mariafd
Νεοφερμένο μέλος

την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να κατέβω Αθήνα για εγκατάσταση χεχε!!!
Βρήκα δουλειά στο Μαρούσι και θα θελα να μου προτείνετε κάποιες περιοχές για να ψάξω για σπίτι..
Δεν έχω ιδέα από Αθήνα αλλά θα θελα κάπου κέντρο απόκεντρο... να μη φοβάμαι να κυκλοφορίσω αλλά να μην πληρώνω και πολλά σε ενοίκια... τι προτείνετε??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Στη θέση σου θα έψαχνα στο Ηράκλειο.
Είναι κοντά στον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου η δουλειά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Ειδικως το Μαρουσι ειναι καλη περιοχη, και μπορεις να βρεις σπιτια και με "καλο" νοικι. Επειδη εχει και τρενο, θα μπορουσες να ψαξεις και σε περιοχες με κοντινες στασεις αν η δουλεια σου ειναι κοντα σε σταθμο (https://www.isap.gr/index.asp), πχ Νεα Ιωνια/Ηρακλειο ξερω οτι μπορεις να βρεις σπιτια με λογικο νοικι, η και Κηφισια(γι'αυτην επιφυλασσομαι για το υψος των ενοικιων, δεν ετυχε κανεις γνωστος να παει κατα κει..).
mariafd
Νεοφερμένο μέλος

το θέμα είναι οτι δ μπορω να δωσω πάνω από 300-350 για ενοίκιο κ προς τα κει ξεφεύγουν κατά πολύ...
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Θελει πολυ ψαξιμο για να βρεις κατι καλο με προσιτο νοικι, αλλα μην απογοητευεσαι, θα βρεθει!
DownCast
Νεοφερμένο μέλος

Και στην περιοχή του Ηρακλείου...
Και στην περιοχή της Πεύκης...που είναι δίπλα στο Μαρούσι
Και στην περιοχή των Μελισίων/Βριλισίων...
...μπορείς να βρεις σπίτια με 300-400euro...
Φυσικά μιλάμε για σπίτια περίπου στα 50 τετραγωνικά και ίσως σε παλιότερες πολυκατοικίες ή μονοκατοικίες αλλά σίγουρα υπάρχουν...
Εγώ π.χ. νοικιάζω σπίτι 60τετραγωνικά στο Μαρούσι με 350euro... (είμαι ο ιδιοκτήτης και το νοικιάζω σε ένα ζευγάρι...)
mariafd
Νεοφερμένο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Εγώ π.χ. νοικιάζω σπίτι 60τετραγωνικά στο Μαρούσι με 350euro... (είμαι ο ιδιοκτήτης και το νοικιάζω σε ένα ζευγάρι...)
Τωρα πλακα με κανεις?!

Εχουν σκοπο να φυγουν αμεσα?!

mariafd
Νεοφερμένο μέλος

DownCast
Νεοφερμένο μέλος

Τωρα πλακα με κανεις?!
Εχουν σκοπο να φυγουν μεσα αμεσα?!
Όχι δεν κάνω πλάκα. Νοικιάζω και ένα 80τετραγωνικά με 400euro στη μονοκατοικία που μένω...
Μπορεί οι τιμές να φαίνονται χαμηλές ... αλλά σκοπός δεν είναι μόνο τα χρήματα ...

Δυστυχώς δεν νομίζω να φύγουν σύντομα...
Εγώ θα φύγω ...

Neraida
Επιφανές μέλος

Όχι δεν κάνω πλάκα. Νοικιάζω και ένα 80τετραγωνικά με 400euro στη μονοκατοικία που μένω...
Μπορεί οι τιμές να φαίνονται χαμηλές ... αλλά σκοπός δεν είναι μόνο τα χρήματα ...
Δυστυχώς δεν νομίζω να φύγουν σύντομα...
Εγώ θα φύγω ...... κατεβαίνω όροφο ...
![]()
Ε τωρα θα φαω τις κοτσιδες μου....εγω πληρωνω 400 και ειναι και πυκνοκατοικημενη η περιοχη...χαλια δλδ για μενα...
Κοιτα, ειναι οντως χαμηλες, ειδικα για βορεια...τραστ μι...
Και οπως βλεπω εσυ ανηκεις στις εξαιρεσεις που για αλλη μια φορα υπαρχουν για να επιβεβαιωνουν τον κανονα...
Niyia
Διάσημο μέλος

Πιο οικονομικά πάντως να ξέρεις είναι στο Ηράκλειο κ στη Ν. Ιωνία, που απέχουν μόνο 2-3 στάσεις με τον ηλεκτρικό από Μαρούσι.
Vivicoolgirl
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε ένα χωριό κοντά στην Αμαλιάδα....Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη θα ήθελα να ζήσω κάπου χωρίς εκκλησία και με περισσότερες εγκαταστάσεις...Δεν ζητάω πολλά απλά κάποιο γήπεδο βόλεϋκαι κανένα μαγαζί παραπάνω
για είδη σουπερμάρκετ κτλ....αυτά
![]()
Σε ποιο χωριο της Αμαλιαδας? εγω ειμαι μεσα απο την Αμαλιαδα και παω παρα πολυ συχνα

εγω μενω Ζωγραφου και μαρεσει παρα πολυ η περιοχη

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

οπου γης και πατριςΜενω οπου επιτασουν οι τρεχουσες συνθικες καθε φορα. Το τελευταιο τριμινο εχω αλλαξει 3 πολεις και 5 στεγες, και στις επομενες 20 μερες θα αλλαξω αλλες τρεις πολεις, και πιος ξερει ποσες στεγες...

Guest 781029
Επισκέπτης

Στην Ελευσίνα. Καλά είναι, αλλά θα προτιμούσα να μένω σε μεγαλύτερη πόλη επειδή έχω μεγαλώσει στο κέντρο και έχω συνηθίσει την φασαρία.
Έλα ρε κοντοχωριανοί είμαστε

Εγώ Μέγαρα μένω προς τα σύνορα της πόλης και είμαι ευχαριστημένος γιατί έχει ησυχία και καθαρό αέρα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.