Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. Τρίτη στις 15:51 Η Grand Duchess: #21 Τρίτη στις 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ναι η αλήθεια είναι ότι τα τραγούδια της Αντο ήταν μέσα στο μπουλινγκ Click για ανάπτυξη... Όχι μόνο αυτό αλλά υπερβολικά ακατάλληλο ηλικιακά για να το τραγουδήσει ΠΑΙΔΙ Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Περιττό να πω βέβαια ότι στο σχολείο χωριζόμασταν στα δύο γκρουπς Click για ανάπτυξη... Αλλο core memory unlocked Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.536 μηνύματα. Τρίτη στις 15:56 Η Εριφύλη έγραψε: #22 Τρίτη στις 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αλλο core memory unlocked Click για ανάπτυξη... Εγώ ήμουν σταθερά η Άντο γιατί είχαμε και ολόιδιο μαλλί giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. Τρίτη στις 17:21 Ο giannhs2001: #23 Τρίτη στις 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εννοείται ότι όλα τα κορίτσια στο δημοτικό ντυνόμασταν Αντονελλα Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως όλα τα αγόρια στο Δημοτικό είχαμε κρας με Αντονέλλα. Πω με γύρισες τόσα χρόνια πίσω με αυτό. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.536 μηνύματα. Τρίτη στις 17:28 Η Εριφύλη έγραψε: #24 Τρίτη στις 17:28 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εννοείται πως όλα τα αγόρια στο Δημοτικό είχαμε κρας με Αντονέλλα. Πω με γύρισες τόσα χρόνια πίσω με αυτό. Click για ανάπτυξη... Και όλα τα κορίτσια με τον Ματίας (εγώ είχα με αυτόν, τον θείο της) Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. Τρίτη στις 18:03 Η Grand Duchess: #25 Τρίτη στις 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και όλα τα κορίτσια με τον Ματίας (εγώ είχα με αυτόν, τον θείο της) Click για ανάπτυξη... ΡΕ ΠΟΥ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ Σαν τον Ζακ Έφρον μοιάζει αυτός...Όλες είχαμε κρας στο ίδιο archetype help. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.115 μηνύματα. Τρίτη στις 18:09 Η camil έγραψε: #26 Τρίτη στις 18:09 Μπράααβο... εμένα μου άρεσε και ο Μπρούνο (και ο Λεάντρο). Οι πιο μεγάλοι ίσως θυμούνται το Rebelde way. Πρόσφατα οι Errreway ήρθαν στην Ελλάδα για συναυλίες. Παλιά θα γινόταν χαμός αλλά λίγοι το έμαθαν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.536 μηνύματα. Τρίτη στις 18:16 Η Εριφύλη έγραψε: #27 Τρίτη στις 18:16 Τελικά αυτές οι παιδικές επιλογές, όσο κριντζ κι αν φαντάζουν τώρα, παραμένουν ένα όμορφο safe place Γιατί όλα τα παιδιά που τώρα είναι 20-25 χρονών και μεγάλωσαν με την Παττυ, σχολιάζουν ότι θα πάνε σίγουρα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. Τρίτη στις 19:09 Η Grand Duchess: #28 Τρίτη στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τελικά αυτές οι παιδικές επιλογές, όσο κριντζ κι αν φαντάζουν τώρα, παραμένουν ένα όμορφο safe place Γιατί όλα τα παιδιά που τώρα είναι 20-25 χρονών και μεγάλωσαν με την Παττυ, σχολιάζουν ότι θα πάνε σίγουρα Click για ανάπτυξη... Πάντως τι γίνεται με το nostalgia revival, πριν 1 μήνα είδα μια πρώην συμμαθήτρια μου πήγε στην συναυλία των big time rush, είχε κόλλημα μικρή, το ευχαριστήθηκε πολύ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. Τρίτη στις 19:10 Ο giannhs2001: #29 Τρίτη στις 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και όλα τα κορίτσια με τον Ματίας (εγώ είχα με αυτόν, τον θείο της) Click για ανάπτυξη... Τα θυμάμαι όλα φουλ ρε φίλε. Ένας συμμαθητής ο Μάριος με είχε μυήσει σε αυτά. Εποχές 2011/12 τώρα. Κάθε μέρα μιλούσε για την Αντονέλλα. Wish we could turn back time... Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 62 μηνύματα. Τρίτη στις 19:37 Η Monsieur έγραψε: #30 Τρίτη στις 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και όλα τα κορίτσια με τον Ματίας (εγώ είχα με αυτόν, τον θείο της) Click για ανάπτυξη... τι μου θύμησες!! Όλες όμως ερωτευμένες με αυτόν τον κούκλο! Ρε πραγματικά πως κάποιοι άνθρωποι είναι ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟΙ εκ φύσεως! Τι αδικία! Και ο Bruno ήταν crush camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.115 μηνύματα. Τρίτη στις 19:40 Η camil έγραψε: #31 Τρίτη στις 19:40 Ο Μπρούνο τα έφτιαξε στην πραγματικότητα με την Αντονέλλα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. Τρίτη στις 19:55 Η Grand Duchess: #32 Τρίτη στις 19:55 Αρχική Δημοσίευση από camil: Ο Μπρούνο τα έφτιαξε στην πραγματικότητα με την Αντονέλλα. Click για ανάπτυξη... Τι απέγιναν αυτές οι δύο κοπέλες σήμερα; Ασχολούνται ακόμη με την υποκριτική στην Αργεντινή; camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.115 μηνύματα. Τρίτη στις 20:00 Η camil έγραψε: #33 Τρίτη στις 20:00 Νομίζω ναι, η Αντονέλλα έπαιξε και σε μια σειρά του ισπανοφωνου αμερικανικού δικτύου Telemundo. Για την Πάτυ ξέρω πως η επόμενη σειρά της δεν ήταν τόσο επιτυχημένη αλλά ασχολείται. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Εριφύλη Scandal NatashaLP Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ναι η αλήθεια είναι ότι τα τραγούδια της Αντο ήταν μέσα στο μπουλινγκ Click για ανάπτυξη... Όχι μόνο αυτό αλλά υπερβολικά ακατάλληλο ηλικιακά για να το τραγουδήσει ΠΑΙΔΙ Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Περιττό να πω βέβαια ότι στο σχολείο χωριζόμασταν στα δύο γκρουπς Click για ανάπτυξη... Αλλο core memory unlocked
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.536 μηνύματα. Τρίτη στις 15:56 Η Εριφύλη έγραψε: #22 Τρίτη στις 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αλλο core memory unlocked Click για ανάπτυξη... Εγώ ήμουν σταθερά η Άντο γιατί είχαμε και ολόιδιο μαλλί giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. Τρίτη στις 17:21 Ο giannhs2001: #23 Τρίτη στις 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εννοείται ότι όλα τα κορίτσια στο δημοτικό ντυνόμασταν Αντονελλα Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως όλα τα αγόρια στο Δημοτικό είχαμε κρας με Αντονέλλα. Πω με γύρισες τόσα χρόνια πίσω με αυτό. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.536 μηνύματα. Τρίτη στις 17:28 Η Εριφύλη έγραψε: #24 Τρίτη στις 17:28 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εννοείται πως όλα τα αγόρια στο Δημοτικό είχαμε κρας με Αντονέλλα. Πω με γύρισες τόσα χρόνια πίσω με αυτό. Click για ανάπτυξη... Και όλα τα κορίτσια με τον Ματίας (εγώ είχα με αυτόν, τον θείο της) Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. Τρίτη στις 18:03 Η Grand Duchess: #25 Τρίτη στις 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και όλα τα κορίτσια με τον Ματίας (εγώ είχα με αυτόν, τον θείο της) Click για ανάπτυξη... ΡΕ ΠΟΥ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ Σαν τον Ζακ Έφρον μοιάζει αυτός...Όλες είχαμε κρας στο ίδιο archetype help. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.115 μηνύματα. Τρίτη στις 18:09 Η camil έγραψε: #26 Τρίτη στις 18:09 Μπράααβο... εμένα μου άρεσε και ο Μπρούνο (και ο Λεάντρο). Οι πιο μεγάλοι ίσως θυμούνται το Rebelde way. Πρόσφατα οι Errreway ήρθαν στην Ελλάδα για συναυλίες. Παλιά θα γινόταν χαμός αλλά λίγοι το έμαθαν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.536 μηνύματα. Τρίτη στις 18:16 Η Εριφύλη έγραψε: #27 Τρίτη στις 18:16 Τελικά αυτές οι παιδικές επιλογές, όσο κριντζ κι αν φαντάζουν τώρα, παραμένουν ένα όμορφο safe place Γιατί όλα τα παιδιά που τώρα είναι 20-25 χρονών και μεγάλωσαν με την Παττυ, σχολιάζουν ότι θα πάνε σίγουρα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. Τρίτη στις 19:09 Η Grand Duchess: #28 Τρίτη στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τελικά αυτές οι παιδικές επιλογές, όσο κριντζ κι αν φαντάζουν τώρα, παραμένουν ένα όμορφο safe place Γιατί όλα τα παιδιά που τώρα είναι 20-25 χρονών και μεγάλωσαν με την Παττυ, σχολιάζουν ότι θα πάνε σίγουρα Click για ανάπτυξη... Πάντως τι γίνεται με το nostalgia revival, πριν 1 μήνα είδα μια πρώην συμμαθήτρια μου πήγε στην συναυλία των big time rush, είχε κόλλημα μικρή, το ευχαριστήθηκε πολύ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. Τρίτη στις 19:10 Ο giannhs2001: #29 Τρίτη στις 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και όλα τα κορίτσια με τον Ματίας (εγώ είχα με αυτόν, τον θείο της) Click για ανάπτυξη... Τα θυμάμαι όλα φουλ ρε φίλε. Ένας συμμαθητής ο Μάριος με είχε μυήσει σε αυτά. Εποχές 2011/12 τώρα. Κάθε μέρα μιλούσε για την Αντονέλλα. Wish we could turn back time... Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 62 μηνύματα. Τρίτη στις 19:37 Η Monsieur έγραψε: #30 Τρίτη στις 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και όλα τα κορίτσια με τον Ματίας (εγώ είχα με αυτόν, τον θείο της) Click για ανάπτυξη... τι μου θύμησες!! Όλες όμως ερωτευμένες με αυτόν τον κούκλο! Ρε πραγματικά πως κάποιοι άνθρωποι είναι ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟΙ εκ φύσεως! Τι αδικία! Και ο Bruno ήταν crush camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.115 μηνύματα. Τρίτη στις 19:40 Η camil έγραψε: #31 Τρίτη στις 19:40 Ο Μπρούνο τα έφτιαξε στην πραγματικότητα με την Αντονέλλα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. Τρίτη στις 19:55 Η Grand Duchess: #32 Τρίτη στις 19:55 Αρχική Δημοσίευση από camil: Ο Μπρούνο τα έφτιαξε στην πραγματικότητα με την Αντονέλλα. Click για ανάπτυξη... Τι απέγιναν αυτές οι δύο κοπέλες σήμερα; Ασχολούνται ακόμη με την υποκριτική στην Αργεντινή; camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.115 μηνύματα. Τρίτη στις 20:00 Η camil έγραψε: #33 Τρίτη στις 20:00 Νομίζω ναι, η Αντονέλλα έπαιξε και σε μια σειρά του ισπανοφωνου αμερικανικού δικτύου Telemundo. Για την Πάτυ ξέρω πως η επόμενη σειρά της δεν ήταν τόσο επιτυχημένη αλλά ασχολείται. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Εριφύλη Scandal NatashaLP Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αλλο core memory unlocked Click για ανάπτυξη... Εγώ ήμουν σταθερά η Άντο γιατί είχαμε και ολόιδιο μαλλί
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. Τρίτη στις 17:21 Ο giannhs2001: #23 Τρίτη στις 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εννοείται ότι όλα τα κορίτσια στο δημοτικό ντυνόμασταν Αντονελλα Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως όλα τα αγόρια στο Δημοτικό είχαμε κρας με Αντονέλλα. Πω με γύρισες τόσα χρόνια πίσω με αυτό. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.536 μηνύματα. Τρίτη στις 17:28 Η Εριφύλη έγραψε: #24 Τρίτη στις 17:28 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εννοείται πως όλα τα αγόρια στο Δημοτικό είχαμε κρας με Αντονέλλα. Πω με γύρισες τόσα χρόνια πίσω με αυτό. Click για ανάπτυξη... Και όλα τα κορίτσια με τον Ματίας (εγώ είχα με αυτόν, τον θείο της) Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. Τρίτη στις 18:03 Η Grand Duchess: #25 Τρίτη στις 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και όλα τα κορίτσια με τον Ματίας (εγώ είχα με αυτόν, τον θείο της) Click για ανάπτυξη... ΡΕ ΠΟΥ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ Σαν τον Ζακ Έφρον μοιάζει αυτός...Όλες είχαμε κρας στο ίδιο archetype help. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.115 μηνύματα. Τρίτη στις 18:09 Η camil έγραψε: #26 Τρίτη στις 18:09 Μπράααβο... εμένα μου άρεσε και ο Μπρούνο (και ο Λεάντρο). Οι πιο μεγάλοι ίσως θυμούνται το Rebelde way. Πρόσφατα οι Errreway ήρθαν στην Ελλάδα για συναυλίες. Παλιά θα γινόταν χαμός αλλά λίγοι το έμαθαν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.536 μηνύματα. Τρίτη στις 18:16 Η Εριφύλη έγραψε: #27 Τρίτη στις 18:16 Τελικά αυτές οι παιδικές επιλογές, όσο κριντζ κι αν φαντάζουν τώρα, παραμένουν ένα όμορφο safe place Γιατί όλα τα παιδιά που τώρα είναι 20-25 χρονών και μεγάλωσαν με την Παττυ, σχολιάζουν ότι θα πάνε σίγουρα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. Τρίτη στις 19:09 Η Grand Duchess: #28 Τρίτη στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τελικά αυτές οι παιδικές επιλογές, όσο κριντζ κι αν φαντάζουν τώρα, παραμένουν ένα όμορφο safe place Γιατί όλα τα παιδιά που τώρα είναι 20-25 χρονών και μεγάλωσαν με την Παττυ, σχολιάζουν ότι θα πάνε σίγουρα Click για ανάπτυξη... Πάντως τι γίνεται με το nostalgia revival, πριν 1 μήνα είδα μια πρώην συμμαθήτρια μου πήγε στην συναυλία των big time rush, είχε κόλλημα μικρή, το ευχαριστήθηκε πολύ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. Τρίτη στις 19:10 Ο giannhs2001: #29 Τρίτη στις 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και όλα τα κορίτσια με τον Ματίας (εγώ είχα με αυτόν, τον θείο της) Click για ανάπτυξη... Τα θυμάμαι όλα φουλ ρε φίλε. Ένας συμμαθητής ο Μάριος με είχε μυήσει σε αυτά. Εποχές 2011/12 τώρα. Κάθε μέρα μιλούσε για την Αντονέλλα. Wish we could turn back time... Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 62 μηνύματα. Τρίτη στις 19:37 Η Monsieur έγραψε: #30 Τρίτη στις 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και όλα τα κορίτσια με τον Ματίας (εγώ είχα με αυτόν, τον θείο της) Click για ανάπτυξη... τι μου θύμησες!! Όλες όμως ερωτευμένες με αυτόν τον κούκλο! Ρε πραγματικά πως κάποιοι άνθρωποι είναι ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟΙ εκ φύσεως! Τι αδικία! Και ο Bruno ήταν crush camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.115 μηνύματα. Τρίτη στις 19:40 Η camil έγραψε: #31 Τρίτη στις 19:40 Ο Μπρούνο τα έφτιαξε στην πραγματικότητα με την Αντονέλλα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. Τρίτη στις 19:55 Η Grand Duchess: #32 Τρίτη στις 19:55 Αρχική Δημοσίευση από camil: Ο Μπρούνο τα έφτιαξε στην πραγματικότητα με την Αντονέλλα. Click για ανάπτυξη... Τι απέγιναν αυτές οι δύο κοπέλες σήμερα; Ασχολούνται ακόμη με την υποκριτική στην Αργεντινή; camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.115 μηνύματα. Τρίτη στις 20:00 Η camil έγραψε: #33 Τρίτη στις 20:00 Νομίζω ναι, η Αντονέλλα έπαιξε και σε μια σειρά του ισπανοφωνου αμερικανικού δικτύου Telemundo. Για την Πάτυ ξέρω πως η επόμενη σειρά της δεν ήταν τόσο επιτυχημένη αλλά ασχολείται. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Εριφύλη Scandal NatashaLP Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εννοείται ότι όλα τα κορίτσια στο δημοτικό ντυνόμασταν Αντονελλα Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως όλα τα αγόρια στο Δημοτικό είχαμε κρας με Αντονέλλα. Πω με γύρισες τόσα χρόνια πίσω με αυτό.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.536 μηνύματα. Τρίτη στις 17:28 Η Εριφύλη έγραψε: #24 Τρίτη στις 17:28 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εννοείται πως όλα τα αγόρια στο Δημοτικό είχαμε κρας με Αντονέλλα. Πω με γύρισες τόσα χρόνια πίσω με αυτό. Click για ανάπτυξη... Και όλα τα κορίτσια με τον Ματίας (εγώ είχα με αυτόν, τον θείο της) Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. Τρίτη στις 18:03 Η Grand Duchess: #25 Τρίτη στις 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και όλα τα κορίτσια με τον Ματίας (εγώ είχα με αυτόν, τον θείο της) Click για ανάπτυξη... ΡΕ ΠΟΥ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ Σαν τον Ζακ Έφρον μοιάζει αυτός...Όλες είχαμε κρας στο ίδιο archetype help. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.115 μηνύματα. Τρίτη στις 18:09 Η camil έγραψε: #26 Τρίτη στις 18:09 Μπράααβο... εμένα μου άρεσε και ο Μπρούνο (και ο Λεάντρο). Οι πιο μεγάλοι ίσως θυμούνται το Rebelde way. Πρόσφατα οι Errreway ήρθαν στην Ελλάδα για συναυλίες. Παλιά θα γινόταν χαμός αλλά λίγοι το έμαθαν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.536 μηνύματα. Τρίτη στις 18:16 Η Εριφύλη έγραψε: #27 Τρίτη στις 18:16 Τελικά αυτές οι παιδικές επιλογές, όσο κριντζ κι αν φαντάζουν τώρα, παραμένουν ένα όμορφο safe place Γιατί όλα τα παιδιά που τώρα είναι 20-25 χρονών και μεγάλωσαν με την Παττυ, σχολιάζουν ότι θα πάνε σίγουρα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. Τρίτη στις 19:09 Η Grand Duchess: #28 Τρίτη στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τελικά αυτές οι παιδικές επιλογές, όσο κριντζ κι αν φαντάζουν τώρα, παραμένουν ένα όμορφο safe place Γιατί όλα τα παιδιά που τώρα είναι 20-25 χρονών και μεγάλωσαν με την Παττυ, σχολιάζουν ότι θα πάνε σίγουρα Click για ανάπτυξη... Πάντως τι γίνεται με το nostalgia revival, πριν 1 μήνα είδα μια πρώην συμμαθήτρια μου πήγε στην συναυλία των big time rush, είχε κόλλημα μικρή, το ευχαριστήθηκε πολύ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. Τρίτη στις 19:10 Ο giannhs2001: #29 Τρίτη στις 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και όλα τα κορίτσια με τον Ματίας (εγώ είχα με αυτόν, τον θείο της) Click για ανάπτυξη... Τα θυμάμαι όλα φουλ ρε φίλε. Ένας συμμαθητής ο Μάριος με είχε μυήσει σε αυτά. Εποχές 2011/12 τώρα. Κάθε μέρα μιλούσε για την Αντονέλλα. Wish we could turn back time... Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 62 μηνύματα. Τρίτη στις 19:37 Η Monsieur έγραψε: #30 Τρίτη στις 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και όλα τα κορίτσια με τον Ματίας (εγώ είχα με αυτόν, τον θείο της) Click για ανάπτυξη... τι μου θύμησες!! Όλες όμως ερωτευμένες με αυτόν τον κούκλο! Ρε πραγματικά πως κάποιοι άνθρωποι είναι ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟΙ εκ φύσεως! Τι αδικία! Και ο Bruno ήταν crush camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.115 μηνύματα. Τρίτη στις 19:40 Η camil έγραψε: #31 Τρίτη στις 19:40 Ο Μπρούνο τα έφτιαξε στην πραγματικότητα με την Αντονέλλα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. Τρίτη στις 19:55 Η Grand Duchess: #32 Τρίτη στις 19:55 Αρχική Δημοσίευση από camil: Ο Μπρούνο τα έφτιαξε στην πραγματικότητα με την Αντονέλλα. Click για ανάπτυξη... Τι απέγιναν αυτές οι δύο κοπέλες σήμερα; Ασχολούνται ακόμη με την υποκριτική στην Αργεντινή; camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.115 μηνύματα. Τρίτη στις 20:00 Η camil έγραψε: #33 Τρίτη στις 20:00 Νομίζω ναι, η Αντονέλλα έπαιξε και σε μια σειρά του ισπανοφωνου αμερικανικού δικτύου Telemundo. Για την Πάτυ ξέρω πως η επόμενη σειρά της δεν ήταν τόσο επιτυχημένη αλλά ασχολείται. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Εριφύλη Scandal NatashaLP Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εννοείται πως όλα τα αγόρια στο Δημοτικό είχαμε κρας με Αντονέλλα. Πω με γύρισες τόσα χρόνια πίσω με αυτό. Click για ανάπτυξη... Και όλα τα κορίτσια με τον Ματίας (εγώ είχα με αυτόν, τον θείο της)
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. Τρίτη στις 18:03 Η Grand Duchess: #25 Τρίτη στις 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και όλα τα κορίτσια με τον Ματίας (εγώ είχα με αυτόν, τον θείο της) Click για ανάπτυξη... ΡΕ ΠΟΥ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ Σαν τον Ζακ Έφρον μοιάζει αυτός...Όλες είχαμε κρας στο ίδιο archetype help. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.115 μηνύματα. Τρίτη στις 18:09 Η camil έγραψε: #26 Τρίτη στις 18:09 Μπράααβο... εμένα μου άρεσε και ο Μπρούνο (και ο Λεάντρο). Οι πιο μεγάλοι ίσως θυμούνται το Rebelde way. Πρόσφατα οι Errreway ήρθαν στην Ελλάδα για συναυλίες. Παλιά θα γινόταν χαμός αλλά λίγοι το έμαθαν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.536 μηνύματα. Τρίτη στις 18:16 Η Εριφύλη έγραψε: #27 Τρίτη στις 18:16 Τελικά αυτές οι παιδικές επιλογές, όσο κριντζ κι αν φαντάζουν τώρα, παραμένουν ένα όμορφο safe place Γιατί όλα τα παιδιά που τώρα είναι 20-25 χρονών και μεγάλωσαν με την Παττυ, σχολιάζουν ότι θα πάνε σίγουρα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. Τρίτη στις 19:09 Η Grand Duchess: #28 Τρίτη στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τελικά αυτές οι παιδικές επιλογές, όσο κριντζ κι αν φαντάζουν τώρα, παραμένουν ένα όμορφο safe place Γιατί όλα τα παιδιά που τώρα είναι 20-25 χρονών και μεγάλωσαν με την Παττυ, σχολιάζουν ότι θα πάνε σίγουρα Click για ανάπτυξη... Πάντως τι γίνεται με το nostalgia revival, πριν 1 μήνα είδα μια πρώην συμμαθήτρια μου πήγε στην συναυλία των big time rush, είχε κόλλημα μικρή, το ευχαριστήθηκε πολύ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. Τρίτη στις 19:10 Ο giannhs2001: #29 Τρίτη στις 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και όλα τα κορίτσια με τον Ματίας (εγώ είχα με αυτόν, τον θείο της) Click για ανάπτυξη... Τα θυμάμαι όλα φουλ ρε φίλε. Ένας συμμαθητής ο Μάριος με είχε μυήσει σε αυτά. Εποχές 2011/12 τώρα. Κάθε μέρα μιλούσε για την Αντονέλλα. Wish we could turn back time... Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 62 μηνύματα. Τρίτη στις 19:37 Η Monsieur έγραψε: #30 Τρίτη στις 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και όλα τα κορίτσια με τον Ματίας (εγώ είχα με αυτόν, τον θείο της) Click για ανάπτυξη... τι μου θύμησες!! Όλες όμως ερωτευμένες με αυτόν τον κούκλο! Ρε πραγματικά πως κάποιοι άνθρωποι είναι ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟΙ εκ φύσεως! Τι αδικία! Και ο Bruno ήταν crush camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.115 μηνύματα. Τρίτη στις 19:40 Η camil έγραψε: #31 Τρίτη στις 19:40 Ο Μπρούνο τα έφτιαξε στην πραγματικότητα με την Αντονέλλα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. Τρίτη στις 19:55 Η Grand Duchess: #32 Τρίτη στις 19:55 Αρχική Δημοσίευση από camil: Ο Μπρούνο τα έφτιαξε στην πραγματικότητα με την Αντονέλλα. Click για ανάπτυξη... Τι απέγιναν αυτές οι δύο κοπέλες σήμερα; Ασχολούνται ακόμη με την υποκριτική στην Αργεντινή; camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.115 μηνύματα. Τρίτη στις 20:00 Η camil έγραψε: #33 Τρίτη στις 20:00 Νομίζω ναι, η Αντονέλλα έπαιξε και σε μια σειρά του ισπανοφωνου αμερικανικού δικτύου Telemundo. Για την Πάτυ ξέρω πως η επόμενη σειρά της δεν ήταν τόσο επιτυχημένη αλλά ασχολείται. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Εριφύλη Scandal NatashaLP Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και όλα τα κορίτσια με τον Ματίας (εγώ είχα με αυτόν, τον θείο της) Click για ανάπτυξη... ΡΕ ΠΟΥ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ Σαν τον Ζακ Έφρον μοιάζει αυτός...Όλες είχαμε κρας στο ίδιο archetype help.
camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.115 μηνύματα. Τρίτη στις 18:09 Η camil έγραψε: #26 Τρίτη στις 18:09 Μπράααβο... εμένα μου άρεσε και ο Μπρούνο (και ο Λεάντρο). Οι πιο μεγάλοι ίσως θυμούνται το Rebelde way. Πρόσφατα οι Errreway ήρθαν στην Ελλάδα για συναυλίες. Παλιά θα γινόταν χαμός αλλά λίγοι το έμαθαν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.536 μηνύματα. Τρίτη στις 18:16 Η Εριφύλη έγραψε: #27 Τρίτη στις 18:16 Τελικά αυτές οι παιδικές επιλογές, όσο κριντζ κι αν φαντάζουν τώρα, παραμένουν ένα όμορφο safe place Γιατί όλα τα παιδιά που τώρα είναι 20-25 χρονών και μεγάλωσαν με την Παττυ, σχολιάζουν ότι θα πάνε σίγουρα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. Τρίτη στις 19:09 Η Grand Duchess: #28 Τρίτη στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τελικά αυτές οι παιδικές επιλογές, όσο κριντζ κι αν φαντάζουν τώρα, παραμένουν ένα όμορφο safe place Γιατί όλα τα παιδιά που τώρα είναι 20-25 χρονών και μεγάλωσαν με την Παττυ, σχολιάζουν ότι θα πάνε σίγουρα Click για ανάπτυξη... Πάντως τι γίνεται με το nostalgia revival, πριν 1 μήνα είδα μια πρώην συμμαθήτρια μου πήγε στην συναυλία των big time rush, είχε κόλλημα μικρή, το ευχαριστήθηκε πολύ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. Τρίτη στις 19:10 Ο giannhs2001: #29 Τρίτη στις 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και όλα τα κορίτσια με τον Ματίας (εγώ είχα με αυτόν, τον θείο της) Click για ανάπτυξη... Τα θυμάμαι όλα φουλ ρε φίλε. Ένας συμμαθητής ο Μάριος με είχε μυήσει σε αυτά. Εποχές 2011/12 τώρα. Κάθε μέρα μιλούσε για την Αντονέλλα. Wish we could turn back time... Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 62 μηνύματα. Τρίτη στις 19:37 Η Monsieur έγραψε: #30 Τρίτη στις 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και όλα τα κορίτσια με τον Ματίας (εγώ είχα με αυτόν, τον θείο της) Click για ανάπτυξη... τι μου θύμησες!! Όλες όμως ερωτευμένες με αυτόν τον κούκλο! Ρε πραγματικά πως κάποιοι άνθρωποι είναι ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟΙ εκ φύσεως! Τι αδικία! Και ο Bruno ήταν crush camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.115 μηνύματα. Τρίτη στις 19:40 Η camil έγραψε: #31 Τρίτη στις 19:40 Ο Μπρούνο τα έφτιαξε στην πραγματικότητα με την Αντονέλλα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. Τρίτη στις 19:55 Η Grand Duchess: #32 Τρίτη στις 19:55 Αρχική Δημοσίευση από camil: Ο Μπρούνο τα έφτιαξε στην πραγματικότητα με την Αντονέλλα. Click για ανάπτυξη... Τι απέγιναν αυτές οι δύο κοπέλες σήμερα; Ασχολούνται ακόμη με την υποκριτική στην Αργεντινή; camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.115 μηνύματα. Τρίτη στις 20:00 Η camil έγραψε: #33 Τρίτη στις 20:00 Νομίζω ναι, η Αντονέλλα έπαιξε και σε μια σειρά του ισπανοφωνου αμερικανικού δικτύου Telemundo. Για την Πάτυ ξέρω πως η επόμενη σειρά της δεν ήταν τόσο επιτυχημένη αλλά ασχολείται. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Εριφύλη Scandal NatashaLP Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπράααβο... εμένα μου άρεσε και ο Μπρούνο (και ο Λεάντρο). Οι πιο μεγάλοι ίσως θυμούνται το Rebelde way. Πρόσφατα οι Errreway ήρθαν στην Ελλάδα για συναυλίες. Παλιά θα γινόταν χαμός αλλά λίγοι το έμαθαν.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.536 μηνύματα. Τρίτη στις 18:16 Η Εριφύλη έγραψε: #27 Τρίτη στις 18:16 Τελικά αυτές οι παιδικές επιλογές, όσο κριντζ κι αν φαντάζουν τώρα, παραμένουν ένα όμορφο safe place Γιατί όλα τα παιδιά που τώρα είναι 20-25 χρονών και μεγάλωσαν με την Παττυ, σχολιάζουν ότι θα πάνε σίγουρα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. Τρίτη στις 19:09 Η Grand Duchess: #28 Τρίτη στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τελικά αυτές οι παιδικές επιλογές, όσο κριντζ κι αν φαντάζουν τώρα, παραμένουν ένα όμορφο safe place Γιατί όλα τα παιδιά που τώρα είναι 20-25 χρονών και μεγάλωσαν με την Παττυ, σχολιάζουν ότι θα πάνε σίγουρα Click για ανάπτυξη... Πάντως τι γίνεται με το nostalgia revival, πριν 1 μήνα είδα μια πρώην συμμαθήτρια μου πήγε στην συναυλία των big time rush, είχε κόλλημα μικρή, το ευχαριστήθηκε πολύ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. Τρίτη στις 19:10 Ο giannhs2001: #29 Τρίτη στις 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και όλα τα κορίτσια με τον Ματίας (εγώ είχα με αυτόν, τον θείο της) Click για ανάπτυξη... Τα θυμάμαι όλα φουλ ρε φίλε. Ένας συμμαθητής ο Μάριος με είχε μυήσει σε αυτά. Εποχές 2011/12 τώρα. Κάθε μέρα μιλούσε για την Αντονέλλα. Wish we could turn back time... Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 62 μηνύματα. Τρίτη στις 19:37 Η Monsieur έγραψε: #30 Τρίτη στις 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και όλα τα κορίτσια με τον Ματίας (εγώ είχα με αυτόν, τον θείο της) Click για ανάπτυξη... τι μου θύμησες!! Όλες όμως ερωτευμένες με αυτόν τον κούκλο! Ρε πραγματικά πως κάποιοι άνθρωποι είναι ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟΙ εκ φύσεως! Τι αδικία! Και ο Bruno ήταν crush camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.115 μηνύματα. Τρίτη στις 19:40 Η camil έγραψε: #31 Τρίτη στις 19:40 Ο Μπρούνο τα έφτιαξε στην πραγματικότητα με την Αντονέλλα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. Τρίτη στις 19:55 Η Grand Duchess: #32 Τρίτη στις 19:55 Αρχική Δημοσίευση από camil: Ο Μπρούνο τα έφτιαξε στην πραγματικότητα με την Αντονέλλα. Click για ανάπτυξη... Τι απέγιναν αυτές οι δύο κοπέλες σήμερα; Ασχολούνται ακόμη με την υποκριτική στην Αργεντινή; camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.115 μηνύματα. Τρίτη στις 20:00 Η camil έγραψε: #33 Τρίτη στις 20:00 Νομίζω ναι, η Αντονέλλα έπαιξε και σε μια σειρά του ισπανοφωνου αμερικανικού δικτύου Telemundo. Για την Πάτυ ξέρω πως η επόμενη σειρά της δεν ήταν τόσο επιτυχημένη αλλά ασχολείται. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Εριφύλη Scandal NatashaLP Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τελικά αυτές οι παιδικές επιλογές, όσο κριντζ κι αν φαντάζουν τώρα, παραμένουν ένα όμορφο safe place Γιατί όλα τα παιδιά που τώρα είναι 20-25 χρονών και μεγάλωσαν με την Παττυ, σχολιάζουν ότι θα πάνε σίγουρα
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. Τρίτη στις 19:09 Η Grand Duchess: #28 Τρίτη στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τελικά αυτές οι παιδικές επιλογές, όσο κριντζ κι αν φαντάζουν τώρα, παραμένουν ένα όμορφο safe place Γιατί όλα τα παιδιά που τώρα είναι 20-25 χρονών και μεγάλωσαν με την Παττυ, σχολιάζουν ότι θα πάνε σίγουρα Click για ανάπτυξη... Πάντως τι γίνεται με το nostalgia revival, πριν 1 μήνα είδα μια πρώην συμμαθήτρια μου πήγε στην συναυλία των big time rush, είχε κόλλημα μικρή, το ευχαριστήθηκε πολύ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. Τρίτη στις 19:10 Ο giannhs2001: #29 Τρίτη στις 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και όλα τα κορίτσια με τον Ματίας (εγώ είχα με αυτόν, τον θείο της) Click για ανάπτυξη... Τα θυμάμαι όλα φουλ ρε φίλε. Ένας συμμαθητής ο Μάριος με είχε μυήσει σε αυτά. Εποχές 2011/12 τώρα. Κάθε μέρα μιλούσε για την Αντονέλλα. Wish we could turn back time... Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 62 μηνύματα. Τρίτη στις 19:37 Η Monsieur έγραψε: #30 Τρίτη στις 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και όλα τα κορίτσια με τον Ματίας (εγώ είχα με αυτόν, τον θείο της) Click για ανάπτυξη... τι μου θύμησες!! Όλες όμως ερωτευμένες με αυτόν τον κούκλο! Ρε πραγματικά πως κάποιοι άνθρωποι είναι ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟΙ εκ φύσεως! Τι αδικία! Και ο Bruno ήταν crush camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.115 μηνύματα. Τρίτη στις 19:40 Η camil έγραψε: #31 Τρίτη στις 19:40 Ο Μπρούνο τα έφτιαξε στην πραγματικότητα με την Αντονέλλα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. Τρίτη στις 19:55 Η Grand Duchess: #32 Τρίτη στις 19:55 Αρχική Δημοσίευση από camil: Ο Μπρούνο τα έφτιαξε στην πραγματικότητα με την Αντονέλλα. Click για ανάπτυξη... Τι απέγιναν αυτές οι δύο κοπέλες σήμερα; Ασχολούνται ακόμη με την υποκριτική στην Αργεντινή; camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.115 μηνύματα. Τρίτη στις 20:00 Η camil έγραψε: #33 Τρίτη στις 20:00 Νομίζω ναι, η Αντονέλλα έπαιξε και σε μια σειρά του ισπανοφωνου αμερικανικού δικτύου Telemundo. Για την Πάτυ ξέρω πως η επόμενη σειρά της δεν ήταν τόσο επιτυχημένη αλλά ασχολείται. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Εριφύλη Scandal NatashaLP Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τελικά αυτές οι παιδικές επιλογές, όσο κριντζ κι αν φαντάζουν τώρα, παραμένουν ένα όμορφο safe place Γιατί όλα τα παιδιά που τώρα είναι 20-25 χρονών και μεγάλωσαν με την Παττυ, σχολιάζουν ότι θα πάνε σίγουρα Click για ανάπτυξη... Πάντως τι γίνεται με το nostalgia revival, πριν 1 μήνα είδα μια πρώην συμμαθήτρια μου πήγε στην συναυλία των big time rush, είχε κόλλημα μικρή, το ευχαριστήθηκε πολύ.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. Τρίτη στις 19:10 Ο giannhs2001: #29 Τρίτη στις 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και όλα τα κορίτσια με τον Ματίας (εγώ είχα με αυτόν, τον θείο της) Click για ανάπτυξη... Τα θυμάμαι όλα φουλ ρε φίλε. Ένας συμμαθητής ο Μάριος με είχε μυήσει σε αυτά. Εποχές 2011/12 τώρα. Κάθε μέρα μιλούσε για την Αντονέλλα. Wish we could turn back time... Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 62 μηνύματα. Τρίτη στις 19:37 Η Monsieur έγραψε: #30 Τρίτη στις 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και όλα τα κορίτσια με τον Ματίας (εγώ είχα με αυτόν, τον θείο της) Click για ανάπτυξη... τι μου θύμησες!! Όλες όμως ερωτευμένες με αυτόν τον κούκλο! Ρε πραγματικά πως κάποιοι άνθρωποι είναι ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟΙ εκ φύσεως! Τι αδικία! Και ο Bruno ήταν crush camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.115 μηνύματα. Τρίτη στις 19:40 Η camil έγραψε: #31 Τρίτη στις 19:40 Ο Μπρούνο τα έφτιαξε στην πραγματικότητα με την Αντονέλλα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. Τρίτη στις 19:55 Η Grand Duchess: #32 Τρίτη στις 19:55 Αρχική Δημοσίευση από camil: Ο Μπρούνο τα έφτιαξε στην πραγματικότητα με την Αντονέλλα. Click για ανάπτυξη... Τι απέγιναν αυτές οι δύο κοπέλες σήμερα; Ασχολούνται ακόμη με την υποκριτική στην Αργεντινή; camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.115 μηνύματα. Τρίτη στις 20:00 Η camil έγραψε: #33 Τρίτη στις 20:00 Νομίζω ναι, η Αντονέλλα έπαιξε και σε μια σειρά του ισπανοφωνου αμερικανικού δικτύου Telemundo. Για την Πάτυ ξέρω πως η επόμενη σειρά της δεν ήταν τόσο επιτυχημένη αλλά ασχολείται. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Εριφύλη Scandal NatashaLP Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και όλα τα κορίτσια με τον Ματίας (εγώ είχα με αυτόν, τον θείο της) Click για ανάπτυξη... Τα θυμάμαι όλα φουλ ρε φίλε. Ένας συμμαθητής ο Μάριος με είχε μυήσει σε αυτά. Εποχές 2011/12 τώρα. Κάθε μέρα μιλούσε για την Αντονέλλα. Wish we could turn back time...
Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 62 μηνύματα. Τρίτη στις 19:37 Η Monsieur έγραψε: #30 Τρίτη στις 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και όλα τα κορίτσια με τον Ματίας (εγώ είχα με αυτόν, τον θείο της) Click για ανάπτυξη... τι μου θύμησες!! Όλες όμως ερωτευμένες με αυτόν τον κούκλο! Ρε πραγματικά πως κάποιοι άνθρωποι είναι ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟΙ εκ φύσεως! Τι αδικία! Και ο Bruno ήταν crush camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.115 μηνύματα. Τρίτη στις 19:40 Η camil έγραψε: #31 Τρίτη στις 19:40 Ο Μπρούνο τα έφτιαξε στην πραγματικότητα με την Αντονέλλα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. Τρίτη στις 19:55 Η Grand Duchess: #32 Τρίτη στις 19:55 Αρχική Δημοσίευση από camil: Ο Μπρούνο τα έφτιαξε στην πραγματικότητα με την Αντονέλλα. Click για ανάπτυξη... Τι απέγιναν αυτές οι δύο κοπέλες σήμερα; Ασχολούνται ακόμη με την υποκριτική στην Αργεντινή; camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.115 μηνύματα. Τρίτη στις 20:00 Η camil έγραψε: #33 Τρίτη στις 20:00 Νομίζω ναι, η Αντονέλλα έπαιξε και σε μια σειρά του ισπανοφωνου αμερικανικού δικτύου Telemundo. Για την Πάτυ ξέρω πως η επόμενη σειρά της δεν ήταν τόσο επιτυχημένη αλλά ασχολείται. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Εριφύλη Scandal NatashaLP Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και όλα τα κορίτσια με τον Ματίας (εγώ είχα με αυτόν, τον θείο της) Click για ανάπτυξη... τι μου θύμησες!! Όλες όμως ερωτευμένες με αυτόν τον κούκλο! Ρε πραγματικά πως κάποιοι άνθρωποι είναι ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟΙ εκ φύσεως! Τι αδικία! Και ο Bruno ήταν crush
camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.115 μηνύματα. Τρίτη στις 19:40 Η camil έγραψε: #31 Τρίτη στις 19:40 Ο Μπρούνο τα έφτιαξε στην πραγματικότητα με την Αντονέλλα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. Τρίτη στις 19:55 Η Grand Duchess: #32 Τρίτη στις 19:55 Αρχική Δημοσίευση από camil: Ο Μπρούνο τα έφτιαξε στην πραγματικότητα με την Αντονέλλα. Click για ανάπτυξη... Τι απέγιναν αυτές οι δύο κοπέλες σήμερα; Ασχολούνται ακόμη με την υποκριτική στην Αργεντινή; camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.115 μηνύματα. Τρίτη στις 20:00 Η camil έγραψε: #33 Τρίτη στις 20:00 Νομίζω ναι, η Αντονέλλα έπαιξε και σε μια σειρά του ισπανοφωνου αμερικανικού δικτύου Telemundo. Για την Πάτυ ξέρω πως η επόμενη σειρά της δεν ήταν τόσο επιτυχημένη αλλά ασχολείται. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Εριφύλη Scandal NatashaLP Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. Τρίτη στις 19:55 Η Grand Duchess: #32 Τρίτη στις 19:55 Αρχική Δημοσίευση από camil: Ο Μπρούνο τα έφτιαξε στην πραγματικότητα με την Αντονέλλα. Click για ανάπτυξη... Τι απέγιναν αυτές οι δύο κοπέλες σήμερα; Ασχολούνται ακόμη με την υποκριτική στην Αργεντινή; camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.115 μηνύματα. Τρίτη στις 20:00 Η camil έγραψε: #33 Τρίτη στις 20:00 Νομίζω ναι, η Αντονέλλα έπαιξε και σε μια σειρά του ισπανοφωνου αμερικανικού δικτύου Telemundo. Για την Πάτυ ξέρω πως η επόμενη σειρά της δεν ήταν τόσο επιτυχημένη αλλά ασχολείται. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από camil: Ο Μπρούνο τα έφτιαξε στην πραγματικότητα με την Αντονέλλα. Click για ανάπτυξη... Τι απέγιναν αυτές οι δύο κοπέλες σήμερα; Ασχολούνται ακόμη με την υποκριτική στην Αργεντινή;
camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.115 μηνύματα. Τρίτη στις 20:00 Η camil έγραψε: #33 Τρίτη στις 20:00 Νομίζω ναι, η Αντονέλλα έπαιξε και σε μια σειρά του ισπανοφωνου αμερικανικού δικτύου Telemundo. Για την Πάτυ ξέρω πως η επόμενη σειρά της δεν ήταν τόσο επιτυχημένη αλλά ασχολείται.
Νομίζω ναι, η Αντονέλλα έπαιξε και σε μια σειρά του ισπανοφωνου αμερικανικού δικτύου Telemundo. Για την Πάτυ ξέρω πως η επόμενη σειρά της δεν ήταν τόσο επιτυχημένη αλλά ασχολείται.