Σας αρέσει ο Μάικλ Τζάκσον;

κοίτα να δεις, τι ιστορία είχα στο μυαλό μου. απίστευτο. :scratchhead:

κοίτα να δεις, τι ιστορία είχα στο μυαλό μου. απίστευτο. :scratchhead:

Καλά δεν φταις εσύ. Τα media όντως επί χρόνια διέδιδαν ψευδώς οτί μισούσε το γεγονός ότι ήταν μαύρος και για αυτό τον λόγο άλλαξε το χρώμα του. Και εγώ αυτό νόμιζα για χρόνια, μόλις πέρσι έμαθα την αλήθεια βλέποντας συνέντευξη του στο CBS από το 2005 όπου εξηγούσε την αλήθεια. Τώρα για την μύτη που λες όντως είχε ακουστεί ότι είχε κάνει πολλές επεμβάσεις στο πρόσωπο του, μάλιστα υπήρχαν φήμες ότι του είχε πέσει η μύτη λόγω των πολλών επεμβάσεων. Όμως δεν ξέρω που είναι η αλήθεια και πού το ψέμα σε όλα αυτά.

Καλά δεν φταις εσύ. Τα media όντως επί χρόνια διέδιδαν ψευδώς οτί μισούσε το γεγονός ότι ήταν μαύρος και για αυτό τον λόγο άλλαξε το χρώμα του. Και εγώ αυτό νόμιζα για χρόνια, μόλις πέρσι έμαθα την αλήθεια βλέποντας συνέντευξη του στο CBS από το 2005 όπου εξηγούσε την αλήθεια. Τώρα για την μύτη που λες όντως είχε ακουστεί ότι είχε κάνει πολλές επεμβάσεις στο πρόσωπο του, μάλιστα υπήρχαν φήμες ότι του είχε πέσει η μύτη λόγω των πολλών επεμβάσεων. Όμως δεν ξέρω που είναι η αλήθεια και πού το ψέμα σε όλα αυτά.​

Mήπως είχε λεύκη; Ξέρεις, τέτοιοι καλλιτέχνες δεν έχουν καμία γνώμη για το σώμα τους. Όλη τους η ύπαρξη, από τα νύχια μέχρι τα μαλλιά ανήκει στην δισκογραφική εταιρία. Αν η εταιρία αποφασίσει να σε βάψει μπλε επειδή έτσι θα πουλήσεις καλύτερα, θα σε βάψει μπλε. Είναι μέρος των συμφωνιών. Εδώ έλεγε ο ίδιος ότι μπορεί να καθόταν στο σπίτι και ήθελε να βγει βόλτα για να πάρει λίγο αέρα, και δεν μπορούσε. Έπρεπε να πάρει γραπτή άδεια και οργανωθεί ολόκληρο σχέδιο με σωματοφύλακες για ...έναν απλό περίπατο στο κοντινό πάρκο. Ο Τζάκσον ήταν μια νοικιασμένη περσόνα τέχνης. Ο ίδιος ο Τζάκσον είναι ένας βασανισμένος άνθρωπος.

Όλη τους η ύπαρξη, από τα νύχια μέχρι τα μαλλιά ανήκει στην δισκογραφική εταιρία. Αν η εταιρία αποφασίσει να σε βάψει μπλε επειδή έτσι θα πουλήσεις καλύτερα, θα σε βάψει μπλε
Αυτό δεν ισχύει για τέτοιους καλλιτέχνες αλλά για μικρούς. Ο Michael Jackson αν ήθελε την αγόραζε τη δισκογραφική.

Επιπλέον είχε τη δική του -την Mijac Music-με όλα τα rights δικά του

Mήπως είχε λεύκη; Ξέρεις, τέτοιοι καλλιτέχνες δεν έχουν καμία γνώμη για το σώμα τους. Όλη τους η ύπαρξη, από τα νύχια μέχρι τα μαλλιά ανήκει στην δισκογραφική εταιρία. Αν η εταιρία αποφασίσει να σε βάψει μπλε επειδή έτσι θα πουλήσεις καλύτερα, θα σε βάψει μπλε. Είναι μέρος των συμφωνιών. Εδώ έλεγε ο ίδιος ότι μπορεί να καθόταν στο σπίτι και ήθελε να βγει βόλτα για να πάρει λίγο αέρα, και δεν μπορούσε. Έπρεπε να πάρει γραπτή άδεια και οργανωθεί ολόκληρο σχέδιο με σωματοφύλακες για ...έναν απλό περίπατο στο κοντινό πάρκο. Ο Τζάκσον ήταν μια νοικιασμένη περσόνα τέχνης. Ο ίδιος ο Τζάκσον είναι ένας βασανισμένος άνθρωπος.

Το ξέρω ότι αυτοί οι καλλιτέχνες, ειδικά όταν είσαι τόσο τεράστιος εμπορικά, δεν έχουν καμία ελευθερία για τίποτα. Νομίζω όλοι μας το καταλάβαμε με την ιστορία της Britney Spears όπου της έδιναν ψυχωτικά φάρμακα ώστε να τραγουδάει χωρίς τη θέληση της, ενώ αν αρνιούνταν την απειλούσαν με την κηδεμονία των ίδιων της των παιδιών.​

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back