ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
merry poppins
Δραστήριο μέλος

ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος

οταν τελειωνεις το μηνυμα σου με αχ αντρες, αλλος φαινεται να εχει τον καημο και τα μαγεματα ομως. γιομισαμε νυμφομανεις~!
δεν ψαχνω αντρα απλως ειπα πως μου συμπεριφερονται συνηθως

ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος

θα ναι επειδη εισαι μοντελο.
δεν ειπα κατι τετοιο απλως ειπα αυτο που γινεται συνηθως εξαλλου η ομορφια ειναι κατι εντελως υποκειμενικο

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Εντάξει το καταλαβαίνω. Δεν κυκλοφορούμε με καμιά ταμπέλα στο μέτωπο που να δηλώνουμε τις σεξουαλικές μας προτιμήσεις για να ξέρει και ο άλλος, αλλά όταν βλέπεις ότι ο άλλος δεν..... κόφτο ρε γμτ.
Εν τω μεταξύ δεν μπορούσα να της πω και στα ίσια ότι δεν ενδιαφέρομαι, γιατί μπορεί να γινόμουν ρόμπα. Αλλά σόρι όταν επιδιώκει να χορεύει συνέχεια μαζί σου, να σε χουφτώνει ντεμέκ πάνω στο χορό, να θέλει να κάθεται συνέχεια πλάι σου και να σε ρωτάει διάφορα προσωπικά δεν είναι πέσιμο; Ή ιδέα μου ήταν;
Guest 781029
Επισκέπτης

Όχι απλά μου την έπεσε, αλλά με κυνηγούσε σε όλη την αίθουσα και δε με άφηνε σε ησυχία.Είχα αλλάξει πεντακόσιες θέσεις.
Εντάξει το καταλαβαίνω. Δεν κυκλοφορούμε με καμιά ταμπέλα στο μέτωπο που να δηλώνουμε τις σεξουαλικές μας προτιμήσεις για να ξέρει και ο άλλος, αλλά όταν βλέπεις ότι ο άλλος δεν..... κόφτο ρε γμτ.
Εν τω μεταξύ δεν μπορούσα να της πω και στα ίσια ότι δεν ενδιαφέρομαι, γιατί μπορεί να γινόμουν ρόμπα. Αλλά σόρι όταν επιδιώκει να χορεύει συνέχεια μαζί σου, να σε χουφτώνει ντεμέκ πάνω στο χορό, να θέλει να κάθεται συνέχεια πλάι σου και να σε ρωτάει διάφορα προσωπικά δεν είναι πέσιμο; Ή ιδέα μου ήταν;
Πέσιμο είναι, και δεν υπάρχει ρατσισμός κλπ όταν σε ενοχλεί γιατί το ίδιο θα έκανες και με έναν άντρα που δεν θα τον ήθελες.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Όχι απλά μου την έπεσε, αλλά με κυνηγούσε σε όλη την αίθουσα και δε με άφηνε σε ησυχία.Είχα αλλάξει πεντακόσιες θέσεις.
Πέσιμο είναι, και δεν υπάρχει ρατσισμός κλπ όταν σε ενοχλεί γιατί το ίδιο θα έκανες και με έναν άντρα που δεν θα τον ήθελες.
Ακριβώς! Δεν είναι το φύλο,αλλά ο τρόπος που θα σου την πέσουν. Δεν μιλάμε για φλερτ στην περίπτωση αυτή, αλλά μια ωμή παραβίαση της ελεύθερης βούλησης.
Όταν λ.χ.εμένα που έτυχε να βρεθώ στο πίσω μέρος αυτοκινήτου ανάμεσα σε δυο "αξιοπρεπείς" κυρίες και ξαφνικά χωρίς προηγούμενα προειδοποιητικά σημάδια, άρχισαν να με χουφτώνουν, δεν νομίζω οτι θα μπορούσα να νιώσω τίποτα καλύτερο από αηδία! Και άντρες να ήταν το ίδιο θα ένιωθα, σαν να με βίαζαν. Αν τώρα αυτό ορισμένοι το θεωρούν φυσιολογική συμπεριφορά τους εύχομαι να τους τύχει και μάλιστα με άτομα του ίδιου φύλου και να το γλεντήσουν.
Τα δε περί "ομοφοβίας", που βιάστηκαν να μου προσάψουν, τα γράφω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου.
μαρινακι96
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος

Γυρνάει, με κοιτάει, μου χαϊδεύει στο μάγουλο και φεύγει!

Δεν λέω με κολάκεψε, αλλά είναι σοκ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adele
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η συγκεκριμένη μάλιστα μου ζήτησε και συγγνώμη όταν κατάλαβε ότι δεν ενδιαφέρομαι. Με συγκίνησε η ευγένεια της μπορώ να πω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psychologist
Διάσημο μέλος

Ναι μου έχει τύχει. Θεωρώ πως οι γυναίκες -σε αντίθεση με τους άντρες- είναι πολύ πιο διακριτικές σε αυτό το θέμα.
Λιγό στερεοτυπική με τις γυναίκες γίνεσαι νομίζω.Μου την έχουν πέσει κάτι λυσσάρες με τον πιο φέηλ τρόπο έβερ κάτι που ούτε το πιο τελειωμένο λιγούρι έχω δει να κάνει απέναντι σε γυναίκα.Ας συμφωνήσουμε στο ότι δεν υπάρχει κάποιο στάνταρ τύπου οι γυναίκες κάνουν έτσι και οι άνδρες γιουβέτσι αν και οι κοινωνικές προσδοκίες είναι ισχυρός mediator στη συμπεριφορά αρκετών από εμάς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adele
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μου την έχουν πέσει κάτι λυσσάρες με τον πιο φέηλ τρόπο έβερ κάτι που ούτε το πιο τελειωμένο λιγούρι έχω δει να κάνει απέναντι σε γυναίκα.Ας συμφωνήσουμε στο ότι δεν υπάρχει κάποιο στάνταρ τύπου οι γυναίκες κάνουν έτσι και οι άνδρες γιουβέτσι αν και οι κοινωνικές προσδοκίες είναι ισχυρός mediator στη συμπεριφορά αρκετών από εμάς.
Δεν το διατύπωσα σωστά μάλλον. Μιλούσα για τις ομοφυλόφιλες γυναίκες σε σύγκριση με τους ομοφυλόφιλους άντρες.
GiorgosAsi
Δραστήριο μέλος

ΑνεξαρτητηΛεμε
Εκκολαπτόμενο μέλος

lefteris14
Νεοφερμένο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Αυτο ακριβως συνεβη και σε'μενα!νομιζω πως ναι στο μετρο..ευτυχως κρατησε μονο λιγες στασεις!κι εγω δεν ηθελα να προσβαλλω γι' αυτο απαντουσα χωρις να την κοιταω..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.