Ακόμη και η ναυαρχίδα του deep state, οι Νew York Times αναγκάσθηκε να μισοκοιτάξει και να ψελλίσει για τους ανθρώπους που υποφέρουν από τις παρενέργειες των εμβολίων COVID-19, ο μύθος των οποίων καταρρέει εκκωφαντικά όπως και η μετοχή της Pfizer.
https://www.nytimes.com/2024/05/03/health/covid-vaccines-side-effects.html
https://www.investors.com/news/technology/pfizer-stock-buy-now/
Η σύγκριση δεν είναι όμοια. Οι ανεμβολίαστοι και άκουσαν μαλακίες και υποχρεώθηκαν να τις δεχθούν.
Τι θες να μας πεις τώρα ρε Παραφερνάλια;
Ότι δεν ξέρουμε ότι ένα rushed προϊόν (είτε για λόγους ανάγκης, είτε για λόγους πονηρούς σου λεω εγω) δε θα έχει όντως ανεπιθυμητες παρενέργειες σε κάποιους;
Ότι δε γουστάρουμε εμείς από την άλλη όλους τους ανεμβολίαστους τσουβαλιασμένα, που δεν ισχύει;
Ή οτι θεωρούμε όλοι, ότι οι εταιρείες είναι άγιες;
Αφου σε μένα απαντάς, εγω να σου πω οτι είμαι κάργα αντι-κορποραίος κι από αυτούς που είπαν, το κανα τρεις φορές τωρα αντε γαμηθείτε δε θα γινεται αυτη η δουλειά να βάζω στον εαυτό μου καθε τρεις και λίγο ότι κοκτέηλ βγάλετε.
Έχει μεγάλη διαφορά αυτό από τον άλλο που θα σου πει "έκανα μια δόση και πιάνω Wifi 6 στο υπνοδωματιο". 'Η "το πε ο Κούλης, άρα δε θα το κάνω" (που μου είπε κοντινό μου πρόσωπο τότε -- και ξες τωρα του κλασε τ αρχιδια του Κούλη, δε θα φάνε με χρυσά κουτάλια, θα σταματησουν στην πρώτη μπουκιά όλο ενοχές).
Μάθε να διαβάζεις σωστά τι γράφω και μην καταλαμβάνεσαι από τις προσωπικές σου ιδεολογίες, επειδή εσυ δεν το έκανες.
Είπα στο προηγούμενο ποστ μου και ξεχώρισα. Κάποιοι δεν το κάνατε και σιωπηλά είχατε την άποψή σας. Προσωπικά δε συμφωνησα μαζί σας, αλλά σας σεβάστηκα. Ενω δεν αξίζετε όλοι τον σεβασμό μου. Είναι case by case ο σεβασμός ξέρεις.
Επειδή όμως η Φάιζερ πες οτι εδρασε εκ του πονηρού (υποθετικά, δεν υπαινίσσομαι κάτι), δε θα κατσω να δεχτω εγω την καθε μαλακία "πιάνω 5G με δυο δόσεις".
Αν νιωθεις την αναγκη να απολογηθείς συλλογικά για την ψεκασμένη κάστα εκ του συνόλου των ανεμβολίαστων (δεν ειναι όλοι οι ανεμβολιαστοι ψεκ, αλλα μια καστα τους είναι, αυτο εννοώ), αυτό είναι δικό σου πρόβλημα. Όχι δικό μου.