Rempeskes
Επιφανές μέλος

Ειμαι ομοφυλόφιλος άντρας ενεργητικός και αύριο το βράδυ σκέφτομαι να δημιουργήσω μια ξεχωριστη ατμόσφαιρα για το αγόρι μου..αρωματικά κεριά ρεσώ με ευωδιά τριαντάφυλλου, που θα εχω βάλει μερικά και στην κρεββατοκαμαρα αλλά θα δημιουργήσω και ενα μικρό διαδρομο στο χωλ που θα οδηγεί στο υπνοδωμάτιο μας-πήρα γυρω στα 50. Θα αγοράσω ακόμα ενα κουτάκι σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς για να του τα προσφέρω, και ενα μπουκέτο με δυο-τρια κοκιινα τριανταφυλλα.Θα στολίσω ακόμη το κρεββατι με ροδοπέταλλα-ισως και τον διαδρομο. Αγόρασα ακόμη μια φθηνή ιταλική σαμπάνια και πήρα και δυο κρυσταλλινα ποτηρια στην βαση των οποιων θα δεσω απο μια μωβ κορδέλα..και θα πέζει στο cd My heart will go on...Λέτε να του αρεσει;;;
έ όχι και το My Heart Will Go On
είναι ανωμαλία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
olga_serb
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ειμαι ομοφυλόφιλος άντρας ενεργητικός και αύριο το βράδυ σκέφτομαι να δημιουργήσω μια ξεχωριστη ατμόσφαιρα για το αγόρι μου..αρωματικά κεριά ρεσώ με ευωδιά τριαντάφυλλου, που θα εχω βάλει μερικά και στην κρεββατοκαμαρα αλλά θα δημιουργήσω και ενα μικρό διαδρομο στο χωλ που θα οδηγεί στο υπνοδωμάτιο μας-πήρα γυρω στα 50. Θα αγοράσω ακόμα ενα κουτάκι σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς για να του τα προσφέρω, και ενα μπουκέτο με δυο-τρια κοκιινα τριανταφυλλα.Θα στολίσω ακόμη το κρεββατι με ροδοπέταλλα-ισως και τον διαδρομο. Αγόρασα ακόμη μια φθηνή ιταλική σαμπάνια και πήρα και δυο κρυσταλλινα ποτηρια στην βαση των οποιων θα δεσω απο μια μωβ κορδέλα..και θα πέζει στο cd My heart will go on...Λέτε να του αρεσει;;;
εσυ ξερεις.... - αφου χρηάζεσε ολα αυτα για να τον ρίξεις στο κρεβατι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

έ όχι και το My Heart Will Go On
είναι ανωμαλία![]()
αυτό είναι τραγούδι αποχαιρετισμού εντωμεταξύ χαχαχαχα
Mercury
Επιφανές μέλος

Κυκλοφορεί και στην Ελλάδα,ειδικά για όσους δεν πλήρωσαν το χαράτσι και τους έκοψε η ΔΕΗ το ρεύμα

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Το απόλυτο αξεσουάρ για σεξ στο σκοτάδι:
Τουλαχιστων θα ειναι ευκολο να το βαλεις παρα το σκοταδι

adespoto
Περιβόητο μέλος

Το απόλυτο αξεσουάρ για σεξ στο σκοτάδι:
![]()
Κυκλοφορεί και στην Ελλάδα,ειδικά για όσους δεν πλήρωσαν το χαράτσι και τους έκοψε η ΔΕΗ το ρεύμα
Μην το πάρετε, σπάει πολύ εύκολα

Dalian
Περιβόητο μέλος

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Ε όχι και μαύρο σκοτάδι..... αλλά ημίφως?
![]()
ετσι ισα ισα να βλεπεις τον αλλον και απλα να τον ακους

(για μενα παει την

Rempeskes
Επιφανές μέλος

ετσι ισα ισα να βλεπεις τον αλλον και απλα να τον ακους![]()
και εγώ της είχα πει ότι μ αρέσει απλά να την ακούω

γι΄αυτό κάθε φορά που έκανε σεκς, με έπαιρνε τηλέφωνο πρώτα

vvv#
Νεοφερμένο μέλος

Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

penni_k
Εκκολαπτόμενο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

απλααα black lightτελειο
adespoto
Περιβόητο μέλος

.το πιο ωραιο πιστευω ειναι την ωρα που δυει ο ηλιος και πεφτει το φως λιγο πριν νυχτωσει ωστε να μην χρειαζεσαι φωτα.
Κι άμα έχεις δουλειά και δεν προλάβεις;;

Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

vvv#
Νεοφερμένο μέλος

Κι άμα έχεις δουλειά και δεν προλάβεις;;![]()
ξενερα.....

TaSsa
Νεοφερμένο μέλος

στο black light φαινεται και αυτo που δεν θες να δεις...πανω στα μαλλια σουαπλααα black lightτελειο

Dias
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evalliaChefαρα
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.