Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

xp home sp 2
2GB RAM
Συνήθως αργεί να ανταποκριθεί σε κάθε κλικ, λιγότερες φορές λειτουργεί καλά!
Τα περισσότερα προβλήματα τα αντιμετωπίζω όταν προσπαθώ να κάνω χρήση εισαγωγής link πχ ...η χρωμάτων και όταν το καταφέρω μετά πολύ δύσκολα "αφαιρώ" την μορφοποίηση!
Συγκριτικά πάντα, όταν δουλεύει καλά με άριστα το 10 θα βαθμολογούσα 8 και όταν σέρνεται με 3
Κάτι ακόμη που έχω παρατηρήσει είναι πως όταν ανοίγω την κεντρική σελίδα και δεν έχω κάνει ακόμη login, βλέπω διαφορετικά θέματα σαν "τελευταίες συζητήσεις" και άλλα όταν έχω....συνδεθεί!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Συγκεκριμένα έχουν υπάρξει bug reports για κάποιες αργοπορίες του IE8 όσον αφορά τη JavaScript, οι οποίες λογικά θα έχουν λυθεί στην stable έκδοση.
Όσον αφορά τα νέα μηνύματα, οι επισκέπτες δεν έχουν πρόσβαση σε κάποιες κατηγορίες, οπότε δεν βλέπουν και τα νέα μηνύματα που προέρχονται από αυτές.
_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Επίσης έχω ενεργοποιημένες όλες τις δυνατότητες και τα χρώματα στο site οπότε φυσικό είναι
να μην πάει σφαίρα!
Γενικά το αντέχω υπάρχουν πολύ χειρότερα με πολύ λιγότερες δυνατότητες!
Ευχαριστώ για την διευκρίνηση σχετικά με τα θέματα στην κεντρική, δεν το είχα σκεφθεί

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αν και προσωπικά πιστεύω ότι ο Firefox, ο Safari και ο Chrome είναι κλάσεως ανώτεροι (and they make the developers happier too

Ο Internet Explorer γενικά είναι αργός browser όσο και να τον βελτιώσουν. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Αν δεν τον είχε τόσος κόσμος, δεν θα υποστήριζα ούτε τις stable εκδόσεις του (ούτε κανένας συνάδελφος απ'όσο ξέρω, we all hate it

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

View attachment χωρίς τίτλο.bmp
_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν είχες 7 πριν, λογικό είναι να σου αρέσει.
Αν και προσωπικά πιστεύω ότι ο Firefox, ο Safari και ο Chrome είναι κλάσεως ανώτεροι (and they make the developers happier too). Και η Opera είναι ανώτερη, απλά όχι κλάσεως ανώτερη (imho).
Ο Internet Explorer γενικά είναι αργός browser όσο και να τον βελτιώσουν. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Αν δεν τον είχε τόσος κόσμος, δεν θα υποστήριζα ούτε τις stable εκδόσεις του (ούτε κανένας συνάδελφος απ'όσο ξέρω, we all hate it)
Opera, χρησιμοποιώ την έκδοση mobile για το pps μου και είναι πράγματι, σε σχέση με τον αντίστοιχο ie πολύ καλύτερος browser!
safari, βγαίνω μόνο για....φωτογραφικό!

Τις αλεπούδες τις φοβάμαι.....

Όπως κατάλαβες....ο συντηρητισμός και η συνήθεια με κρατούν δέσμιο στον ie

Isiliel
Επιφανές μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Συμβαίνει και σε άλλους; Είναι προσωρινό;
Εκτός από το firefox, δοκίμασα τον Chrome, τα ίδια, τον ΙΕ τα ίδια και χειρότερα, και γενικά στο τέλος εκνευρίστηκα να περιμένω να μου φορτώσει ολόκληρη την σελιδα.
Φορτώνει την περισσότερη και μένει εκεί για τουλάχιστον ένα πεντάλεπτο.
Εφαγα ένα ολόκληρο απόγευμα να διαβάσω μερικά μηνύματα.
Ελπίζω αύριο να δουλεύει πιο σωστά.
Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος

Σήμερα δεν το βγάζει,απλά σέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερνεται.

Άσε που χάθηκε και η επιλογή γιά συνημμένα.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Τι εννοείς;Άσε που χάθηκε και η επιλογή γιά συνημμένα.![]()
Σχετικά με το ότι σέρνεται, όντως σέρνεται. Είμαστε από το πρωί σε επικοινωνία με τους τεχνικούς της Rackspace και το πρόβλημα δεν μπορούμε να το λύσουμε.

Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σχετικά με το ότι σέρνεται, όντως σέρνεται. Είμαστε από το πρωί σε επικοινωνία με τους τεχνικούς της Rackspace και το πρόβλημα δεν μπορούμε να το λύσουμε.![]()
Τελικά το πρόβλημα μάλλον δεν είναι θέμα server αλλά θέμα providers ... Χμ σε αυτά τα προβλήματα δεν έχουμε επιρροή ...
Guest 990498
Επισκέπτης

Και τώρα;Τελικά το πρόβλημα μάλλον δεν είναι θέμα server αλλά θέμα providers ... Χμ σε αυτά τα προβλήματα δεν έχουμε επιρροή ...
Απλά περιμένεις;
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Μια από τα ίδια και σε μέναΕγω σήμερα πρώτη φορά δεν μπορώ να ανοίξω ολόκληρη σελίδα κολλάει και συνέχεια κάνω ανανέωση![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.