Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Γενικά η συγκεκριμένη περιοχή δεν πρέπει να πιέζεται και για αυτό είναι καλύτερα τα μποξεράκια απο τα ... σώβρακα!
Η όλη περιοχή είναι γεμάτη αδένες και είναι υπερβολικά ευαίσθητη. Η θερμοκρασία έχω ακούσει και εγώ ότι δεν κάνει καλό αλλα δεν σημαίνει ότι στειρώνεσε κιόλας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wishful
Δραστήριο μέλος

Καλά μην μας πιάνει και πανικός όμως!
Γενικά η συγκεκριμένη περιοχή δεν πρέπει να πιέζεται και για αυτό είναι καλύτερα τα μποξεράκια απο τα ... σώβρακα!
Η όλη περιοχή είναι γεμάτη αδένες και είναι υπερβολικά ευαίσθητη. Η θερμοκρασία έχω ακούσει και εγώ ότι δεν κάνει καλό αλλα δεν σημαίνει ότι στειρώνεσε κιόλας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KOULA
Νεοφερμένο μέλος

Wishful
Δραστήριο μέλος

προς θεου η καισαρικη ειναι λυση αναγκης για τις επιπλοκες της κυησης και μονον χιλιες φορες ο φυσιολογικος τοκετος με την καισαρικη εχεις προβληματα συχνες φλεγμονες στην τομη εσωτερικα και ειναι επικυνδινη για την υγεια εχω κανει 4 καισαρικες και ειμαι στην κλιμακτηριο πολλα προβληματα εχω τωρα εχω κανει και αποβολη που ποναει ποιο πολυ απο τον φυσιολογικο τοκετο και επιμενω στην φυσιολογικη γεννα σακατευτηκα γυναικολογικα δεν αξιζει εφοσον δεν υπαρχει κινδυνος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Είναι κι ενα άλλο Κούλα !! Μερικές φοβούνται τους πόνους της γέννας,αλλά & γιατροί που δεχονται να κάνουν Καισαρική,εστω κι αν δεν υπάρχει ανάγκη !!
Χάρμα ε ??!!
Ας ήσουν γυναίκα και να έβλεπα αν δεν θα φοβόσουν τους πόνους της γέννας. Αλλά εκ του ασφαλούς, όλοι κατακρίνουμε

Ντροπή.

Wishful
Δραστήριο μέλος

Κατα βάση,δεν κατακρίνω το φόβο σας Λία.Είναι σεβαστός ! Αν κ τα όρια του πονου είναι υποκειμενικά,αν κ όλοι πονάμε,η γέννα είναι κάτι άλλο κ να πω συμπληρωματικά,οτι εχω δεί γέννα ! Ομως θα έλεγες "γιατρέ πάρ'το"? κι αυτός ? να σε "έκοβε"? Ολες τότε κακώς υπομένουν !!!Ας ήσουν γυναίκα και να έβλεπα αν δεν θα φοβόσουν τους πόνους της γέννας. Αλλά εκ του ασφαλούς, όλοι κατακρίνουμε
Ντροπή.![]()

Isiliel
Επιφανές μέλος

Το ερώτημα είναι πόσες γυναίκες είναι ενημερωμένες για όλους τους τρόπους τοκετού και πόσοι γιατροί είναι πραγματικά υπεύθυνοι?
Wishful
Δραστήριο μέλος

Για μένα που έχω γεννήσει και έχω γεννήσει με καισαρική γιατί δε γινόταν αλλιώς και έχω περάσει και τους πόνους της καισαρικής, πιστεύω πως το σημαντικό είναι η γυναίκα να είναι ενημερωμένη για τις επιλογές της και να αποφασίζει το καλύτερο για την ίδια και το μωρό της μαζί με έναν υπέυθυνο γιατρό... Η επιλογή είναι δικαίωμα και είναι καλό που υπάρχει, στις περιπτώσεις που υπάρχει.
Το ερώτημα είναι πόσες γυναίκες είναι ενημερωμένες για όλους τους τρόπους τοκετού και πόσοι γιατροί είναι πραγματικά υπεύθυνοι?

Isiliel
Επιφανές μέλος

Αμφιβάλλω αν μια ενημερωμένη γυναίκα επιλέγει να γεννήσει με καισαρική για να αποφύγει τους πόνους, γιατί αυτή η γυναίκα ξέρει πως οι μετεγχειρητικοί πόνοι είναι χειρότεροι από τους πόνους της γέννας. Αν μη τι άλλο διαρκούν περισσότερο διάστημα. Επίσης μια ενημερωμένη γυναίκα γνωρίζει πως το σώμα της είναι φτιαγμένο για να αντέχει τη διαδικασία του φυσιολογικού τοκετού.
Ενας υπέυθυνος γιατρός που δεν κοιτάει την τσέπη του, θα συστήσει στην γυναίκα να κάνει καισαρική μόνο στις περιπτώσεις που χρειάζεται. Αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολλοί φραγκοφονιάδες.

Ωστόσο το ότι υπάρχει η καισαρική είναι μια νίκη της επιστήμης και δεν υπάρχει λόγος να τη δαιμονοποιούμε και να τρομοκρατούμε μέλλουσες μαμάδες που μπορεί να τη χρειαστούν αναγκαστικά!
Με έχει καλύψει ήδη η ΚΟΥΕ στο πόστ που αναφέρεται στην καισαρική. Δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβανόμαστε.
Wishful
Δραστήριο μέλος

Εγώ μίλησα για ενημέρωση και υπευθυνότητα.
Αμφιβάλλω αν μια ενημερωμένη γυναίκα επιλέγει να γεννήσει με καισαρική για να αποφύγει τους πόνους, γιατί αυτή η γυναίκα ξέρει πως οι μετεγχειρητικοί πόνοι είναι χειρότεροι από τους πόνους της γέννας. Αν μη τι άλλο διαρκούν περισσότερο διάστημα. Επίσης μια ενημερωμένη γυναίκα γνωρίζει πως το σώμα της είναι φτιαγμένο για να αντέχει τη διαδικασία του φυσιολογικού τοκετού.
Ενας υπέυθυνος γιατρός που δεν κοιτάει την τσέπη του, θα συστήσει στην γυναίκα να κάνει καισαρική μόνο στις περιπτώσεις που χρειάζεται. Αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολλοί φραγκοφονιάδες.![]()
Ωστόσο το ότι υπάρχει η καισαρική είναι μια νίκη της επιστήμης και δεν υπάρχει λόγος να τη δαιμονοποιούμε και να τρομοκρατούμε μέλλουσες μαμάδες που μπορεί να τη χρειαστούν αναγκαστικά!
Με έχει καλύψει ήδη η ΚΟΥΕ στο πόστ που αναφέρεται στην καισαρική. Δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβανόμαστε.

Isiliel
Επιφανές μέλος

και το πιο βασικο απο ολα? ΚΟΒΟΥΝ τη μητρα σας, ειναι τελειος παραλογο μια γυναικα να επιλεξει καισαρικη απο οτι κανονικη γεννα
KOULA
Νεοφερμένο μέλος

Wishful
Δραστήριο μέλος

σιγουρα φοβουνται τους πονους αλλα ειναι το ωραιοτερο συναισθημα η ωρα του τοκετου μολις δεις το κεφαλακι του μωρου να βγαινει και αμεσως ξεχνας την ταλαιπωρια ξεχνας τα παντα και σε πλυμμυριζει η χαρα εγινε ενα θαυμα εφερες στον κοσμο ενα γλυκο μωρακι ενω με την καισαρικη δεν χαιρεσαι τιποτε και τραβας ολους τους πονους

KOULA
Νεοφερμένο μέλος

KOULA
Νεοφερμένο μέλος

Wishful
Δραστήριο μέλος

χαρηκα αλλα δεν μπορουσα να το χαρω οσο ηθελα με τις καισαρικες γιατι υπεφερα παρα πολυ με τις τομες δεν προσεξα ποτε μετα που επιβαλλεται σηκωνα κανονικα βαρος χωρις να λογαριαζω οτι υπαρχει περιπτωση να παθω ζημια συχνα παθαινω μολυνση στις εσωτερικες τομες [μητρα] και γενικα επεφτα σε κομπογιανιτη και τωρα το πληρωνω δεν χρειαζοταν καμμια καισαρικη να κανω [μονο περιηδηση[ραψιμο μητρας] για να μην αποβαλλω και στην 2 τελαυταιες κοντεψα να πεθανω απο την ναρκωση λαθος του γιατρου σακατευτηκα χωρις λογο διαπιστομενο απο πολλους γιατρους αργοτερα η καισαρικη δεν ειναι λυση επειδη φοβασαι τον πονο μονο λυση για την επιπλοκη της γεννας

Niyia
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα ΣΜΝ μεταδίδονται αποκλειστικά κ μόνο μέσω ερωτικής επαφής? Δεν μπορούν να μεταδωθούν με άλλον τρόπο πλην της σεξουαλικής επαφής? Έχω ακούσει περιστατικά που κάποιος είχε σταθερή σχέση, κ όμως μολύνθηκε από το εν λόγω νόσημα? Πως γίνεταια αυτό?
Μήπως η σταθερή του σχέση εκανε απιστίες και παρέλειπαν προφυλάξεις ; Κάποια μεταδίδονται με μεταγγίσεις μολυσμένου αίματος ή επαφή πληγής ενός υγιούς ατόμου με υγρά (αίμα, κολπικά υγρά ή σπέρμα) ενός φορέα. Ένας γιατρός θα ξέρει περισσότερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.