lilith's_child Νεοφερμένο μέλος Η lilith's_child αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2018 στις 01:17 Η lilith's_child: #101 22-06-18 01:17 Αρχική Δημοσίευση από nikoslykos100: Συμφωνώ με την θέση σου lilith's child! Ο τρόπος είναι που μετράει. Αν ενδιαφέρει την παρέα, μια ιδέα να συγχρονιστεί - οργανωθεί ένα παιχνίδι ρόλων είναι η ανταλλαγή κάποιων μικρών διηγημάτων που θα γράψει ο ένας στον άλλον. Μέσα από αυτά θα δώσει ο ένας στον άλλων να καταλάβει τις λεπτομέρειες του ρόλου του καθενός. Αν συνοδευτούν με ανάλογες φωτό, θα γίνει και πιο κατανοητό. Click για ανάπτυξη... νομίζω εσύ τα ξέρεις καλύτερα από εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από nikoslykos100: Συμφωνώ με την θέση σου lilith's child! Ο τρόπος είναι που μετράει. Αν ενδιαφέρει την παρέα, μια ιδέα να συγχρονιστεί - οργανωθεί ένα παιχνίδι ρόλων είναι η ανταλλαγή κάποιων μικρών διηγημάτων που θα γράψει ο ένας στον άλλον. Μέσα από αυτά θα δώσει ο ένας στον άλλων να καταλάβει τις λεπτομέρειες του ρόλου του καθενός. Αν συνοδευτούν με ανάλογες φωτό, θα γίνει και πιο κατανοητό. Click για ανάπτυξη... νομίζω εσύ τα ξέρεις καλύτερα από εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.