το μαύρο να γίνει άσπρο. Άλλο <λέω ψέματα> και άλλο <κρύβω την αλήθεια>. Σε μας γίνεται το 2ο.
είναι ότι τη γνώση δεν θα τη βρεις εκεί που νομίζεις, αλλά σε αιρετικά και στα αντισυστημικά μονοπάτια. Η γνώση ποτέ δεν παρήχετο δωρεάν, ούτε τώρα παρέχεται δωρεάν (λόγω ίντερνετ.) Και αυτό το τελευταίο είναι μεγάλος μύθος της σύγχρονης εποχής, αλλά για άλλη κουβέντα.
θα την βρεις παντού, αρκεί να ξέρεις να ψάχνεις. Δεν υπάρχουν δυο αλήθειες, μια συστημική και μια όχι. Η αλήθεια είναι μία.
Μιλώ για θετικές επιστήμες, όχι για οικονομικά και τέτοια, που οι αλήθειες είναι ...πολλές και καμία
Όταν όμως μπεις σε μια ερευνητική ομάδα, πρέπει να έχεις καθαρό το μυαλό σου, ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις. Ειδάλλως μην μπεις, αν παντού βλέπεις λαιστρηγόνες και κύκλοπες.

τωρα φιλε μου, θα κλείσω το κομπιούτερ και θα τα πούμε την Τεταρτη. Έχω μια πολύ σηματική τετραήμερη εργασία

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Στο χθεσινό συνέδριο πάρθηκαν αμφίσημες αποφάσεις για το αν η Ουκρανία έχει δικαίωμα με τα δυτικά όπλα να χτυπήσει στρατηγικούς στόχους εντός Ρωσσικού εδάφους. Η Γερμανία εμμένει κατά, υπέρ τάσσεται η Γαλλία η οποία φαίνεται πως έχει βαλθεί να μας σύρει με το ζόρι στον Γ΄ΠΠ το τελευταίο καιρό και αμφιταλαντεύονται οι ΗΠΑ. Από την μία εκπρόσωπος των ΗΠΑ είπε πως μένουμε σταθεροί στις θέσεις μας (δηλαδή κατά) από την άλλη ο Biden δίνει το ελεύθερο στην Ουκρανία να χειριστεί όπως θέλει την κατάσταση. Περίεργα πράγματα... Εκτός της Γαλλίας κανένας δεν θέλει να πάρει την ευθύνη για κάτι τέτοιο καθώς η Ρωσσία έχει απειλήσει πως αν χτυπηθεί εσωτερικά θα χτυπήσει νατοϊκή βάση στην Πολωνία (που αυτό θα σημάνει Άρθρο 5 και Γ'ΠΠ).

Υπέρ αυτών τάσσονται και οι βαλτικές χώρες οι οποίες εξ αρχής για τα δικά τους ιστορικά απωθημένα με την Ρωσσία ήθελαν να σύρουν τον κόσμο σε πυρηνικό ολοκαύτωμα. Μόνη υπ'εύθυνη στάση σε όλο το ζήτημα θεωρώ εκφράζει ο Ορμπάν της Ουγγαρίας όπου αυτός ο «δικτάτορας» έχει κρατήσει εξ αρχής την πιο φιλειρηνική στάση. Ανοικτά σύνορα για Ουκρανούς πρόσφυγες αλλά ποτέ για παράδοση όπλων και ακόμα και τώρα κατέκρινε το συνέδριο και δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν θα εμπλέξει την χώρα του σε πόλεμο.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Πιστεύω πως σύντομα και η Γερμανία θα ακολουθήσει την Γαλλία και την Βρετανία όπως και όλες οι άλλες χώρες. Ακόμα και η Ουγγαρία. Και αυτό είναι το σωστό.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Πιστεύω πως σύντομα και η Γερμανία θα ακολουθήσει την Γαλλία και την Βρετανία όπως και όλες οι άλλες χώρες. Ακόμα και η Ουγγαρία. Και αυτό είναι το σωστό.
Αυτό είναι το σωστό, όταν θα χτυπήσει η Ρωσσία τις βάσεις ως απάντηση και γίνει κανένα μπάχαλο εσύ θα πας να πολεμήσεις ή θα κρύβεσαι πίσω από χαζές δικαιολογίες σαν την άλλη φορά στο θρεντ για το Ιράν;

Λίγη προσοχή στο τι εύχεστε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια