Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

22-12-24

11:23
Σαν σήμερα, δολοφονήθηκε η μεγάλη ηθοποιός Ελένη Παπαδάκη. 22 Δεκεμβρίου 1944
Τα εγκλήματα του ΚΚΕ που θα μείνουν για πάντα στο απυρόβλητο.
Τα εγκλήματα του ΚΚΕ που θα μείνουν για πάντα στο απυρόβλητο.

23-02-25

14:43
Επίσημη έναρξη της ελληνικής τηλεόρασης – 23 Φεβρουαρίου 1966

Επίσημη έναρξη της ελληνικής τηλεόρασης - 23 Φεβρουαρίου 1966
Η εκπομπή-αφιέρωμα "30 Χρόνια Τηλεόραση - Τότε και Τώρα" κάνει αναδρομή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης με αφορμή την επέτειο των 30 χρόνων από την επίσημη έναρξη της λειτουργίας της. Έτος παραγωγής: 1996. Σκηνοθεσία: Θάνος Χρυσοβέργης.

24-02-25

21:00

Ο φονικός σεισμός των Αλκυονίδων το 1981 και το σήριαλ που... έσωσε ζωές
Μία ημέρα σαν σήμερα, στις 24 Φεβρουαρίου 1981, το ρήγμα των Αλκυονίδων στον Κορινθιακό Κόλπο έδωσε «έδωσε» έναν μεγάλο σεισμό που άφησε πίσω του 20 νεκρούς.
Hased Babis
Δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 684 μηνύματα.

26-02-25

09:18
Σαν σήμερα πριν από 5 χρόνια
<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="el" dir="ltr">Το πρώτο κρούσμα του νέου κορονοϊού στη χώρα μας επιβεβαιώθηκε. Ήταν κάτι που περιμέναμε. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού. <a href="https://twitter.com/hashtag/κορονοϊός?src=hash&ref_src=twsrc^tfw">#κορονοϊός</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/COVIDー19?src=hash&ref_src=twsrc^tfw">#COVIDー19</a></p>— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) <a href=" ">February 26, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
Σήμερα είμαι με φάρμακα για το άγχος.
<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="el" dir="ltr">Το πρώτο κρούσμα του νέου κορονοϊού στη χώρα μας επιβεβαιώθηκε. Ήταν κάτι που περιμέναμε. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού. <a href="https://twitter.com/hashtag/κορονοϊός?src=hash&ref_src=twsrc^tfw">#κορονοϊός</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/COVIDー19?src=hash&ref_src=twsrc^tfw">#COVIDー19</a></p>— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) <a href=" ">February 26, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
Σήμερα είμαι με φάρμακα για το άγχος.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.

25-03-25

01:00
25η Μαρτίου 1914.
Λίγος καιρός έχει περάσει από την απελεύθερωση της νύμφης του Θερμαϊκού. Μια παρέα νέων αποφασίζει σε ένα καφενείο να ιδρύσει μια ομάδα, που έμελλε να γράψει πολλές χρυσές σελίδες στην ελληνική αλλά και ευρωπαϊκή αθλητική ιστορία.
Και το όνομα αυτής: Άρης. Ο αρχαίος θεός του πολέμου. Συνώνυμο των αρετών της ανδρείας και του θάρρους. Η προσωποποίηση του πολεμιστή που δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο διάβα του.
Όσο για τα χρώματά του, για τα οποία και "πολέμησε" ώστε να κρατήσει, το κιτρινόμαυρο επιλέχθηκε μιας και παρέπεμπε στο αρχαίο Βυζάντιο.
Άρη μου γνήσιε Μακεδόνα και αητέ, η αλήθεια είναι ότι μου σπας τα νεύρα με την εικόνα σου πολλές φορές και βλέπεσαι μονάχα με τη χρήση κολλύριου. Αλλά πώς να το κάνουμε; Είσαι λατρεία. Παρόλο που πολλές φορές παίζεις ακριβώς σαν το μέρος όπου πάρθηκε η απόφαση να γεννηθείς (σαν καφενείο δηλαδή). Αλλά, παρόλ' αυτά:
Χρόνια πολλά ρε ομαδάρα μου.
ΚΑΙ ΣΤΑ 1000 ΕΓΩ
ΘΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ
ΑΠ' ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΟΟΟΟ
Και για όποιον θέλει να διαβάσει ένα άρθρο για την ιστορία του:
www.sansimera.gr
Λίγος καιρός έχει περάσει από την απελεύθερωση της νύμφης του Θερμαϊκού. Μια παρέα νέων αποφασίζει σε ένα καφενείο να ιδρύσει μια ομάδα, που έμελλε να γράψει πολλές χρυσές σελίδες στην ελληνική αλλά και ευρωπαϊκή αθλητική ιστορία.
Και το όνομα αυτής: Άρης. Ο αρχαίος θεός του πολέμου. Συνώνυμο των αρετών της ανδρείας και του θάρρους. Η προσωποποίηση του πολεμιστή που δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο διάβα του.
Όσο για τα χρώματά του, για τα οποία και "πολέμησε" ώστε να κρατήσει, το κιτρινόμαυρο επιλέχθηκε μιας και παρέπεμπε στο αρχαίο Βυζάντιο.
Άρη μου γνήσιε Μακεδόνα και αητέ, η αλήθεια είναι ότι μου σπας τα νεύρα με την εικόνα σου πολλές φορές και βλέπεσαι μονάχα με τη χρήση κολλύριου. Αλλά πώς να το κάνουμε; Είσαι λατρεία. Παρόλο που πολλές φορές παίζεις ακριβώς σαν το μέρος όπου πάρθηκε η απόφαση να γεννηθείς (σαν καφενείο δηλαδή). Αλλά, παρόλ' αυτά:
Χρόνια πολλά ρε ομαδάρα μου.
ΚΑΙ ΣΤΑ 1000 ΕΓΩ
ΘΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ
ΑΠ' ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΟΟΟΟ
Και για όποιον θέλει να διαβάσει ένα άρθρο για την ιστορία του:

Η ιστορία του Άρη
Αθλητικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης, από τους κορυφαίους και πιο ιστορικούς της χώρας. Καλλιεργεί 15 αθλήματα, αλλά είναι γνωστός περισσότερο για τα τμήματα του ποδοσφαίρου και της καλαθοσφαίρισης.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- A350
- johnsala
- charmander
- Kate1914
- Scandal
- AggelikiGr
- Reader
- bibliofagos
- giannhs2001
- taketrance
- Εριφύλη