Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Ποσό ζηλεύω τις κοπέλες που με το flat iron κάνουν εκείνες τις υπέροχες καλοχτενισμένες μπούκλες.
Όσα βιντεάκια και αν έχω δει και λέω «εντάξει εύκολο είναι», όταν πάω να το εφαρμόσω στην πράξη, τα παρατάω στη δεύτερη κι ολας μπουκλα (να την κάνει ο Θεός).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Παρομοίως. Έχω περίπου ίσια μαλλιά δηλαδή αν τα χτενίσω μετά το λούσιμο για να γίνουν τελείως θέλει ίσα ένα τσακ με την ισιωτική και μένουν. Αλλά η ισιωτική γαμάει τις άκρες εντελώς οπότε όταν μακραίνουν καταλαβαίνω ότι θέλουν 5 δάχτυλα κόψιμο σίγουρα. Πράγμα που η κομμώτρια με λέει ότι μπορείς να αποφύγεις αν χρησιμοποιείς πιστολάκι για το ίσιωμα αλλά εγώ ούτε μισή τούφα δεν μπορώ να ισιώσω έτσι.Τα χέρια μου δεν πιάνουν καθολου με τα χτενίσματα στα μαλλια.

Idontknoww
Νεοφερμένο μέλος

Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Γενικά δύσκολα θα δω μαλλί που δεν μου αρέσει..
Στις γυναίκες, λατρεύω οτιδήποτε κοντό ή έστω μεσσαίο.
Στους άνδρες δε, θεωρώ ότι οποιοδήποτε χτένισμα, κούρεμα ή τύπος μιαλλιών είναι οκ
Μόνο τα πολύ μακριά φριζαρισμενα μαλλιά δεν μου αρέσουν
fantastic_face
Νεοφερμένο μέλος

Ειναι το tommy G by Yiannis Michailidis Sea Spray
Beachy, Sexy Styling Spray
No parabens no mineral oil
Τα σπαστά υποδηλώνουν πάθος, τα σγουρά ανομολόγητες καταστάσεις & τα ίσια....συγκεκαλυμμένο συναίσθημα

American Economist
Επιφανές μέλος

fantastic_face
Νεοφερμένο μέλος

Τα σπαστά υποδηλώνουν πάθος, τα σγουρά ανομολόγητες καταστάσεις & τα ίσια....συγκεκαλυμμένο συναίσθημα![]()
Λησμόνησα να πω ότι εγώ είμαι τελείως καραφλός

Guest 874453
Επισκέπτης

Λησμόνησα να πω ότι εγώ είμαι τελείως καραφλός![]()
μανους;
fantastic_face
Νεοφερμένο μέλος

μανους;
Διπολική διαταραχή, με επιπτώσεις.... μου πέσανε ακόμα και τα φρύδια, δεν έχω τρίχα πουθενά αλλά τουλάχιστον γλίτωσα το καθημερινό ξύρισμα

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

Αυτές που έχουν ίσια θέλουν μπούκλες
Νόμος
chester20080
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Eσυ ειδικα μπορεις να λες για τα....μουσια σου!τι να πούμε κι εμείς οι φαλακροι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.