ΣΥΡΙΖΑ: Πέρασε η πρόταση μομφής – Σε κάλπες για εκλογή νέου αρχηγού

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

Μαυρίκιος

Διάσημο μέλος

Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

Μαυρίκιος

Διάσημο μέλος

juste un instant

Επιφανές μέλος

Μαυρίκιος

Διάσημο μέλος

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
Έλενα Ακρίτα στο facebook: [...] Αν ο Παύλος Πολάκης εκλεγεί Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα παραιτηθώ, θα παραδώσω την έδρα στο κόμμα και θα πάω σπίτι μου. Δεσμεύομαι. [...]

juste un instant

Επιφανές μέλος

Έλενα Ακρίτα στο facebook: [...] Αν ο Παύλος Πολάκης εκλεγεί Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα παραιτηθώ, θα παραδώσω την έδρα στο κόμμα και θα πάω σπίτι μου. Δεσμεύομαι. [...]
Γι' αυτό και μόνο πρέπει να τον βγάλουμε. Μια χαρά θα διαλύσει τον Σύριζα.

Αντικειμενικός

Διακεκριμένο μέλος

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.938 μηνύματα.
έως τις 17:00 λέει ψήφισαν 53.000 (να το δεχτώ, να μη το δεχτώ; Δε ξέρω)

Γιατί εγώ σήμερα βλέπω αυτά

1732461911729.png

Δε βλέπω να ξεπερνάνε τις 100.000

juste un instant

Επιφανές μέλος

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
έως τις 17:00 λέει ψήφισαν 53.000 (να το δεχτώ, να μη το δεχτώ; Δε ξέρω)

Γιατί εγώ σήμερα βλέπω αυτά

View attachment 142032

Δε βλέπω να ξεπερνάνε τις 100.000

Κατά 95% βάζαν ψήφους μόνοι τους για να μην γίνουν ρεζίλι. Αποκλείεται να μάζεψε 70,000 άτομα αυτό το τσίρκο.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Και μετά σου λέει ο άλλος ότι θα μπούνε στη Βουλή...ως το 2027 ούτε στο καφενείο της Βουλής!:rolleyes:
70 χιλιάδες είναι λιγότερο από το ένα τέταρτο του ΠΑΣΟΚ όταν ήταν τρίτο κόμμα. Άσε που ίσως ψήφισαν και κάποιοι κασσελακικοι που δεν ξεγραφτηκαν ακόμα από το κόμμα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

Μαυρίκιος

Διάσημο μέλος

Ο Τσίπρας χειροκροτήθηκε και κάποιοι όπως φαίνεται στα σχόλια έσκασαν από το κακό τους, άρα δεν διαλύθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.