kordella Νεοφερμένο μέλος Η kordella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:06 Η kordella έγραψε: #1 26-02-24 12:06 Καλημερα σας, μήπως γνωρίζει κανένας κάποια αξιόπιστη σελίδα για πώληση μεταχειρισμένων ρούχων η και αντικειμένων γενικιτοτερα; Πέραν του marketplace ιδανικά. όπως είναι για παράδειγμα το vinted στο εξωτερικό αλλά εδώ δεν είναι διαθέσιμο δυστυχώς. Αν έχει κάποιος σχετική εμπειρία απο κάποιο σάιτ ας με διαφώτισει παρακαλώ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.674 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:09 Ο Πάνθηρας!: #2 26-02-24 12:09 To marketplace τελευταια με έχει απογοητεύσει και εμένα... ψάχνουν να τα σκοτώσεις. Έχουν απαίτηση να τους τα πάς σπίτι και να κατεβάσεις και τη τιμή πολύ κάτω απο αυτο που αξίζει το προϊόν. Ισως να μην είναι η ιδανική πλατφόρμα για πολύ καλά προϊόντα - σχεδόν καινούργια. Φυσικά θα ψάξω και εγω αλλού... ή θα πάω να βρω ένα κατάστημα να κάνουμε συμφωνία που παίρνει τέτοια προϊόντα. Σιγα μην τους κάνω τα κέφια να σκοτώσω ενα καλό προϊόν ή να τους το πάω σπίτι επειδη αυτοί ειναι τεμπελχανάδες. kordella Νεοφερμένο μέλος Η kordella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:10 Η kordella έγραψε: #3 26-02-24 12:10 Δεν είναι τόσο καλό για ρούχα από όσα ξέρω.. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:43 Η Grand Duchess: #4 26-02-24 13:43 Αρχική Δημοσίευση από kordella: Καλημερα σας, μήπως γνωρίζει κανένας κάποια αξιόπιστη σελίδα για πώληση μεταχειρισμένων ρούχων η και αντικειμένων γενικιτοτερα; Πέραν του marketplace ιδανικά. όπως είναι για παράδειγμα το vinted στο εξωτερικό αλλά εδώ δεν είναι διαθέσιμο δυστυχώς. Αν έχει κάποιος σχετική εμπειρία απο κάποιο σάιτ ας με διαφώτισει παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Εγώ ξέρω το remix, αλλά δέχεται κυρίως ρούχα κάποιας εταιρείας (έστω h&m). Εμπειρία έχω μόνο ως αγοραστής (έχει και second hand και outlet ρούχα), όχι ως πωλητής (σου δίνει την δυνατότητα να πουλήσεις και δικά σου ρούχα στέλνοντας τα σε εκείνους με την διαδικασία που έχουν). kordella Νεοφερμένο μέλος Η kordella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:46 Η kordella έγραψε: #5 26-02-24 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εγώ ξέρω το remix, αλλά δέχεται κυρίως ρούχα κάποιας εταιρείας (έστω h&m). Εμπειρία έχω μόνο ως αγοραστής (έχει και second hand και outlet ρούχα), όχι ως πωλητής (σου δίνει την δυνατότητα να πουλήσεις και δικά σου ρούχα στέλνοντας τα σε εκείνους με την διαδικασία που έχουν). Click για ανάπτυξη... Ωω αυτό με χαροποιει πάρα πολύ γιατί έχω πολλά ρούχα από κει και γενικά από inditex. Θα το ψάξω σε ευχαριστώ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 marww Scandal kordella giannhs2001 Luludaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα σας, μήπως γνωρίζει κανένας κάποια αξιόπιστη σελίδα για πώληση μεταχειρισμένων ρούχων η και αντικειμένων γενικιτοτερα; Πέραν του marketplace ιδανικά. όπως είναι για παράδειγμα το vinted στο εξωτερικό αλλά εδώ δεν είναι διαθέσιμο δυστυχώς. Αν έχει κάποιος σχετική εμπειρία απο κάποιο σάιτ ας με διαφώτισει παρακαλώ
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.674 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:09 Ο Πάνθηρας!: #2 26-02-24 12:09 To marketplace τελευταια με έχει απογοητεύσει και εμένα... ψάχνουν να τα σκοτώσεις. Έχουν απαίτηση να τους τα πάς σπίτι και να κατεβάσεις και τη τιμή πολύ κάτω απο αυτο που αξίζει το προϊόν. Ισως να μην είναι η ιδανική πλατφόρμα για πολύ καλά προϊόντα - σχεδόν καινούργια. Φυσικά θα ψάξω και εγω αλλού... ή θα πάω να βρω ένα κατάστημα να κάνουμε συμφωνία που παίρνει τέτοια προϊόντα. Σιγα μην τους κάνω τα κέφια να σκοτώσω ενα καλό προϊόν ή να τους το πάω σπίτι επειδη αυτοί ειναι τεμπελχανάδες. kordella Νεοφερμένο μέλος Η kordella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:10 Η kordella έγραψε: #3 26-02-24 12:10 Δεν είναι τόσο καλό για ρούχα από όσα ξέρω.. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:43 Η Grand Duchess: #4 26-02-24 13:43 Αρχική Δημοσίευση από kordella: Καλημερα σας, μήπως γνωρίζει κανένας κάποια αξιόπιστη σελίδα για πώληση μεταχειρισμένων ρούχων η και αντικειμένων γενικιτοτερα; Πέραν του marketplace ιδανικά. όπως είναι για παράδειγμα το vinted στο εξωτερικό αλλά εδώ δεν είναι διαθέσιμο δυστυχώς. Αν έχει κάποιος σχετική εμπειρία απο κάποιο σάιτ ας με διαφώτισει παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Εγώ ξέρω το remix, αλλά δέχεται κυρίως ρούχα κάποιας εταιρείας (έστω h&m). Εμπειρία έχω μόνο ως αγοραστής (έχει και second hand και outlet ρούχα), όχι ως πωλητής (σου δίνει την δυνατότητα να πουλήσεις και δικά σου ρούχα στέλνοντας τα σε εκείνους με την διαδικασία που έχουν). kordella Νεοφερμένο μέλος Η kordella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:46 Η kordella έγραψε: #5 26-02-24 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εγώ ξέρω το remix, αλλά δέχεται κυρίως ρούχα κάποιας εταιρείας (έστω h&m). Εμπειρία έχω μόνο ως αγοραστής (έχει και second hand και outlet ρούχα), όχι ως πωλητής (σου δίνει την δυνατότητα να πουλήσεις και δικά σου ρούχα στέλνοντας τα σε εκείνους με την διαδικασία που έχουν). Click για ανάπτυξη... Ωω αυτό με χαροποιει πάρα πολύ γιατί έχω πολλά ρούχα από κει και γενικά από inditex. Θα το ψάξω σε ευχαριστώ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 marww Scandal kordella giannhs2001 Luludaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
To marketplace τελευταια με έχει απογοητεύσει και εμένα... ψάχνουν να τα σκοτώσεις. Έχουν απαίτηση να τους τα πάς σπίτι και να κατεβάσεις και τη τιμή πολύ κάτω απο αυτο που αξίζει το προϊόν. Ισως να μην είναι η ιδανική πλατφόρμα για πολύ καλά προϊόντα - σχεδόν καινούργια. Φυσικά θα ψάξω και εγω αλλού... ή θα πάω να βρω ένα κατάστημα να κάνουμε συμφωνία που παίρνει τέτοια προϊόντα. Σιγα μην τους κάνω τα κέφια να σκοτώσω ενα καλό προϊόν ή να τους το πάω σπίτι επειδη αυτοί ειναι τεμπελχανάδες.
kordella Νεοφερμένο μέλος Η kordella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:10 Η kordella έγραψε: #3 26-02-24 12:10 Δεν είναι τόσο καλό για ρούχα από όσα ξέρω.. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:43 Η Grand Duchess: #4 26-02-24 13:43 Αρχική Δημοσίευση από kordella: Καλημερα σας, μήπως γνωρίζει κανένας κάποια αξιόπιστη σελίδα για πώληση μεταχειρισμένων ρούχων η και αντικειμένων γενικιτοτερα; Πέραν του marketplace ιδανικά. όπως είναι για παράδειγμα το vinted στο εξωτερικό αλλά εδώ δεν είναι διαθέσιμο δυστυχώς. Αν έχει κάποιος σχετική εμπειρία απο κάποιο σάιτ ας με διαφώτισει παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Εγώ ξέρω το remix, αλλά δέχεται κυρίως ρούχα κάποιας εταιρείας (έστω h&m). Εμπειρία έχω μόνο ως αγοραστής (έχει και second hand και outlet ρούχα), όχι ως πωλητής (σου δίνει την δυνατότητα να πουλήσεις και δικά σου ρούχα στέλνοντας τα σε εκείνους με την διαδικασία που έχουν). kordella Νεοφερμένο μέλος Η kordella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:46 Η kordella έγραψε: #5 26-02-24 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εγώ ξέρω το remix, αλλά δέχεται κυρίως ρούχα κάποιας εταιρείας (έστω h&m). Εμπειρία έχω μόνο ως αγοραστής (έχει και second hand και outlet ρούχα), όχι ως πωλητής (σου δίνει την δυνατότητα να πουλήσεις και δικά σου ρούχα στέλνοντας τα σε εκείνους με την διαδικασία που έχουν). Click για ανάπτυξη... Ωω αυτό με χαροποιει πάρα πολύ γιατί έχω πολλά ρούχα από κει και γενικά από inditex. Θα το ψάξω σε ευχαριστώ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 marww Scandal kordella giannhs2001 Luludaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:43 Η Grand Duchess: #4 26-02-24 13:43 Αρχική Δημοσίευση από kordella: Καλημερα σας, μήπως γνωρίζει κανένας κάποια αξιόπιστη σελίδα για πώληση μεταχειρισμένων ρούχων η και αντικειμένων γενικιτοτερα; Πέραν του marketplace ιδανικά. όπως είναι για παράδειγμα το vinted στο εξωτερικό αλλά εδώ δεν είναι διαθέσιμο δυστυχώς. Αν έχει κάποιος σχετική εμπειρία απο κάποιο σάιτ ας με διαφώτισει παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Εγώ ξέρω το remix, αλλά δέχεται κυρίως ρούχα κάποιας εταιρείας (έστω h&m). Εμπειρία έχω μόνο ως αγοραστής (έχει και second hand και outlet ρούχα), όχι ως πωλητής (σου δίνει την δυνατότητα να πουλήσεις και δικά σου ρούχα στέλνοντας τα σε εκείνους με την διαδικασία που έχουν). kordella Νεοφερμένο μέλος Η kordella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:46 Η kordella έγραψε: #5 26-02-24 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εγώ ξέρω το remix, αλλά δέχεται κυρίως ρούχα κάποιας εταιρείας (έστω h&m). Εμπειρία έχω μόνο ως αγοραστής (έχει και second hand και outlet ρούχα), όχι ως πωλητής (σου δίνει την δυνατότητα να πουλήσεις και δικά σου ρούχα στέλνοντας τα σε εκείνους με την διαδικασία που έχουν). Click για ανάπτυξη... Ωω αυτό με χαροποιει πάρα πολύ γιατί έχω πολλά ρούχα από κει και γενικά από inditex. Θα το ψάξω σε ευχαριστώ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από kordella: Καλημερα σας, μήπως γνωρίζει κανένας κάποια αξιόπιστη σελίδα για πώληση μεταχειρισμένων ρούχων η και αντικειμένων γενικιτοτερα; Πέραν του marketplace ιδανικά. όπως είναι για παράδειγμα το vinted στο εξωτερικό αλλά εδώ δεν είναι διαθέσιμο δυστυχώς. Αν έχει κάποιος σχετική εμπειρία απο κάποιο σάιτ ας με διαφώτισει παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Εγώ ξέρω το remix, αλλά δέχεται κυρίως ρούχα κάποιας εταιρείας (έστω h&m). Εμπειρία έχω μόνο ως αγοραστής (έχει και second hand και outlet ρούχα), όχι ως πωλητής (σου δίνει την δυνατότητα να πουλήσεις και δικά σου ρούχα στέλνοντας τα σε εκείνους με την διαδικασία που έχουν).
kordella Νεοφερμένο μέλος Η kordella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:46 Η kordella έγραψε: #5 26-02-24 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εγώ ξέρω το remix, αλλά δέχεται κυρίως ρούχα κάποιας εταιρείας (έστω h&m). Εμπειρία έχω μόνο ως αγοραστής (έχει και second hand και outlet ρούχα), όχι ως πωλητής (σου δίνει την δυνατότητα να πουλήσεις και δικά σου ρούχα στέλνοντας τα σε εκείνους με την διαδικασία που έχουν). Click για ανάπτυξη... Ωω αυτό με χαροποιει πάρα πολύ γιατί έχω πολλά ρούχα από κει και γενικά από inditex. Θα το ψάξω σε ευχαριστώ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εγώ ξέρω το remix, αλλά δέχεται κυρίως ρούχα κάποιας εταιρείας (έστω h&m). Εμπειρία έχω μόνο ως αγοραστής (έχει και second hand και outlet ρούχα), όχι ως πωλητής (σου δίνει την δυνατότητα να πουλήσεις και δικά σου ρούχα στέλνοντας τα σε εκείνους με την διαδικασία που έχουν). Click για ανάπτυξη... Ωω αυτό με χαροποιει πάρα πολύ γιατί έχω πολλά ρούχα από κει και γενικά από inditex. Θα το ψάξω σε ευχαριστώ