Giovanna
Επιφανές μέλος

εγω στη σιτιμπανκ και στο ταμιευτηριο τα ειχα εμπιστευθει, αλλα εχει κι αυτο ενα μικρο παραθυρακι που πρεπει να ξερεις!
αν καταληξεις σε αυτη τη λυση, παρε με να σου πω...ναι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

θα φάμε παγωτομάνια αύριο ε?τώρα που το είδα το συγκεκριμένο θέμα, σου έχω νέα-ή μάλλον καλύτερα, ο σύζυγος σου έχει νέα (εξετάζουμε και εμείς παρόμοια περίπτωση).
Αύριο που θα πάμε για τη κούνια θα σε πάρω τηλ να στα πω, τρώγοντας παγωτό στο παγωτομάνια
(o νικ θα στα πει δηλαδίς).

ωραία!
Θα είμαι μόνο μοναχούλα μου καθότι ο σύζυγος θα έχει δουλειές (πρέπει να δουλέψει για να πληρώσει τα σπασμένα που δεν τραβήχτηκε Ontime

tks Τζιοβάνα μουκουε μου, κι εγω κλειστο προθεσμιακο θα σου προτεινα. αν ψαξεις καλα, μπορεις να βρεις πολυ καλα προγραμματα. μην κοιταξεις σε εθνικη και γιουρομπανκ μονο... ειναι απατεωνιστικα αυτα που δινουν...
εγω στη σιτιμπανκ και στο ταμιευτηριο τα ειχα εμπιστευθει, αλλα εχει κι αυτο ενα μικρο παραθυρακι που πρεπει να ξερεις!
αν καταληξεις σε αυτη τη λυση, παρε με να σου πω...ναι?

Και ξέχασα να πω ότι σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

κουε ρωτησε κ την Τραπεζα δωδεκανησου ειλικρινα εχω ακουσει πολυ καλες προσφορες ο κολλητος μου δουλευει εκει αν θες ρωταωΚαι ξέχασα να πω ότι σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ![]()
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

H millennium bank είναι ευρωπαϊκής φιλοσοφίας όποτε πρόκειται για μια ώριμη λύση (αν και όχι τόσο επιθετική)
Δυστυχώς η λύση αυτή ενδεικνύεται και προτείνετε για βραχυχρόνιες επενδύσεις.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

κουε ρωτησε κ την Τραπεζα δωδεκανησου ειλικρινα εχω ακουσει πολυ καλες προσφορες ο κολλητος μου δουλευει εκει αν θες ρωταω
αν είναι εύκολο ρώτα τον το επιτόκιο για προθεσμιακό για 12 μήνες για ποσό της τάξεως των 80.000?

mania
Επιφανές μέλος

1. Πέρνεις ενοίκια τα οποία δεν πέυτουν μόνο ανεβένουν
2. Σε περίπτωση μίας ανάγκης μπορείς να το πουλήσεις δυπλάσια τιμή απο την αρχική
3. Οι τιμές του μπετό ανεβένουν μαζί με τα ενοίκια άσχεα κατασκευής.
4. Αργότερα το πουλάτε και με τα χρήματα πέρνεις κάτι μεγάλήτερο για να πάρεις μεγαλύτερο ενοίκιο
5. Δεν φοβάσε ποτέ μην το χάσεις επιδή η κυβέρνηση έπεσε, ο τιμάριθμος, το χρηματιστήριο και άλλες μπούρδες.
Πάντα είμουν κατά σε οτιδήποτε τραπεζικό, προσωπικά πάντα μηλάω θα το έχει μία ζωή χωρίς να φοβάτε μην πάθει κάτι η τράπεζα ή συμβεί οτιδήποτε

Πάντα γνώμη μου

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Επίσης αρκετές τράπεζες έχουν επενδυτικές λύσεις με χαμηλό ρίσκο (βέβαια και μικρή απόδοση) που εγγυούνται το 100% του κεφαλαίου.
Αλλά ακόμη και με τους προθεσμιακούς λογαριασμούς δεν υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος.
Κάτι πολύ σημαντικό, οι προθεσμιακοί λογαριασμοί στην ουσία σε βοηθάνε να την γλυτώσεις από τον πληθωρισμό όποτε εγώ δεν τους θεωρώ επένδυση.
[FONT="]https://exams.ert.gr/baseis.asp[/FONT]
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

οκ θα σου πω αυριοαν είναι εύκολο ρώτα τον το επιτόκιο για προθεσμιακό για 12 μήνες για ποσό της τάξεως των 80.000?![]()
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μπορείς να τους στείλεις και e-mail, οι ποιοτικές τράπεζες απαντάνε στα e-mailαν είναι εύκολο ρώτα τον το επιτόκιο για προθεσμιακό για 12 μήνες για ποσό της τάξεως των 80.000?![]()
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

mania μου πιστεύεις ότι με 80.000? θα βρει κάποιο σπίτι να αγοράσει που θα ελκύει τους καταναλωτές και θα του προσφέρει ένα αξιόλογο ενοίκιο;
Εμείς εδώ νοικιάζουμε γκαρσονιέρα με 400 ευρώ πάνω σου λέω ένα 200αρι, άν και με 80.000 μπορείς να πάρεις 2, αν το ψάξεις βρείσκεις, θεωρούμαστε το ποιό ακριβό νησί σε πολήσεις ακινήτων και οι μεταχειρησμένες κοστήζουν μέσο όρο 45.000 πάνω αθήνα θα έχει ποιό οικονομικά

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

με 45.000? αγόρασαν οι γονείς μου πριν λίγα χρόνια γκαρσονιέρα που την νοικιάζουμε προς 400?/μήνα. Σε 9 χρόνια κάνει απόσβεση![]()
Δεν έχεις υπολογίσει την εφορία.......

Θα απογοητευτείς.

γενικώς έχεις δίκιο τώρα που το σκέφτομαι,αλλά επειδή είμαι ελεύθερη επαγγελματίας μπορώ να δηλώσω πολλά έξοδα ώστε η φορολογία μου να είναι μικρήΔεν έχεις υπολογίσει την εφορία.......
Θα απογοητευτείς.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.