Σας αρέσει ο Μάικλ Τζάκσον;

roberta

Νεοφερμένο μέλος

Η roberta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 56 μηνύματα.
Ακουω την μουσικη του απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου και απο πολυ μικρη εγινα μια μεγαλη θαυμαστρια του και ακομα ειμαι!!!!:clapup::clapup:
Εσας σας αρεσει;;:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eλα καλε..αυτα ειναι γνωστα πραγματα.Απο τα χειροτερα παιδεραστικα καθικια ολων των εποχων.

Είχε τρομερά κομμάτια όπως το Billie Jean. Παιδάκι άκουγα πολύ Μάικλ Τζάκσον.

Όσον αφορά τις κατηγορίες, δεν με κάνει εντύπωση. Ο κόσμος όλων αυτών είναι σάπιος. Ακραία σάπιος και αποδείχθηκε περίτρανα με τον Επστάιν. Από εκεί και πέρα υπάρχει η τάση των ανθρώπων να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα όταν θαυμάζουν κάποιον. Θυμάμαι μιλούσαμε για μουσική με μια συνάδελφο. Όταν της είπα πως ακούω φουλ Marilyn Manson άρχισε τα "ακούς τον παλιοβιαστή; Είναι σίχαμα". Μετά από λίγο με είπε ακούει φουλ Μάικλ Τζάκσον. Της άρχισα εγώ τα "δεν μας χαλάει ο παιδοβιαστής όμως" και άρχισε να τον δικαιολογεί πως είναι hoax και τέτοια.

Παιδιά ας είμαστε ειλικρινείς, πολλοί από αυτούς που ακούμε είναι σιχαματα. Αλλά τους ακούμε. Το να είσαι εγκληματικό στοιχείο δεν σημαίνει αυτόματα πως δεν μπορείς να έχεις και ταλέντο σε κάτι.

Δεν τους ενοχλούν τόσο αυτά, τπτ περίεργες απόψεις για τη "δημοκρατία" τους νοιάζει να μην έχουν

ο Μάνσον αλήθεια κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back