Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

26-02-22

23:39
Που ειναι ο φωτης ? @Volkswagen Fan κατι μου ελεγες οτι η αμερικη εχει τα τοπ πυρηνικα
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.981 μηνύματα.

26-02-22

23:39
Αλήθειες με απλα λογια:

26-02-22

23:42
Ακομα δεν μπορώ να καταλάβω (βασικά ξέρω αλλά αρνούμαι να το αποδεχτώ) αν οι Έλληνες τέτοιου τύπου οντως κρατάνε τέτοια στάση ή κάνουν τα κορόιδα για να έχουν καλές σχέσεις με τους Ρώσους. Στεναχωρες και οι δυο περιπτώσεις.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

26-02-22

23:44
Ο ίδιος (εκτός από τα χαζογκάλοπ που κάνει) σε άλλο βίντεο... για να έχετε μια συνολική εικόνα για το ποιόν του.Αλήθειες με απλα λογια:

26-02-22

23:46
Δικαίωμά τους να επιστρέψουν αφού το θέλουν. Ειδικά ως Έλληνες.Θα την πω την κακια μου.Οταν η ελλαδα ελεγε στους ελληνες να φυγουν απο την ουκρανια,το επαιζαν γεναιοι και δεν ηθελαν να φυγουν και ελεγαν εμεις θα μεινουμε σπιτι μας.Τωρα χεστηκαν και παρακαλανε να φυγουν και ζητουν βοηθεια απο το ελληνικο κρατος.Τον πουλο ρε ανευθυνοι.Οι μαλακιες πληρωνονται.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

26-02-22

23:47
Δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιες απόψεις. Το θέμα είναι να μειώνονται.View attachment 97558View attachment 97557
Ακομα δεν μπορώ να καταλάβω (βασικά ξέρω αλλά αρνούμαι να το αποδεχτώ) αν οι Έλληνες τέτοιου τύπου οντως κρατάνε τέτοια στάση ή κάνουν τα κορόιδα για να έχουν καλές σχέσεις με τους Ρώσους. Στεναχωρες και οι δυο περιπτώσεις.
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.981 μηνύματα.

26-02-22

23:49
Ο ίδιος (εκτός από τα χαζογκάλοπ που κάνει) σε άλλο βίντεο...
Προφανως. Για να εκφράσει κάποιος γνώμη για το συγκεκριμένο θέμα πρέπει να ειναι κατ ανάγκην πολιτικός αναλυτής με μάστερ στην Ουκρανολογια.
juste un instant
Επιφανές μέλος

26-02-22

23:51
Καλά εκτός από τα γκάλοπ της πλάκας και την περικεφαλαία του, δες και άλλες απόψεις του για να σχηματίσεις ολοκληρωμένη άποψη με ποιον έχεις να κάνεις...Προφανως. Για να εκφράσει κάποιος γνώμη για το συγκεκριμένο θέμα πρέπει να ειναι κατ ανάγκην πολιτικός αναλυτής με μάστερ στην Ουκρανολογια.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

26-02-22

23:55
Τον βλεπεις και εσυ ?Καλά εκτός από τα γκάλοπ της πλάκας και την περικεφαλαία του, δες και άλλες απόψεις του για να σχηματίσεις ολοκληρωμένη άποψη με ποιον έχεις να κάνεις...
juste un instant
Επιφανές μέλος

26-02-22

23:56
Τον είδα τώρα (για να πιστοποιήσω τις υποψίες μου) και δεν πρόκειται να τον ξαναδώ.Τον βλεπεις και εσυ ?
juste un instant
Επιφανές μέλος

27-02-22

00:02
Δεν ξέρω αν υπάρχει υπερβολή στην είδηση γιατί προέρχεται από την μία πλευρά αλλά μάλλον κάποιοι ανθίστανται
Κίεβο: «Σκάλωσε» η ρωσική προέλαση στην Ουκρανία– 3.500 Ρώσοι στρατιώτες νεκροί ή τραυματίες | ΣΚΑΪ (skai.gr)
Κίεβο: «Σκάλωσε» η ρωσική προέλαση στην Ουκρανία– 3.500 Ρώσοι στρατιώτες νεκροί ή τραυματίες | ΣΚΑΪ (skai.gr)
Nick890
Επιφανές μέλος

27-02-22

00:08
Το ΣΚΑΙ ........σαν να μου βαζεις προνιουζΔεν ξέρω αν υπάρχει υπερβολή στην είδηση γιατί προέρχεται από την μία πλευρά αλλά μάλλον κάποιοι ανθίστανται
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.862 μηνύματα.

27-02-22

00:09
Σε παρακαλώ σταματά να με ενοχλείς συνέχεια, πέρασα πολύ άσχημα σήμερα με πρόβλημα υγείας και έχω εσένα Νικο να μου λες βλακειες. Σου αφήνω για μια τελευταία φορά την παγκόσμια κατάταξη και αν θέλεις την ακούς , αν έχει κάτσε σαν ψεκασμενος να λες βλακειες.Που ειναι ο φωτης ? @Volkswagen Fan κατι μου ελεγες οτι η αμερικη εχει τα τοπ πυρηνικαView attachment 97556
juste un instant
Επιφανές μέλος

27-02-22

00:13
To pronews δεν βάζει ειδήσεις από το Reuter...
Reuters: Ουκρανός αξιωματούχος λέει ότι η ρωσική επίθεση στο Κίεβο δεν... (capital.gr)
Reuters: Ουκρανός αξιωματούχος λέει ότι η ρωσική επίθεση στο Κίεβο δεν... (capital.gr)
Nick890
Επιφανές μέλος

27-02-22

00:17
Να τζουστ δες το ΣΚΑΙ.....ουτε η Κινα τα κανει αυτα ...εδω που τα λεμε ουτε καν η Κουβα
juste un instant
Επιφανές μέλος
Nick890
Επιφανές μέλος

27-02-22

00:18
Δεν ξέρω αν υπάρχει υπερβολή στην είδηση
juste un instant
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 316 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bibliofagos
- American Economist
- Kate1914
- giannhs2001
- touvlo
- Memetchi
- charmander
- giorgos5002
- taketrance
- A350
- Scandal
- fmarulezkd
- Wonderkid
- louminis
- Jack of Spades
- ChristosM89
- Paragontas7000
- Joji
- johnsala
- Hased Babis
- Entropy24
- Unicex
- Libertus
- AggelikiGr
- back2967
- ROM32
- chester20080
- Ryuzaki
- Ilma
- vasilis123321
- J.Cameron
- teacher_40
- kafka
- aggelosst9
- Μήτσος10
- Hecticism
- bboys
- linuxman
- Nameless Ghoul
- Dr. Gl. Luminous
- epote
- еще один пророк р...
- phleidhs
- o venizelikos
- rootbreaker
- physicscrazy
- kost28
- fourkaki
- camil
- AK-92
- Esperos1
- Mitsaras23
- SIAmia
- Fernando_A
- Γατέχων
- rafaela11
- tsiobieman
- Antonia Alexandra
- Maraki4you
- pax91
- synopsis
- darkhappysong
- Meow
- Human being
- Shadowban
- User2350
- Arianara S3
- ΘανάσοςG4
- glaros22
- exotic xo
- Δροσουλίτης
- Kostas_Athens
- jimis2001
- hirasawayui
- arko
- jj!
- GeorgePap2003
- Johnny15
- ggl
- Στεφανος56
- synthnightingale
- Unboxholics
- giannis256
- PinkButterfly
- Xfactor
- Maria_Xagorari
- marww
- Ness
- goldmoon1
- ArisKladis999
- Lorraine1
- allall1
- Μαυρίκιος
- qwertyuiop
- parrot/παπαγάλος
- Christos1971
- kajamix
- MaikeHan21
- H-M
- Sevasti
- Mexicanos
- Sosstoss
- Stelios725
- alexd99
- Georgepap_21
- Dimitris2001
- Idontknoww
- Metalhead_4_life
- xristarac
- ThrowawayAlgevristis
- Stres
- Citylights
- johnstamjr
- DieM
- oups
- Chemwizard
- ag97
- snowy
- dimitra38
- tfghp
- Zelina
- Εχέμυθη
- Sherlockina
- TheLittleBookworm
- ougka pougka
- Αλκης Κ.
- azula
- Ιντερλουδιο
- nicks1999
- elen300
- Unseen skygge
- Giii
- Cookie_Monster
- petran_95
- ]ifrit[
- eukleidhs1821
- Ωρορα
- panamixagr97
- gademis
- Αντικειμενικός
- DiV
- Ελεγκολόγος
- makis999
- F1L1PAS
- johnietraf
- felixatos
- Dreamer_SW
- Appolon
- Jimmy20
- Helen93
- jims
- harry akritas
- Andreas542
- parnam
- Nikos350zed
- VasoGrimes
- desp1naa
- maria12344
- skot
- fockos
- George9989
- Freddys
- kalhkardia
- mirzatera180
- grtt
- Johnman97
- CiNeFiL
- korlef
- Κλημεντίνη
- Psychologist
- Kassiopi
- chris2799
- gregory nub
- 1011
- Theodora03
- Viedo
- Forgetit
- Panos_02
- fretoe
- SlimShady
- mathboi
- Mapas26
- xrisamikol
- Nickx
- Aurora Ambrosia
- Ivii
- constansn
- Mt73
- Αναστασία197
- ioannam
- L0st
- kiyoshi
- math1234
- Αλκίμαχος
- Giann779
- Mhtrogoal
- leo41
- NikolasGewrgiou
- iminspain
- Griff
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.