Oralee
Τιμώμενο Μέλος

ΥΓ: Δεν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο, θέλω σε πρώτη φάση να ανακαλύψω απλά τι παίζει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Θέλω απλά πληροφορίες.. δεν υπάρχει κάποιο μέρος που να είναι συγκεντρωμένες;
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Σε οτιδήποτε. Πρέπει να το συγκεκριμενοποιήσω; (πες όχι!)
Θέλω απλά πληροφορίες.. δεν υπάρχει κάποιο μέρος που να είναι συγκεντρωμένες;
θα σε στεναχωρήσω τώρα αν σου πω όχι?

υπάρχουν σεμινάρια για ρέικι... σεμινάρια για αστρολογία... σεμινάρια για marketing... σεμινάρια για φορολογικές δηλώσεις... σεμινάρια yoga...σεμινάρια κι άγιος ο θεός κι ό,τι μα ό,τι φανταστείς....
Υποψιάζομαι ότι αυτό που ουσιαστικά ψάχνεις είναι μια δημιουργική απασχόληση σε κάτι... ότιναναι, αρκεί να σου κάνει ένα κλικ...
Οπότε θα σου ήταν ιδιαίτερα εύχρηστο ένα μέρος με όοοολα τα σεμινάρια ώστε να δεις τι θα σου κάνει κλικ...
Νι? κι εγώ θα το ήθελα κάτι τέτοιο

Αν θες αυτό πάντως... θα σε στεναχωρήσω.. δεν υπάρχει (στην Ελλάδα τουλάχιστον) τέτοια οργάνωση

Βρες πρωτα το "κλικ" σου και μετά ψάξε για τα ανάλογα σεμινάρια

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Θα με ενδιέφερε κάτι που να με βοηθούσε πχ να δουλέψω ως ελεύθερη επαγγελματίας, αλλά δεν ξέρω σε τι τομέα ακριβώς..
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Εχω μια ξαδέρφη που κάπως έτσι ξεκίνησε μαθήματα σιάτσου και τώρα είναι ελεύθερη επαγγελματίας.... εσύ τι θα γούσταρες? απο κει πρέπει να ξεκινήσεις!
γιατί και πωλήτρια τάπερ μπορείς να γίνεις χωρίς σεμινάρια

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Στο καριερα που εριξα μια ματια τα αποτελεσματα ηταν αυτα https://www.kariera.gr/Main/Seminars/?lang=1&group=1 , αλλα δεν ξερω αν φαινονται πολυ δελεαστικα!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

κατι σεμιναρια μαρκετινκ κι εγω εκει τα ειχα κανει.
τωρα για να σε βοηθησει για να εισαι και ελευθ.επαγγελματιας... χμ...
πρεπει να το συγκεκριμενοποιησεις καλο μου, και αν ειναι μπορει και να βρουμε κατι

adespoto
Περιβόητο μέλος

Για να παρακολουθήσω σεμινάρια του ΟΑΕΔ τι ακριβώς πρέπει να κάνω;

Giovanna
Επιφανές μέλος

ακουγεται φρικαλεο αλλα δεν ειναι, ειναι απλο. εχω κανει 3-4 σεμιναρια

adespoto
Περιβόητο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

εκτος αν το κανεις στη ζουλα, αλλα αν σε πιασουν (οπως τον ξαδερφο μου) σου ακυρωνουν το σεμιναριο σου και κατι αλλα κουλα σχετικα με μηνες ανεργιας οταν θα τους εχεις πραγματικα αναγκη.

μη το ρισκαρεις εκτος αν εισαι σιγουρη για το ατομο με το οποιο μιλας.
adespoto
Περιβόητο μέλος

X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Εχω μια ξαδέρφη που κάπως έτσι ξεκίνησε μαθήματα σιάτσου και τώρα είναι ελεύθερη επαγγελματίας....
Γεια σου Κακη Επιρροη,
ηθελα να ρωτησω, ειναι ευχαριστημενη η ξαδερφη σου απο τη δουλεια της?
Εχει πετυχει? Υπαρχει μελλον σε αυτον τον τομεα?
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Γεια σου Κακη Επιρροη,
ηθελα να ρωτησω, ειναι ευχαριστημενη η ξαδερφη σου απο τη δουλεια της?
Εχει πετυχει? Υπαρχει μελλον σε αυτον τον τομεα?
Κοιτα η ξαδέρφη μου την έχει δει γενικά και σαν τροπο ζωής και δεν είναι μονο το επαγγελματικό κομμάτι....
Ναι έχει πελάτες και δουλεύει και αν δεν κάνω λάθος συνεργάζεται και με ένα ινστιτουτο....
Απλά, η ίδια δεν το κυνηγάει για να κάνει περιουσία.... είναι απ τους ολιγαρκής ανθρώπους που εργάζονται τόσο όσο να βγάλουν αυτα που θέλουν για να ζουν λιτα
Πιστεύω ότι έχει μέλλον... ο κόσμος έχει αρχίσει και στρέφεται σε εναλλακτικές μεθόδους για την υγεία του και την μακροζωία του
είτε πρόκειται για διατροφή είτε για μασάζ είτε δεν ξέρω και γω τι άλλο
είναι σαν να διανύουμε μια περίοδο που ξαφνικά οι περισσοτεροι αφυπνούνται σε πνευματικό επίπεδο και επιδιώκουν τρόπους για να έρθουν πιο κοντα στην φύση στον εαυτο τους στην ψυχή τους.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

είναι σαν να διανύουμε μια περίοδο που ξαφνικά οι περισσοτεροι αφυπνούνται σε πνευματικό επίπεδο και επιδιώκουν τρόπους για να έρθουν πιο κοντα στην φύση στον εαυτο τους στην ψυχή τους.
Αυτό ισχύει

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

σαν να διανύουμε μια περίοδο που ξαφνικά οι περισσοτεροι αφυπνούνται σε πνευματικό επίπεδο και επιδιώκουν τρόπους για να έρθουν πιο κοντα στην φύση στον εαυτο τους στην ψυχή τους.
Αυτό το φαινόμενο ξεκίνησε περίπου 10 χρόνια πριν, όταν μπήκε ο Ουρανός στον Υδροχόο. Ασχέτως αν μαζί με τις αναζητήσεις έχουμε ένα σχετικό χάος. Τι άνθρωποι κι αυτοί οι Υδροχόοι. ΥδροΧΑΟΣ ο Υδροχόος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.