Rempeskes
Επιφανές μέλος

Το Σεξ όπου και αν γίνετε είναι υπέροχο αρκεί να υπάρχει ενθουσιασμός και από τους δύο ή τρείς ή τέσσερις και πάει λέγοντας!![]()
τις προάλλες παντως, και οι 50 ξενερώσαμε,
γιατί είχαμε παιξει στοιχημα Ελλάδα -Ρωσία διπλο....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Greysanatomy
Εκκολαπτόμενο μέλος

1) παλιό εγκαταλελειμμένο τραίνο που έχω σταμπάρει
2)Σε ταράτσα ή μπαλκόνι οικοδομής
3)Στη παραλία του εξοχικού μου...ξέρω ακριβώς που μαζεύει και που δεν μαζεύει κόσμο
4)Σε σπηλιά
5)Στο σινεμά
6)Στο μπαλκόνι του σπιτιού μου
7)(λίγο δύσκολο αλλά) σε ένα ξέφωτο
8)Σε μια από τις ψηλότερες κορυφές του Διονύσου βράδυ που θα φαίνεται κάτω η Νέα Μάκρη φωτισμένη μέχρι το πρωί που θα ανατείλει ο ήλιος πάνω από την Ευβοια(και εκεί έχω σταμπάρει μέρος)
9)Σε ένα λιβάδι
10) Δίπλα σε ποτάμι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

1) Κλασικά στη θάλασσα, είτε στην παραλία είτε μέσα στο νερό. Μέρα σε ερημικό λιμανάκι όπου πηγαίναμε με το βαρκάκι μου ή νύχτα μόνοι σε παραλία δίπλα στο camping.
2) Στο αυτοκίνητο κυρίως προκαταρκτικά άντε μερικές φορές στοματικό. Μια μόνο φορά κανονικά, όταν έξω έβρεχε Νιαγάρες, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να μας δει κανένας.
3) Σε δάσος μια φορά σε λυκειακή ηλικία. Δεν γινόταν αλλιώς, δεν κρατιόμασταν.
4) Το σπίτι μου έχει εσωτερική αυλή και ένα μέρος της δεν είναι ορατό στον έξω κόσμο. Το έχουμε σκεφτεί, αλλά το θεωρήσαμε χαζό να κάνουμε κάτι εκεί, ενώ σε 5 μέτρα ήταν το δωμάτιό μου.

Andante
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dimitris_SM
Εκκολαπτόμενο μέλος

EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

Για να πω και την άποψη μου λοιπόν, έχει την δικιά του φάση να φοβάσαι μην σε δει κανείς, θεωρώ. Είναι διαφορετικό το feeling και ανεβαίνει και η αδρεναλίνη ποιό γρήγορα.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Το σχολείο πιάνεται για εξωτερικός χώρος;
Αν όχι, στο προαύλιο του σχολείου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Επειδή έπεσε πολύς ύπνος στο φόρουμ είπα να γκουργκουλεψω τα νεκρά θρεντ.
Το σχολείο πιάνεται για εξωτερικός χώρος;
Αν όχι, στο προαύλιο του σχολείου.
Μέσα στο σχολείο πιάνεται για εσωτερικός χώρος. Έξω από το σχολείο πιάνεται για εξωτερικός. Το σχολείο φαντάζομαι λειτουργεί όπως το περιβάλλον εργασίας σε μεγαλύτερους. Συνεπώς αν σε ρωτήσει κανείς μπορείς να πεις ότι έχεις κάνει σεξ στη δουλειά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης

Johnny15
Επιφανές μέλος

Στρατόπεδο εν ώρα περιπόλου.
Σας γάμησε κανας λοχίας;
Guest 209912
Επισκέπτης

Σας γάμησε κανας λοχίας;
Όχι αν και είχα αρκετές προτάσεις ειδικά όταν λούφαρα. Ανθυπολοχαγός ήταν η κύρια. Φρέσκια από την σχολή.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Όχι αν και είχα αρκετές προτάσεις ειδικά όταν λούφαρα. Ανθυπολοχαγός ήταν η κύρια. Φρέσκια από την σχολή.
Ήσουν σκληρός καριόλης φαίνεται.
Guest 209912
Επισκέπτης

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Τύχη βουνό και τους πλανήτες σε αρμονία με τον ήλιο σου είχες!Ήταν διαταγή δεν μπορούσα να αρνηθώ. Το έκανε ως εκδίκηση προς στον γκόμενό της που μάλλον την είχε κερατώσει και ήταν κι αυτός στο ίδιο στρατόπεδο υπολοχαγός. Εγώ απλά βρέθηκα στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή.
Guest 209912
Επισκέπτης

Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.