mania
Επιφανές μέλος

Οι ρόλοι είναι για να μήν φτάσεις στο σημείο να βαριέσε, στην σχέση και ιδικά στο γάμο θέλει πόλεμο στο κρεβάτι και ειρήνη στη σχέση, αλιώς φτάνουμε να λέμε για το τρίτο πρόσωπο αυτό που συζητούσαμε σε άλλο θέμα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Σόρρυ που πετάγομαι, αλλά αυτό που εννοείς μάλλον Michelle είναι το D/s και όχι το S/M. Το S/M σημαίνει Σαδομαζοχισμός και ο Μαζόχας γουστάρει να μη περνάει καλά (ναι οκ, αυτό δεν σημαίνει πως πονάει απαραίτητα σωματικά, αλλά κάπως πονάει!). Το D/s είναι αυτό που έχει ολόκληρη φιλοσοφία από πίσω του και είναι κυρίως εγκεφαλικό..(
Ο Dr Strangelove είναι δυνατόν να μην τσιμπήσει στο θέμα ? 'Οποιος έχει τ'όνομα έχει και την χάρη. Πρόσφατα μιλούσα με κάποια εξηγώντας της ακριβώς αυτή τη διαφορά μεταξύ d/s και s/m. Οι ρόλοι είναι ακίνδυνοι και ανώδυνοι, το d/s που γνώρισα όχι. Το d/s σίγουρα είναι φιλοσοφία, αλλά
έχει και πολύ παραμύθι. Το κακό δεν είναι τα παραμύθια που λένε οι άλλοι σε μας, αλλά τα παραμύθια που λέμε οι ίδιοι στον εαυτό μας, ότι όλο αυτό έχει
ανύψωση, συναίσθηση και προοπτική .
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Ο Dr Strangelove είναι δυνατόν να μην τσιμπήσει στο θέμα ? 'Οποιος έχει τ'όνομα έχει και την χάρη. Πρόσφατα μιλούσα με κάποια εξηγώντας της ακριβώς αυτή τη διαφορά μεταξύ d/s και s/m. Οι ρόλοι είναι ακίνδυνοι και ανώδυνοι, το d/s που γνώρισα όχι. Το d/s σίγουρα είναι φιλοσοφία, αλλά
έχει και πολύ παραμύθι. Το κακό δεν είναι τα παραμύθια που λένε οι άλλοι σε μας, αλλά τα παραμύθια που λέμε οι ίδιοι στον εαυτό μας, ότι όλο αυτό έχει
ανύψωση, συναίσθηση και προοπτική .
Όταν μιλάμε για κάτι που κάνεις κυρίως στο κρεβάτι σου.. τότε τα παραμύθια επιβάλλονται!

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Όταν μιλάμε για κάτι που κάνεις κυρίως στο κρεβάτι σου.. τότε τα παραμύθια επιβάλλονται!(και ιδίως όταν αυτά τα παραμύθια σε φέρνουν τόσοοοοοοοοο κοντά με τον άλλον!) Εννοείται πως μιλάμε για ανύψωση της σχέσης μόνο κι όχι της ζωής σου γενικά.. ε;
![]()
Αχ, είμαι στην φάση της ανάρρωσης και δεν θέλω να πω πολλά. Από την πολύ ανύψωση έπαθα την ζημιά. Δυστυχώς τα παραμυθένια κρεββάτια είναι σχετικά εύκολη υπόθεση, αλλά οι παραμυθένιες ζωές είναι σπανιότατες. Και σπάνια ένα παραμυθένιο κρεββάτι οδηγεί σε παραμυθένια ζωή.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Αχ, είμαι στην φάση της ανάρρωσης και δεν θέλω να πω πολλά. Από την πολύ ανύψωση έπαθα την ζημιά. Δυστυχώς τα παραμυθένια κρεββάτια είναι σχετικά εύκολη υπόθεση, αλλά οι παραμυθένιες ζωές είναι σπανιότατες. Και σπάνια ένα παραμυθένιο κρεββάτι οδηγεί σε παραμυθένια ζωή.
Μα γι' αυτό είπα σε άλλο θέμα, πως δεν αρκεί να βρεις τον τέλειο εραστή/ την τέλεια ερωμένη.. Λυπάμαι για την απώλειά σου!
flyer
Εκκολαπτόμενο μέλος

της δενεις τα ματια ('η αυτη σε σενα) και ριχνεις διαφορες γευσεις απο σιροπι πανω σου...και της λες να βρει την καθε γευση χρησιμοποιωντας μονο γλωσσα...ουτε χερια ουτε τιποτα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Greysanatomy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βιαστής-Θύμα
Γιατρός-Νοσηλεύτρια
Μασερ-Πελάτης
Γυναικολόγος-Ασθενής
Μοναχή-Ιερέας
Στρατιώτης-Λοχαγός(γυναίκα)
Γυμναστής-Γυμναζόμενος
Πασάς-Κοπέλα από χαρέμι
Έλληνας Πολεμιστής-Γυναίκα
Ζορρό-Γυναίκα
Αστυνόμος-Κακοποιό στοιχείο
Μεταλάς/Ροκάς-Εντεχνού
Κάποια που θέλω να κάνω και που έχω κάνει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Μεταλάς/Ροκάς-Εντεχνού
Κάποια που θέλω να κάνω και που έχω κάνει
Πρωτη φορα το ακουω για αυτους τους δυο ρολους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

Όλοι μας, βασικαΠρωτη φορα το ακουω για αυτους τους δυο ρολους![]()
Dias
Επιφανές μέλος

Φοιτητής --- Μαθήτρια
Μικρό αγοράκι --- Μικρό κοριτσάκι
Δίας (αρχαίος θεός) --- Κάποια από αυτές (1.2.3.4.5)
Σούβλα --- Πασχαλινό αρνάκι
Ναυαγοσώστης --- Παρά λίγο πνιγμένη
Αδερφός --- Αδερφή
Δράκουλας --- Νεκρό κορίτσι
Ντόπερμαν--- Σκυλίτσα
Αιχμάλωτος --- Αμαζόνα
Κάποιος γνωστός μας --- Εκείνη
Πρίγκηπας --- Άριελ (με πόδια)
Γυναίκα (εγώ) --- Άντρας (αυτή)
Άγνωστος --- Άγνωστη
Λύκος --- Κοκκινοσκουφίτσα
Σούπερμαν --- Λόις Λέιν
Ιδιοκτήτης σπιτιού --- Κλέφτρα
Κλίντον --- Μόνικα
Στρός Καν --- Καμαριέρα
Παρθένος --- Παρθένα
Διάβολος --- Αγγελούδι
Άγγελος --- Διαβολίτσα
Βοσκός (στάσου μύγδαλα) --- Τουρίστρια
Ναυαγός --- Κορίτσι ιθαγενές
Παπαμηχαήλ --- Βουγιουκλάκη
Ο εαυτός μου --- Ο εαυτός της
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

merry poppins
Δραστήριο μέλος

Μερκελ-Σαμαρας ..

.........

Guest 209912
Επισκέπτης

Εγώ --- Εκείνη
Φοιτητής --- Μαθήτρια
Μικρό αγοράκι --- Μικρό κοριτσάκι
Δίας (αρχαίος θεός) --- Κάποια από αυτές (1.2.3.4.5)
Σούβλα --- Πασχαλινό αρνάκι
Ναυαγοσώστης --- Παρά λίγο πνιγμένη
Αδερφός --- Αδερφή
Δράκουλας --- Νεκρό κορίτσι
Ντόπερμαν--- Σκυλίτσα
Αιχμάλωτος --- Αμαζόνα
Εγώ --- Κάποια γνωστή μας
Κάποιος γνωστός μας --- Εκείνη
Πρίγκηπας --- Άριελ (με πόδια)
Γυναίκα (εγώ) --- Άντρας (αυτή)
Άγνωστος --- Άγνωστη
Λύκος --- Κοκκινοσκουφίτσα
Σούπερμαν --- Λόις Λέιν
Ιδιοκτήτης σπιτιού --- Κλέφτρα
Κλίντον --- Μόνικα
Καθαριστής πισινών --- Κόρη ιδιοκτήτη
Στρός Καν --- Καμαριέρα
Παρθένος --- Παρθένα
Διάβολος --- Αγγελούδι
Άγγελος --- Διαβολίτσα
Βοσκός (στάσου μύγδαλα) --- Τουρίστρια
Ναυαγός --- Κορίτσι ιθαγενές
Παπαμηχαήλ --- Βουγιουκλάκη
Ο εαυτός μου --- Ο εαυτός της
Γερμανία (Εγώ) - Ελλάδα (Αυτή)
Κυβέρνηση (Εγώ) - Εργαζόμενος (Αυτή)
Greysanatomy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πρωτη φορα το ακουω για αυτους τους δυο ρολους![]()
Δεν είναι τίποτα άλλο από έναν ντυμένο ροκά ανήσυχο πνεύμα δίχως περιορισμούς και όρια με μια κοπέλα ρομαντική συντηρητική που θέλει μια ήρεμη ζωή.Βαρίομουν να γράφω όλο αυτό και έτσι έβαλα αυτά τα χαρακτηριστικά στο είδος μουσικής που συνήθως ταιριάζει

lilith's_child
Νεοφερμένο μέλος

γενικά εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ οι ρόλοι στο σεξ μπορώ να πώ, οποιοδήποτε είδους και κυρίως αν και ο παρτενέρ έχει τα ίδια γούστα με εμένα το εκτιμώ πολύ, όμως δεν νομίζω πως είναι κ πολύ πρέπον να πώ περισσότερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 647452
Επισκέπτης

Προτιμάς το επιτραπέζιο ή το διαδικτυακό......παιχνίδι ρόλων;τέλειο θέμα!
γενικά εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ οι ρόλοι στο σεξ μπορώ να πώ, οποιοδήποτε είδους και κυρίως αν και ο παρτενέρ έχει τα ίδια γούστα με εμένα το εκτιμώ πολύ, όμως δεν νομίζω πως είναι κ πολύ πρέπον να πώ περισσότερα![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilith's_child
Νεοφερμένο μέλος

όλα μου αρέσουν αρκεί να μου τα πασάρει ο άλλος σωστάΠροτιμάς το επιτραπέζιο ή το διαδικτυακό......παιχνίδι ρόλων;![]()
nikoslykos100
Νεοφερμένο μέλος

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Καποτε που λέτε μου ζητησε μια να κανω το ντελιβερα οπως το χαμε δει σε ένα αμερικάνικο με μια που δεν είχε λεφτα για την πιτσα.
Τρελαθηκα εγω, μεσα λεω, κι εξαφανίστηκα.
Σου λέει αυτη κατι καλό ετοιμαζει αυτός.
Και περιμενε.
Οταν με πηρε τηλέφωνο να μου πει ΠΟΥΕΙΣΑΙΡΕΜΑΛΑΚΑ, της είπα "Έχει φύγει το παιδί".
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.